contactModalFeedback

Agriturismo Alla corte di Carolina

Santa Lucia, colle 5, 63846 Monte Giberto (Fermo)

"Fantastisch"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitstekende ervaring."

    02/11/2019

    (In het Engels zie hieronder)
    Daniela, der driver agriturismo'en, og hele familien Monaldi er de sødeste, kærlige og hjælpsomme mennesker, der sørger for at ens oog bliver uforglemmeligt.
    Jeg har nu, gennem de sidste 10 år, gæstet Alla corte di Carolina fire gange af 6 - 9 dages varighed og hver gang, ja hver dag, er jeg blevet mødt med den største imødekommenhed og opmærksomhed.
    Alle værelser (jeg har boet i de fleste og set resten) er smukt og personligt indrettet med køkken, bad, gode senge.
    Fra den økologiske hjemmelavede morgenmad i fællesrummet (med TV) til stedets egne udendørs faciliteter og den kompetente rådgivning om alle slakken seværdigheder i området, bliver der sørget for, at man får et perfekt ophold.
    Alla corte di Carolina' is een placeret ubeskriveligt smukt med en fantastisk udsigt over et typisk Le Marche landskab, og Sibilini bjergene som baggrund. Kun 25 min. kørsel fra Adriaterhavet.
    Jeg kan på det varmeste anbefale både et kortere og længere og længere ogold på Alla corte di Carolina
    Bo Hovgaard
    En in het Engels, omdat niet veel mensen Deens begrijpen:
    Daniela, die de agriturismo en de hele Monaldi-familie runt, zijn de liefste, liefdevolle en behulpzame mensen die uw verblijf onvergetelijk maken.
    Ik heb nu, gedurende 10 jaar, Alla corte di Carolina vier keer bezocht gedurende 6 - 9 dagen en elke keer, ja elke dag, werd ik met de grootste gastvrijheid en aandacht begroet. Alle kamers (ik heb in de meeste kamers verbleven en de rest gezien) zijn mooi en persoonlijk ingericht met keuken, badkamer en goede bedden.
    Van het biologische zelfgemaakte ontbijt in de gemeenschappelijke ruimte (met TV) tot de eigen buitenfaciliteiten van het resort en deskundig advies over allerlei attracties in de omgeving, wordt er voor gezorgd, dat u een perfect verblijf krijgt.
    Alla corte di Carolina' is prachtig gelegen met een prachtig uitzicht op het typische landschap van Le Marche en de Sibilini bergen als achtergrond. Slechts 25 min. rijden van de Adriatische zee.
    Ik kan zowel korte als lange verblijven van Alla corte di Carolina van harte aanbevelen.
    Bo Hovgaard
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Leuke opmerking. Jij en je vrienden zijn erg aardige mensen geweest om te ontvangen. Het was een groot genoegen voor ons! Tanks Bo&Co
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische vakantie, veel ontspanning en een unieke en oprechte gastvrijheid"

    27/08/2018

    Het lijkt niet waar, maar ondanks dat we slechts twee dagen hebben verbleven, van alle plaatsen die we bezochten tijdens onze zomervakantie, is dit wat er in ons hart is gebleven, zowel voor ons als voor onze kinderen. We brachten een aantal prachtige dagen door in de Corte di Carolina, deze vakantieboerderij ondergedompeld in de betoverende natuur van de heuvels van de Marche, met zoveel zorg en liefde beheerd door twee fantastische mensen: Daniela en Fabrizio en hun familie. Een unieke en zeldzame gastvrijheid, gemaakt van veel sympathie en zoveel mogelijk beschikbaarheid die ons onmiddellijk heeft gekidnapt. We mogen het rijke ontbijt met taarten, bereid door Daniela en haar moeder, niet vergeten, wandelen op de boerderij om de dieren, het leven op het land, de wijngaarden en olijfboomgaarden te leren kennen met Daniela die met veel geduld en ervaring geweldige dingen brengt. en kleintjes om het leven in het land te ontdekken, de zeer mooie Spillo en Zigula, twee honden die onze kinderen onmiddellijk hebben overwonnen. Zelfs de kamers zijn allemaal goed ingericht, gezellig en zeer schoon, wat echt niets tekort komt, buiten is er ook een kleine goed onderhouden biologische moestuin met allerlei aromatische kruiden. Niets ontbreekt aan het Court of Carolina, Fabrizio en Daniela weten heel goed wat ze deze betoverende plaatsen kunnen bieden en kunnen adviseren wat te zien en te bezoeken, waar te dineren ... (historische dorpen, markten, uitstekende restaurants, zee). We vertrokken met tegenzin met een groot verlangen om terug te keren! Heel erg bedankt !!! Medea, Massimiliano, Clelia en Leonardo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bravissimi"

    04/08/2017

    Een onvergetelijk verblijf: warmte van de mensen die de plaats en de schoonheid van de omliggende velden, grote vrede en sereniteit te voeren. De zee is heel dichtbij, heel goed de verschillende restaurants van de omliggende dorpen (vraag Fabrizio) en de vele activiteiten in het achterland, ook voor kinderen. De kamers zijn zeer groot en goed uitgerust. We werden verwelkomd met eenvoud, vriendelijkheid en beleefdheid, hebben geen gebrek aan de passie voor je werk, dank Daniela, Anna, Fausto, Fabrizio, Palmina en John!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Dank u voor uw aanwezigheid hier en hebben volledig begrepen wat we willen overbrengen aan degenen die op bezoek komt. Ik raad, kijkt uit naar de foto's van Nicholas cremini !!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke vakantie"

    03/09/2016

    Een prachtige plek, in de rust en van waaruit te bereiken en ontdek de karakteristieke dorpjes rijk aan geschiedenis en tradities. Een plek om echt vakantie te maken, vergeten wat dag of laat het is, maar woont het moment. Een plek waar alle werden verwelkomd, groot en klein (we hebben een zes jaar oud kind), zo vertrouwd met eenvoud en warmte. Kortom, een plek waar het de moeite waard een gedachte om een ??vakantie door te brengen. Veel dank aan Daniela, Anna, Fausto, Fabrizio, Palmina en John.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Het was voor ons een groot genoegen om u te ontmoeten. En het kennen van je land als je hebt verteld. En je hebt ook de smaak door de Gubana cake dat is een genot, zelfs in combinatie met onze Mistrà !!! Leuke ervaring, lieve vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische familie x"

    29/08/2016

    We waren twee weken in augustus. Verwend ons en de kinderen uit de hele familie Monaldi. Zij gingen uit van 4 laat ons niets te missen en ons een goed gevoel. Het is net als familie. Kinderen (05:03) gelukkige jaren. Appartement superaccessoriato, absolute stilte, vers, grote tuin, niet ver van de zee, maar wie wil naar zee?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Met dank aan u en uw geweldige kinderen. een knuffel van Fam. Monaldi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oprechte gastvrijheid, op een droomlocatie"

    13/08/2016

    We verbleven in "Het Hof van Carolina" voor twee weken met onze baby van zeven maanden en hadden een geweldige tijd. Deze boerderij 'absoluut anders dan veel anderen bezocht in het verleden voor de authentieke gastvrijheid van de eigenaar en zijn familie ... het is niet beschouwd als klanten, maar als vrienden. Veel details maken het verschil: het uitstekende ontbijt van zelfgemaakt gebak, elke dag een beetje anders verrassing, de duizend kleine details Daniela, discreet en vriendelijk, het georganiseerde wekelijkse diners, waar jij de lokale en zelfgemaakte recepten producten Palmina de Vrouwe Anna's advies over de plaatsen om te bezoeken en activiteiten met kinderen. ..de alles in een prachtige plek, mooi en authentiek tegelijk. Overal waar je voelt de liefde waarmee Daniela en haar familie het voormalige huis van de Carolina grootmoeder zijn gerenoveerd. Netheid, netheid en comfort .... een ideale plek voor gezinnen, maar ook voor koppels ... erg romantisch! Een adembenemend uitzicht en een strategische locatie: de boerderij is niet meer dan een uur rijden van de belangrijkste toeristische resorts aan de kust en het binnenland, en kunt u prachtige natuurlijke en historische en culturele uitstapjes te organiseren in de zuidelijke en centrale Marche ... Recanati stationair Fiastra, de Sibillini, Ascoli Piceno is een must bezoek. Een beetje afstand van de mooie en rustige plaatsen aan de kust als Cupra Marittima Porto San Giorgio en Grottammare. Dank je wel Daniela, Anna, Palmira, John voor uw vriendelijkheid en gastvrijheid! Francesca, Luca en Giacomo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Dankzij Francesca, Luca en Giacomo! Het plezier is helemaal van ons om u te ontmoeten !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "DERDE VERBLIJF IN 4 JAAR"

    30/09/2015

    Altijd een plezier om terug te komen: warme en vriendelijke gastvrijheid, de vrijheid van de buitenruimte, rustig, mooi uitzicht en ontspannend. Omgevingen in de plaatselijke stijl, verzorgd, ruim, comfortabel, aandacht voor kinderen en altijd in het voordeel met geduld en verantwoordelijkheid nieuwsgierigheid over het werk van de velden, machines en dieren. Grote ontspanning voor ouders en nonni.Prime een hartig ontbijt met huisgemaakt gebak dagelijks en gevarieerd. Eten, wijn en bedrijf de top-kwaliteit specialiteiten. Grote kansen van festivals, tentoonstellingen en evenementen in de mooie verzorgde middeleeuwse landen in de omgeving en toegang tot de stranden en de zee met een tien minuten rijden. We zullen terugkomen !!.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Thanks familie! We kijken ernaar uit om. Fam. Monaldi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakanties augustus 2015"

    13/09/2015

    We waren op zoek naar een boerderij en per ongeluk kwam tot de Carolina rechtbank en een magische wereld begroette ons, de plaats is mooi en rustig weggestopt in de heuvels, de bijzonderheid van deze vakantie was de gastvrijheid en zachtheid van Daniela en Zijn familie die verwelkomde ons alsof we oude vrienden, we zijn er zeker van om terug te keren en het aanbevelen aan vrienden. Groeten aan de hele familie Veel dwz een knuffel van Emanuela Ivano Noce en onze hond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Carissimi Emanuela en Ivan, bedankt voor dat je denken. Voor ons is het altijd een groot genoegen om te weten dat onze gasten zijn goede vrienden hier bij ons. Een knuffel ... zelfs de mooie walnoot.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authentieke wonen in het land"

    20/08/2015

    We waren in eind juli aan het hof van Carolina, in een oud huis vakkundig ristrutturata.Che zeggen dat de oprechte gastvrijheid van de familie Monaldi, maken ze je het gevoel dat één van de familie altijd met discretie en beschikbaarheid. We zijn 20 km van de zee, maar je hebt ook de mogelijkheid om de pittoreske omliggende dorpen te bezoeken. Wij behouden ons een mooie herinnering aan uw verblijf aan het hof van Carolina grootmoeder, en vooral de mensen die ons verwelkomde hoe zelden het kan gebeuren als je op vakantie bent. Dankzij Claudio en Vera van Cherasco (CN)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Vera Hallo, hallo Claudio. Het plezier van het ontmoeten lieve mensen, nieuwsgierig, met respect voor de plaats, het is allemaal van ons. Een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan en grote vriendelijkheid"

    17/08/2015

    De boerderij en wordt omgeven door groen, ideaal om te ontspannen en voor kinderen, die in contact met de natuur en de dieren kunnen leven. De eigenaren zijn erg aardig en ze meer dan welkom als gast weet, als een familie, ze weten ook kinderen met sympathie deelnemen aan hands-on workshops en koken, niet om de zelfgemaakte taarten en wekelijks worden gemaakt diner samen te vermelden met andere gasten. deliziosa.complimenti .... en nogmaals bedankt voor de geweldige ervaring die je ons leven hebben gemaakt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Alla corte di Carolina reageert
    Thanks Michael, dank aan al uw familie. Het is altijd een groot genoegen voor ons aan de familie van het hof van Carolina uit te breiden. een knuffel voor alle
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten