contactModalFeedback

Agriturismo La Cicala

Contrada Casali, 22, Carassai 63063 Carassai (Ascoli Piceno)

"Zeer goed"
Volgens 51 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7,7/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    7,8/10
    "Goed"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Aangename accommodatie in de Marche"

    29/07/2017

    Vriendelijke gastvrouw, binnenplaats, omringd door velden met zonnebloemen en wijngaarden, goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    12/07/2016

    Keuken met authentiek eten ... comfortabel en vertrouwd ... de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    13/09/2015

    Mijn vrouw en ik verbleven in La Cicala voor 2 weken en we vonden echt goed: mooie plekjes, uitstekende gastvrijheid, heerlijke gerechten. Joseph is zeer gastvrij, zeer vriendelijk evenals Magda is ook een fantastische kok, ik herinner me altijd haar plantaardige soepen, pasta, kip, enz. etc.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "rustige plek"

    09/09/2015

    De boerderij is gelegen in een rustige en afgelegen plek. De managers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, het eten is uitstekend. De kamers zijn ongemakkelijk, omdat ze zijn smal en de matrassen zijn scomodi.La schoonmaak van slaapkamers en input, verbeterd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Cicala reageert
    Bedankt voor de 'heerlijk eten! Het kan de gekozen oplossing voor vijf personen ongemakkelijk zijn geweest, maar de kamers zonder stapelbedden zijn zeker ruim en comfortabel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bijzondere plek om te proberen"

    19/07/2014

    Als u wilt een goed gevoel. Stop bij de boerderij managers zijn aardige mensen en meer voedsel. De rust heerst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Domenico en Sonia"

    13/04/2014

    Ik dank mevrouw Magda om zijn uitstekende keuken en Mr. Giuseppe voor een goede wijn die de avond juichten. Een tip voor alle aan de krekels proberen zult niet teleurgesteld worden. Bij deze gelegenheid ik wens je een happy happy Pasen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geef je mening over La Cicala"

    03/04/2014

    Ik was op 21-3 / 28/2014 te gast bij La Cicala. Ondanks mijn late aankomst, was ik nog steeds begroet met een heerlijk diner. La Cicala zorgt voor een warme en gastvrije sfeer in een ronde wohlfühlt.Der te hosten Giuseppe gaf me tips en informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt. Elke avond hij stelde me voor aan een van zijn uitstekende wijnen voor en dit gaf me alle interessante details over wijn en wijnbouw. De gastvrouw Magda is een uitstekende kok en geserveerd in verschillende cursussen van de beste van de regionale cuisine.The La Cicala heeft een heel goede service en warme gastvrijheid. Dank u wel, Giuseppe en Magda, voor een ontspannen en plezierige tijd ik doorgebracht in uw bedrijf. (En voor de 3 kilo Ik heb zeker toegenomen) Ik beveel La Cicala sterk genoeg aanbevelen. Erich Frey
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We kijken ernaar uit om terug te keren"

    11/08/2013

    We verbleven in dit land vorig jaar (2012). Dit was onze eerste ervaring op een boerderij. Ik moet zeggen dat we niet zeker voor aankomst in Carassai. Maar het was echt een geweldige ervaring en ontdekking. Natuurlijk kunt u altijd wel iets te zeggen, maar ook proberen om de gegevens te druppelen, we hebben absoluut niets dan goede dingen te worden aangemeld. Ondanks het ontbreken van een speeltuin, zwembad en twee dagen regen, onze kinderen hadden een geweldige tijd en nam ook plezier in het eten van vlees, dankzij de heerlijke maaltijden, bereid door de eigenaar. Na een jaar hebben we altijd met veel plezier terugdenken en nostalgie dit verblijf. We hadden gehoopt om dit opnieuw doen dit jaar. Helaas, tot onze grote spijt, was het niet mogelijk wegens tijdgebrek weet niet wanneer, maar zeker zullen we terugkomen om te besteden een aanstaande vakantie Fabrizio en familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "ervaring te vergeten."

    11/12/2012

    We waren gasten van augustus op reservatie met een aanbetaling. Aangekomen warm en zweterig van Milaan, na een lange reis (van zwarte stip), werden we met kou en er was niet eens een glas water aangeboden. Voordat de boeking, vroegen we of er was voorzien van airconditioning en de eigenaar ons verzekerd dat er geen noodzaak was geweldig .. een hete middag onmogelijk om te rusten, erger avond ... In piu'camere verstoken van rolluiken .. dus meestal te lezen voordat u gaat slapen, de kamer binnengevallen door insecten van alle soorten .. onze hond hapte naar twee hele dagen. In de avond (altijd warm klimaat), dineerden we in het restaurant, waarin staat dat we hadden gewild om te dineren op de veranda, de volgende avond, en 'zelfs dit eenvoudig verzoek werd genegeerd .. Plus' kamer gratis hangers en planken .. na het betalen van de twee dagen van het depot, vluchtten we ... en eiste dat we betalen voor 10 dagen geboekt, wat moed! [...] met zo'n slechte dienst .... Hopelijk is alles 'is gepubliceerd, omdat het te makkelijk om het waarheidsgetrouw reacties te negeren, zelfs als ongemakkelijk zou zijn ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Cicala reageert
    [...] Reacties zijn nooit ongemakkelijk, het is altijd een bron van verbetering, maar de leugens te geven of een innerlijke onvolkomenheid die alleen gebruik maakt van menselijke ellende naar de volgende, zonder respect. De heren kwamen op 5 augustus om 15 uur ca. en we ze verwelkomd met de vriendelijkheid van alle tijden, het aanbieden van lunch, hebben ze gekozen op dat moment, dat wil zeggen tagliatelle met champignons, groenten van tomaten voor hem met onze Piceno rode wijn. Maar ze wilden alleen vers fruit en water. Dat is dus NIET WAAR: -we werden koud begroet, en niet er was niet eens een glas water aangeboden -E'ero dat in die dagen was het erg warm, maar we komen in de avond een lichte bries van de zee die het mogelijk maakt rustig slapen. Ook Ik bevestig dat ik heb gezegd dat ik geen airconditioning hebben in onze heuvels, op het platteland u zijn prima en de wind van de zee is gezonder dan een conditioner die kan je komen amandelontsteking. Misschien degenen die afkomstig zijn uit de stad heeft andere manieren van leven, en het is soms moeilijk om te wennen aan het platteland, natuur, in openlucht, de sterrenhemel, vuurvliegjes, krekels, maar dan moet je niet kiezen voor de Farm. Hier kun je andere dingen, natuurlijk voedsel, de producten van ons bedrijf biolagica, wijn en olijfolie, de typische gerechten van het verleden en vooral een gezinsvriendelijke omgeving, thuis te waarderen. De veranda is groot en hun klanten kiezen om te dineren, nooit ontkend aan iedereen die we hebben om het weer naar buiten diner serveren, ze worden geplaatst waar ze wilden met hun hond. Het is onjuist dat er geen planken en hangers. Het is waar dat er geen luiken maar luiken.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de methode - eerste waarschuwing"

    06/06/2012

    "We brachten een paar dagen vakantie op de boerderij in de cicade casarai in merken en het is was al met al een aangename ervaring. De kamers zijn licht en van waaruit er uitzicht op een rustig en kalm landschap. De keuken en 'behandeld en van uitstekende kwaliteit'. Het enige nadeel van onze ervaring en 'het verschil' van riscontarti prijzen op de website en die daadwerkelijk in rekening gebracht. Failure appliccazione een korting van 10% (op grote schaal bekendgemaakt) en de stijging van de prijs '' halfpension '' van 20% (al 'vertrekkende piu' hoog in vergelijking met die in het internet) gedeeltelijk gerechtvaardigd door twee diners met typische producten van gebied. We vragen ons af, maar in een land moet niet altijd te zijn 'typisch menu?' '
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Cicala reageert
    Gentile Giuseppe, bedankt van waardering voor mijn Farm en mijn keuken. Ik wist zeker dat u tevreden waren. Bescheiden de Mijn gerechten zijn uniek: Olive gebakken all'Ascolana met crèmes, tagliatelle met eekhoorntjesbrood, gnocchi bedreef de liefde met lam ragu, Cannelloni, Arrosticini schapen en alles wat met biologische wijnen uit onze wijngaarden. Voorgerechten van vleeswaren en meloen, gebakken courgette bloemen, pluk van lam, gegrild en met een laatste glimp van mijn brandewijn met citroen en koffie. Om maar te zwijgen van mijn handgemaakte desserts, tiramisu, koekjes en zeggen allemaal voor een extra 5 € op de aangegeven prijs van Agriturismo.it, alles zoals u vroeg. Dit was een extra 8% en 20%. Daarom is er geen moedervlek op mijn werk, ik beheer mijn boerderij nu 7 jaar en het is leuk om tevreden klanten zien en complimenten te ontvangen, nogmaals dank je.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "REACTIE en de bevestiging van een uitstekende keuken en CORDIALITA '"

    30/12/2011

    De dag december 26 ca proefden we voor het eerst de keuken van 'boerderij die superieur is aan de beschreven door degenen die ons had uitgenodigd verwachtingen was. We waren met een groep van 16 mensen en we waren meer dan tevreden met zowel de echte typische Marche keuken in ons gebied, die van San Benedetto del Tronto AP dat de vriendelijkheid en gastvrijheid van Torquati familie, de eigenaren van boerderijen. Misschien niet iedereen kan genieten van de lekkernijen van de boerderij biedt, vooral op de dag dat we er waren, maar we kunnen begrijpen dat die kleine runs en hoeft dus alleen maar om op te slaan niet de goede dingen en echt kan waarderen. We zullen blijven frequent de boerderij en deze gelegenheid aangrijpen om anderen uit te nodigen om dat te doen ... als je wilt echte, gezond en de geboden prijs, geweldig eten. MODERNE OPTISCHE heer Vagnozzi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie vakantie"

    08/12/2011

    We waren al in juli 2009 voor 2 weken in La Cicala. Het was een van onze beste vakanties. Elke dag hebben we genoten, kijkt uit naar de avond, om het heerlijke eten (met dank Magda), de ontspannen sfeer en de interessante mensen daar en natuurlijk Giuseppe en Magda en Allie. Dank je wel .........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "andere tijden Hospitality"

    14/10/2011

    Ik ontmoette De boerderij La Cicala van vrienden dat ik over een bezoek aan hun website en vervolgens had gesproken toen ik ging naar de plaats waar ik besefte dat mijn indrukken juist waren ... de helderheid van de plaats het onthaal van de eigenaars, de traditionele menu net als de grootmoeder .... allemaal denken aan de oude dagen was ik als een stap terug in de tijd waar de dingen en relaties waren echt en niet virtueel zoals het nu is. We gingen terug drie keer en elke keer alsof het de eerste continue ontdekking ... Ik hou van deze plek en deze mensen. de juiste kwaliteit voor het geld en oprechte warmte ..... Fabrizio M.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 2
    "Slecht"

    "badkamer"

    22/08/2011

    Mooie plek, lekker eten, maar pas op voor de badkamer. We boekten voor twee nachten en we werden niet geïnformeerd dat de badkamer werd gedeeld met anderen. We vonden de andere mensen om het 6-7 te delen. Op ns. grieven beloofd was gereserveerd voor de volgende nacht en in plaats daarvan waren we slechts 2 andere mensen. Als u niet een probleem met de badkamer als in een berghut beveel ik deze boerderij
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Cicala reageert
    Er is reden, meestal het appartement met terras, 2 slaapkamers en een badkamer wordt gebruikt door familie of vrienden, maar in augustus, wilde hij ook om te komen voor 2 dagen. zonder te specificeren. We zullen ons meer aandacht de volgende keer.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke plek om te verblijven"

    11/06/2011

    De plaats is gelegen in een prachtige vallei. Het uitzicht is gewoon amazige. De kwaliteit van het hotel is ook erg goed. Het is erg ontspannend om hier te verblijven. Geen stress van het gewone leven. Je bent gewoon in het midden van de natuur. Het eten is ook erg goed. Pepe kook de beste pasta in heel Italië. De wijnstok is erg goed. Elk ding hier is gewoon perfect. Ik beveel deze plek aan aan iedereen die een explosie wil op een boerderij in Italië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten