contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi

Via Samperone, 9 bis, Cascine Calderari 27012 Certosa di Pavia (Pavia)

"Super"
Volgens 60 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    02/04/2018

    Mooie ervaring in de natuur met een fantastische snack gebaseerd op heerlijke en verse, heerlijke boerderijproducten ... we zullen het zeker nog een keer doen. Om te proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "NACHT IN HET HUIS OP DE BOOM"

    22/02/2018

    Er is geschonken door vrienden deze ervaring om onze bruiloft .... huwelijk gevierd met Keltische rite, wiens x 360 graden met de natuur, en het idee van de nacht in een boomhut was al mooi op zich .. .maar we hadden geen calcolato..l'accoglienza ... direct contact met dieren ... en de vriendelijkheid van de eigenaren .... goed ... mooi (17 februari 2018), hoewel het weer was niet de beste. .. !!! Je voelt je ondergedompeld in de natuur en gewoon "ruis" van de haan en kalkoen ... het was mooi ... maar er kan meer geiten vraagt ??andere "ciucciando" verwennerij broek .... FAN TA STI CO verwennen !!!! Mooi huis ... zeer goed ... zeer aangenaam diner David en Fabienne .... we hebben om terug te gaan. !!! Dankzij Giuliana & Enzo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn blij dat onze plaats was in harmonie met uw keuze van het huwelijk en Cha u genoten van de gastvrijheid van onze vriendelijke dieren, die in harmonie en vrijheid, en de totale onderdompeling in de natuur leven. Met de hoop dat je weer zult vinden, met vriendelijke groet aan David en Fabienne.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Een paradijs 2 stappen van huis ..."

    20/02/2018

    We verbleven in de nacht van 22 december (us). Een echt mooie plek zowel x zowel kinderen als volwassenen. We hadden een diner in de lodge en aten ontbijt, allemaal geweldig. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren hebben het hele gekroond. We streeft naar terugkeren, zelfs in een warmere seizoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Cha Wij zijn blij dat u genoten van uw verblijf in ons huis. We proberen altijd om het zo gezellig mogelijk te maken, en we dachten dat van deze formule in huis diner met onze producten van de boerderij, zodat u een complete formule, 's nachts en het diner in de buitenlucht, zonder de moeite van het hebben om uit te gaan' s nachts in de kou . Wij hopen u weer te zien in de toekomst te helpen ontdekken de verrassingen van de zomer met misschien een duik in onze bio-vijver! Tot ziens Ik hoop en de beste wensen van David en Fabienne
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "groot"

    29/01/2018

    We verbleven vanaf zaterdagmiddag tot zondagochtend ..... een sprookje ... geweldige ervaring die we zowel x volwassenen en voor kinderen ... en zelfs onze hond x Ginger..dormire hier op het huis op 'een boom en ervaring .... alleen te danken aan de beschikbaarheid van David en Fabienne .... geweldig managers. Tania (I)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We waren blij uw mooie gezin en uw zeer leuke kleine hond in onze wereld te hebben ontvangen en u genoten van deze bijzondere ervaring, midden in de natuur. Bedankt en veel groeten. David is Fabienne.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "weekend ontspanning"

    26/11/2017

    Een unieke ervaring om een ??weekend wonen in een boomhut, zelfs voor kleine kinderen ... en kinderen weer met hen is echt leuk. Plaats geïsoleerd en rustig, ideaal x de stekker trekken, zelfs op 2 stappen van Milaan. Eigenaren super behulpzaam en zeer gastvrij en vriendelijk. Zeer aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn erg gelukkig in ons huis midden in de natuur te leven is een geweldige ervaring voor je geweest. Dankzij David en Fabienne
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Vrijheid en sereniteit"

    01/11/2017

    Vrijheid en rust zijn het gevoel dat we hebben geprobeerd om een ??paar dagen Oasis. Kinderen blij onder de dieren, om hutten, vissen en zwemmen in het zwembad bio te maken. Het huis is gezellig en goed oirganizzata en Fabio en Fabienne zijn geweldige mensen. Een unieke ervaring ... Oh ik vergat goed bier ???? Luca Claudio Tania en Andrea ????????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Zie je je kinderen in onze natuurlijke omgeving om te profiteren van alles, inclusief de winter duik in het natuurlijke zwembad, het was een echte vreugde voor ons. Hun hut, een getuige van hun verbeelding, bleef onder het huis en wordt gebruikt door andere kinderen. We hopen dat we de kans om nog herziening van de leuke familie die hebben. David en Fabienne
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Galli zingen en schapen in de liefde !!!"

    09/10/2017

    Mooie kleine huis omringd door een komisch landelijke omgeving, ideaal voor een romantisch uitje en het leven van alledag te vergeten !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn blij dat uw verblijf aangenaam was de instelling, het contact met onze schattige dieren!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een kinderdroom"

    05/10/2017

    We voelden ons zeer welkom vanaf het eerste moment dat we kwamen. De boerderij geeft u een pure natuur gevoel: mijn dochters hielden van spelen met de geiten, kip en zelfs een muskraat die heel vriendelijk met ons was. Het boomhuis is een schat! Mooi ingericht, zeer gezellig binnen, het heeft alle voorzieningen die u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. We bestelden diner dat tot aan het boomhuis werd gebracht: lokale zelfgemaakte cervelat, kaas, een taart en rode wijn. Een van een soort ervaring! Beveel het aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    We zijn erg blij dat u onze simpele en naturalistische wereld waardeerde. Voor ons is het een prachtige ervaring om met ons te delen wat we hebben gekozen, met onze dierbare dieren, in het tempo dat de natuur ons geeft en aan wie het begrijpt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als kind weer ..."

    08/08/2017

    Meteen al de receptie, de managers waren erg aardig en dus was het voor de korte ... maar zeer aangenaam verblijf !!! ... bij toeval gevonden (en ik zou zeggen gelukkig!) Omdat ik wilde slapen op een boomhut leek het in een andere wereld te leven: stress, natuur en dieren ik ga terug, melissa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Dankzij Melissa, waren we oprecht blij met u delen onze oprechte en eenvoudige plek. Voor ons is de natuur is het beste dat we iedere dag kunnen waarnemen, en wij zijn altijd blij met onze gasten ook al voor een korte tijd, deze momenten van ontspanning te bieden. Tot ziens hoop ik. Fabienne
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Het huis op de boom en 'echt geweldig!"

    15/07/2017

    Het kleine huis op de boom en 'een show, we verbleven er een juli weekend mijn kinderen wilden niet meer' go .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "unieke ervaring"

    03/07/2017

    Ik verbleef in het huis een nacht met mijn vriendin voor haar verjaardag, hoe zit het huisje op mooie boom ook goede reiniging dieren die dwalen voor de eigenaren van het bedrijf eenvoudig en echte mensen zoals alles rond het bedrijf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie verrassing"

    20/06/2017

    Bleef met familie (twee kinderen) in medio juni. Ik bevestig de positieve recensies. Eigenaars zeer vriendelijk. Casetta as en de binnenkant ziet eruit als een mooie hotelkamer, ingericht met warmte en smaak, niets ontbreekt: minibar voor de soorten ontbijt, koffie, airconditioning machine. In het midden van de green. Verschillende dieren te observeren en te volgen: hanen, kippen, pauwen (wit en gekleurd !!), geiten, nutria, eend .... De kinderen moeten worden betrokken en vermaakt. Positieve ervaring en aan te bevelen. Een half uur rijden van Milaan en toch dicht bij Pavia en monumenten (Certosa name). Een kleine afstand ook een restaurant dat bereidt goede en echte traditionele gerechten. David en Fabienne zal u helpen met uw wensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "AS ONCE ....."

    30/12/2016

    We waren helaas slechts één nacht, maar ik moet zeggen dat de ervaring was nog steeds onvergetelijk. Je bent in het midden (letterlijk!) Van een boerderij dan eens .... geen trends to farm "snob" een beetje te trendy deze dagen .... met een aantal dieren, allemaal heel gezellig onder la'ltro. Mijn 8 jaar oude zoon is 4/5 uur geweest tussen de dieren en niet verliezen een moment en vergeten (wonder ......) alle elektronische tovenarij dat helaas binnenvallen de dagen van de kinderen nu .... Dan, ongelooflijke , klim op de ladder en ga naar het huis en ..... ziet eruit als een hotel. Zeer gastvrij, warm (eind december!), Zeer schoon en super comfortabel. Een lof aan het feit dat er geen TV (tijd), en alles wat daar! We verbleven voor 4 plus de hond, en we waren perfect, met een werkelijk uitzonderlijke kwaliteit van de slaap! Vervolgens kunt u zich voorstellen dat het ontbijt in de ochtend op zoek naar de "opgehangen" venster om een ??boom ....... Dat waarschuwing terzijde, but not least, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaars alles voor een half uur van het centrum Milano!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Leuke ervaring door te geven op zondag, voor jong en oud."

    11/07/2016

    Als u met de fiets met onze kinderen van Pavia (45 min) we aten met hun BBQ, een bezoek aan de boerderij dierenpark en deed een grootse bad in het natuurlijke zwembad met gezuiverd water. Stumble ambachtelijke bier, worst en knoedels, zelfgemaakte desserts en een speciale likeur. Zeer mooie ondanks de 35ste.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Thanks Roberto. Ik ben blij dat je ons idee van de barbecue met onze producten en verfrissend bad in onze bio-vijver genoten. We hebben geprobeerd om het bedrijf te verbeteren, zodat onze gasten om de dag door te brengen in contact met onze dieren, ontspannen tussen water en het platteland.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een rustige dag"

    22/06/2016

    We waren de 06/12/16 dag had niet verwacht te kunnen om een ??kind terug te keren naar een boomhut "paradijs in het midden van het land ..... zeer aangename dag en 's avonds een show van vuurvliegjes. .... David en Fabienne Bedankt voor het maken van alles. ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Azienda Agricola L'Oasi reageert
    Dank je wel. We zijn blij dat u onze wereld genoten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten