contactModalFeedback

Agriturismo Nonna Bettina

Via Monte Tapino, 2, 25080 Moniga del Garda (Brescia)

"Super"
Volgens 15 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Wunderschöner Agriturismo Wunderschöner Agriturismo"

    14/10/2019

    Der Agriturismo ligt in de regio einer sehr hübschen. Alles ist schnell und gut zu erreichen - viele lohnenswerte Ziele in der Umgebung. Das Haus und die Wohnung sind sind sehr schön und alles ist liebevoll eingerichtet. Enrica ist ein Herz und eine Seele und kümmert sich um ihre Gäste. Auch der Haushund MOLLY is sympathiek.
    Ein kleiner Wermutstropfen ist die Durchgangsstrasse unterhalb der Anlage. Aber dafür kann der Besitzer schließlich nichts.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Sehr geehrte und liebe Gäste.
    Vielen Dank für die wundervolle Bewertung auf unserem Hof.
    Vielen Dank auch für die schönen Beschreibungen und Worte, die Sie mir und unsererer Molly gewidmet haben, die große Zuneigung zeigt.
    In Anbetracht Ihres detaillierten und positiven Feedbacks möchte ich auch anderen Gästen mit einer Klarstellung und Reflexion der Position unserer Struktur antworten:
    Das Anwesen hat einen Eingang in der Nähe der Hauptstraße, hat einen beneidenswerten Blick auf den Gardasee und ist landwirtschaftlich geprägt.
    Es ist seit vielen Jahrzehnten im Besitz von Carlos Familie. Früher war es ein wunderschöner Weinberg und jetzt ein Olivenhain, um den viele bene.
    Mit so viel Aufwand versuchen wir, diese grüne Lunge zu erhalten und zu schützen, damit sie nicht in Zement verwandelt wird. Angesichts der beneidenswerten Lage und der Sichtbarkeit von der Hauptstraße, die Hauptstädte unseres schönen Sees, Brescia, Verona und Mantua, erreicht.
    Ich hoffe, dass andere Gäste wie Sie die günstige Lage für Ausflüge mit dem Fahrrad, zu Fuß oder mit dem Auto zu schätzen wissen, denn Sie helfen dieem kleinen Bauernhof, am Leben zu bleiben. Grazie Enrica
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek. Hartelijk welkom. Zeer goed geplaatst. Mooi uitzicht op het Gardameer. "

    26/09/2019

    Wij zijn Franse toeristen. We waren op bezoek in Noord-Italië om de meren te ontdekken. Na het Lago Maggiore en het Comomeer, verbleven we in het huis van Nonna Bettina's aan de oevers van het Gardameer. We werden zeer goed ontvangen. Enrica en Carlo waren erg lief. Carlo gaf ons veel goede adressen en ideeën voor bezoeken in de omgeving. Ze kennen het meer heel goed. Carlo kan u veel kleine geheimpjes geven die niet in toeristische gidsen te vinden zijn. De kamers zijn zeer mooi, modern en schoon. Het ontbijt is zeer goed en u kunt de door Carlo gesneden bananen proeven. Hun koffiezetapparaat maakt zeer goede Latte Machiato. Het uitzicht vanuit de kamers met uitzicht op het meer is prachtig. We zagen de maan erin weerspiegeld worden. In de verte zien we Sirmione. Voor degenen die van ontspanning houden, kunnen ze bij het zwembad blijven zonnebaden. Bedankt voor een onvergetelijk verblijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Risposta inviata legeringen Personeel 15/10/2019

    GRAZIE SIMON E FAMIGLIA
    Dank u voor de prachtige evaluatie van onze boerderij.
    Ook bedankt voor de mooie beschrijvingen en woorden.
    In het licht van uw gedetailleerde en positieve opmerkingen wil ik ook graag reageren op de andere gasten met verduidelijkingen en reflectie over de positie van onze structuur:
    De woning heeft een ingang nabij de hoofdweg, heeft een benijdenswaardig uitzicht op het Gardameer en is agrarisch.
    Het behoort al tientallen jaren tot Carlos' familie. Het was een prachtige wijngaard en nu een olijfboomgaard waar velen jaloers op zijn.
    Met zoveel moeite proberen we deze groene long te behouden en te beschermen, zodat hij niet in cement wordt omgezet. Gezien de benijdenswaardige ligging en de zichtbaarheid van de hoofdweg die de hoofdsteden van ons prachtige meer, Brescia, Verona en Mantua, met elkaar verbindt.
    Ik hoop dat andere klanten zoals u zullen genieten van de ideale locatie voor excursies per fiets, te voet of met de auto, want zij helpen deze kleine boerderij in leven te blijven. Genade Enrica
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Rustig verblijf, aanbevolen een geweldig restaurant geweldig restaurant geweldig ontbijt met smakelijke pankake Goede kwaliteit en de uitgaven aanbevelen het aan te bevelen "

    28/04/2019

    Alles perfect
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige mensen, geweldige locatie."

    28/04/2019

    Geweldige mensen, geweldige locatie en accommodatie.
    Aanbevelen zeer
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Thuis weg van huis"

    13/09/2018

    We bezochten Moniga del Garda in mei en verbleven in Nonna Bettina. Enrica en haar man zijn zeer gastvrije mensen. We voelden ons zo welkom en zo comfortabel in hun boerderij. Het is een prachtige boerderij, goed verbonden met het meer en het treinstation. Ze hebben de beste voorzieningen en een uitgebreid ontbijt. We hielden ervan om de gastheer in te halen die interessante verhalen te vertellen had. Het beste deel van het verblijf was hun hond. Ze is een schat. Sterk aanbevolen plek om te verblijven voor koppels en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de droom"

    03/06/2014

    deze boerderij was de beste van allen die ik bezocht met mijn familie, omdat ze waren zeer behulpzaam, oprecht, zeer vriendelijk en vooral het uitzicht op het meer en prachtig en het ontbijt was meer dan eccellente.Secondo me mee en was een heerlijke vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Thanks !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie faciliteit"

    03/06/2014

    wij zijn een gezin van 5 en we verbleven met Pasen, we hadden een geweldige tijd, de kamers zijn groot, schoon met alle confort.La uitzicht is prachtig en het ontbijt is buitengewoon, de heer Charles beveelt ook wat te zien of waar te eten, vrouw en dochters dolcissime.Consiglio zijn mensen die willen om de dag aan het Gardameer door te brengen zal er zeer goed te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Thanks !!! groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    21/05/2014

    Verbazingwekkende hosting, zo'n aardige mensen, maakten ons thuis voelen. Het ontbijt was zo goed en de kamers zijn groot, schoon en netjes. De locatie is erg goed. U moet hun olijfolie proberen. Hartelijk dank, we zullen terugkomen de volgende keer dat we er rond zullen zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Bedankt!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aards paradijs"

    25/08/2012

    Mooie plek, koel en winderig, interieurs en de kamers schoon netjes en rustiek, gastvrije eigenaren, vriendelijk en disponibile.Il alles zorgt voor een bijzondere sfeer om hun vakantie door te brengen in een landschap en een echt speciali.In plaats piu'accettano ook honden wat niet duidelijk is in plaatsen als dat XD
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Thanks !!! Zelfs de mooie recensie, die in ons gastenboek is gebleven !!! Groeten Enrica & Carlo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oma van de Verjaardag van Bettina"

    08/06/2012

    De ervaring te doen voor de gastvrijheid en de landschappen die de luogo.un omringen dank u voor de aandacht die u ons en het heerlijke ontbijt gegeten op het terras van uw abitazione.un verjaardag te onthouden met de belofte hebben gegeven om weer te ontmoeten om meer 'binnenkort . Roberta een knuffel, Francesco ...... en kira.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    De volgende keer dat er een nieuwe bal en Kyra sarà felice ... Dank u voor het aangenaam gezelschap.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Special Week end"

    07/03/2012

    Weekend zeer ontspannen en geweldige gastvrijheid. Nieuwe kamers zijn ruim en brandschoon en ingericht met veel smaak. Mooi landschap. We zullen zeker terugkeren in het voorjaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Wij zijn wij, die u bedanken voor ons te laten weten wat uw prachtige familie. Enrica, Charles en plagen ....
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gelukkige momenten"

    03/11/2011

    een rustige plek, ideaal voor diegenen die hun toevlucht van het hectische stadsleven. een plek geschikt voor families ... maar niet alleen voor een groep vrienden! Het landschap is mooi, in de heuvel die unieke kleuren en onvergetelijke ervaring biedt! Midden in de olijfgaard en een prachtige zonsondergang "mooi" zal nooit vergeten de schoonheid van het lopen op blote voeten op het gras en een vol gevoel contact met de natuur! !! :), niet te vergeten de super ontbijt in een rijke familie bedankt zie je snel, omdat ik denk, dat olijfolie klaar is. continuale zo Nerio Lorenza en Tomi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Bedankt, maar we wachten weer op je !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "bezoekers"

    01/11/2011

    Boerderij met een spectaculair uitzicht op het meer, de eigenaren gastvrij, vriendelijk, grootmoeder Bettina sprints en behulpzaam. Kamers: schoon en smaakvol ingericht, het beëindigen van de prachtige panorama dat zeggen dat alles eccezionale.Enrica Carlo en mooie mensen, een echt mooie plek om ritornare.Ciao binnenkort. .
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Bedankt! Hij was erg blij om u te weten, uw mooie familie en je vrienden! Ik zie je door de hele familie van Pasen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrijheid is hier woonde - voel zuiver."

    05/09/2011

    Insanely vriendelijke gastheren die altijd klaar staan ??met raad en daad. Tips voor rondleidingen en excursies, evenals leuke gesprekken over het leven op het Gardameer gab`s elk gewenst moment. De kamer met een balkon, en de keuken waren absoluut schoon, het bed wat een droom - alleen maar om een ??goed gevoel. Onze zoon had een schommel, evenals glijbanen en rollen, en natuurlijk veel ruimte te spelen. We voelden ons zelden zo welkom, en had een geweldige tijd bij "Nonna Bettina". Gabi, Daniel & Colin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Dank je wel! Een beetje 'te laat, maar ik herinner me met plezier. Tot ziens! Enrica, Carlo con Elisabetta ed Eleonora e nonna Bettina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    29/08/2011

    de boerderij Nonna Bettina is een magische plek, kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het prachtige Lake Garda, het hotel is gloednieuw, onlangs gerenoveerd met veel smaak en aandacht. De Enrica eigenaren, Carlo en de prachtige Nonna Bettina zal zorg dragen voor u en u verwennen in de ware zin van het woord met hoffelijkheid, vriendelijkheid en zeldzame gastvrijheid! een fantastische plek om te ontspannen en te genieten van het gezelschap van prachtige mensen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Nonna Bettina reageert
    Mevrouw Francesca lieve, dank u voor de vriendelijkheid en beleefdheid waarmee hij wilde zijn verblijf benadrukken in onze kleine boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten