contactModalFeedback

Agriturismo I Ciliegi

Via del Casale, 3, Montignano 60019 Senigallia (Ancona)

"Super"
Volgens 8 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een klein paradijs"

    01/08/2019

    We hebben er in totaal twee weken doorgebracht met een peuter. Het was een geweldige vakantie rondom. U heeft een prachtig uitzicht op de boomgaard en het landschap. Het is niet ver naar de zee. De gastheren zijn erg aardig en behulpzaam. Het is een goed uitgangspunt voor uitstapjes in de omgeving, strandbezoeken en in de herfst zeker ook voor wandelingen. De appartementen zijn zeer nieuw, goed uitgerust en schoon.
    We kunnen elk moment terugkomen!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Hartelijk dank aan Alena, Martin en Anna.
    We waren erg blij u onze gasten te hebben en u te hebben ontmoet.
    Ik zie je snel weer.

    Tiziana en Corrado
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer aan te bevelen"

    11/09/2018

    Kort maar aangenaam verblijf. Eenvoudige structuur maar met alle comfort. We verbleven in een appartement met gebruik van de keuken, uitgerust met alle benodigdheden. De boomgaard voor de deur maakt deze plek magisch. Vooral voor ons gewend aan de chaos van Rome! De eigenaren zijn zeer beschikbaar en discreet ... ze bieden ons elke dag hun fruit aan. Strategische positie om de prachtige Marche te bezoeken .... ervaring die moet worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Bedankt voor je vriendelijke woorden. We zijn heel blij dat je op onze boerderij een gastvrije en aangename plek hebt gevonden. Groeten. Tiziana en Corrado
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "schoon en comfortabel structuur, stragegica positie"

    31/01/2018

    uitstekende ontvangst. De eigenaren waren zeer behulpzaam en altijd klaar om elk klein verzoek te voldoen en suggereren dingen om te zien en diverse afstanden. Nieuwer, schoon en voorzien van alle comfort; het bed, in het bijzonder, is zeer comfortabel. We hebben geen gebruik van de keuken, die is nieuw en goed uitgerust. De woning ligt zeer dicht bij de zee en het centrum van Senigallia. De plaats is ook van strategisch belang voor de Marche te bezoeken: vanaf daar zijn we verhuisd naar Macerata en Recanati prachtige bezoeken. Absoluut een aanrader plek! Alex en Sabina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Bedankt jongens voor de reactie. We zijn blij te hebben georganiseerd. Tot snel weerziens. Tiziana en Corrado
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITSTEKENDE"

    26/07/2017

    We zijn net terug van vakantie doorgebracht kleine boerderij I Ciliegi en had een geweldige tijd. Appartement aantrekkelijke en goed onderhouden. Welkom je als familie. Met dank aan Tiziana en Conrad voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Dank je wel, het was een waar genoegen om u als onze gasten. Hartelijke groeten. Tiziana en Corrado
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "korte maar intense vakantie"

    13/09/2016

    We verbleven in dit pand in juni 2016 met onze twee jaar oud. De appartementen zijn nieuw gebouwd en voorzien van alle comfort, airconditioning en er is ook een kleine oven. Best, discreet en behulpzame eigenaars. We zullen zo snel mogelijk terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Hi guys, ik dank u hartelijk voor uw vriendelijkheid. We waren ook blij om u te verwelkomen. Groeten. Tiziana en Corrado Farmhouse I Ciliegi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Una Bellissima esperienza"

    16/04/2016

    Il nostro soggiorno nell'Agriturismo "I Ciliegi" è stato piacevole e interessant. L'appartamento è pulito, arredato semplicemente ed ha un ottimo impianto di condizionamento. Tiziana e sono molto Gentili Corrado e sempre pronti een durf informazioni, rispettando la loro privacy dei ospiti. Raccontano volentieri delle loro esperienze nel bel frutteto uliveto e, ma anche della storia e cultura della regione. Il Giardino si trova di fronte alla casa; in VICINANZA si vedono delle Dolci Colline e in fondo si intravede l'Appennino. Il mare è raggiungibile anche een piedi in un Quarto d'ora. Un'esperienza molto positiva. Ons verblijf in het agriturismo "I Ciliegi" was aangenaam en interessant. Het object is gekenmerkt door de netheid en eenvoud en een goed functionerende air conditioning. De eigenaren zijn vriendelijk, hardwerkend en altijd bereid om informatie te geven, terwijl ze de privacy van hun gasten te respecteren. Ze vinden het leuk om te praten over hun ervaringen in het fruit en de olijventeelt, maar ook over de geschiedenis en de cultuur van hun regio. De tuin is gelegen buiten het pension, in het midden afstand wordt gezien zacht glooiende heuvels op de achtergrond en de Apennijnen stijgt. Het panorama is zo aantrekkelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Hallo, Martin en Anna, ik dank u hartelijk voor uw beoordeling, maar nog meer voor uw verblijf in ons land. We waren erg blij dat twee mensen zo vriendelijk te hebben voldaan, beleefd en te hebben uitgewisseld met u onze ervaringen. Een hartelijk onthaal van Tiziana en Corrado.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ruime appartementen beschikbaar boomgaard"

    08/09/2015

    Farm nieuw gebouwd en met vriendelijke eigenaren en aardig. Twee grote appartementen voor de gasten die zitten op een heuvel gebruikt als boomgaard. Elk product is beschikbaar voor de klant: een mooie filosofie! Schoon, ordelijk en compleet met alle voorzieningen (inclusief keuken en dubbel klimaat) Parkeren binnen de omheining met automatische poort. Op 5 minuten van Senigallia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo I Ciliegi reageert
    Heel erg bedankt voor de mooie woorden, waren we blij om u te hebben gehost voor uw tour. We voelden ons deelgenoot van uw mooie ervaring. Wij zullen u volgen op uw sites. Tiziana en Corrado Farmhouse I Ciliegi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Op een steenworp afstand van de zee"

    28/08/2014

    Het is geen toeval te zijn deze nieuwe gezellige huisje, waar we voelden ons thuis dankzij een zeer gastvrije gastheer gevonden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten