contactModalFeedback

Agriturismo Ferdy

Località Fienili - Scalvino, Lenna 24010 Lenna (Bergamo)

"Super"
Volgens 64 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leerzaam en ontspannend "

    17/11/2018

    Vandaag kwamen ik met mijn familie en vrienden naar jullie paradijs.
    We hebben bijna anderhalf uur gereden om bij je te komen, maar het was de moeite waard.
    We hadden een geweldige tijd dat het eten geweldig was en de kinderen met de boerderijdieren en de workshop in de middag was geweldig ontspannend en leerzaam zelfs voor ons ouders.
    Leuk, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig, aardig.
    We hebben ook een klein stukje door jou gemaakt.
    Bravo en gefeliciteerd.
    Julia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Ferdy reageert
    Goedenavond van Agriturismo Ferdy
    we zijn erg blij dat u een leuke dag heeft doorgebracht en we proberen u zich altijd thuis te laten voelen
    Bedankt voor uw vriendelijke gedachten en we hopen u snel bij ons te mogen begroeten.
    Bedankt en tot ziens, Cinzia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Familieweekend"

    07/10/2018

    We verbleven hier voor een familieweekend (van zaterdag tot zondag). Prachtige plek, erg leuk en de eigenaren erg behulpzaam en bereid. Ik raad het ten volle aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische ervaring"

    21/06/2018

    Alles aan de top prachtige locatie, heerlijke gerechten beleefdheid is beschikbaar hebben gedaan de rest ervaring te worden overgedaan. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ferdy reageert
    heel erg bedankt voor vriendelijkheid en we hopen je snel weer als gast te hebben, Cinzia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    11/03/2018

    Zeer geschikt voor gezinnen eten en fantastische spa mooie personeel comfortabele kamers
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een sprookje!"

    26/02/2018

    Ik ging van Ferdy een weekend met man en zoon bijna twee jaar, een geweldige ervaring! De beste vakantie ooit dat ik was. De plaats is dromerig, in de buurt van de rivier, onder de berg. De geiten zal lopen tussen je voeten, gratis pony's grazen rond, dan weer koeien, paarden, varkens, katten, honden, kippen ... Farm authentieke, echte, goed onderhouden! Voor kinderen is er een fantastische ervaring, een echte en unieke contact met de dieren actief deel te nemen in het beheer van de boerderij. Het eten is uitstekend, verfijnd, elegant gebruik van producten van de boerderij. We zullen terug in het voorjaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Ferdy reageert
    we zijn blij blij dat je hoopt nog steeds onze gasten dankzij zijn geweest en tot ziens, Cinzia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    18/07/2017

    We hadden een geweldige tijd in Agriturismo Ferdy. Er is een zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, echt schoon kamers en een heleboel dieren. Het eten was onvergetelijk! Dank u voor alle Cinzia!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "prachtig gelegen"

    21/08/2016

    Ferdy is een prachtige plek-de kamer was prachtig en het eten onder de oude bomen te overtreffen. Er zijn tal van dieren, dat is leuk-weekend is het vol met gezinnen die dus komen uit de omgeving en het is, maar een beetje te vol is er genoeg rustige Ecken.Sehr aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ideale plek voor een vakantie in de natuur slechts een paar kilometer van de stad"

    25/07/2016

    Ik ben net afgerond een week vakantie op Ferdy en ik ben zeer tevreden. Zeer gezellig en comfortabel met de locatie. Het personeel is zeer behulpzaam, vriendelijk en attent op behoeften van de klant. Het eten is echt goed. Ferdy Raad de boerderij voor een verlengd verblijf, en voor een vluchtig bezoek aan iedereen die wil weg van de drukke stad te krijgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch en vriendelijke plek"

    16/12/2015

    Lula en ik had een geweldige tijd en we zullen snel terugkomen. Uitstekende beschikbaarheid, de kamers warme en gastvrije omgeving in een sprookje en ik kom uit Liguria, ik woon in een sprookje.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    10/06/2015

    We waren door Ferdy voor 4 dagen in eind mei. Een prachtige plek, een echt paradijs voor kinderen. Maar ook geweldig dat ze kunnen een oogje houden op hun eigen kinderen in de afwezigheid van gevaar in het gebouw. Vriendelijkheid en professionaliteit, netheid en orde. Geen slechte zaak, alleen maar goede en positieve dingen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Iva & Rino"

    01/12/2014

    We brachten een heerlijk weekend! Uitstekend eten en de kamers :-) huisdieren te goed ... cmq zeggen dat een grote dank aan de eigenaars zijn er echt een goede baan verlaten tevreden elke klant !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Ferdy reageert
    bedankt voor de vriendelijkheid van het schrijven van ons dat we wachten tot ziens, Cinzia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    08/09/2014

    We brachten twee dagen en hadden een geweldige tijd. Mooie locatie, heerlijk eten comfortabele kamers. Voor kinderen de kans om uren door te brengen in contact met de natuur en de dieren ... grote manege met veel paarden en een kans om een ??les te maken voor elk type klant, van beginner tot expert. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ferdy reageert
    Dank u wel, tot ziens, Cinzia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gesuino, Jenny en Gioia"

    04/07/2014

    Bedankt Cinzia, familie en medewerkers !!! We hielden echt van je verblijf in je agriturismo !!! Het is een klein stukje paradijs !! En iedereen is zo lief. De dieren zijn zo goed verzorgd. Het super lekker eten, gecreëerd met producten van de boerderij ... we missen het! Dus we komen binnenkort weer terug voor meer mooie dagen en nachten in uw prachtige agriturismo. We zijn ook erg blij met de producten van de melk van uw geiten. Dank je!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mario en Piera"

    18/04/2014

    Mijn vrouw en ik hebben drie glorieuze dagen doorgebracht de plaats is prachtig de kamer warm en gastvrij personeel zeer professioneel, aantrekkelijk en nuttig voor de spa kunnen we zeggen dat we waren vrij goed zeer goed (ik raad het baden in wei) Ontbijt diner bij kaarslicht om te onthouden. Wij danken de boerderij voor het onthaal en we hopen op een afscheid. Met dank aan Mario en Piera.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alessandro 2014/11/04"

    12/04/2014

    Prachtige faciliteit eten heerlijk romantische accommodatie gezellig familie-achtergrond en hemelse
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten