contactModalFeedback

Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima

Contrada Sant'Andrea, 85, 63064 Cupra Marittima (Ascoli Piceno)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "voorbeeldig"

    12/06/2019

    Dank je wel, Tiziana en Luigi. Het was echt leuk om jullie te ontmoeten. De hele structuur en de aanstekelijke en de diners bij Tiziana's waren altijd een verrassing en waren zeer goed en traditioneel. We genieten van onze 5-daagse accommodatie van u, discussie en praatje na het diner. Bedankt voor alle informatie. Tot snel en knuffel je luidkeels in de aandacht van je gebroken ribben.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het terras van het avondje praten"

    27/09/2018

    Ik keerde voor het tweede jaar terug met mijn man in deze oase van rust. Tiziana, een uitzonderlijke kok, verwende ons 's morgens met haar taarten als ontbijt. 'S Avonds at hij op het terras en keek naar de zee die door zijn echtgenoot werd gediend. dat hij vaak ging zitten; eindigde het avondmaal om met ons te kletsen gasten die een limoncello dronken .... Vaak gaf de zoon Mattia een hand om tafels te serveren (solar boy en erg leuk) en dan of hij ook bij ons kon stoppen. Het is een heel vertrouwde omgeving en degene die een vakantie in alle rust wil doorbrengen !! Het terras aan zee gelooft me de stroom in het hart !!! Een knuffel voor deze geweldige familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    Bedankt Silvia en dank u Daniele voor uw vriendelijke woorden, alles wat we doen is om u te laten genieten van uw vakantie in het beste van onze vakantie op de boerderij (oase van rust). Zelfs voor ons was het aangenaam en ontspannend om de avond met iedereen door te brengen op het terras met uitzicht op de zee. In de hoop dat je weer gasten wilt, wensen we je veel mooie dingen toe en we sturen vriendelijke groeten Tiziana, Luigi, Roberto en Mattia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrije"

    25/08/2018

    Ik vond mezelf heel goed, verwend als in het gezin, rust en sympathie. Het was een ontspannende vakantie. Het uitstekende en gevarieerde menu. Mijn man en ik Polly hadden een geweldige tijd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    Goedemorgen Barbara, hallo Pino Ik verontschuldig me dat ik niet eerder heb geantwoord Dank u voor uw reactie, we zijn erg blij dat we u hebben leren kennen en een fijne vakantie hebben doorgebracht op onze boerderij. We proberen ons best te doen voor onze klanten om ons met plezier te herinneren aan de dagen die we in onze fabriek hebben doorgebracht. Nogmaals bedankt voor de foto's die je hebt ingezonden Polly is een fantastische hond. In de hoop dat u onze klanten opnieuw zult ontvangen, sturen wij u de vriendelijke groeten, Tiziana, Luigi, Roberto en Mattia. PS Zoveel verwennerij bij Polly.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een oase van ontspanning"

    23/07/2018

    We verbleven een week in deze boerderij. De plaats, ondanks dat het niet meer dan een paar kilometer van de zee is, is een oase van rust en stilte, omringd door de natuur. 'S Avonds kunt u dineren terwijl u naar de zee kijkt, terwijl een heerlijk briesje zich opoffert van de inspanningen van de dag. De kamers zijn gezellig en schoon. Het eten is eenvoudig, goed en overvloedig (je zult zien dat je je altijd zult afvragen of je iets anders wilt). We hebben vooral genoten van de gebakken tomaten en andere groenten uit de tuin, maar het vlees ontbreekt zeker niet zo goed als de eerste. Mevrouw Tiziana, de eigenaar, is altijd beschikbaar geweest, evenals haar familie. Bedankt, Tiziana! Lorenza en Andrea
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    Goedemorgen, mevrouw Lorenza en Andrea, wij danken u voor uw reactie op uw vakantie, het was een genoegen voor ons om u te ontmoeten en we hebben ons best gedaan om u een aangenaam verblijf in onze faciliteit te bezorgen. In de hoop u opnieuw onze klanten te hebben, wensen wij u veel mooie dingen toe en wij sturen u onze vriendelijke groeten, Tiziana en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met vrienden"

    11/09/2017

    Prachtige plek, Tiziana en Luciano zijn twee vrienden die zorgen dat u zich thuis voelt. De keuken is het domein van Tiziana en bereidt heerlijke gerechten, en Luciano consigla u wat u moet nela gebied te bezoeken. Het is een ervaring die de moeite waard en herhaal is. Veel dank aan Luciano en Tiziana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    Buongiono heer Paul, Dank u voor uw opmerkingen die u heeft gemaakt, we zijn blij dat je gekend te hebben en je gevonden jezelf goed in onze structuur. Wij hopen u als onze gasten weer te verwelkomen en we sturen groeten door Tiziana, Matt, Roberto en Luigi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "als thuis"

    21/09/2016

    We waren settrmbre begin we voelden ons thuis keuken warm welkom en beschikbaarheid 'Mej Tiziana ook altijd aanwezig en attent als een moeder niet ons alles, zelfs de rest van de familie te missen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "warme en vriendelijke"

    04/09/2016

    We werden verwelkomd als familie en op hetzelfde moment met discretie en professionaliteit. In halfpension hebben we maaltijden altijd zeer overvloedig; broodjes waren vers en zelfgemaakte jam en verpakte producten, het diner verse en smakelijke producten. Ms. Tiziana gerechten in een eenvoudig en lekker en volgden onze voorkeuren, de heer Luigi is altijd behulpzaam en gezellig en leuk jongens en discreet. De kinderen hebben zich meteen thuis voelde en waardeerden de aanwezigheid van "kitty-kat"! Vanaf het terras van het uitzicht op de heuvels en de zee is ontspannend en je kunt vele mooie toeristische plaatsen van Fermo te reiken naar San Benedetto del Tronto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een terras aan de zee"

    17/08/2016

    We gebeurde bij toeval in deze boerderij in augustus, en we waren verbaasd over de gastvrijheid van de gastheren, en heerlijke gerechten met zorg bereid. 'Zeker een plek om terug te komen en aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Casa del Sole, mooi en goed geplaatst"

    15/08/2016

    Het 'een verblijf (6 nachten) zeer succesvol geweest. La Casa del Sole is echt goed geplaatst: ongeveer 200 m boven de zeespiegel (ziet u), 10 minuten met de auto van een prachtige lange strand. We aten zeer goed, ook (we zijn ingevet!). De eigenaren, Tiziana (geweldige kok) en Luigi, zijn erg vriendelijk, zeer behulpzaam en flexibel. We hadden onze hond met ons en hoewel er een aantal in de boerderij katten, genoeg om een ??paar meter die zou kunnen vrijmaken een run in het prachtige platteland van Marche te maken waren. We hadden twee kamers, twee badkamers en twee televisies en de kinderen waren blij. We zullen terugkomen. Ideaal voor een bezoek aan de mooie provincies Ascoli Piceno en Fermo. We gingen ook naar Norcia en terug voor een spectaculaire vlakte van Castelluccio in de Sibillini bergen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "voor een ontspannen vakantie"

    05/07/2016

    Geweldige plek om een ??ontspannen vakantie door te brengen. Een paar kilometer van de zee kunt u genieten van de koelte van de heuvels in een familiale sfeer en gastvrij. De keuken is Tiziana dan geweldig. De hele familie werkt om uw verblijf speciaal gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    We hebben ons best gedaan om u uw vakantie doorbrengen. We vernieuwen u allen onze hartelijke groeten Tiziana, Matt, Roberto en Luigi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voel u thuis!"

    08/09/2015

    Ervaring zeker aanrader voor wie houdt van de rust en het uitstekende eten. De beschikbaarheid van Louis en in het bijzonder Tiziana voel je je welkom thuis. We verbleven twee weken halfpension en Tiziana geprobeerd om te veranderen en nieuwe gerechten te stellen. De gevulde olijven zelfgemaakte zijn de ne plus ultra, evenals de chocolade crèmes en de rest van de gebakken, de aardappel gnocchi als die van haar moeder, omeletten, pasta, vlees enz. Verse groenten en de grill zijn super (door Louis in het nabijgelegen platteland gecultiveerd). Kortom, alles geweldig, ook, gezien hun verhoogde spek in twee weken. Dineren onder de olijfbomen heeft een nieuwe ervaring geweest. Kamers eenvoudig en zeer schoon. De rust die was favoriet in de boerderij van grote slaap, dag in planten, zowel in de geconditioneerde ruimte, iets gewaardeerd door onze kleine hond die van de hitte te lijden ..... chats met Tiziana, wanneer hij had de tijd, want het is alleen in de keuken, was erg aardig en eenvoudig. Dit is iets wat we echt apprecieerden, samen met redelijke prijzen. Houd cosí.Grazie groente, gewaardeerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende en heerlijke vakantie"

    02/09/2015

    We verbleven gedurende zeven dagen in augustus en hadden een geweldige tijd. Het is nog maar een paar dagen sinds onze terugkeer geweest en we kunnen nu al voelen de vertrouwde nostalgie en ontspannende omgeving die we hebben gevonden. Wij raden deze boerderij om vele redenen, de vriendelijke gastheren en beschikbaar, overvloedige en goed gekookte maaltijden, de ideale positie op de heuvel, maar vijf minuten van de zee. We begroeten met genegenheid de zeer goede kok Tiziana, de vriendelijke Luigi, de sympathieke Mattia en de vrolijke bende onder leiding van Benny en Oscar. PS De watermeloen was fantastisch! Nogmaals bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke Vakantie"

    28/08/2015

    We thuis kwamen net, en we al missen de Casa del Sole, geweldige ontvangst, onbetaalbaar plaats, gezond voedsel en overvloedig. Bedankt en nogmaals dank aan Tiziana, die ons verwend met zijn kookkunsten, aan Louis voor zijn beschikbaarheid en sympathie, Matthias voor zijn aanwezigheid en warmte, groeten aan Oscar, Rocco en bedrijf. Sterk aanbevolen en nogmaals gefeliciteerd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijk verblijf!"

    14/07/2015

    Alles perfect !!! Ideale locatie ... in het midden van de natuur en in de buurt van de zee. Gastvrijheid uitstekend! eenvoudige en hartige gerechten, met liefde bereid! Veel dank aan Tiziana, Luigi en hun zoon Mattia. Fabrizio & Carla
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een kort verblijf"

    08/06/2015

    gefeliciteerd! uitstekende gastvrijheid, vriendelijkheid en de verzorging van de eigenaar, evenals een uitstekende kok, mevrouw Tiziana; Hij zei niets te missen. uitstekende locatie met een prachtig uitzicht, zowel op de zee en de omliggende heuvels. een dankzij de vriendelijkheid van Mr. Luigi altijd beschikbaar en zijn zoon Matthias. een warm onthaal en Graziella Valter
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Casa del Sole di Cupra Marittima reageert
    Wij danken u voor uw opmerkingen die u heeft gemaakt, hebben we alleen gedaan onze plicht om te verwelkomen in de beste manier om te zorgen dat u uw vakantie doorbrengen dagen. Wij hopen u als onze gasten weer te verwelkomen en we sturen groeten door Tiziana en Luigi Mattia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten