contactModalFeedback

Agriturismo Baita Bavè

Pellio Intelvi Via Madonnina, Pellio Intelvi 22020 Alta Valle Intelvi (Como)

"Super"
Volgens 75 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "om opnieuw te beginnen"

    09/10/2019

    Een vriendelijk en warm welkom in een prachtige omgeving. Stilte, natuur, rust, zelfs voor een overnachting. Lili keurt ook alle vier de benen goed. Een hallo van ons aan Paola en Federico en tot ziens.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Een verblijf aan de top"

    10/09/2019

    Met dank aan Paola en Frederico en Jasmine voor hun zeer warme welkom....
    De site is prachtig, de natuur adembenemend.
    De maaltijden zijn zeer stevig en van zeer hoge kwaliteit.
    Niets te zeggen, we zullen met veel plezier terugkomen.
    Onze Phoebe voelde zich thuis en kreeg veel liefde....
    Zonder aarzeling aanbevelen
    Vanessa en Stéphane (en Phoebe)
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Baita Bavè reageert
    Hartelijk dank voor uw verblijf op onze boerderij.....en een waar genoegen...we hopen u snel te zien....grote kus aan Phoebe.
    Paola, Federico e Jasmine...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Hoe in de familie te zijn"

    10/07/2019

    In het weekend van 6 en 7 juli zijn we naar Paola en Federico's geweest.
    Zodra we aankwamen werden we begroet door Paola en Jasmine alsof we oude vrienden waren. We hebben de waarden van de thuisbereiding herontdekt met overvloedige en heerlijke gerechten. Het ontbijt van de volgende dag was erg lekker, vooral de perenjam vond ik erg lekker.
    We hebben ons ontspannen op het geluid van de wind en de koebellen. Dank ook aan Jasmine die met zijn lieflijkheid heeft geholpen om het verblijf aangenaam te maken.
    Naar de volgende Paola en Federico voor een ritje te paard
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Baita Bavè reageert
    Lieve Anna en Pierre .... heel erg bedankt voor wat je over ons en onze hut geschreven hebt ... we proberen ons best te doen om ervoor te zorgen dat al onze gasten tevreden zijn.
    We wachten op u.
    Paola, Federico en Jasmine...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Appena tornati"

    07/07/2019

    Un posto incantato, dove l'ospitalità è di casa.
    Siamo stati benissimo e Paola e Federico sono favolosi.
    Una cena buonissima, con cibo genuino e fatto in casa.
    Consigliatissimo per un week end di relax.
    Manuela paolo e gaia

    • Verblijf: 7/2019
    Agriturismo Baita Bavè reageert
    Grazie mille ragazzi.....per essere venuti da noi è per la bella recensione...
    Paola e Federico
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eccellente scoperta"

    30/06/2019

    Abbiamo contattato la struttura pochi giorni prima del nostro arrivo per fuggire dal caldo insopportabile di Varese e cercare temperature più miti e le recensioni super positive ci hanno convinto subito: pur carichi di aspettativa, non sapevamo cosa ci avrebbe atteso ed è stata,invece, una delle sorprese più apprezzate.
    La località è gradevolissima, immersa nel verde e nella campagna, e la vista dall'agriturismo mozzafiato, ma la vera sorpresa sono stati il cibo e l'ospitalità della Sig.ra Paola, che ci accolto con vino bianco (offerto a volontà nel vero significato del termine), solarità, vivacità e gentilezza, e che, sin dai primi istanti, ci ha fatto sentire benvenuti e a proprio agio.
    Parole d'ordine della sua ospitalità: accoglienza, disponibilità, e genuinità come a casa.
    Il cibo ottimo nella preparazione, nella qualità e nella quantità abbondante e generosa, materie prime d'eccellenza e tutto rigorosamente con prodotti artigianali e a km zero, preparati giornalmente a mano da Paola e dalla sua collaboratrice, con la supervisione attenta del sig. Federico, marito di Paola e co-gestore.
    Prezzi molto pù che giusti per la qualità e la quantità del cibo: 30 euro a testa per un menù a base di: 5 antipasti, due primi (gnocchi con gorgonzola, pancetta a cubetti e scalogno e pizzoccheri con patate, burro e salvia), due secondi (roast beef e costine), insalata, assaggi di tre tipi di formaggio, due dolci (torte casalinghe), acqua, vino rosso, liquore al caffè e caffè.
    Servizio impeccabile e attento, cura dell'ospite e attenzione ai dettagli, atmosfera casalinga, semplice e ospitale e relax assicurato.
    Giornata bellissima e super soddisfacente da ripetere sicuramente!
    Consigliatissimo!

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Baita Bavè reageert
    Grazie Mille Federica e Fabio per quanto scritto su di noi....siete stati gentilissimi..vi ringraziamo di cuore e speriamo di rivedervi presto..
    Grazie ancora
    Paola,Federico e Jasmine
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absolute ontspanning!"

    01/10/2018

    Receptie en lunch echt goed
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een droom"

    10/09/2018

    in twee woorden was de terugkeer naar huis taumatisch. we waren charmant, we voelden ons als een warm en zorgzaam tanteshuis! Slapen in vrede, at heel goed. De veel bekritiseerde weg om aan te komen, kan bij de aankomst wat verwarring opwekken, bergopwaarts ... kasseien ... maar met mijn clio 1200 zijn we verschillende keren en zonder enig probleem gekomen! Gewoon een beetje vooruit denken en rustig gaan! Echt 5 dagen betovering tussen koeien, weilanden, adembenemende uitzichten, prachtige wandelingen. Mijn kinderen (5 en 3 jaar) en ik zijn letterlijk verliefd op deze plek en we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een dag met vrienden"

    26/08/2018

    Na een zondag van absolute ontspanning, omringd door groen en dieren, creëren de eigenaren heel vriendelijk een omgeving die je het gevoel geeft een picknick te zijn met vrienden, voor de keuken eenvoudige en smakelijke gerechten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase in de natuur"

    26/08/2018

    Fantastisch uitzicht, gegarandeerde ontspanning, een klein paradijs op de bergen! De eigenaren Paola en Federico zijn zeer behulpzaam, vriendelijk en goed gezelschap. De smakelijke en natuurlijke keuken :) Je bent ondergedompeld in de natuur met de mogelijkheid om prachtige ritten te paard te maken, vergezeld door Frederick! We moeten zo snel mogelijk terug komen !!!! : D
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rust en natuur"

    24/08/2018

    We brachten 4 nachten door in tent en we zijn heel blij !! De ontvangst is warm, de maaltijden zijn erg goed en stevig, de omgeving is prachtig met een prachtig uitzicht op het Comomeer enkele honderden meters boven de zeespiegel. Je moet er echter van houden om verdwaald te zijn in de bergen en een auto te hebben die de bergwegen met kiezels op de juiste manier beklimt. Tal van vertrekken voor wandelingen naar het meer van Lugano, Como en de Intelvi-vallei bevinden zich aan de voet van het huis. Voor kampeerders en wandelaars is het het beste om voedsel in te slaan voordat je aan de slag gaat. We raden het aan !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    22/07/2018

    We mochten genieten van een onvergetelijk diner in een ontspannen sfeer met een prachtig uitzicht op het meer - het is ook de moeite waard een enigszins gecompliceerde aanpak :-) We voelden ons comfortabel en in goede handen en de storm gaf het verblijf nog steeds de juiste opwinding ...! Heel erg bedankt voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    21/07/2018

    Het was leuk om terug te gaan naar de Baita Bave 'en de gastvrijheid van Paola en Federico te vinden. Vrede en vrede zijn meteen voelbaar .... De keuken wordt niet ontkend: altijd uitstekend vergezeld van de aangename aanwezigheid van de eigenaars. Het lijkt ingelijst te zijn op een foto ... Voor mij zal het elk jaar een vaste stop blijven. Je kunt niet terugkeren! Tot de volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6,5
    "Redelijk"

    "Geweldige ... kwaliteitsprijs meer dan goed"

    07/07/2018

    Paola en Federico .. zij is een gastvrije persoon .. uitstekende kok .., beschikbaar .... Federico .. de man die naar paarden fluisterde L Ik definieer het voor meesterschap met paarden .. bedankt Paola ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige plek voor een echte ontspanning!"

    17/06/2018

    Mevrouw Paola is erg aardig en aardig. Zijn keuken is voortreffelijk. Het gebied is erg rustig en mooi, ideaal om te wandelen of paardrijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Landelijke charme en super gastvrijheid"

    24/05/2018

    Paola, dolce Paola ! De hartelijkheid in persoon, erg begaan met haar gasten, staat altijd klaar om een extra cake te bakken, haar eigen kaas aan te bieden, de glazen te vullen ! En haar charmante echtgenoot Federico zie je alleen 's avonds, bij het uitgebreide avondmaal, met kunde en liefde bereid door die lieve Paola. Een parel van een vrouw, zoals je ze maar zelden vindt !
    Wij verbleven in het appartement van de oude berghoeve, een sfeervol verblijf met enig uitzicht op het meer van Lugano. We hadden nog verwarming nodig begin mei, maar de houtkachel paste daar een mouw aan ! Sfeer is er in overvloed onder de houten dakspanten. Erg landelijk zonder al te veel modern comfort, maar dat zou hier niet op zijn plaats zijn.
    De erg smalle en hobbelige weg was een marteling voor de auto maar leidde ons naar een soort hemel op aarde.
    Telkens wel naar beneden, naar het Comomeer & meer van Lugano voor de bezoeken aan de talrijke charmante dorpjes (zoals Tremezzo, Bellagio, (supermooie) Varenna, Menaggio, Argegno,...) en het oude centrum van de regionale hoofdstad Como (shopping!).
    En echte aanrader voor wie houdt van een ruraal verblijf op een berg, toch niet te ver van de drukke oevers van het Comomeer.

    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten