contactModalFeedback

Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica

Via Monte Tomba, 10, Scotaneto 61029 Urbino (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 83 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bellissimo, Wonderful, Relaxed, Charming, Grandissimo"

    20/08/2018

    Fosso del Lupo was ons huis voor een week begin augustus 2018. Wij, mijn vrouw en 2 jongens (1 1/2 en 3 1/2) hadden een mooie tijd. Fosso del Lupo is een prachtige plek in het midden van een uniek landschap. De kinderen en wij hielden van het zwembad en de kinderen hadden ook plezier om lekker makkelijk rond te kunnen spelen in het hele huis en op de glijbaan en de schommel en met de kleine hond Laika. Ook de vissen en de schildpadden waren een dagelijks hoogtepunt voor hen. De plek is niet alleen buitengewoon mooi, het is ook perfect kalm. En toch zijn er overal genoeg kleine, mooie attracties. Het is dus de perfecte plek om ver van de 'echte wereld' te ontspannen en toch genoeg kansen te hebben voor kleine kinderen om te spelen en plezier te hebben. Dus, en hoe is het mogelijk dat zo'n mooie plek kan bestaan? Welnu, het kan alleen bestaan ??vanwege de liefde en het werk van de eigenaren. Daniele en Ornella zijn zorgzame, ontspannen gastheren. We voelden ons altijd op ons gemak en thuis en tegelijkertijd waren ze er altijd wanneer we iets nodig hadden. Dus voor ons was het de perfecte plek voor onze vakantie en we willen volgend jaar terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt! Ornella en Daniele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie, schone en fijne plek met vriendelijke mensen!"

    01/08/2018

    We genoten erg van ons verblijf in Fosso del Lupo. We hadden een uitzonderlijk uitzicht. Ons huis was praktisch, goed ingericht en zeer helder. We waardeerden de behulpzame eigenaars en hun familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De hemel echt"

    29/06/2018

    Mooie ervaring in deze fantastische boerderij met super formaat appartement twee grote kamers eetkamer met goed gevulde keuken en twee grote badkamers zeer vriendelijk.Managers en erg leuk om mensen die vrede willen aanbevelen, maar ook degenen die willen een wereld van goede eten dingen te benaderen eenvoudige cultuur en mooie dingen zijn absoluut de moeite van het proberen waard
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt, ook voor je fijne bedrijf. We wachten weer op je!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Daniele Ornella zeer vriendelijk en discreet"

    14/09/2017

    We rustten in hun tuin en bij het zwembad. de kinderen speelden, hadden plezier en nieuwe vrienden gemaakt. Omgeving erg mooi en zoveel te visitare.Silenzio en absolute rust, ver van het dagelijkse leven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt lieve, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis, maar met super tuin en zwembad"

    02/09/2017

    Maandag opnieuw beginnen en we zouden willen zijn in de sloot van de wolf. Daniele en Ornella zijn geweldige mensen. Gentili, gastvrij, zeer behulpzaam en absoluut discreet. Geniet van een vakantie in ontspanning en comfort in een nieuw huis, goed onderhouden en goed uitgerust, met ook een grote tuin en een mooi zwembad waar we prachtige middag. In het rustige platteland, terwijl ontspannen een echte zegen voor onze twee kleine Vikingen 6 en bijna 2 jaar. Daniele en Ornella vertrekken in het appartement een lijst van wat je rond kunt zien, leuke kleine plaatsen waar te eten .. ook de positie kunt u Urbino, Pesaro, Kasteel van Gradara te bereiken in minder dan een half uur. Na een jaar waren we in staat om de aard van de reis, de kunst van ontspanning en lekker eten we willen doen. Nogmaals bedankt voor alles wat we zullen u zeker vinden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt lieve, we zijn erg blij van wat je zegt. We kijken opnieuw en kus de kinderen, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "betoverende plek"

    28/08/2017

    We verbleven in het appartement in de voorlaatste week van augustus. We hielden van ons appartement, goed onderhouden en uitgerust, bezat het oog meravigliosaa vooral bij zonsondergang. Rustig, ontspannend, goed onderhouden zwembad en bellissimaaa. We hadden een geweldige tijd, het enige minpunt, dus als we wilt bellen (in het land) waren krekels binnen. Nn waren we klaar, en ze gestoord een beetje 'onze vrede. In de meeste bang x tt nacht we behoorlijk veel aten bij kaarslicht en met gesloten ramen zonder lucht. Deze bijzondere heeft ons afgeleid een beetje 'van onze rust. XO tt alles wat we goed waren, zagen we mooie plekjes in de natuur. Huiseigenaren Ornella en Daniele zeer beleefd en discreet dat we begroeten met grote genegenheid. Family cel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Thanks, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie vakantie plek - pure ontspanning en vertraging"

    27/08/2017

    We brachten twee prachtige weken met onze twee jongens. De boerderij is echt heel afgelegen en rustig, gewoon fantastisch. Er zijn vele attracties in de omgeving - onze tijd net gevonden middeleeuwse evenementen in de vele verschillende kastelen in plaats daarvan, een echt hoogtepunt! De zee duurt ongeveer 30 minuten tot Pesaro, maar ook de richting van Rimini of de richting Sennegallia is een beetje verder. Natuurlijk Inspirerend was het grote zwembad - er zou zelfs 's avonds laat "pure bounce", omdat het werd aangestoken ... Daniele en Ornella zijn perfecte gastheren - zeer gereserveerd, maar ook zeer behulpzaam bij vragen - bent u welkom en goed gelegen voelen ze schelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt! Ornella en Daniele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lieve mensen in deze oase van stilte"

    07/08/2017

    We worden zeer warm en welkom ontvangen. Helaas spreken wij niet zo goed Italiaans, en Daniele en Ortella nauwelijks Engels, maar met behulp
    Van handen,voeten, hun zoon en alle goede wil en vriendelijkheid komen we ver. Wij zijn normaal zeer actieve vakantievierders. Maar door het relatief lagere toerisme en de slechte ontsluiting waren we (bewust gekozen) gedwongen om een versnelling lager te schakelen.
    De eigenaren zijn vriendelijk en regelden tijdens de hittegolf lucifer op verzoek ventilatoren, en kwamen geregeld langs met eigen groenten en fruit. Ze waren echter zeer gedreven in er te zijn, zonder zich op te dringen. Goede combinatie.
    Het verblijf én zwembad word goed schoon gehouden. Het zwembad bleef ook goed koel ondanks dat er een hittegolf was.
    In het appartement vonden we (in het italiaans) fijne tips voor locale restaurants en kleine supermarkten.
    Mijn man doet aan wielrennen en hij heeft flink genoten (o.a. Monte Carpegna).

    Nadelen vonden wij de slechte ontsluiting (beste aanrijdroute is via Petriano) en de vele (véle) krekels en muggen in het verblijf, ondanks de horren (deze kieren). Het verblijf is zeker basic maar ruim genoeg voor 4 (appartement picollo). Sommige deuren sluiten niet. Het bed is erg hard. Maar om die luxe vroegen wij ook niet. Prijs/kwaliteit klopt.
    Een wat comfortabeler buitenzitje hadden wij kunnen waarderen, maar met de zwembad stoelen konden wij dat zelf creeeren. Ook benemen de tuinbomen je veel 'uitzicht' al schutten ze je ook voor de föhn wind.

    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Thanks, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Een mooie afgelegen plek"

    23/07/2017

    Over het algemeen was onze ervaring redelijk goed. De locatie was goed en ons appartement was comfortabel. We vonden dat er veel schaduw was en het zwembad was erg leuk. De katten en de hond waren erg lief. Er was geen AC maar we hadden een fan en het huis blijft relatief koel. Er waren slechts 2 goede bankstoelen in de woonkamer, dus er was meer dan 2 mensen aan het hangen, omdat de eettafel te hoog was om comfortabel te zitten. De keuken was vrij basic, er waren essentiële keukengerei ontbreken, zoals een goed scherp mes of een waterkoker. De gastheren waren aardig maar redelijk ver weg. Ze lieten ons ons appartement zien, maar checkten niet in of vragen of we iets nodig hadden. Kortom onze ervaring was goed, maar het interieur van het appartement kon worden verbeterd. En de gastheren zouden een beetje meer ingevuld kunnen zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Dank u voor het advies.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "maravillioso Hills View, beminnelijk welkom"

    19/07/2017

    Ornella en Daniel, zijn vriendelijke mensen. We hadden een leuke trip. Prachtig land, is gelegen in de heuvels: ontspannen. Een mooi zwembad. Restaurant en supermarkt in de omgeving. De stad Urbino en prachtig. De zee een paar kilometer. Grazie Daniele en Ornella! Eramo de blij te zijn met je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Familievakantie @ Fosso del Lupo"

    16/07/2017

    Fantastische plek, rustig, ideaal om rust te vinden. Ornella & Daniele zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. We zullen zeker nog een keer terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt en tot ziens lieve Kris
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon perfect"

    03/07/2017

    We hadden de perfecte vakantie in deze prachtige agriturismo! De familie is erg gastvrij en zorgzaam en de accommodaties zijn goed uitgerust, perfect schoon, bieden alle privacy die u wilt en zijn zeer goed geprijsd. Onze zoon van 3 had de tijd van zijn leven met zijn nieuwe beste vrienden Alida en Giona, de hond Laika en de kinderen van de andere gasten. Dit was natuurlijk een groot pluspunt voor ons als ouders. De inrichting van het pand is gewoon geweldig (prachtig uitzicht over de omliggende heuvels en graan / zonnebloemvelden) en de regio biedt veel dingen te ontdekken. Vanuit een bezoek aan nabijgelegen steden zoals Urbino en Fossombrone, dagtochten naar Pesaro, Fano en San Marino naar een lekker diner in het biologisch restaurant net om de hoek. De regio is ook ideaal voor fietsritjes (weg of mtb), hoewel sommige heuvels nogal uitdagend zijn ;-) De streek is ongerept, authentiek en de mensen zijn allemaal erg vriendelijk! Ook was een dag op het terrein erg ontspannend. Het zwembad, het schildpad park, het bassin met koi carps, een wandeling door de omliggende graanvelden ... Er is meer dan genoeg om te zien en te doen voor een onvergetelijke vakantie! Bedankt voor de perfecte vakantie Daniele en Ornella, we zijn er zeker van dat we terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt lieve, wachten we weer, Daniel, Ornella, Jonah, Alida en Laika
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hemel"

    01/07/2017

    Wat is er mooier dan te voelen "thuis"?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Echt een mooi compliment. Dank van ons allemaal, echt waar! Ornella en Daniel, samen met Alicia en Jonah.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "very nice"

    25/06/2017

    Prachtige zeer rustige plaats. Zeer goed onderhouden en de eigenaren erg leuk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Dank u wel, we zijn weer wachten, Daniele en Ornella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Zeer ontspannend verblijf"

    21/06/2017

    We brachten heerlijke dagen in Agriturismo Fosso del Lupo. De eigenaren zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Het appartement was erg schoon. Onze kinderen hadden een groot genoegen met de verschillende levende dieren op het terrein en we genoten van de tijd in het schoon zwembad. was ook zeer bemoedigend dat de meeste ramen zijn voorzien van horren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fosso del Lupo - Fattoria Biologica reageert
    Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten