contactModalFeedback

Agriturismo Casalantico

Strada Conagrande, 8 -, Corinaldo 60013 Corinaldo (Ancona)

"Super"
Volgens 51 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dromerig"

    15/08/2019

    We waren in juli voor de tweede keer in Casalantico en het was weer een droomvakantie in de Marche. Om het kort te houden, bekijk de video op de homepage die 100% weergeeft wat je kunt verwachten. Netheid, gastvrijheid en gastvrijheid zijn de belangrijkste kenmerken van dit huis. Veel dank aan u Luca en uw familie die zo'n vakantie tot een waar genoegen maken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg fantastisch!"

    24/06/2019

    Ons verblijf op Agriturismo Casalantico was gewoonweg fantastisch. Luca en zijn familie zijn geweldige gastheren die je je direct thuis laten voelen. De accommodatie is zeer goed onderhouden! Er zijn altijd verse eieren van de kippen en de regionale groenten en fruit die in de tuin groeien kunnen gemakkelijk geoogst worden.
    Vanuit de accommodatie is men in 15 minuten aan zee in Senigallia of Marotta.
    Wie een zeer rustige vakantie voor twee personen wil hebben, moet echter buiten de belangrijkste vakantieperiodes komen.
    Anders is de Agriturismo gewoonweg perfect voor gezinnen met een zwembad, tafeltennis, tafelvoetbal, buitenbarbecue, kippen, etc.....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uniek"

    23/06/2019

    Voor het tweede jaar op rij hier geweest en dat is ons uitstekend bevallen. Uniek gelegen, vele mogelijkheden om lekker uit eten te gaan . Rustige streek en vooral veel dank aan Luca die ons weer een zeer mooie vakantie heeft bezorgd. Grazie ??

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "top"

    14/09/2018

    Wanneer je door de toegangspoort komt, voel je je in het paradijs. Bedankt Luca
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch"

    27/08/2018

    Als u op zoek bent naar rust en ontspanning, is Casalantico de plek voor u. De gronden zijn mooi en goed onderhouden, het uitzicht is een droom. De appartementen zijn erg mooi, goed uitgerust en hebben een geweldige grootte. Luca is erg aardig en erg behulpzaam. Alles is mogelijk voor hem - wat je ook zoekt of nodig hebt - Luca staat altijd klaar met zijn advies of aanbeveling. We kijken uit naar ons volgende verblijf in Casalantico.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "uitstekend geschikt voor een rustig verblijf"

    26/08/2018

    Warm en genereus welkom van Luca die u zal vertellen wat u moet bezoeken, markten, restaurants ... comfortabele accommodatie met alles wat u nodig heeft voor uw verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijk mooie vakantie"

    06/06/2018

    We waren er eind mei voor een week en het was een geweldige geweldige ontspannende vakantie. Luca zorgt voor alles, als je wilt, geeft goede tips. Legendarisch de pizza-avond met de APE !!! We hebben echt genoten van de tijd hier. en we zullen terugkomen :-) !!! Het is erg snel door de zee, maar kan ook sightseeing doen als je wilt. De tuin is goed onderhouden en zeer goed gelegen. Ze waren allemaal erg aardig en vriendelijk ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "En je ze belt als je wilt, Emoties"

    05/09/2017

    "In het hart niet kan beheersen" Dit is het adagium dat ziet u terug in de 'natte tranen die u begeleidt bij het Casalantico vertrekken. En het zal het hart, waardoor je je hier terug te komen. Waarom gewoon gaan er ooit, slechts een keer, en je zult worden geschroefd ... Oh ja! Je kunt niet meer ver weg zijn, op deze ik mijn woord te brengen! Ik zal niet ingaan op netheid en het gemak van de structuur, die subjectieve oordelen zijn, maar in dit geval hebben zulke hoge normen die ze niet eens genoemd. Ik zal niet ingaan op wat je zal vinden, wat je kunt zien op de foto's en video's op de site. Ik zal je vertellen wat Casalantico gaf me, en wat is voor mij: Het is een 'set van de dingen, dingen die je ze niet allemaal samen kunnen hebben in de rest van de 350 dagen die u hier ver vandaan wonen ... Casalantico is ... Het' opstaan ??in de ochtend, zie de 'alba robijnrode kleur die de contouren van de heuvels bepaalt en' ruik de geur van vijgen en 'het verzamelen van eieren van kippen samen met uw dochter en' zwevende alleen in het zwembad, het gevoel alle proccupazioni, alle gedachten van een jaar van het werk dat E op te lossen 'om te wandelen in een van de mooiste plekjes van' Italië, terugkeren jongen met houten zwaard en gevoel ridder Burchten en 'drinken bananino het licht van een zonsondergang ontworpen door van Gogh, zo mooi dat je het gevoel deel van iets groter en 'luisteren naar de krekels die zingen voor u het vinden van de 'harmonie, verloor in een jaar van angsten, arbeid, races en het werk E' in Lucas, mentor en eigenaar van Casalantico, een cicerone verliefd op zijn land Dat er geen spaarzaam je zal vullen met tips en geheimen Maar bovenal, merkt dat je, het ware zelf, geen franje ... Wat geeft Casalantico zijn emoties, sterke emoties ... veel te een onlosmakelijk deel van je leven te schrijven. Of tenminste dat is wat me geeft elk jaar. Do not go there, of, zoals ik, het zal jaloers worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Fijne vakantie in de Marken"

    07/08/2017

    Wij hadden een geweldige week bij Luca en zijn familie in Corinaldo. Een mooi appartement met eigen gedeelte van het terras en tuin, gebruik van het zwembad en natuurlijk de hartelijke ontvangst en ondersteuning van Luca. Het appartement ligt gunstig ten opzichte van het strand, uitvalswegen en voor het bezoeken van leuke plaatsen in de omgeving.

    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super ontspannen vakantie in het mooie Marche"

    23/07/2017

    Zeer goed ingericht, schoon appartement, prachtig aangelegde buitenruimte met zwembad, super vriendelijke zorg door Luca. Alle ten zeerste aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De echte vakantie"

    12/07/2017

    We keerden terug voor de tweede keer om Casalantico en we hadden een nieuwe heerlijke vakantie in een rustige en mooie plek veel aandacht voor detail en toch comfortabel en waar u op uw gemak voelen. Weg van het lawaai van de drukke resorts hier is er tijd en ruimte voor een echt contact met de natuur en met de eigenaren (Luke en zijn ouders) ... een echte aanrader !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie in een mooi en goed onderhouden ympristössä"

    07/07/2017

    We brachten twee weken in juni Casalanticossa, dat is een goed onderhouden huis in het midden van het prachtige landschap van de Marche. De toegang tot het huis is een korte afstand tot de zee, de bergen en het gebied van de prachtige dorpen en steden. Het huis heeft meer appartement en geschikt voor alle gemeenschappelijk zwembad. Daarnaast heeft elk appartement heeft een eigen buitenruimte met tafels en stoelen, bijvoorbeeld, ontbijt en diner. Casalanticon wordt beheerd door Luca, die altijd klaar om te helpen en tips over de dag van de bestemmingen en plaatsen om te eten te geven. Grazie Luca! Avuto Abbiamo una bella vacanza!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige tijd in Le Marche!"

    03/07/2017

    Om te beginnen, zou ik willen zeggen dat dit de eerste keer dat ik ooit een review heb geschreven. We waren een gezin van 4 op zoek naar een leuke plek om Italië te ervaren. We zijn 6 keer in Italië 6 keer geweest en de regio Le Marche is onze favoriete bestemming. Mijn vrouw en ik vinden meestal een plek die tenminste 10-15 minuten van de drukte van een stad komt, zodat we tijd hebben om te ontspannen. Bij onze aankomst werden we begroet door Luca die ons rond het pand liet zien. Op de eerste nacht coördineerde Luca een licht gastvrij diner met wijn en kaas voor alle gasten. Ons appartement was goed uitgerust met alles wat we nodig hadden om te genieten van onze vakantie, een keuken, een eigen patio, wasfaciliteiten en recycling. Enkele dingen die we echt genoten hebben tijdens ons verblijf, maar niet op de website werden genoemd, is dat Luca 6 kippen heeft, zodat we in de ochtend verse eieren konden krijgen. Daarnaast waren we in staat om gebruik te maken van de groentetuin om een ??paar maaltijden voor te bereiden en Lucas vader gaf ons eindelijk een mandje vers fruit. Naar mijn mening is het pand in een perfecte plek waar u gemakkelijk een groot gedeelte van Le Marche kunt ontdekken met 15 tot 45 minuten rijden met de auto. We vonden het gebied zo mooi dat we veel meer reed dan we waarschijnlijk zouden moeten hebben en de volgende keer dat we het bezoeken, zullen we de hoeveelheid tijd op de weg verminderen. Met dat gezegd; Luca was beschikbaar om ons te helpen met activiteiten tijdens ons verblijf en gaf enkele goede tips over plaatsen zoals Fiorenzuola di Focara (kustlijn), San Marino (een apart land), Urbino (een universiteitsstad), Furlo (voor wandelen) , Veel lokale dorpen en Spiaggia Urbani (een strand onder een klif). Casalantico is een perfecte plek als u het echte Italië wilt ervaren. Ter afsluiting van deze recensie, vergeet niet dat veel van de Agriturismo ervaring is wat je er van maakt. CASALANTICO IS EEN JEWEL OM TE KOSTEN! WE ZIJN WEER TERUG NAAR! LUCA .... DANK U VOOR DE BESTE AGRITURISMO ERVARING, ALS DE WIJN EN OLIJFOLIE! OPMERKING: IEDEREZE LEZING DEZE OORSPRONG MOET LUCA ZONDER ZONDER HULLE LAND VERHUUREN OM DE AGRITURISMO ERVARING TE LEVEN ... KINDNESS GAAN EEN LANGE WEG!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    06/06/2017

    locatie zeer nauwkeurig en schoon op een prachtige plek tussen de heuvels tussen de merken. voor elke eventualiteit luca Het is altijd beschikbaar. complimenten. lokale producten beschikbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig plek ..."

    30/09/2016

    In augustus brachten we een heerlijke week in Casalantico .... de plaats is erg mooi, het appartement waar we verbleven was perfect, onberispelijk en verzorgd voor het reinigen van het kleinste detail! Niet te vergeten de uitstekende tuinproducten ter beschikking gesteld aan klanten en de kippen die eieren dagelijks gelegd op te noemen! Hoe zit het met de eigenaar Luca .... een warm en vriendelijk persoon die nog beter maakte ons verblijf ... we voelden ons meteen thuis! Zeker zullen we snel terug .... Laura en Massimo uit Verona
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten