contactModalFeedback

Agriturismo I Mori

Via Pettovallone, 1, Cingoli 62011 Cingoli (Macerata)

"Super"
Volgens 111 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "een oase van welzijn"

    12/06/2019

    Onze wandelgroep (vier personen) was begin juni 2019 10 dagen in de Agriturismo I Mori. Het complex is zeer goed onderhouden (de kamers zijn dagelijks gemeubileerd en uitgerust, de wasserette en handdoeken worden eenmalig verschoond, het zwembad wordt schoongemaakt, de ligstoelen aan de rand zijn uitnodigend, het gazon wordt gemaaid). Het eten is uitstekend: goede koffie, een rijk en smakelijk diner dat niet werd herhaald. Speciale vermelding verdient de goedkope en schone witte en rode wijn (5 EUR per liter). Aan het eind was er een café en deels zelfgemaakte heerlijke likeuren te koop. De catering beperkt zich uitsluitend tot gasten, zodat geen extra bezoekers van buitenaf de rustige werking van het bedrijf verstoren. De ligging van het pand is idyllisch, en de oude bomen en het weidse uitzicht op het platteland zijn een lust voor het oog.
    Gewapend met Rother wandelgidsen (waarvan de kwaliteit veel te wensen overlaat), hebben we dagelijks wandelingen gemaakt, met een gemiddelde reistijd van 50 tot 60 minuten. Dit komt door de bochtige wegen - maar het verkeer is slechts matig. Een auto is echter onontbeerlijk. De exacte locatie van de Agriturismo is niet direct in Cingoli (u kunt de plaats op de top van de bergtronen zien) maar in Strada, die u in het navigatiesysteem moet invoeren. Hier en in de omgeving zijn er veel borden die de bezoeker naar de bestemming leiden. Wij kunnen de accommodatie zonder reservering aanbevelen, vooral omdat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""EN....ONEINDIGE RUIMTES IN DE GEDACHTE DAT IK ME VOOR MEZELF PRETENDEER "(B.V. LUIPAARD). U BENT IN MIJN HART GEBLEVEN MET AL MIJN GEDACHTEN ONDER!"

    06/03/2019



    "En wat een immense gedachten, wat een zoete dromen over de aanblik van die verre zee, die blauwe bergen, ademden voor mij "G.LEOPARDI
    Beoordeling van Boerderij I Mori
    Beoordeeld 6 september 2017
    Ik heb altijd al van LEOPARDI gehouden en van de Marche, met zijn glooiende heuvels en eindeloze vlaktes die rust en kalmte geven aan de geest. Alleen hier kon Leopardi zijn mooiste werken schrijven, en .... kon goed zitten in deze MERAVIGLIOSE AGRITURISMO, betoverende plek, met lieve en vriendelijke mensen, gastvrij en discreet, maar altijd aanwezig en aandachtig voor de behoeften van klanten. Het was absoluut de mooiste plek die ik vond, voor een "vakantie" in de buurt van zoveel schoonheden, maar ook om binnen te blijven, genieten van het zwembad, het heerlijke eten van de heerlijke rust! Dank u, mijnheer Pacific, voor het creëren van een structuur die zo in overeenstemming is met de prachtige rust die u verschuldigd bent, zowel in de "levende plaats van de poëzie" plaats. zowel aan hen die een tijdje uit het hectische leven willen stappen en zich tegelijkertijd niet beroven van wat we zijn, nu zijn we gewend, in de huidige maatschappij WI-FI-FI-TV - FOOD DELIZIOSO.PULIZIOSO.PULIZIA OTTIMA, enz..... maar tegelijkertijd.... Dank U voor het feit dat U de zoetheid, de magie en de poëzie van deze plaatsen, die mij zo dierbaar zijn in hun oneindige schoonheid, hebt behouden! OOK DANK AAN AL ZIJN MEDEWERKERS..... EN.... Naar PRESTO...... in de schaduw van zijn mooie MORI! Tot ziens in AGOSTO ..... GROETEN, IEDEREEN! (ook aan de kittens en..... dit jaar brengen we er ook een bij ons..... gelijk aan de kleine die.... altijd bij ons was.... met de zwarte liefdevolle....DANKT ALSO
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""uitstekend met uitzonderlijke eigenaars""

    10/09/2018

    Zeer mooie plek, rustig, omgeven door een aangename en betoverende natuur, je kunt veel buiten tijd doorbrengen, misschien gebruik maken van het zwembad, een zeer kristallijne lucht inademen. Men kan zeggen dat deze structuur twee gezichten heeft, één "rustiek" en een andere "klasse", kiezen tussen de twee is onmogelijk, ze zijn allebei mooi. We verbleven vier nachten in een van de appartementen, verzorgd, schoon, Spartaans maar tegelijkertijd uitgerust met alles wat je nodig hebt. Het ontbijt is ook een aangenaam moment en vooral dankzij de dame die koffie serveert - Bruna als ik me goed herinner ..... Ik verontschuldig me als ik de naam mis .... - altijd beschikbaar en met een glimlach op zijn lippen. Tijdens het verblijf hebben we altijd gegeten in het restaurant en alleen gereserveerd voor gasten van de structuur en niet voor het externe publiek. En dit is het "klas" gedeelte. Service snel, nauwkeurig en professioneel, eigenaren die, naast koken en serveren, een minder formele maar nooit opdringerige houding aanhouden, zelfs door de tafels gaan om een ??beetje te kletsen, wat wanneer op vakantie altijd een plezier is. Zeer hoge kwaliteit van de gerechten - om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid - we proefden verschillende eenvoudige voorstellen die de lokale tradities weerspiegelen zonder verfijning en met veel producten op nul Km. We vonden alles leuk maar bovenal hebben we nooit - nooit gezegd - een gevoel van zwaarte of brandend maagzuur gehad ... en dit zal iets betekenen. Traditie met wat "innovatie" zoals het hoort: een speciale noot voor de spaghetti van Campofilone met gitaar en een scheut anijs. Kortom een ??uitstekende keuken gecombineerd met expertise, professionaliteit en liefde toevoegen voor wat je doet. De familie die de boerderij beheert, zijn mensen in de hand, heel voorzichtig in het behandelen van gasten op de beste manier dat u zich net als thuis voelt. Last but not least produceren ze een uitstekende olie, wijn en vleeswaren die u kunt kopen. Wat te zeggen: vooruit als dit, wachtend om weer je gasten te zijn. De beste wensen en knuffel. Umberto en Daniela.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo I Mori reageert
    Beste Umberto en Daniela, bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfect rustig verblijf tussen zee en platteland"

    04/09/2018

    Perfecte plek om uit te rusten en de zee te bezoeken. Een zeer goede eenvoudige tafel, smakelijk en genereus! Een geweldige familievakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Mori reageert
    Bedankt, het was een genoegen om daar gasten te hebben gehad!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Speciale plaats"

    30/07/2018

    We verbleven 10 dagen bij de Moren. We zijn heel goed .. De eigenaren Fabiola, Pacifico, en de zonen Giorgio en Sofia aardig en beschikbaar. Warme en comfortabele kamers TV en Air conditioning. Uitstekende keuken met lokale gerechten bereid door mevrouw Fabiola met lokale producten. Zeer goede verdicchio en rode cornero van eigen productie. Op een dag om de mooie Marche te ontdekken, niets dan een duik in het zwembad en een aperitief in de schaduw van eeuwenoude Mulberry-bomen in de tuin in het gezelschap van de gastheer Mr. Pacific.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Mori reageert
    Bedankt! Het was een genoegen om wat avond met u door te brengen in het gezelschap van speciale mensen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    23/07/2018

    We verbleven voor 6 nachten in de Moren en hadden een geweldige tijd. De managers zijn vriendelijk en behulpzaam, de kamer met een schone en ruime badkamer. De uitstekende diners, met eenvoudige producten vakkundig gekookt door mevrouw Fabiola. Onmogelijk om de encore van de verschillende cursussen te weerstaan! Familie en rustige omgeving voor een geweldige ontspanning. Om te proberen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Mori reageert
    Dear!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "super"

    24/06/2018

    We hebben hier een geweldige week gehad. Fabiola en haar team hebben ons culinair verwend en iedereen was zeer vriendelijk en attent op onze inspanningen. Bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo I Mori reageert
    Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastico!"

    19/06/2018

    Ik verbleef in ik Mori drie nachten en het was geweldig! Het was daar zo vredig. Mijn kamer was ruim en comfortabel. Er was elke ochtend een lekker ontbijtbuffet en de diners waren fantastisch! Heerlijk eten en attente service. De boerderij is al 300 jaar in de familie en veel van de ingrediënten in de maaltijden komen rechtstreeks van de boerderij. Als je op zoek bent naar een authentieke agriturismo ervaring dan kan je I Mori niet verslaan. Zelfs het internet werkt! Hou van deze plaats!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Mori reageert
    Bedankt, mevrouw Anne!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "teleurstelling"

    20/05/2018

    De Moren We verbleven twee nachten in het I Mori Agriturismo in mei. Plaats zag er fantastisch uit op de Positivo-website: prachtige streek, het huis is goed gelegen. Negatief: we vonden niet wat we verwachtten: we waren de enige gasten, de gastheer moest gebeld worden, vroeg naar de identiteitskaart en ontbijtvoorkeur, liet de kamer zien en vertrok; we voelen ons niet echt welkom. Geen kans om te dineren (de goede reputatie van het diner was een van de redenen waarom we voor deze Agriturismo kozen), het zwembad was nog gesloten. Bij het ontbijt waren alle deuren nog gesloten (we moesten de eigenaars bellen). Het huis was dood, zonder atmosfeer. Teleurstellende ervaring. Het zou in de zomer kunnen blijven, maar niet in mei.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Mori reageert
    We danken voor de positieve opmerkingen. Voor de teleurstelling: het zwembad opent begin juni en sluit begin september; op 7/8 mei, toen deze gasten kwamen, was de temperatuur 8 °! Bij het ontbijt waren we in de eetkamer, alleen de gesloten post was nog over. Het diner was niet geboekt, we bereiden het diner alleen voor degenen die vragen en boeken, het onze is geen restaurant maar een authentieke boerderij. We verwelkomden de gasten, we toonden de kamer die werd gewaardeerd, we registreerden de documenten en gaven informatie over het gebied en de structuur en we lieten de gasten in de kamer achter, we geloven dat we al onze plicht hebben gedaan. Er waren geen andere gasten, sorry ook, maar veel toeristen geven de voorkeur aan onze boerderij alleen voor rust en ontspanning.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PRACHTIG !!!!"

    03/05/2018

    Mooie en onbetaalbare situatie met een breed uitzicht op kleurrijke heuvels, zeer ontspannende plek en een uitstekende locatie om verschillende plaatsen om te bezoeken te bereiken. zeer gastvrije en vriendelijke mensen. overal schoonmaken en perfecte kamers goede organisatie! Uitgebreide en ontspannende buitenruimtes. Typische gerechten gekookt door de eigenaar met liefde! Aanbevolen voor gezinnen, kinderen kortom, iedereen !!!! VERDIENT! Chiaretta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Mori reageert
    Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Ontspannen en goed eten"

    30/08/2017

    In 6 verbleven we in dit huisje voor twee weken te gebruiken als uitvalsbasis om de Marches te bezoeken en sommige steden Umbrië, we voelden ons thuis geknuffeld door de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel en een uitstekende keuken Fabiola .... bedankt met name in de Stille Oceaan ook altijd bereid om ons te voorzien van ideeën voor routes die hebben ons ten volle te genieten van de omringende schoonheid! Onderschat niet het uitzicht en de stilte die wordt genoten op deze faciliteit .... Een plek om terug te komen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "mooi"

    31/07/2017

    We verbleven 2 nachten in de eerste week van juli 2017: het uitzicht is prachtig, zelfs voor de velden met zonnebloemen die overal kan worden gezien, de perfecte diner, de vriendelijke eigenaren, zeer uitgerust boerderij met zwembad, comfortabele ligstoelen, hangmat, en dan is er het veld en jeu de boules voetbal ook 's avonds verlicht en misschien zelfs meer dan in twee dagen konden we niet zien. Om te onthouden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bridge, op 2 juni"

    10/07/2017

    schoon en ruim appartement ... allemaal heerlijk ... geweldige eetgelegenheden ... lekkere spaghetti met cherry tomaten ... en de appeltaart! Schoon zwembad ... zet paraplu's weer te gaan ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax zee en cultuur"

    01/07/2017

    Gelegen in het gehucht Tracks - balkon Delle Marche, ondergedompeld in een zee van zonnebloemen, het is een mooi huis volledig gerestaureerd aardbeving-proof, zeer rustig en privacy, met tuin in de schaduw van twee grote moerbeibomen genoemd Moors, vandaar de naam. Het bedrijf produceert olie en wijn - rode DOCG Conero en Verdicchio - die niet wordt verbruikt bij de maaltijden, die worden aangeboden als producten van hun tuin en verse pasta gemaakt van hun eieren productie. De uitstekend bereide gerechten zijn vlees en worstjes van biologische bedrijven in het gebied. Het pand biedt een prachtig zwembad en hot tub met uitzicht op prachtige landschap. De eigenaren zijn indien nodig ter beschikking, evenals het personeel en goed aangeven zones en steden om te bezoeken, de prachtige stranden van Conero naar de steden en dorpen van de kunst, echte voorstander van de oude pauselijke Staten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Wie op wiens dienst?"

    30/06/2017

    Plaats en prachtige panorama. Prachtig zwembad en kamer. min of meer compleet ontbijt, diner zonder lof of schande. Afgezien van de ochtend (van 8 tot en met het einde van het ontbijt) en 's avonds (vanaf ongeveer 18 tot en met het einde van het diner) zijn we helemaal aan onszelf overgelaten ... we moesten vragen voor het bad, voor ligbedden in het zwembad covers, mooi (maar vies!) en dankzij de mogelijkheid van onweersbuien we waren vrijwel zonder schaduw draad (als het regent vullen de zeilen, de wind geruïneerd). Ik heb nog steeds af hoe ik het tegen de stroom of de waterval (ik was ziek van te vragen) kunnen rijden. Na betaling pos niet werkt .... heren ... de ontvangst is een ander ding voor een prijs die niet zo goedkoop ... gezien de recensies ... Ik zal ik was pech ???? Mah ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Mori reageert
    De dame heeft twee dagen met een sterke wind en storm zijn in het land, de kussens van katoen beklede stoelen en natuurlijk als het tijd is dat we ze te verwijderen, evenals weg te nemen de zeilen voor schaduw, want met de wind en de regen ruïne. Ten minste een persoon is altijd aanwezig in het land (de moeder woont daar). Als je niet weet hoe je het bad te gebruiken moet worden gevraagd aan de tegenstroom druk op de knop te activeren, want niemand ooit een probleem is geweest. Maar de dame is een onbeschoft! We vroegen haar om niet te roken bij het zwembad, het antwoord was: "Ik doe wat ik wil." Niet alleen dat, hij rookte ook in de kamer! De dame van Assisi, waar Sint Franciscus meer zouden kunnen doen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten