contactModalFeedback

Agriturismo Cą Cecchino

Loc. Cà  Cecchino , 61028 Sassocorvaro (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 54 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "goed, want perfectie is niet 'van dit land"

    14/12/2017

    Ik wil graag veel dingen te vertellen over dit verblijf, maar ik weet niet waar te beginnen, gezien de prachtige gevoelens die we hadden. Om te zeggen dat de structuur is fascinerend mooi, in een speciale panoramische context geplaatst, lijkt het me misschien een understatement; zeggen dat de warmte door Luke en Maria Rosa bood aan ons was een gevoel dat moeilijk te vinden is een zekerheid waar te beginnen aan een onvergetelijke ervaring te leven. In deze structuur leefden we in een wereld van prachtige dingen en onvergetelijke menselijke gewaarwordingen die Luke ons heeft gegeven, in het overwegen een deel van zijn wereld. Maria Rosa maakte ons waarderen smaken en eenvoudig dat heel vaak ze vergaten. Ik kon gaan in het beschrijven van wat er door Luke overgeleverd, maar ik wil hier stoppen met hopen te hebben leidde tot een gezonde nieuwsgierigheid om een ??ervaring die moeilijk te vinden te proberen. Bravo Luca in staat zijn om de gasten te doordringen van de warmte die ons thuis voelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Nieuwsgierigheid is een essentieel onderdeel in een vakantie. Voldoen aan haar, haar te verrassen en voer het betekent dat aan het begin blijft dat mooie gevoel van nostalgie die terug drives komen te zien en te kijken naar andere mooie facetten van Ca Sniper en Montefeltro. Ik wacht in de lente of de zomer door te gaan met deze plek die zeker voor mij is het geweldig te ontdekken! Thanks Luca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schoonheid, gastvrijheid, empathie"

    05/11/2017

    Het is niet gemakkelijk om te reageren na de vele goede dingen die zijn geschreven door hen die ons zijn gehost zijn in deze prachtige plek. Wij zijn ervan overtuigd een juweeltje te hebben gevonden. Niet alleen voor de schoonheid van de natuur en het landschap rond, niet alleen voor de prachtige zorg dat dit huis werd gerenoveerd en voor de gezochte behoud van al wat gevonden werd, niet alleen voor de onberispelijke netheid, maar vooral voor emoties die ons het enthousiasme van Luke en zijn verlangen om welkom, om te zorgen voor haar gasten te nemen en een gevoel van missie te brengen, zijn, behouden, te beschermen van het milieu en de cultuur die het omringt gaf. We zijn een symbool van de plaats als het zou moeten zijn, hoe kunnen we zijn. We zijn ervan overtuigd dat dit is wat niet alleen Italië, maar de hele planeet nodig heeft. En dan? Speciale dank aan Maria Rosa, niet alleen voor het heerlijke eten, maar voor zijn discrete aanwezigheid en liefdevol tegelijk, fundamenteel en integraal onderdeel van dit prachtige ervaring. Dank u voor wat je ons hebt gegeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Ik ben het die u bedanken voor conidviso woorden, gedachten en overwegingen, niet alleen van Ca Sniper. Ik hoop dat je nog steeds hier bij ons. Bedankt! Luca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek en een welkome dat een vakantie waard is"

    26/09/2017

    De herziening van ons verblijf in Ca 'Sniper u kunnen opraken in slechts twee opmerkingen hadden een geweldige tijd en het was een belangrijk element van het geheugen vol voldoening van deze zomervakantie. Ca 'Sniper is een speciale plaats: buiten de toeristische circuits van de grote drukte, in de heuvels van de regio Marche iets ten noorden van Urbino bekend en geboren uit een zorgvuldige en gepassioneerde project dat schijnt door in elk deel van de structuur. Het interieur combineren smaakvol behoud van de oude huisje met elegante moderne elementen. De buitenruimtes zijn inherent aan het landschap discreet, zoals het prachtige zwembad die u toelaat om uit te kijken over de omliggende heuvels. Luke was toen een gast altijd attent en altijd beschikbaar, en dineren in Ca 'Sniper een smakelijke tijd en de ontdekking van lokale smaken (met dank Maria Rosa!). Kortom, een plek om te gaan (of in ons geval rug) elke keer dat je langs de Montefeltro.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek, een zeldzame parel om te weten de Montefeltro"

    24/09/2017

    We kwamen hier in medio augustus met een baby van een paar maanden, moe van de zomer warm en super ritmes die een prachtige nieuwe leven dat geboren wordt brengt in een paar. We wilden te vertragen, te rusten en te genieten van onze vakantie. Nou we dit alles en nog veel meer kunnen doen! Niet wetende Luke, en de ethische droom die geboorte gaf aan deze plek, we kwamen als het wordt in elk bell'agriturismo, maar nu hebben we zijn bijzondere hoffelijkheid, beschikbaarheid, de receptie en haar zorg gevangen (er heen te gaan om te kopen ook slechts de commode voor weinig om alles gemakkelijk en aangenaam) te maken. We aten vers gebakken brood elke ochtend, heerlijke taarten gemaakt op het moment aan het adembenemende Maria Rosa. We vonden de droom supervisor Rotondi en praatten met hen tijdens een bezoek aan de kostbare Sassocorvaro fort, en daarbij, we ook uitgebreid onze vakantie. Kortom, ik weet niet hoe, maar we weten nu dat de filosofie van deze plek hebben we een deel heel natuurlijk geworden. En dat geeft een goed gevoel! In een paar dagen voelden we een deel van een groot werk ervaring en het leven, waarin elk gebaar dat hier een deel werd geboren door de wens om zichzelf en de mensen die zijn om te kiezen voor een beetje 'van hun tijd te respecteren. Herstel en restauratie leerboek, de hoogste kwaliteit materialen en een onberispelijke smaak. Een interventie gedaan met veel aandacht voor de structuren en maken het perfect aardbeving-proof het artefact. Moeilijk om een ??gebouw dat in staat is om dit alles zonder verlies van de charme die hem uniek in de tijd gemaakt zijn. Ik weet niet wat anders te voegen om recht te doen aan het werk van Melissa en Luke, maar zeker deze plek is een van die werelden waar je diep en begrijpen dat het hart en de grote professionaliteit van degenen die werken met liefde, ze echt verschil. Ik zal het aanbevelen alleen voor degenen die weten dat het in staat zijn om hier te komen zal zijn en om echt te waarderen, om de schoonheid van een ongerepte landschap en de enorme energie die wordt gevoeld te verzamelen: de echt mooie dingen zijn niet voor iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische gastvrijheid!"

    06/09/2017

    We vonden een bedrijf dat voldoet aan al onze verwachtingen: biologische teelt van groenten (we aten goed), gelegen in de heuvels met een fantastisch panoramisch uitzicht, een zwembad (essentiële), functioneel appartement met aandacht voor detail en de fundamentele ding PULITISSIMO, welkom in een familiale sfeer dankzij Luca eigenaar, die met zijn advies en zijn gastvrijheid deze vakantie "anders" dan de gebruikelijke, veel beter gesteld. Ik vergat ongeveer 10 katten die met ons en de ontmoeting met een kleine vos helemaal afschrikken door onze aanwezigheid zijn geweest. Een warm welkom aan Luke en Mariarosa Cinzia Giancarlo Elsa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een mooie break"

    06/09/2017

    Wie herstelde deze boerderij hij deed dat met veel aandacht voor detail, goede smaak goed, maar vooral met het hart, en je voelt, altijd. Luke maakt vervolgens iedere gast als een vriend die is gekomen om hem te zien uit de verte, en volgt hem voor elk klein behoefte. Hij slaagt erin om een ??vriendelijke sfeer tussen de gasten en het ontbijt en het diner tijd verlengd te maken, we zijn mooi in small talk. Het is niet van deze wereld (we waren in augustus), maar is ondergebracht in een kleine gemeenschap van vrienden. Aanbevolen voor degenen die willen vrede en rust in een tijdloze wereld te vinden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ontspannen"

    06/09/2017

    Ca verloren in de heuvels, maar de "moeite" te bereiken zal zeker beloond worden 'Sniper kan een verre plaats, een beetje lijken'. Indien gradisci rust en stilte, veelkleurige uitzicht Marken, de eenvoud van brood en zelfgemaakte honing, kaas en vlees bij nul km en graag wat wilde dieren zoals herten, vossen, gieren, etc. zie (Li goed zichtbaar), nn je hoeft alleen Luca, de verhuurder, de weg vragen om deze boerderij te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    ..grazie: een boerderij waar de voorziening (waar ik heb niet :-) reeën) ook te zien is) is zeer verheugd om te weten dat de Montefeltro betovert gasten net als wij gefascineerd die hebben ontworpen en gebouwd) en de eenvoud van haar producten op basis koken (zoals honing, jam, meel, saffraan, groenten van alle soorten) en lokale producten (zoals kaas en vlees) te helpen om te ontspannen en herontdek de smaken dat soms de tram dagelijkse trams zijn vergeten of zelfs ze zijn verloren. Ik hoop dat je hier terug te hebben. Luca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ons tweede huis"

    30/08/2017

    Na onze passage vorig jaar, gingen we terug naar Ca'cecchino en de kinderen noemen het in de tussentijd 'ons huis in Italië met Luca'. We hebben mooie herinneringen gedeeld en enkele nieuwe gebouwd: ontmoet de altijd blije Maria Rosa (lekker eten), met de andere gasten nachtelijke bordspellen, met Thijs aan het lachen, verborgen parels van avontuurlijke uitstapjes ontdekken, zoals een duik in de kloof dichtbij Secchiano en beklimmen de bergen in Carpegna, de vos achtervolgen en de katten kussen, genieten van het nooit eindigende uitzicht en het zachte water bij het zwembad, het inhaleren van alle middeleeuwse indrukken van de omliggende steden, het vullen van origami ochtendverrassingen voor elkaar met Marco, het leren hoe saffraan schoonmaken, Germana missen en tegelijkertijd heel dicht bij haar voelen. We hebben het leven niet ontsnappen, we hebben het geleefd. Dank u, Luca! Een dopo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig: we zullen terugkomen - Magnifico: ritorneremo."

    29/08/2017

    We hadden een prachtige week op een prachtige locatie: een landschap direct uit het schilderij van Raphael. Luca is een geweldige gastheer: vriendelijk, enthousiast, behulpzaam en interessant. Hij kent en houdt van de omgeving, mensen, producten en activiteiten. We hielden van de plaats. Ons appartement (Pi Cagna) was zeer comfortabel en stijlvol (nog mooier dan in de foto's!). We hadden geweldig biologisch eten, met producten rechtstreeks uit hun velden (Maria Rosa maakt goede taarten). Suppers waren sociaal en lekker. We hebben genoten van Ca 'Cecchino's sfeer, ontspannen daar (heerlijk zwembad ...) en het verkennen van het gebied. Urbino ligt op een klein eindje rijden en er zijn veel mooie plekken in Montefeltro (speciaal dankzij Silvano om ons rond het SassoCorvaro fort te begeleiden). We kijken ernaar uit om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Mary, Stef, zodra je weg was, missen we je al! Gelieve terug te komen ... we moeten nog steeds Sassocorvaro met Silvano bezoeken en nog eens een glas wijn genieten. een presto Luca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Great!"

    20/08/2017

    We brachten een geweldige week bij ca cecchino. De plaats is mooi gelegen op de top van een heuvel met uitzicht op La Marche valleien. We hielden van het oude gebouw, het schoon en stijlvolle interieur van het appartement en het ontbijt met zelfgemaakte producten, maar wat Ca Caccino uniek maakt is de ontspannen sfeer van de plaats die Luca heeft gecreëerd. Zijn persoonlijke aanpak en kennis van de regio maakt dit een plek waar we graag naar zouden terugkeren. Onze kinderen waren zeer welkom en hadden ook een fantastische tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Ik neem het als een belofte: Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal weer hier te hebben! Bedankt luca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een gift toe te kennen"

    16/07/2017

    Geweldige locatie als je zoekt rust en ontspanning. Prachtig uitzicht. Prima uitgangspunt voor een bezoek rond wat dan ook: kunst en cultuur, gastronomie, wandelen, zee. aangenaam attent welkom. Ontbijt en diner van de hoogste kwaliteit lokale producten en bereid met zorg en aandacht ongewoon. Echt een aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Dank u, ik hoop dat je terug bent om door te gaan om samen te onderzoeken hoe veel moois dit gebied te bieden heeft
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "opwindend"

    12/07/2017

    Proberen om iets dat de meeste van de atmosfeer waarin je leeft ca'cecchino Ik lees en herlees de beoordelingen al gepost ... Wat ik zou toevoegen zou schrijven ??? Ik ben oprecht en sterk dat alle blijken dat deze boerderij is echt een speciale plaats waar elk detail waar u kunt stoppen zelfs gewoon terloops geuit een remedie, een passie, respect en zorg voor het milieu waarin we leven, voor het gebied waarin het is ondergedompeld, het verhaal waarop het is gebaseerd en waaruit het is opgebouwd, heeft het een intens diep gevoel van de mogelijkheid om aan te raken en een deel van de droom waar ze geboren werd. In alles wat het leven van de goede smaak, de delicatesse, de gretigheid en het enthousiasme van de mensen die een huis ontworpen om een ??plezier en verfrissing voor het lichaam en de ziel, waar u kunt vinden, omringd door een poëtische landschap zijn gecreëerd , echtheid, warmte, harmonie en stimuli, maar toch ook een volledig functionele structuur, comfortabel, vlekkeloos schoon en voorzien van kwalitatief hoogwaardige diensten en uitstekend. Luca is een aardig persoon, vriendelijk, onopvallend en aandacht voor de zorg van zijn gasten, spannend. Persoonlijk ben ik van ons verblijf verrijkt terug, met de zekerheid van willen gaan naar het nog rijker en meer van vitaal belang in de vele projecten die we nog moeten beseffen ... Dank u voor de geweldige weekend te vinden, het was een genoegen en bijna een eer om te worden verwelkomd in een plek zo vol van alle, voor alle kinderen die leven ca 'sniper :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Dank u ... door beide ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de vakantie met een vriend"

    28/06/2017

    Luca verwelkomde ons van harte als gasten en als zijn vrienden we vertrokken weer. Dit is eigenlijk nooit gebeurd voor ons! Op de eerste avond brachten we samen met zijn vrienden Trent-familie avond. Luca heeft ons verwend met heerlijke saffraan pasta en vlees gegrild met rozemarijn aardappelen. Voor het ontbijt Luca heerlijke kaas is bang van de naburige boeren. Zijn honing en zelfgemaakte jam zijn heerlijk. Hij nam ons mee naar de lokale brouwerij met een restaurant / pizzeria (een geweldige plek en geweldige pizza), in een olijf productie begeleid (een aantal van de beste ooit!), Naar Urbino en schapenkaas. Hij heeft ons subtiel en humoristisch vermaakt. Zijn boerderij is liefdevol gerenoveerd en zijn architecturale klasse en is omgeven door een indrukwekkende natuur. Het hok is groot, de bedden en koeling zeer goed, de badkamer groot. Alles is smaakvol en zeer schoon. In het zwembad heeft u een boeiend uitzicht op de heuvels rondom. Krekels en vogels begeleiden u akoestisch en Lucas 12 katten hebben grote 'theater'. We zullen zeker terugkomen, omdat we een vriend hebben opgedaan en wil hem weer te zien. Zoals is en niet kan houden zelfs de stoffige onverharde weg zijn eigendom! Dank je wel Luca! Barbara & Georg
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    Het is ook voor me een groot genot om nieuwe vrienden te hebben gevonden: dank u!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Omgeven door de natuur"

    21/06/2017

    Farm ideaal voor een vakantie waar u ontspanning te vinden en contact met de natuur. De kamers zijn ruim, gezellig en schoon, met een verfijnde stijl van rustiek en modern. Het hotel kijkt uit over de vallei en het zwembad heeft een bijna unieke uitzicht op de heuvels. Luca, de eigenaar, is een zeer behulpzaam en attent op de behoeften van hun gasten. Ontbijt gezond en overvloedig, verrijkt met biologische landbouwproducten. Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    We kijken terug ... Ik wou dat ik meer tijd om je ervaringen te delen. Hugs u beiden!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur & Ontspanning: een waar paradijs!"

    09/06/2017

    De structuur is een oude ruïne zorgvuldig gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke architectuur. De interieurs en meubels zijn bestudeerd en onderzocht met een slimme contrast van oud en nieuw. heerlijk en comfortabel bed appartement, een onberispelijke netheid evenals de vriendelijke ontvangst. De plaats is mooi, omgeven door heuvels met een adembenemend uitzicht en beschikt over een zwembad op het dak. Luca de eigenaar, heeft hard gewerkt in het aanbevelen wandelingen en trektochten, en zorgde voor onze uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte jam en gebak, verse ricotta buurman herder. Als je houdt van rust, stilte en de echte contact met de natuur, zal dit uw plaats van het hart. Gelegenheid tot organische saffraan te kopen die in de boerderij. Strategische plek om de prachtige stad Urbino te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cą Cecchino reageert
    :-))
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten