contactModalFeedback

Agriturismo Villa Beatrice

Via Piano San Michele, 4 , Mondavio 61040 Mondavio (Pesaro e Urbino)

"Super"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige locatie, een paradijs!"

    02/08/2020

    De plaats is prachtig (omgeven door de natuur maar 5 minuten van alle voorzieningen). De structuur is mooi, zeer goed uitgerust,
    Het zwembad is het laatste juweeltje: een zeer aangenaam moment van ontspanning en koelte altijd beschikbaar. Emanuelle en Silvia waren onberispelijk en gastvrij!
    Wat anders te zeggen, alles was perfect, jammer dat de vakantie voorbij is! We hopen zo snel mogelijk terug te komen. Daniele en familie.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Puur vakantie!"

    19/07/2020

    We hebben drie ontspannen weken in de Villa Beatrice doorgebracht. Het appartement is zeer goed uitgerust, zeer schoon en goed onderhouden. De goed onderhouden buitenruimte biedt een groot zwembad, tafeltennis, speeltuin en een gemeenschappelijk terras, waar elk appartement een tafel heeft toegewezen. Marilena en Emanuele zijn zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren die u welkom heten en u tips geven voor excursies in de omgeving. De omgeving biedt historische dorpen, restaurants met heerlijke gerechten en pizza's en een prachtig landschap.
    Wij kunnen een vakantie in Villa Beatrice van harte aanbevelen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Bedankt Doro, je bent een heel aardig meisje ;)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf"

    18/07/2020

    Prachtige locatie, goed onderhouden en goed georganiseerd zwembad, zeer goed uitgerust appartement.
    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2020
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie vakantiewoning."

    11/09/2019

    Zowel de uitstekende uitrusting van het appartement als de ruime omgeving van het huis maakten het ons mogelijk om een zeer ontspannen vakantie te hebben. Vooral de gastheren waren zeer vriendelijk en hoffelijk.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie vakantie"

    17/06/2018

    Mooi huis in een geweldige omgeving met zeer aardige gastheren. Gewoon aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Bedankt Jürgen, het was ook een geweldige ervaring voor ons, perfecte tweeling tussen Italië en Duitsland ... we hopen elkaar in de toekomst nog eens te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Structuur in goede staat, schoon en functioneel"

    06/01/2018

    We verbleven 3 nachten met vrienden in Nieuwjaar (5 families) en distribueren comfortabel in 3 aangrenzende appartementen. Uitstekende accommodatie voor het zijn in een groep, maar moeten we de auto x nemen kan zelfs alleen maar een wandeling te doen. Helaas was het winter konden we niet de buitenruimten die lijken goed georganiseerd (zwembad, ping pong, bosje) te gebruiken. Over het algemeen zeer tevreden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Lucia Hartelijk dank voor je reactie. Voor de nieuwe periode van een jaar zijn we altijd blij om groepen van vrienden en familie bijeenkomsten tegemoet te komen. Tijd, helaas, is niet afhankelijk van ons en als het regent of sneeuwt is vrijwel onmogelijk om de vele outdoor ruimtes die we beschikbaar voor gasten hebben gemaakt genieten: elk appartement heeft een eigen pergola en de tuin; in de zomer kunt genieten van het zwembad, een speelplaats voor de kinderen, barbecue en schaduwrijke plekjes. Tot slot zijn we op het platteland en er is geen noodzaak om rond de auto lopen, maar wandelschoenen en een geest van avontuur! Dus ik nodigen u uit om terug in de lente komen, in de zomer, om mooie wandelingen te maken, zelfs met de fiets die we bieden aan de gasten en de vele historische steden in de buurt te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek om"

    06/01/2018

    We verbleven 4 dagen met mijn familie in deze boerderij voor de nieuwe periode jaar. De Mimosa appartement, waar we waren gebleven, is echt heel mooi, nieuw, comfortabel en ruim, heeft het allemaal! De plaats is echt heel mooi, moet de zomer nog beter zijn! We hadden alleen contact met Emanuele, die zeer vriendelijk en behulpzaam was. We hopen terug te keren in de zomer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Thanks Renata, dan ben je binnenkort!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Deze schitterende accommodatie"

    05/10/2017

    We brachten een heerlijke ontspannen week in Villa Beatice. De appartementen zijn zeer goed uitgerust, schoon en goed onderhouden. De eigenaren zijn erg meegaand. Graag weer volgende vakantie ......
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Geachte Jürgen, bedankt voor uw beoordeling. Het maakt ons blij te weten dat onze boerderij is een ontspannende plek voor je ouders en uw kinderen, zien we groeien door de jaren heen, is onderhoudend.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek om te verblijven"

    01/10/2017

    We brachten twee heerlijke weken in het appartement Margeritha. De eerste verdieping appartement was niet te warm, zelfs bij ongeveer 30 graden buitentemperatuur. Groot appartement, 3 slaapkamers, een groot balkon. All the best schoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Dank u voor uw Herbert notitie, wij graag uw vriendelijkheid, de glimlach van je vrouw en de sympathie van uw kinderen onthouden. We waren blij om momenten van "Italiaanse leven" met u delen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "We hebben een geweldige vakantie gehad!"

    31/07/2017

    We hadden een heerlijke vakantie in appartement Margherita. Het is een groot en schoon appartement met een enorm terras en een goed (gedeeld) zwembad. Het enige wat ik echt gemist heb is een goede grootte oven (we houden van bake-off broodjes).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Bedankt Carla voor uw beoordeling. Uw commentaar zal handig zijn om het comfort van het appartement te verbeteren. Zeker voor het volgende seizoen zullen we een nieuwe oven kopen die proportioneel is voor dit grote appartement (dat kan maximaal acht personen tegemoet komen). Ondertussen waren we verheugd u twee weken te verwelkomen en u een typisch Italiaans diner met bruschetta, cannelloni, piadina, gesneden kaas en gemengde salade te bieden en 2 bbq en een houten oven beschikbaar te stellen. Een knuffel en hoop in onze volgende ontmoeting.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek voor een familievakantie"

    18/06/2017

    Mooi huis in een grote ruimte met een groot zwembad. Het appartement was schoon en zeer goed uitgerust. Je kunt zien dat de mooie gastheer erg zorgen te maken over het landgoed. aanbevolen zonder voorbehoud!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    1.000 Thanks !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    23/04/2017

    We gingen X Pasen, vonden we een mooie plek !!! groot en schoon appartement, mazzafiato uitzicht en vriendelijke eigenaar. Sinds zijn terugkeer, en zeker aan te raden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Villa Beatrice reageert
    Thanks Donatella, waren we erg blij om u te ontvangen! Zoals ik al zei je bent mijn ideale klanten ;-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schoon, ruim, in een prachtige omgeving."

    03/01/2017

    In meer famglie met kinderen huurden we drie kamers. We vonden een schone en comfortabele omgeving, goed ingerichte en ruime accommodatie. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "grote ontsnapping"

    31/12/2016

    Ik ben echt blij om een ??positieve beoordeling voor de agriturismo Villa Beatrice te schrijven. Ten eerste, ik feliciteer de eigenaars voor zo houdt en onderhoudt de structuur, de perfectie van de details, alles brandschoon, mooi en weerspiegelt precies de foto's die ik op de website hadden gezien, en voor zijn vriendelijkheid in gastvrij, maar niet alleen ... ik ben begonnen met mijn vrouw, zoon en nog een paar vrienden en we verbleven voor een week vakantie in het appartement "mimosa"; een gezellig appartement, die kort verscheen na ons huis. Zeker binnenkort zullen we terugkeren naar Villa Beatrice, dus we konden genieten van het zwembad en opnieuw te leven dat de lucht van rust die heerst in deze prachtige plek. Salvatore
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "extatisch"

    18/12/2016

    ontspannende vakantie in de regio Marche, via deze site heb ik besloten om te verblijven in de boerderij, contact op met de eigenaar via de telefoon die al blijkt een erg aardig persoon, kwamen ter plaatse in strijd met de toegangspoort en het gevoel dat ik had was om in een andere dimensie. Het groen rond me de zorg waarmee het werd gehouden het pand, niet te vergeten de betoverende schoonheid van de appartementen noemen, verliet me echt sprakeloos, ik kon een lijst van de pool van de terrassen van het uitzicht en nog tientallen andere dingen, allemaal geweldig en zelfs meer zo was de gastvrijheid vriendelijkheid onderwijs die hebben bewezen houders. Ik voelde me alsof ik thuis was, en omdat de appartementen waren compleet met alles, maar vooral omdat de relatie direct bestellen gevestigd was echt amichevole.In paar woorden om te zeggen dat het advies is gewoon de straconsiglio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten