contactModalFeedback

Agriturismo A3Passi

Via del Carmine, 51 , 60126 Ancona (Ancona)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "mooi verscholen in de olijfgaard (11,000 bomen)"

    29/06/2019

    mooi modern apartement, goed restaurant

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo A3Passi reageert
    Hello and thank you so much for the good vote !!

    We are really happy about it.

    Kind regards
    Leonardo
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch!"

    11/06/2018

    Alles over deze plek is heerlijk. De kamers zijn modern, schoon en hebben alles wat je nodig hebt. Een deel van de douche was gebroken in onze kamer, maar had geen invloed op ons verblijf. Het zwembad en zonneterras zijn goed onderhouden. Het ontbijt is gevarieerd en overvloedig en het personeel is gastvrij en vriendelijk. Ze deden hun uiterste best met onze kinderen van 4 jaar en 11 maanden. We gebruikten het restaurant tweemaal en werden niet teleurgesteld. Er is een goede keuze aan eten en wijn. Het is ongeveer een half uur van Portonovo Bay (zeker een bezoek waard) en is ook erg handig voor de luchthaven van Ancona. Het was gemakkelijk te vinden met goede wegen die er naartoe leiden. We komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo A3Passi reageert
    Goede morgen, hartelijk dank voor uw beoordeling. We zijn erg blij om te lezen dat je hier een fijne vakantie hebt gehad. Ik hoop dat we snel zullen zien. Met vriendelijke groet, Leonardo Castracani
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "passerende Living"

    13/07/2015

    Helaas alleen in het voorbijgaan, maar zelfs als een kort verblijf het hele gezin en het voelde als thuis. Het zwembad en de kamers zijn erg gezellig piacite om onze twee dochters tijdens hun verblijf in Puglia alleen maar vragen wanneer we terugkeren all'agrigurismo met mooie kamers en het zwembad. we zullen terugkomen ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gefeliciteerd!"

    26/09/2013

    We brachten drie heerlijke dagen, een reeds mooie structuur, hoewel nog niet volledig afgerond - dus het kan alleen maar beter! :-), de kamers zijn schoon, ruim en ook mooi om te zien, grote rust, en een groot restaurant! Als we willen iets aan te merken ten koste van alles, aanbieders van hygiënische producten zijn vrij impulsief ... maar het is een grap die een berisping! :-) Een zeer mooie faciliteit, we echt aanraden en we zullen herinneren als we hier blijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo A3Passi reageert
    We zijn blij dat je gelijk had! We zijn aan het veranderen van de dispenser van onze cosmetische producten .... is het echt waar dat sommige problemen gaf. Dus u kunt gerust en als je terug vindt ze veranderd! Bedankt en tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feestdagen van 31 augustus tot 7 september 2013"

    15/09/2013

    We hadden een geweldige week op de boerderij, prachtige plek midden in de natuur goed ontbijt en een keuken. Onze kleinkinderen hebben de gelegenheid om de workshop "zomercampagne" om hen een grote levenservaring gespeeld, geschilderd, geplant bij te wonen en de geoogste groenten, bouwde hutten in de olijfboomgaarden onder de grote eik ervaringen die zeker in blijven hun geheugen .Een dank u allen hartelijk Patrizia en Roberto Samarate
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    Agriturismo A3Passi reageert
    Thanks for your review! Het was een genoegen om u als onze gasten en maakte ons zeer blij dat uw kleinkinderen in staat om onze zomer centrum ervaren zijn geweest. Groeten aan jullie allemaal en tot ziens !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feestdagen van 31 augustus tot 7 september 2013"

    15/09/2013

    We hadden een geweldige week op de boerderij, prachtige plek midden in de natuur goed ontbijt en een keuken. Onze kleinkinderen hebben de gelegenheid om de workshop "zomercampagne" om hen een grote levenservaring gespeeld, geschilderd, geplant bij te wonen en de geoogste groenten, bouwde hutten in de olijfboomgaarden onder de grote eik ervaringen die zeker in blijven hun geheugen .Een dank u allen hartelijk Patrizia en Roberto Samarate
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    03/09/2013

    A3Passi was ideaal voor een korte vakantie in de Marche. Zeer mooie kamers en erg nieuw, geweldig ontbijt. We konden kiezen om tijd door te brengen bij het zwembad of het doen van toerisme. Geweldig restaurant, La Tavola del Carmine.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "sinds zijn terugkeer"

    12/08/2013

    Perfecte vakantie in deze boerderij, mooie schone kamers, vriendelijk en beleefd personeel, fantastisch eten. We zien dat van de eerste tot de laatste persoon chr hier werkt, doet het voor passie. Ik kom terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    Agriturismo A3Passi reageert
    Dank je wel van zijn mooie opmerking: wij hopen u terug als onze gast te hebben!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek, prachtige omgeving"

    28/07/2013

    We genoten van onze 4-daags verblijf. De kamers en het hele gebied waren erg mooi met ultra-moderne faciliteiten (zwembad en planten was nog niet klaar tijdens ons verblijf, we waren direct na de opening is er, maar verpricht sommige potentiële). Antonia de gastheer was ontzettend behulpzaam en beleefd. Geweldig restaurant met weinig, maar zeer smakelijke gerechten. Necessarily proberen "olijfolie menu"! Ontbijt is heerlijk met een grote verscheidenheid aan verse groenten en producten. Het enige kleine klacht: geen korting op de dagprijs voor een langer verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo A3Passi reageert
    We bedanken u voor uw bezoek en we zijn blij dat u ons een fijn verblijf hebt gehad. We kijken ernaar uit om u snel weer als onze gasten te hebben
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten