Agriturismo La Campana

C.da Menocchia, 39, 63062 Montefiore dell'Aso (Ascoli Piceno)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastische service, voortreffelijk eten, geweldige sfeer"

    23/10/2018

    Ik bracht een reisgroep hier en we werden allemaal als familie behandeld. De kamers waren erg leuk, elk met een eigen uitzicht op het schilderachtige Italiaanse platteland zie je in klassieke foto's. Sommige dagen hadden we drie maaltijden per dag daar en het eten was uitstekend met de meeste van het vers product dat de lokale keuken van de regio vertegenwoordigt. We konden een cursus volgen over het maken en afsterven van zijde van de planten die op de Agritourismo zijn gekweekt. We gingen ook op een nabijgelegen Truffel-jacht met een hond en zijn eigenaar en toen werden de zojuist geplukte witte truffels speciaal voor ons gekookt. Verbazingwekkend! Ik raad deze plek ten zeerste aan voor een prachtige kijk op het vredige leven op het platteland van de LeMarche-regio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Je groep was fantastisch; het is ongelofelijk dat mensen elkaar niet eerder kenden. Er was een prachtige sfeer van hartelijkheid en sympathie. Iedereen was enthousiast over de cursussen die je organiseerde en de reis naar de "Querceta di Marnacchia". We hopen jullie allemaal snel te zien! Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ons verblijf in La Campana"

    19/10/2018

    Een van de mooiste plekken waar we naartoe hebben gereisd. De service, het personeel, het eten, de wijn, de kamers en het uitzicht zijn gewoon het beste wat u kunt verwachten als u naar de regio Marche reist!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo La Campana reageert
    We zijn erg blij dat je de Piceno, zijn eten en zijn wijn waardeerde. ... maar lokale producten smaken nog beter als je hier bent, dus we wachten de volgende keer op je! vriendelijke groeten Elisa & iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie sourrondings, absoluut ontspannende omgeving"

    18/10/2018

    Zeer vriendelijk personeel. Comfortabele kamer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Beste Alberto, bedankt voor je vriendelijkheid. Tot de volgende keer! Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische gastvrijheid van de hele La Campana-accommodatie tot het ongelooflijke eten!"

    18/10/2018

    We zouden absoluut alles over ons verblijf en ervaring hier aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Bedankt Shelly! Bedankt dat je de enthousiaste persoon bent die je bent. De beste dingen gebeuren met opgewekte mensen. Een enorme knuffel, Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik vond het geweldig"

    18/10/2018

    Mooie plek, creatieve, intelligente en zorgzame gastheren. Schone, comfortabele accommodatie. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Bedankt Alison! Ik hoop dat we je snel zien, wanneer je maar een pauze nodig hebt! Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek. Wat een gastvrij personeel."

    18/10/2018

    Een verborgen juweeltje in een gemeenschappelijke boerderij. De vergezichten zijn adembenemend. Het personeel behandelt je als familie. Ze voeden je totdat je niet meer kunt eten. Alles wat u nodig hebt, ze doen hun best om u te ontvangen. De kamers zijn schilderachtig en oud, maar brandschoon en goed ingericht. Eigen moderne douches en toiletten. Minikoelkast in elke kamer. Zijdeboerderijen, textiel dat sterft met natuurlijke materialen en alle aspecten van het boerenleven zijn hier als je geïnteresseerd bent. Of je kunt gewoon genieten van het uitzicht en het eten en je als familie voelen. Zal terug zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Hallo Lusi, we kunnen het beste van onszelf geven wanneer mensen vriendelijk zijn zoals jij! Nieuwsgierigheid is de enige manier om schatten te ontdekken op de meest ondenkbare plaatsen. In de hoop je snel te zien, vriendelijke groeten, Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie ervaring"

    18/10/2018

    Mijn verblijf in LaCampana blijft de rest van mijn leven bij me. Prachtig uitzicht, levendige accommodaties (schoon) en het warmste personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Campana reageert
    Grazie Donna. Ik hoop dat je je beter voelt en ik wens je de beste dingen voor je leven. Een grote knuffel! Elisa en iedereen van La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek met geweldige mensen."

    28/08/2018

    Een geweldige vakantie in een prachtige omgeving met goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    Agriturismo La Campana reageert
    Bedankt Eva! Bij de volgende gelegenheid en een grote groet voor het hele gezin! Tutti gli amici del la Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "PARADISE"

    10/07/2018

    We kwamen erg moe aan uit Turijn en we waren verbaasd over de plaats van vrede die onmiddellijk is ontspannen en de ophoping van stress heeft weggenomen. Ze gaven ons een ruime en mooie kamer met een geweldig uitzicht. De reiniging bevindt zich bovenaan. We aten de gekookte wijn cantharel: geweldig! en andere delicatessen die allemaal op een huisgemaakte manier strikt zijn bereid. Grote porties. Het viel me op dat ze stoffen met natuurlijke kleuren van gedroogde kruiden en planten kleuren. Ik kocht twee jurken en drie zijden sjaals met prachtige kleuren en tinten. Een prachtige plek. We komen terug. Manuela en Bruno
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Campana reageert
    Bedankt Manuela en Bruno! Van Turijn is het echt een heel lange reis en we danken je voor het enthousiasme dat je hebt getoond voor ons werk. Dit is de energie die we opnieuw moeten verbeteren. Tot snel! Elisa en de hele La Campana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige dag"

    09/07/2018

    Mooie post en omgeven door groen, drie prachtige heuvels van de regio Marche! We hadden een fantastische dag met vrienden op een warme zomerzondag. Het dorp is speciaal en zeer goed verzorgd en beheerd door prachtige mensen. Mooi en schoon het zwembad, van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht. Bijzondere opmerking bij het diner, waarin we in staat zijn om gerechten van de lokale traditie te waarderen en uitzonderlijk in de smaak. Juiste kwaliteit / prijsverhouding. De uitleg die de eigenaren geven over de activiteiten in het dorp, zoals het verven van stoffen met natuurlijke producten, is interessant. Mooi alles, we waren erg onder de indruk, zeker aan te bevelen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Campana reageert
    Goedemorgen en bedankt voor je woorden! We zijn blij dat we hebben kunnen samenwerken aan het succes van uw dag. We kijken ernaar uit u de volgende keer te zien, tot ziens! Alle "die van La Campana"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een boerderij van 10"

    06/07/2018

    Op de boerderij La Campana vond ik uitstekende producten, netheid, gastvrijheid, de schoonheid van de plek, een middeleeuws dorp omgeven door groen en met de mogelijkheid om in de zomer een prachtig zwembad te gebruiken, deze boerderij, een boerderij van 10.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Campana reageert
    We stoppen het allemaal op! Uw tevredenheid is de beste maatstaf om de goedheid van ons werk te meten. Tot de volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echte luxe voor de ziel"

    06/07/2018

    Gedurende 10 dagen 3 generaties, 4 vrouwen en kleine vrouwen onder één dak! Het lijkt niet voor de hand te liggen. Toch bij de "CAMPANA" ja! Het dorp smaakvol gerenoveerd door een gevoel van vrijheid, de natuur rondom geeft ons elke dag het bewustzijn van de gave om daar te zijn, het welkom is warm, de levensfilosofie van de "Campanesi" is een zeldzaam voorbeeld van sereniteit en coëxistentie " civil ", de gezouten gastronomie, lekker van het land, altijd afwisselend en soms zelfs een speciale taart voor het ontbijt voor de kleintjes! Kortom, we hebben ons heel goed ingevoegd, we hebben veel momenten samen gedeeld, we voelden ons thuis. Het gevoel van vrijheid, vrede en alle positieve energie die de "BELL" doordringt, zijn de echte luxe voor de ziel. Tot snel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    Agriturismo La Campana reageert
    Lieve Laura, we zijn blij dat we daar gasten hebben. De "kleine vrouwen" zijn heerlijk en we hopen je snel weer te zien! Een knuffel van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek met geweldige mensen."

    23/05/2018

    Een prachtig complex, goed onderhouden en smaakvol gerund door geweldige mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    Agriturismo La Campana reageert
    Beste Eva, heel erg bedankt. We wachten op jou en je leuke familie in augustus!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek"

    15/05/2018

    Ik verbleef een nacht met mijn vriend .... we hadden een geweldige tijd super vriendelijk en super georganiseerd personeel! Mooie ervaring en een heerlijke plek waar je kunt ontspannen in vrede
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Campana reageert
    Goedemorgen Ramona, we zijn blij dat het verblijf op onze boerderij een prettige ervaring bleek te zijn. We zien er naar uit je te zien bij de volgende gelegenheid!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een buitengewone "plaats van welkom""

    09/05/2018

    Het feit dat het mijn derde bezoek aan deze structuur was, spreekt boekdelen over de bijna droomachtige atmosfeer in La Campana. De waargenomen schoonheid overstijgt de vrede rond de muren van deze 'dorpsstructuur', de openhartige en natuurlijke goedheid van ontbijten en diners, de onvergelijkelijke kwaliteit van ambachtelijke producten, evenals de aandacht voor de behoeften van de klant van een deel van het personeel; het gaat om de hele fascinerende geschiedenis van deze buitengewone "plaats van welkom" en van de mannen en vrouwen die het met geduld en wijsheid hebben kunnen integreren met harmonie en respect in de natuurlijke context, zo verrassend rijk aan natuur, kunst, geschiedenis, uitstekende wijnen en goed eten, en eenvoudige, zoete en rijke mensen. Tot snel ...!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Singles
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten