contactModalFeedback

Agriturismo Colle Indaco

Contrada Indaco , 65851 Ortezzano (Fermo)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "MOOIE ERVARING"

    19/08/2018

    We zijn net terug van een spectaculaire week doorgebracht in deze hemelse agriturismo. Omgeven door groen en in de buurt van prachtige dorpjes. Felicitaties aan de managers Renzo en Alessandro. Altijd beschikbaar en attent op onze behoeften. Een speciale dank aan de kok, mevrouw Silvia die ons uitstekende gerechten uit de Marche en daarbuiten heeft bereid, en dankzij mevrouw Ohara, altijd aanwezig in de kamer met een glimlach. Een echte aanrader voor schoonmaak, diensten (zwembad en een prachtig wellness-centrum) en ik zal het nooit moe worden om het te herhalen, vanwege de uitstekende keuken. Bedankt en tot ziens Fabio C. uit Vicenza
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie"

    04/08/2018

    Ik ben net terug van een week vakantie in deze structuur, waar alles onberispelijk is, het appartement is erg mooi, schoon, niet te vergeten de spa, een paradijs met oog voor detail, allemaal verrijkt door de beschikbaarheid van Renzo en Alessandro mensen echt verdienstelijk .... Zeker gaan we terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was de top"

    01/07/2018

    We waren mijn man en ik dit weekend x de trouwdag en we hadden een geweldige tijd .... De massage was de top ... Opnieuw te worden gedaan ... Het eten was allemaal goed en erg vriendelijk De eigenaren ... Toen de spa was geweldig vooral de avond natuurlijk dat we met diner deden ... Een onvergetelijk weekend absoluut opnieuw te worden gedaan .... nogmaals bedankt ... Federica en Luca ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aanbevolen: absoluut ja"

    28/03/2018

    Het eten is erg goed, uitstekende ontvangst en vriendelijkheid van het personeel, accommodatie niet slecht en schoon en perfect functioneel spa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    14/10/2017

    Locatie, omgeven door groene heuvels van de Aso vallei waar vrede heerst opperste verlevendigd door vogelgezang. Reinheid is de Soora alle verwachtingen met een beleefde en vriendelijke personeel migliiri waardige professionals in de sector. Het hoogtepunt van de keuken van het pand is van hoge kwaliteit met de lokale puatti bekroond met uitstekende wijnen van hoge qualuta eigen productie zoals rood Mae'.Il spa is fantastisch met een verwarmd overdekt zwembad en het scooerto.Il echt spannend pad en ontspannen met echt gekwalificeerde ooeratrici en tenslotte de zoutgrot echt een zegen. Onze mening is zeker positief aan te bevelen. Er ritornetemo zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    31/08/2016

    woning gelegen in een prachtige plek, mooie kamers, vriendelijke eigenaren, heerlijk eten. Kortom, alles ok !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIGE"

    14/07/2016

    We brachten een droom week in deze woning gelegen in een uitstekende plek, goed georganiseerd door de eigenaren die met hun warmte en vriendelijkheid voelt u zich thuis, of misschien beter om niets van het eten te zeggen; Kortom, de perfecte vakantie! Gianluca, Claudia en Blackie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rosella-Catherine-Daniela -Luciana en Nadia"

    06/09/2015

    Een aangename dag in de spa met de beste vrienden !! Mooie ervaring te herhalen. bedankt voor het warme welkom !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""A home away from home"."

    10/08/2015

    Massimo Longobardi - 5 sterren. Hun motto is: "A home away from home". Niets is meer waar zijn. Een prachtige plek waar de tijd verstrijkt rustig en je bent omringd met de grootst mogelijke discretie, door de aandacht en vriendelijkheid van het personeel verwennerij. Je eet goed, alles werkt tot in de perfectie: kortom, wat wil je nog meer? Ik beveel het zonder aarzeling. Nogmaals bedankt voor alles. Max, Patrick, Michael en Molly.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Home sweet home"

    28/07/2015

    Sinds enkele jaren brengen we onze vakantie in deze prachtige plek, gelegen in een van de mooiste valleien van de regio Marche, de Val d'Aso, een paar kilometer van de zee en een ideaal uitgangspunt voor een bezoek aan de vele middeleeuwse dorpen, in steden zoals Ascoli graziosisssime Piceno.Il verblijf in Colle Indigo is een bron van constante verrassingen, warmte, professionaliteit en vrijgevigheid van Renzo, Silvia Alessandro en Sara naar de liefdevolle hondje Billy maken dit echt een bijzondere plek. De structuur en de faciliteiten zijn uitstekend, maar wat deze plaats en maakt het echt uniek maakt, is de mensheid die eigenaren communiceren met totale gemak waardoor de gast het gevoel een vriend. Dankzij hen in Colle Indigo niemand voelt gewoon hun glimlach en een goed humeur blijft in het hart. Twee romantische Ferrara vrouwen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "opmerkingen gemaakt door John en Magdalena"

    04/06/2015

    We brachten vier heerlijke dagen in dit pand ligt in de groene heuvels en we willen de goedheid van eten en drinken, met dank aan Renzo houders en Alessandro, de gezellige en ontspannende spa, zwembad en appartementen aangenaam arredati.Insomma een benadrukken 'oase recht om los te koppelen van de hectische stad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great place to relax WEEKEND"

    01/02/2015

    Prachtige faciliteit ligt in de heuvels. Eten van hun fantastische productie, compleet en functioneel spa, appartementen schoon en goed onderhouden in de speciale !!! Ik wil graag om de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren ... erg aardig onderstrepen !! THANK YOU !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de onverzadigbare"

    16/11/2014

    Ik beschrijf mezelf als de onverzadigbare, omdat ze zeldzaam zijn momenten waarop accommodatie met tevredenheid! Dit is de eerste keer dat ik een reactie achterlaten en ik doe het vooral voor "moeilijke" zoals ik. De faciliteit is zeer schoon en het meubilair is dat de spa-faciliteiten zijn in perfecte staat. Het personeel is zeer behulpzaam en attent op behoeften van de klant. Ik had een kans om het pakket dat opgenomen nemen behalve van de overnachting, de romantische diner in de spa! Ik weet niet beschrijven de prachtige ervaring, maar ik raad iedereen aan om het te proberen! Voor paren is de top!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "uniek cadeau"

    05/11/2013

    Jammer om te vertrekken en komen terug naar de realiteit .... net terug van een "onechte" dag op een nauwe en aangename oase van comfort .... Een mooi geschenk dat mijn zus me wilde bieden, en dat haar echtgenoot op zijn beurt heeft aangeboden haar, x mijne en zijn verjaardag. Een geschenk van een jaar x uitgebroed een plaats willekeurig gekozen en ik zou zeggen perfect getimede !! Zeker te herhalen, zonder te wachten jubilea ... Dank voor bestaande u! Raffaella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De boerderij wens !!!!"

    26/09/2013

    De structuur is zeer gastvrij, het wellness-centrum was geweldig, het vriendelijke personeel is beschikbaar voor elk klein behoefte. We brachten de nacht van S. Lorenzo bij het zwembad aan de vallende sterren te kijken en de eigenaar bleek zelfs alle lichten boerderij tot een magische sfeer (succesvolle) te creëren. Ik beveel het aan gezinnen en koppels om te ontspannen en genieten van traditionele gerechten. tiramisu Raad van het huis, dat is geweldig !!!!!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten