contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra

C. da Galardi, 59, Cercemaggiore 86012 Cercemaggiore (Campobasso)

"Super"
Volgens 106 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stem 10 betekent vooral de authentieke volkse kwaliteit van de mensen die ons hebben verwelkomd."

    13/08/2020

    In de Boerderij "La Ginestra", de populaire kwaliteit die wordt gemeten in de herontdekte landelijkheid, getuige de traditionaliteit van het voedsel, nog steeds mogelijk van seizoensgebondenheid, volgens de vitale cycli (voor dieren) en natuurlijke meststoffen (voor groenten), maakt het mogelijk dat mentale rust en energie herstel die identificeren, het ontwaken van de zintuigen, de reden voor het leven.
    Ik roep de gastvrije mensen die de boerderij "La Ginestra" animeren op tot de meest voorzichtige geest van bescherming!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2020
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "We betaalden voor een volledig menu van 30 euro, maar ze snoeiden niet de verwachte haven. Plus de varkens zijn te groot en kunnen onmogelijk"

    04/01/2020

    Varkens zijn te groot om alleen natuurlijk voer te zijn. Te duur voor wat je eet, en de eerste was met kussen, maar die was er niet. Jammer, want het is een mooie plek.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2020
    Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra reageert
    Hoi Paola, bedankt voor het bekijken van onze structuur en de tijd die je aan ons hebt besteed. Laten we naar uw verklaring komen. Het spijt ons dat de eerste die we je dienden niet naar je zin was. Hopelijk geeft u ons in de toekomst nog een kans om aan uw eisen te voldoen. Wat het gewicht van onze varkens betreft, hadden we helaas geen tijd en manieren om onze fokkerij uit te leggen. Al meer dan 20 jaar gebruiken we bij Ginestra een heel speciaal voer voor varkens. Het eiwitvoedsel dat de spiermassa van de varkens doet groeien is gespeld. Een dure graansoort die niet door andere boeren wordt gebruikt; na een zorgvuldige evaluatie van de 2 rassen die we hebben gekruist om varkens te fokken die een gewicht van ongeveer 350 kilo kunnen bereiken. We zijn al jaren het onderwerp van studies aan de landbouwuniversiteit van Campobasso, die niets anders hebben gedaan dan de echtheid van het voedsel en de gezondheid van de omgeving waarin de varkens leven, vast te stellen. Bedankt voor uw aandacht en tot de volgende keer. Pijnboom
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van "knuffelen"!"

    21/08/2019

    Een zeer positieve ervaring!
    Rust en ontspanning zijn de belangrijkste aspecten, zeer schone en goed onderhouden omgevingen en kers op de taart de eigenaren Pino en Patrizia zijn een welkom en een unieke beleefdheid, erg leuk, die nooit pijn doet en de keuken?
    Wat kan ik zeggen? Er zijn geen woorden.
    Uitstekend!
    Ik raad een bezoek ten zeerste aan!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    13/07/2018

    Oase van rust.Geweld met vriendelijkheid en professionaliteit. We hadden een goddelijke lunch, allemaal echt bereid en gekookt op dit moment door chef-kok Maria, verfijnde en vriendelijke vrouw, zoals alle Rosa familie .De schone en mooie kamers. Om de Ginestra boerderij te bezoeken zul je gecharmeerd en tevreden zijn. Angela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoonweg fantastisch"

    21/05/2018

    We brachten een weekend door alsof we verwend zijn met een echt goed iedereen. Pino en Pasquale uitzonderlijk samen met mevrouw Maria, geweldige chef-kok. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    29/01/2018

    Ondanks die na 15.00 uur hadden we lunch heel goed. Opgetogen, zal ik snel terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra reageert
    Hallo Massimo, we zijn blij dat u tevreden bent met onze diensten en producten CENTIMETERS ZERO gebleven !!! Ik wacht! pino
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige ervaring"

    19/10/2016

    Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Mama Marie is een geweldige kok. Ze maken je voelen als familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prettig verblijf"

    31/05/2015

    Bergamo 31/05/15 We keerden gisteren terug van een heerlijke 6-daags verblijf in Broom. De familie la Rosa maakte ons thuis voelen, vooral dank u Pino en Patrizia voor hun sympathie en beschikbaarheid 'en mevrouw Maria om zijn uitstekende keuken. Zeer rustige ligging, uitstekende schoonmaak en dan weer een veel sympathie. George, Lori, Claudio en Patrizia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra reageert
    1.000 Thanks !!! Namens mijn familie bedankt voor de mooie woorden die je "kosten" voor onze structuur en de aangeboden diensten. Ik hoop dat in de niet al te verre tot ziens op onze boerderij! Met liefde ... Pino
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik herinner me mooi"

    05/01/2015

    Ik liet gisteren door het pand al ik mis haar tot de dood ?? ,, zijn uitzonderlijke mensen, we waren op uw gemak onmiddellijk ,, het eten is geweldig, alles is mooi, brandschoon, de kamers, een perfecte plek om te ontspannen, niet het gevoel een geluid, hebben we het geluk om sneeuw (wat we wilden) we hadden plezier als een gek en na het eten van de opening wat champagne te vinden geweest en we geroosterd ,, zelfs dat goed van Pino (de eigenaar) god kan alleen maar zeggen dat ik hier zou blijven miljoen keer als het dichter was, helaas ver te leven, maar zelfs dus ik bied mijn felicitaties aan het hele hotel en hopen u snel te zien, al was het maar om te genieten van het lekkere eten! good luck! ??
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Op ski's
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We voelden ons thuis"

    28/08/2014

    Terugkomst van Quach dag na een verblijf in de boerderij "La Ginestra". We werden begroet als het huis van vrienden. De glimlach van de natuurlijke warmte, direct zetten ons voelen. De eerste botsing werd corollato door een stevige lunch op zondag. Ia kamer met zijn warme kleuren en de koele terras liet ons toe om onmiddellijk te ontspannen. De geuren van de avond in de verwachte lobby genieten van heerlijke taarten voor het ontbijt. Wij raden een bezoek en verblijf in de faciliteit wordt geëxploiteerd door de familie Rosa, het reserveren van een proeverij van lokale gerechten, vakkundig geserveerd met vriendelijkheid en sympathie. Michael, Christina, Alberto en Syra
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Kwaliteit / prijs laag ..."

    28/07/2014

    Voor een eerste (trofie of cavatelli met vleessaus, pot niet Molise) en un'antipasto (ham en alleen gesneden), en water, ik denk dat 19 euro per persoon zijn een beetje overdreven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Bedevaarten
    Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra reageert
    Geachte heer Anselmo, Dank u voor het kiezen van ons hotel. Er lijkt niet te hebben gediend alleen wat je zegt. Maar nell'invitarla om ons opnieuw te bezoeken om alle andere gerechten die we bieden cavatelli herinneren u eraan dat ik een gerecht typisch MOLISANO proeven! Pino Rosa
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 4
    "Misleidend"

    "De kunst van het verkopen rook"

    02/01/2014

    Ik schrijf deze recensie omdat ik nog nooit zo'n dubbelzinnige situatie hebben meegemaakt! Ik had het diner op de 31/12 en 01/14 had lunch met mijn familie in de boerderij La Ginestra, als het eerste gezicht leek alles ok warmte en vriendelijkheid, we gingen met het diner en alles leek ok hoewel precieze stroom van agri er 'Het was erg! evenals de goede vlees en fatsoenlijke vlees (alleen varkensvlees en schapen), miste al het andere, zoals kaas, groenten en derivati.Il alle geprijsd op 60?. Het mooie is New Year's Day wanneer we exact dezelfde menu, maar tegen de prijs van 35 herhaald? en dus begrijp ik niet welke van de twee prijzen waar is gezien het feit dat de menu's identiek waren en bovendien was er een zeer controversieel dj, omdat hij niet in staat was om meer dan 5% van hen aanwezig dansen. Na het diner besluit dat u de enige ... de legendarische brawn worst beschikbaar te kopen tegen de bescheiden prijs van 32? / Kg ze voor hen niet onbeleefd begroeting van loon en opgeleid persoon te zijn, maar nog nooit in mijn leven dat ik betaald voor een stukje worst 250gr 8? en een pot van druiven gelei (die niet eens een boom geplant) altijd 8? een gewicht van 260gr. [...]
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    Agriturismo Azienda Agrituristica La Ginestra reageert
    Geachte heer Luca we zijn verrast door zijn beoordeling na alle service, professionaliteit en eerlijkheid die ons altijd heeft onderscheiden niet tot het ontbijt aangeboden om zijn groep te noemen (ondanks alloggiavate naar een andere voorziening) op de middag! De reactie op zijn commentaar is in de vele gloeiende beoordelingen die tientallen van onze klanten vrij te geven maandelijks van over de hele wereld en op elk portaal! Dank u en Gelukkig Nieuwjaar! Pino Rosa PS Onze hectare wijngaard werd beledigd niet wordt evenals geraadpleegd onze lammeren zijn gedefinieerd als "Schaap"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De Molise verrassing"

    24/08/2013

    Op zoek naar rust en lekker eten met een 3 maanden oude baby, hebben we op de juiste plaats komen. Gezellig, goed uitgerust en met een gezin geest die nooit kwaad, het is een plek die wij aanbevelen voor iedereen en waar we hopen binnenkort ook terug te keren naar de stevige huisgemaakte gerechten te proeven. Groeten aan de hele familie en een speciale dank aan Pino voor zijn beschikbaarheid. De jongens snel Matera en hun kleine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Herontdekking van de Molise, de echte Molise!"

    14/08/2013

    Bedankt voor de gastvrijheid. Bij aankomst, we voelden ons meteen thuis. We Molise Puglia vrouw ooit, we worden geboren en woont in België. Molise, ik kende hem alleen door het kleine stadje waar mijn ouders zijn geboren ... La Ginestra is een naslagwerk voor Molise. Pino, zijn familie en het personeel, maak je love it. De keuken en het koken! , Pino altijd goed advies, een suggestie kaarten, passegiata. Een goed geheugen zeker, een menselijke ervaring die we niet zullen vergeten. Pino, de volgende keer dat we in Molise, na bier, zullen we proberen een mousserende wijn van het einde van de wereld ... Een dikke knuffel voor jullie allemaal. Wie gaat er in Molise Molise als toerist krijgt in ruil.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van alle"

    03/08/2013

    Een boerderij met opmerkelijke kwaliteit bedrijf waar je kunt slapen in vrede, waar zeer goed en oprecht eten, waar beleefdheid en vriendelijkheid thuis bent en waar je kunt niet 'absoluut zeggen dat de plaats is niet de moeite waard. De hoffelijkheid van de eigenaars is zo hoog dat het lijkt te zijn in het paradijs. Ik zou aan iedereen om te bezoeken. blijven en probeer vooral de keuken van mevrouw Maria.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten