contactModalFeedback

Agriturismo I Cianelli

Strada comunale di Conna, 29 -, Andora 17051 Andora (Savona)

"Super"
Volgens 42 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Excellent Farm!"

    31/07/2017

    We hebben in dit land al vier dagen en ik moet zeggen dat we echt genoten van onze tijd. Gelegen in een rustige omgeving, met een prachtig uitzicht. Rosanna is de man twee zeer prachtige mensen en het hart, altijd behulpzaam en vriendelijk. We voelden ons als familie. We zullen u graag volgend jaar. Een welgemeende dank u van Adriana Claudio en Bianca Bocchetti
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Dank u voor uw waardering, hopen we hebben je weer organiseren we zullen erg blij zijn. Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Gastvrijheid en elegantie"

    16/09/2016

    We waren de gasten met onze Duitse herder in de eerste week van september, zijn de appartementen goed onderhouden, goed ingericht en zeer schoon, genoeg om het er nieuw gebouw, de plaats is rustig, het landschap boven Andora toegankelijk blijft door paar minuten. De eigenaren waren erg vriendelijk en beleefd, tot op het punt om ons ook wat was overeengekomen. Voor diegenen die een week door te brengen in de westkust is dit de plek ideaal als bij de ingang van de snelweg en Laigueglia en Andora hoewel minder bekend zijn de mooiste van de naburige steden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ander heerlijk verblijf met Rosanna, Stefano e Simone"

    15/08/2015

    Naast de ongewone hitte deze zomer was onze Ligurische vakantie perfect! Dit ook dankzij onze geweldige gastheren. Rosanna is een fantastische kok. Stefano en zoon Simone hebben veel lokale kennis verstrekt en ook interessante ideeën voor excursies. Bedankt voor de mooie tijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke plek, geweldige gastheren, heerlijk eten"

    24/05/2015

    We kwamen alleen voor een kort verblijf om in de heuvels te wandelen en te genieten van het heerlijke huisgemaakte eten. Roseanna en Stefano waren geweldige gastheren. We hielden van de rust van hun boerderij, met een speciaal concert van kikkende kikkers en verlichting door gloedwormen na zonsondergang.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De heer wild"

    05/04/2015

    We hadden een prachtig 5 dagen bij I Cianelli net voor het seizoen uitgeschakeld over Pasen. Terwijl het nog 's avonds cool was, was het de perfecte plek om uitstapjes te maken van (Alassio, Imperia). Stefano en Rosanna waren zeer gastvrij en hadden de plek schoon, comfortabel en handig gehouden. Het was heerlijk om met Stefano te praten over werk in de perzik- en fruitboomgaarden, en ook om te zien hoe olijven worden geteeld. We hebben erg genoten van ons verblijf en hoop dat we snel weer terug kunnen komen. Vooral om uw uitstekende zelfgemaakte gerechten opnieuw te proeven! Beveel deze plek aan, ook voor mountainbiken. Bedankt Stefano!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om Ligurië te verkennen"

    19/10/2014

    Zeer ontspannende omgeving! Stefano en Rosanna zijn erg gastvrije en warme mensen. Zeer mooi uitzicht naar de zee vanuit ons appartement. Dicht bij allerlei interessante plekken. Wij en onze kinderen hebben deze week een geweldige tijd gehad! Familie Heerink, Utrecht, Nederland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo I Cianelli reageert
    We zijn erg enthousiast voor uw gedachte, dank u en we hopen u snel weer te zien. Stefano e Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "5 dagen in volledige ontspanning"

    08/06/2014

    na 5 dagen in volledige ontspanning helaas gaan we terug naar huis, zich bewust van het doorbrengen van een heerlijke vakantie. De vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit van Rosanna en Stefano (met hun sympathieke zoon Simone) hebben ons in staat om de stekker, verwend met lekkernijen uit de unieke smaken waarmee Rosanna heeft ons blij te trekken. De faciliteit is mooi, georganiseerd en geplaatst in een prachtige natuurlijke omgeving, waar u ook terecht kunt voor wandelingen met onze hond. Wanneer we de kans krijgen, ik Cianelli sarà ons doel. Elena en Leo Lino
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    15/04/2014

    We brachten vier dagen van mooi weer, maar in het bijzonder, van rust en ontspanning, dankzij de professionaliteit en vriendelijkheid van de eigenaren. De keuken, vegetarisch of veganistisch of traditioneel, altijd in de beste restaurants. Lokale producten, met name olie, wijn, olijven, jam en nog veel meer, aan de top. We zijn zeker terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Rosanna & Stefano zijn trots en dankbaar om deze erkenning te ontvangen en een vroege om te repliceren, misschien proberen te verbeteren. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Jobs, creativiteit en nog veel amore.u"

    29/01/2014

    We begonnen aan deze boerderij binnenkort te bewonderen, voorbij de 'laatste bocht, we hebben gezien op het platteland van monte.Il ons verblijf, helaas duurde slechts een paar dagen en het was een opeenvolging van ontdekkingen en gevoelens die ze overwonnen. De vriendelijkheid van 'gastvrijheid, de beschikbaarheid en vriendelijkheid van de eigenaren Rosanna en Stefano, die ons direct op hun gemak voelen. L 'appartement werd ons voorzien van alle comfort, twee grote verwarmde badkamers, comfortabele bedden en een keuken met een terras tutto.Dal zag de zon zien opkomen van de zee elke ochtend! Zowel het ontbijt en diner Rosanna liet ons op een onvergetelijke manier, zijn vaardigheid met hapjes, knoedels, Ligurische konijn, brood en gebak, allemaal gemaakt met de vruchten van de aarde, eigen productie, dat Stephen krijgt organisch: alle een waaier van producten die u ook kunt kopen en waaronder olijven in pekel, extra vergine olijfolie, wijn, groenten en diverse marmellate.Siamo echt getroffen door 'bedrijvigheid van Rosanna en Stephen en door de liefde voor hun werk. Indien mogelijk zullen we terugkeren en het aanbevelen aan al deze ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Hartelijk dank voor uw opmerkingen, die ons vleit en bevestigt dat het werk met passie geeft veel voldoening. Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd beter ..."

    30/08/2013

    We kwamen uit vrienden, en exquise echte mensen die hebben verwend en voelden ons casa.La Rosanna keuken te voelen heeft niets te benijden om die van de beroemde chef-kok stellati.La zijn Recco focaccia is subliem waardig van de beste gidsen gastronomiche.Consigliatissimo aan alle liefhebbers van echte ontspannen vakantie begeleid door een fantastica.Grazie voedsel aan u allen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Hallo Sabrina en Roberto, waren we blij weer te hebben georganiseerd, twee prachtige mensen die ons werk de mooiste van de wereld hebben gemaakt. Dank u, dank u en tot ziens ....... Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een mooie super mini-vakantie !!!"

    23/08/2013

    zoals gebruikelijk de waardevolle recensies op deze site maken ons de plek en de structuur te raken. We waren zeer goed uit "Cianelli" wij rustten prachtig en we genoten van een heerlijk diner en een heerlijk ontbijt in een schilderachtige omgeving vennootschap (de zee van Andora). Rosanna & Stefano keep it up. We zullen elkaar weer Marco & Franca da Genova (verblijf van 20 augustus 2013)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Speciale dank willen we dat u, zoals u ook in de industrie, je waardering ons nog meer bevredigt. Bedankt, zie je zo snel. Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis, maar op vakantie!"

    17/08/2013

    We brachten een paar dagen op de boerderij en verder op vakantie te voelen het was alsof ik thuis dankzij de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van Stefano en Rosanna maakte ons het gevoel alsof we maakten deel uit van hun familie! en belangrijke notities ... FOOD! gerechten bereid met verse ingrediënten tuin in de buurt, zodat het verschil en originaliteit van de opmerkelijke en fantastische gerechten. Proficiat voor de moeite, waarvan we weten dat veel, verlies je nooit de passie in wat je doet, is de bron van alle succes !! Met vriendelijke groet, Alice en Gabriel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Thanks a lot, het is waar het werk is zeer uitdagend, maar het is net zo pijnlijk, vooral als je mensen die het waarderen en te begrijpen als u doorgaat om dat te doen en geloven het te vinden. Nogmaals bedankt en we hopen u snel te zien. Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie tussen de zee en de bergen"

    12/08/2013

    We verbleven in de boerderij ik Cianelli, het was geweldig: Rosanna en Stefano verwelkomde ons met open armen, Rosanna keuken is fantastisch, met een vleugje originaliteit, niet om de taarten bij het ontbijt, uitleg van Stephen over de voorbereidingen en de gewassen te vermelden zijn groot in meer, gaven ze ons waardevolle adviezen voor een bezoek aan het gebied (niet de olie en Pigato niet missen!): Langueglia en Alassio zijn erg mooi, voor degenen die houden van de heuvel steden, ga Glue Micheri, met een prachtig uitzicht op zee; Bovendien gaan ook naar Albenga (met een panoramisch heuvelachtige weg die omhoog gaat de Merula); Kortom, ik Cianelli zijn de ideale plek voor een ontspannen en vol ontdekkingen! back! (Zodra) ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Dank u, het is altijd een grote voldoening te worden bevestigd in hun werk, we zijn blij te hebben gemaakt u een mooi ontspannen vakantie door te brengen. Tot ziens, hopelijk, Stefano en Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Koken met Rosanna"

    22/07/2013

    Mijn vrienden Barbara en Joel hebben me in contact gebracht met Rosanna van I Cianelli, omdat ik al een tijdje kooklessen heb gehad met een echte Italiaanse kok. Ik heb 6 dagen doorgebracht in de herberg die les van Rosanna speelde. Ze heeft veel ervaring in het voedsel van haar streek, zij heeft geprobeerd om op een zeer jonge leeftijd te koken en haar warme en liefdevolle houding maakte mijn ervaring met haar een fantastische ervaring. Ik heb geleerd om deeg te maken voor brood, pizza, focaccia, pasta. Ik heb geleerd om veel sugos (sauzen) en veel regionale gerechten te maken met lokale Ligurische zeevis, konijn en vers rundvlees. Ik was enthousiast om te leren over de basilicum van de regio omdat, zoals ik in de andere plaatsen van Italië die ik heb bezocht tijdens deze reis, is bekend om zijn geur. Ik heb geleerd om pesto te maken met deze fantastische verse basilicum die groeit in de heuvels van Ligurië en ik moet zeggen dat het de meest verbazingwekkende aromatische pesto die ik ooit heb gehad. Ik was in staat om een ??huis naar San Diego te brengen en ik geniet er nog steeds van. Een paar van mijn vrienden hebben het geproefd en ze zijn allemaal weggeblazen door de frisse en aromatische basilicum van Andora. Ik beschouw nu Rosanna en haar man Stefano vrienden en ik zal altijd in contact blijven met hen. Mijn ervaring bij I Cianelli was over het algemeen een nummer 10 en ik beveel de plaats aan voor zijn schoonheid, zijn comfort en de warmte van zijn gastheer en gastvrouw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Thanks Delia, een fantastische ervaring voor ons, je bent een geweldig persoon. Tot ziens, een knuffel Rosanna, Stefano & Simone.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "... alsof je thuis? Nee, veel beter !!"

    30/06/2013

    Ik en mijn gezin (man, baby en mijn ouders) net terug van een fantastische week in Cianelli. Wat kan ik zeggen? waar te beginnen om te beschrijven hoeveel we genoten? Stefano en Rosanna zijn twee lieve mensen, zeer behulpzaam en vriendelijk, Rosanna heeft gouden handen, blij ons elke ochtend met de fantastische ontbijt, alle "home made" van jam, cakes, muffins, croissants ... zelfs perziken vers geoogste (shame on you ik heb een kg, maar weerstaan ??uw verleiding?) het appartement is ruim, schoon, goed georganiseerd, is zodanig gestructureerd dat 5 mensen zijn niet op hem, en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het verblijf. Met de mogelijkheid om buiten te eten, met een prachtig uitzicht. Tijd, helaas, we hebben niet erg gunstig, maar in de twee dagen dat we niet in staat waren om naar het strand, Rosanna gaf ons goede aanwijzingen om de omgeving te bezoeken. Wat kan ik zeggen? We hadden een geweldig, comfortabel als thuis, maar "verwend" en een ontspannen sfeer. Je hebt drie generaties tevreden, ik en mijn man, mijn ouders, en onze zeer veeleisende baby! Bedankt voor de gastvrijheid en ... we hopen snel terug te komen van je !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo I Cianelli reageert
    Beste, gasten Dank u voor de woorden die u hebt gewijd aan ons, we hopen echt om u terug naar beter hebben tegemoet zelfs laten verwennen. Tot ziens Stefano & Rosanna.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten