contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Ca' Nova

Via Casanuova 2, Puegnago del Garda 25080 Puegnago sul Garda (Brescia)

"Super"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Perfecte accommodatie in het hart van het meer van de garde"

    26/08/2019

    We hebben een week met onze 4 kinderen in deze agriturismo doorgebracht, wat we erg op prijs stelden.
    Een zeer aangenaam zwembad, een speeltuin voor de kinderen, een barbecue, een terras, advies van de eigenaren.... alles is gecombineerd voor een ideaal verblijf in dit prachtige huis, zeer rustig en exotisch, hoewel het zeer dicht bij de stad en de winkels en een paar minuten met de auto van de oevers van het meer gelegen is.
    Helaas moeten veel muggen er aan gedacht worden om vanaf 18.00 uur krachtige afweermiddelen mee te nemen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Geachte heer Richard, hartelijk dank voor uw mooie feedback! Wij hopen u en uw familie weer te zien. Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige vakantie"

    06/08/2019

    Prachtige structuur met appartementen die perfect gerestaureerd zijn in het historische en landschappelijke respect voor de boerderij die dateert uit 1600! Ik ben de hele maand juli gebleven en het was een echte ontspanning. Prachtig zwembad en goed onderhouden, mooi solarium in de tuin met fruitbomen die u veilig kunt verzamelen. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en bieden u de producten van hun tuin aan. Perfecte netheid, rust en zes hectare grond beplant met olijfbomen, wijngaarden en allerlei soorten planten waar u veilig kunt wandelen!! Het meer is in vijf minuten te bereiken met de auto, maar ook met winkels en supermarkten.
    Honderd meter is er een restaurant/pizzeria waar het goed gaat .... wat kan ik zeggen .... Ik beveel deze boerderij van harte aan!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Bedankt Cristina dat je ons deze mooie recensie hebt nagelaten. We zijn blij dat uw verblijf bij ons aangenaam was en we hopen u snel weer te zien. Een knuffel, Elisa en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Grote en mooie oude boerderij, prachtig zwembad, grote en mooie oude boerderij "

    22/07/2019

    Zeer vriendelijk onthaal door Elisa, altijd klaar om u te helpen en te informeren. Mooi oud gebouw met een binnenplaats. Zeer mooi zwembad, tafelvoetbal, tafeltennis. Groot terrein met wijnstokken en olijfbomen. En uitstekend fruit dat gratis kan worden genuttigd. Alleen nadelen, muggen en een beetje hard beddengoed.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Mr. Lefevre, dank u voor uw vriendelijke recensie.
    We hopen u weer onze gasten op onze boerderij te mogen ontvangen. Met vriendelijke groeten, Elisa en haar familie...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "op elk moment"

    19/07/2019

    zeer rustig, zeer schoon, zeer goede verzorging. pure ontspanning.
    kan worden aanbevolen!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Lieve Anita, bedankt voor je zeer goede feedback. We hopen u weer te zien!
    Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    17/09/2018

    Heerlijk verblijf in een fantastische omgeving, grote vriendelijkheid van de eigenaar en super netheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Manuela en familie, het was een genoegen om u als onze gasten te hebben en we hopen u snel weer te zien. Bedankt voor de mooie recensie! Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige, rustige vakantie in de buurt van het Gardameer"

    10/09/2018

    We voelden ons overal comfortabel in deze prachtige agriturismo, alles was liefdevol onderhouden en de sfeer was erg warm. Met de auto ben je binnen een paar minuten aan het meer, in Salo of in een van de omliggende dorpen, perfect! Veel dank aan Elisa en haar familie, we komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Katrin, hartelijk dank voor je mooie feedback. We zijn erg blij dat jij onze plek hebt gekozen. We kijken er naar uit je weer te zien! Ja hoor! Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie en verzorgde omgeving, aardige gastheren"

    24/08/2018

    We verbleven hier voor een week met kinderen. Het was erg leuk. De boerderij is rustig, maar niet te ver weg van het strand, Salo, etc. Het gebied is zeer goed onderhouden en schoon. Er is een zwembad, een tafeltennistafel, een tafelvoetbalspel en veel spellen en ballen. Zelfs fietsen waren beschikbaar. De gastheren zijn erg vriendelijk. Het enige probleem was de muggen, die ons op elk moment van de dag geplaagd en waren ondanks Mückengitter in het appartement. Maar toch een hele fijne vakantie in een mooie omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Ronja en familie, heel erg bedankt voor je mooie feedback. Het spijt ons heel erg voor muggen die in deze periode zo veel zijn. We doen ons best om ze te vermijden en we zullen harder proberen. We hopen dat we je weer mogen zien. Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Rustige en eenvoudige boerderij"

    20/08/2018

    Eigenaren zeer beschikbaar, boerderij met zwembad, spelletjes voor kinderen, buitenruimte voor wandelingen in vrede. Geschikt voor families. Dichtbij de belangrijkste winkels en diensten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Manuela en familie, heel erg bedankt voor de beoordeling! We hopen je volgend jaar weer te zien. Met vriendelijke groeten, Elisa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Pure ontspanning"

    15/08/2018

    De boerderij ligt niet ver van het Gardameer en biedt tegelijkertijd rust en ontspanning. De boerderij is goed onderhouden, schoon en rustig. De kamers zijn functioneel ingericht. De kinderen konden spelen en ravotten in de groene binnenplaats. Verder is er een groot zwembad, een tafelvoetbalspel en een tafeltennistafel en een gezellige barbecue op het complex aanwezig. In de nabije omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om te winkelen. Ook het restaurant La Quiete is op loopafstand - maar je moet boeken. Elisa is een goede gastheer die helpt met goed advies over plaatsen om te bezoeken en wijn en olijfolie met directe verkoop. Graag weer !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Christen, heel erg bedankt voor deze mooie woorden! We hopen dat we je weer mogen zien. De beste wensen, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nooit beter geweest!"

    12/08/2018

    Mooie boerderij, op een fantastische manier gerenoveerd, zeer vriendelijke eigenaren en altijd beschikbaar! Ik zal zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Sam en familie, heel erg bedankt voor het achterlaten van ons deze uitstekende recensie! We kunnen niet wachten om je weer te zien. Bedankt en tot ziens, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie rustige plek in de buurt van het Gardameer"

    01/08/2018

    Zeer mooie tuin met charmante binnenplaats, mooie solide uitgerust! Een zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar die je eventueel zou kunnen contacteren! Helaas is niet elk appartement een terrastafel en zijn de bedden erg luid. Zeer mooi zwembad! Kortom, een top-rustig-accommodatie op het anders zo drukke Gardameer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Anita, heel erg bedankt voor je mooie feedback. Het spijt ons dat onze oude bedden soms wankel kunnen zijn, we zullen iets meer doen om ze stabieler te maken. We hopen u en uw gezin weer te mogen zien. Bedankt Beste wensen, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie met kinderen en hond"

    29/07/2018

    Het terrein is geweldig, omringd door wijngaarden, olijfbomen, vijgen en kiwi's ... het is enorm en omheind, zodat de kinderen alleen kunnen gaan ontdekken. Naast een tam varken zijn er 5 honden, 2 katten en verschillende kippen. Het zwembad is geweldig, schoon, met genoeg strandstoelen en een aangrenzende weide, waar u kunt liggen met zijn hond. Er is een kicker, een tafeltennistafel, een kleine speeltuin met schommels - zelfs een voor de kleintjes, glijbaan, carrousel - verveling betaalt niet. We hebben verschillende keren gegrild en dit deel van de boerderij is erg mooi. Op de grote binnenplaats kwam iedereen vaak samen, we aten er altijd en 's avonds met al het verlangen had de dag een einde. Elisa en haar familie zijn erg aardig en altijd aanwezig of bereikbaar, ongeacht wat je nodig hebt. Er is ook een wasmachine en voldoende ruimte om de was op te hangen. Te voet bereikt u twee supermarkten, een bakker en een slager, anders is de boerderij erg rustig. Er is een zeer goed restaurant met speeltuin en springkasteel om de hoek. Naar het meer moet je met de auto gaan, het is ongeveer 3 km, maar er zijn nauwelijks voetpaden, dus het is een beetje gevaarlijk. We hebben spontaan onze vakantie verlengd en komen zeker nog een keer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Gyde en familie, heel erg bedankt voor je lovele feedback. We zijn heel blij dat je het bij ons zo leuk vindt. Geniet van de rest van je vakantie! Danke schön! Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ten zeerste aanbevolen"

    26/07/2018

    We hebben met 11 mensen onze jaarlijkse grote familievakantie hier doorgebracht. Omdat elk appartement een eigen keuken heeft, maar er zijn ook grote tafels om samen te zitten, was de accommodatie ideaal voor ons. Het is een beetje verborgen en stil tussen wijnstokken, maar de manier om te winkelen, etc. ligt ook op slechts een steenworp afstand. Er is een groot, zeer goed onderhouden zwembad en genoeg strandstoelen voor alle gasten. De appartementen zijn relatief groot en de inrichting vrij rustiek. Ik zou met name de gastvrijheid van het gezin willen benadrukken. Ze hielpen ons altijd met woorden en daden, zonder opdringerig te zijn. Ik zou zeker teruggaan naar de Agriturismo Cascina Ca 'Nova.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Michaela en familie, heel erg bedankt voor je leuke reactie. Het was een plezier om jou en je grote familie als gasten op ons terrein te hebben. We kijken er naar uit je weer te zien. Met vriendelijke groeten, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooie en rustige plek !!!"

    12/07/2018

    Zeer mooie en rustige plek !!! Groot zwembad bijna alleen voor ons. Fietsen en toebehoren zoals tafel kicker, tafeltennis, ... voor gratis gebruik. Elisa is een zeer vriendelijke eigenaar en zeer behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Ronny en familie, heel erg bedankt voor je mooie reactie. We hopen je weer te zien! De beste wensen, Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casa nuova family moreschi in Puegnago verdient terecht de hoogste beoordeling"

    11/07/2018

    Voor mijn vrouw voor mij en vooral voor onze kleine hond de mooiste vakantie. Accommodatie, gezinsverband, hulpvaardigheid, tips. Dat was geweldig. We hebben zo van deze vakantie genoten. Zelfs de kapotte waterpomp was binnen twee dagen goed gerepareerd. Onze hond had vijf speelkameraadjes ... twee van hen hadden regelmatig ontbijt bij ons. De communicatie in het Duits, Beiers, Engels en Italiaans was tutto bene. Het enthousiasme gaat zelfs zo ver dat ik nu Italiaans leer. Natuurlijk waren we ook in Malcesine, enz., Dankzij Elisa Moreschi, maar we konden het land en de mensen leren kennen, bijvoorbeeld de Dolce Vita, een restaurant op het hoogste punt van Puegnago, deze prachtige plaats met de eenzame kerktoren zonder toeristen, het echte dorpsleven ... eerlijk gezegd grandioos. Als je ooit een prijs uitreikt ... dan alsjeblieft aan de familie moreschi ... ze verdienen het. Veel succes voor uw bedrijf ... Bedankt. Met vriendelijke groet, Hans Falter en Sonja Lichtinger
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cascina Ca' Nova reageert
    Beste Hans, Sonja en Peppy, het was me een genoegen om je te ontmoeten en we hopen je snel weer te zien! Bedankt voor je enthousiaste beoordeling, je woorden maken ons erg blij. We zijn blij dat je van alles hebt genoten: onze boerderij, onze honden, de omgeving en zelfs de mechanische werkplaats die we hebben aanbevolen! Danke schön! Elisa en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten