contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi

Via Samperone, 9 bis, Cascine Calderari 27012 Certosa di Pavia (Pavia)

"Super"
Volgens 65 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!!!!"

    26/07/2020

    Een droom die uitkomt... Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor ons!!! Het slapen in de doos aan de boom was echt spannend. Het bad in de biolago en het nauwe contact met de dieren waren werkelijk unieke ervaringen.
    Davide en Fabienne verwelkomden ons met vriendelijkheid en hartelijkheid en zorgden ervoor dat we ons onmiddellijk thuis voelden.
    Uitstekend eten, maar ook het personeel dat aan de tafel serveert.
    We brachten twee dagen van rust en absolute ontspanning door, gesust door de natuur en vertraagd door de tijd.
    Bedankt allemaal!!! We komen zeker terug
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de droom van een klein meisje uitkomen"

    19/07/2020

    Mijn drie vrienden en ik zijn er eindelijk in geslaagd om in deze charmante boerderij te verblijven en we hebben de meisjes in ons wakker geschud. De ontvangst was geweldig, de eigenaren zeer behulpzaam en vriendelijk. Enthousiasme van duizend in het ontdekken van alle details van het huis, een verblijf op de veranda in het gezelschap van pauwen en krekels, ontspannen in de biolago, proeven van geitenkaas met jam, genieten van elk moment van rust dat je hebt staan in de schaduw van zwarte populieren ... Kortom, een aanrader voor wie de ziel van een kind heeft!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Het is prettig voor ons om te weten dat een verblijf bij ons het slapende kindergedeelte in ons allemaal wakker maakt...omdat het ons meest authentieke en oprechte deel is en we het helaas te vaak vergeten.
    Bedankt voor uw aanwezigheid, het was leuk om u te verwelkomen in onze oase en in onze wereld van rust en natuur.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi!!!"

    18/06/2020

    We waren hier een paar dagen geleden voor het diner voor een verjaardag, wat kan ik zeggen geweldige locatie, geweldig eten en leuke en behulpzame eigenaren. We zullen zeker snel terugkomen. Ik kan niet wachten.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom!"

    06/06/2020

    We zijn net terug van dit prachtige avontuur. Zelfs de mooiste droom komt niet in de buurt van de werkelijkheid waarin je je bevindt als je op deze plek aankomt. Net zo bijzonder als de mensen die het runnen.
    Dank u wel. Mijn kinderen waren net zo extatisch als hun ouders.
    We zijn zo terug.
    Dank u wel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn blij dat u hebt genoten van onze kleine beschermde wereld die voor ons betoverd is. We proberen het altijd zo goed mogelijk te delen met onze klanten en we zijn erg blij dat u ervan heeft genoten.
    Tot de volgende keer om misschien andere seizoenen of nieuwe dieren te ontdekken...
    Fabienne

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer schilderachtig"

    31/05/2020

    We zijn hier 30 en 31 mei 2020 geweest, het boomhuisje is prachtig, wakker worden met de haan kraaien heeft geen gelijke. Het zwemmen in het bio-meer is fantastisch. Om het te proberen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoonweg prachtig"

    16/02/2020

    Davide en Fabienne zijn erg vriendelijk en super behulpzaam. De boomhut is een unieke ervaring! Het huisje is mooi, tot in detail ingericht en voorzien van alles wat u nodig heeft (handdoeken, zeep, minikoelkast, etc...). Er is zowel een tweepersoonsbed als een stapelbed en het is zeer ruim. De ervaring van het slapen in een boomhut, volledig gemaakt van hout, was echt ontspannend. Het mooiste is de context waarin het wordt ondergedompeld... een echte oase, met een vijver, een beekje en veel boerderijdieren. De plaats accepteert honden en we hebben het erg naar onze zin gehad. We hebben gegeten op de boerderij ernaast en een hele goede maaltijd gehad. Simone is zowel superleuk als een geweldige kok en persoon. We voelden een beetje Peter Pan in het boomhuis. Het ligt trouwens heel dicht bij Pavia en Milaan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2020
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn blij dat u zich in ons houten huisje heeft vermaakt en verwend en dat u de natuurlijke omgeving waarin het is gebouwd heeft gewaardeerd. Wij proberen degenen die ons komen bezoeken een maximale ontspanning en welzijn te bieden, in een context van rust, stilte en authenticiteit, om de stekker eruit te trekken en het lawaai en de opwinding van de stad te vergeten. Tot ziens, hoop ik.
    Fabienne
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Unieke en leuke ervaring!"

    23/11/2019

    We bleven graag een nachtje in huis en voor mijn kinderen leek het niet waar te zijn....ze wilden niet meer weggaan. Uitstekend diner en ontbijt met producten van de boerderij. Ze zijn beschikbaar en zeer gastvrij, net als het huisje. Vlakbij is het Charterhouse van Pavia en de stad Pavia die we aan onze tournee hebben toegevoegd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voor kinderen, maar niet alleen voor kinderen"

    04/11/2019

    Hallo wij zijn Fiorella, Enea en Monica, drie broers van 11, 9 en 6 jaar. Onze ouders namen ons mee naar het boomhuis, en het is geweldig om hier te slapen. De bedden zijn comfortabel en warm omdat er zoveel dekbedden zijn en om te spelen zijn er pluche en een doos vol spelletjes zoals schaken en kaarten, dus we hebben de TV niet voor niets gemist!!!!!! Toen we wakker werden genoten we van een ontbijt met yoghurt, granen en appels en terwijl mama en papa koffie dronken, gingen we met de dieren spelen. Ze zijn allemaal aanhankelijk maar niet de gevederden die niet kunnen worden aangeraakt, maar het mooiste van allemaal is Johannes. We raden alle families aan om hier te komen omdat Fabienne en Davide aardig zijn en het Charterhouse van Pavia is dichtbij en zeer interessant om te bezoeken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een magische dag"

    15/09/2019

    We waren gisteren op de boerderij op de verjaardag van mijn man. Ik heb een verrassingsfeestje geregeld met al mijn beste vrienden. En we hebben gegrild. Het was een prachtige dag. De locatie stond volledig tot onze beschikking en Davide, de eigenaar, was er altijd bij en steunde ons. We deden de rondleiding door de boerderij en de dieren en het bad in de biolago. Onze vrienden waren echt gelukkig.
    Aan het einde van het feestje sliepen mijn man, ik en onze dochter in het boomhuis. Wat kan ik zeggen? Een magische plek. Ingericht met smaak en warmte: brava Fabienne.
    Bij ons ontwaken een eenvoudig, maar uitstekend ontbijt met zelfgemaakte producten.
    Wat kan ik zeggen? Unieke ervaring!
    Bravo Davide en Fabienne!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "NAAR TRY!"

    16/08/2019

    We zijn net weggegaan. Een fantastisch weekend met onze twee kinderen. Natuur en ontspanning. Hij heeft het bad in het biopool niet gemist. Veel schattige dieren cm hanengeiten cm hanengeiten pauwen . Onze droom wordt werkelijkheid in een boomhut!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uniek en spectaculair"

    15/08/2019

    Het onthaal dat ons vanaf het eerste moment dat we aankwamen, de natuur om u heen, de rust die u in alle hoeken van het bedrijf uitstraalt, heeft onze familie-ervaring onvergetelijk gemaakt.
    Bedankt voor het creëren van zo'n echte en naturalistische plek.
    Tot ziens
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "ZELFS ALS JE DAT NIET DOET..."

    04/08/2019

    Boerderij met een gek potentieel, maar dat, als gevolg van de totale verwaarlozing van sommige gebieden, volledig verliest interesse.
    De plaats is prachtig, omgeven door groen met binnenin het bio-zwemmeer dat echt mooi is. De boomhut is heerlijk als er niet een paar niet te verwaarlozen details waren: een lawaaierige koelkast die ons de hele nacht gezelschap hield, spinnen en muggen overal en algemene hygiëne om te bekijken. Het idee van volledig vrijgelaten dieren werd door ons niet erg gewaardeerd, uitwerpselen overal in de serie "aandacht voor waar je je voeten zet".
    Ontbijt inbegrepen in de prijs, maar werkelijk tot een minimum gereduceerd. We gingen uit om iets anders te halen. De gevraagde 170.00 uur is dus niet geldig.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Ik kan u alleen maar antwoorden dat ik het oprecht betreur dat ons kleine huisje, dat altijd gewaardeerd wordt omdat het tot in de kleinste details is verzorgd, en dit kan in al onze recensies worden gelezen, door u niet is gewaardeerd. En elke dag met zorg schoon te maken, en dit wordt ook gewaardeerd door onze klanten, maar er zal natuurlijk ook scapato sommige spin zijn .... zoals voor klamboes, we hebben klamboes en spry beschikbaar en, bovendien, we zijn gelukkig dat we zeer weinig, ondanks het feit dat in de Lombard vlakte.
    Tot slot, het spijt me dat ik de site niet goed gelezen heb, waar het duidelijk is dat de dieren in vrijheid zijn en het is deze bijzonderheid die ons succes maakt. Het is duidelijk en onvermijdelijk om wat uitwerpselen te vinden in het gras, maar we zijn in de natuur en op het platteland... misschien is het beter voor u om in de context van een stad te blijven....
    Het ontbijt wordt 's avonds in het huisje genuttigd om u het gemak van de volgende ochtend, wanneer u er zin in heeft, achter te laten. Ik stel altijd een door ons gemaakte taart ter beschikking, beschuiten met onze jam, yoghurt, granen en melk, fruit, koffie in overvloed, thee en infusies, ik weet niet wat ik nog meer toe te voegen. Eerlijk gezegd, ik heb geen zin om verpakte croissants te geven, je kunt beter naar de bar gaan zoals je deed. Meestal zijn onze gasten blij om wakker te worden met het gekraai van de hanen, maar helaas heb je het geluid van het koelkastje in het huisje gehoord, het is echt een schande.
    Fabienne
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
  • 9,5
    "Super"

    "Ervaring om te leven"

    28/07/2019

    Deze plek midden in de natuur biedt u de mogelijkheid om een dag lang de stekker volledig uit het stopcontact te halen. Prachtig uitzicht, goed onderhouden huis en heerlijk eten! Aanbevolen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "il top"

    07/07/2019

    in poche parole favoloso


    MORENO,10 anni

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een ervaring om te doen"

    14/05/2019

    Prachtige ervaring, voor onze drie meisjes maar ook voor ons. Het huis is ruimer dan verwacht, zeer functioneel en smaakvol ingericht. Er ontbreekt niets. De omgeving biedt u de mogelijkheid om in nauw contact te blijven met de natuur en is een uitstekende gelegenheid om de stekker uit het stopcontact te halen. Activiteiten voor kinderen eenvoudig maar zeer goed geregisseerd door Fabienne. De meisjes hielden zo veel van de eierjacht!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten