contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda

Strada vicinale delle Are, 1, Colli Pietrosi - Punto panoramico - Castello 15021 Alfiano Natta (Alessandria)

"Super"
Volgens 31 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was fantastisch."

    25/06/2019

    We hadden nog langer bij Fio en Franco in de Casale Osvalda willen blijven, maar we hadden slechts twee nachten van tevoren geboekt. Het is heerlijk vertraagd op de heuvel waarop de prachtig gerenoveerde boerderij staat. Er is de beste catering en natuurlijk het zwembad, waar u kunt luieren met een wijds uitzicht in de verte of ontspannen na een dagje Piemonte.
    Ik weet zeker dat we op een dag terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Bedankt Daniel voor je leuke feedback. Wij zijn blij dat u genoten heeft van uw verblijf bij ons en we zien u graag terug voor een nieuwe vakantie.
    Met vriendelijke groeten,
    Fio en Franco
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een parel in de Monferrato"

    05/08/2018

    We zijn net terug van een romantisch en ontspannend weekend met een beetje weemoed voor het verlaten van deze fantastische plek. Hier bij Casale Osvalda vindt u alles: een unieke ontvangst en beschikbaarheid die zeldzaam is, stilte, uitzicht op de heuvels van Monferrato, overvloedig en echt ontbijt, goede wijn en een zwembad met het oog op ontspanning. We bevelen het iedereen aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gewoon perfect!"

    18/05/2018

    De zes dagen doorgebracht in Casale Osvalda waren onvergetelijk voor het hele gezin (twee volwassenen en twee kleine kinderen). de oude hooizolder is met smaak en liefde gerenoveerd, de kamer waar een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, is eenvoudig en elegant ingericht, evenals de comfortabele slaapkamers. Alles omringd door een adembenemend uitzicht in een authentieke en vertrouwde sfeer waar je je echt thuis voelt, bedankt Franco en Fiorina, we zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Bedankt Carla en Max voor het kiezen om de vakantie met ons door te brengen in CasaleOsvalda. Het was heel plezierig u te ontmoeten en uw familie heeft ons meteen gewonnen dankzij een echte eenvoud die alleen authentieke mensen hebben. We hopen van harte u weer te ontmoeten en wensen u het beste voor al uw toekomstige projecten. Met liefde, Franco, Fiorina, Pietro, Bianca en LLUNA
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een juweel"

    08/05/2018

    We waren betoverd door deze plek. De ontvangst van Franco en Fiorina liet ons thuis voelen. De ruime en smaakvol ingerichte kamers. Badkamers, groot en comfortabel. allemaal ondergedompeld in een werkelijk opmerkelijke natuurlijke omgeving. Geweldig ontbijt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Bedankt Vittoria voor je vriendelijke beoordeling. Het was een groot genoegen om jou en je familie te ontmoeten en we hopen je snel, hartelijk, Fiorina en Franco te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    03/08/2017

    In een prachtige locatie dit liefdevol gerestaureerde boerderij ligt. De kamers zijn gerenoveerd met liefde en in een moderne staat. Verfrissende zwembad. De locatie en het uitzicht zijn fantastisch. Dank u voor de hele familie en al het beste, tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Bedankt Martin voor je goede feedback. Wij hopen u weer te zien bij CasaleOsvalda! Al het beste van ons allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect"

    18/07/2017

    Fietstocht met vrienden voor een wandeling in de Monferrato en komen hier: .ik zou een betere locatie te reserveren voor onze reis. zeer behulpzaam en vriendelijk Managers werden meteen op hun gemak in deze drie dagen te voelen. goed onderhouden kamers, schoon en comfortabel geven allemaal op een prachtige heuvel landschap. Uitstekend en gevarieerd ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Dank u George voor uw beoordeling. We hopen u binnenkort weer te zien! CasaleOsvalda
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "genoten"

    16/07/2017

    We hebben echt genoten van het verblijf. Wunderschoene gebied om rond te lopen. Kamers zijn erg mooi en schoon. Kan alleen maar aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Geachte Irene, heel erg bedankt voor uw goede feedback. Het was een genoegen je te ontmoeten en we hopen u weer te zien voor een andere vakantie in Monferrato. Al het beste Franco en Fiorina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische week"

    15/07/2017

    Ik heb een week met onze dochter en mijn man en ik besefte al snel dat het een geweldige ontsnapping uit de geweldige gastvrijheid van Franco en Fiorina, die op de boerderij wonen en zijn altijd vriendelijk estremanevte en beschikbare schone en gezellige kamer zou zijn, je wordt wakker met een heerlijk aroma van koffie en verse jam bereid door frank en gaan slapen met een fles Barbera del prachtige plek het landschap is betoverend, raad ondersteunde fiets reizen naar de schoonheid van deze heuvels beplant met druiven en 's avonds een duik in het zwembad te ontdekken .. heerlijke vakantie en regenereren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Azienda Agricola Casale Osvalda reageert
    Anna Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat je goed waren CasaleOsvalda snel en we kijken uit naar een vakantie in de Monferrato! Franco, Fiorina, Peter en Bianca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het duurde zo'n ontspannen plek"

    15/07/2017

    Een lang weekend in de Monferrato kon niet een betere locatie. Kamers ruim en zeer goed alles te geven op een prachtig uitzicht op de heuvels. Uitstekend ontbijt. De eigenaren hebben een mooie familie met twee zonne-kinderen en zelfs hun erg gezellig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "een bijzondere week in Monferrato"

    15/07/2017

    omgeven uitstekende locatie in een geweldige sfeer van overvloedig en goed ontbijt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De verfrissing van de ziel"

    09/12/2014

    Mooi huis op panoramische locatie, omringd door boomgaarden met en velden bleef wonderwel. Fantastische renovatie, terwijl het nog steeds behoudt de oude structuur, de ander heeft, dankzij de uitstekende smaak van de eigenaren, in staat geweest om te spelen met slimme inrichting en minimal "rustiek chic" .. Een winnende keuze: geen TV in de kamers! Warme gastvrijheid en het vermogen van de passie en liefde te brengen voor dit land door de eigenaren maken een verblijf in Casale Osvalda een vakantie (zelfs korter) onmogelijk te vergeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "adembenemend uitzicht!"

    15/09/2014

    Een betoverend uitzicht in een regio onbekend, maar erg mooi! Mooi en schone kamers. Maar bovenal: zeer aardige eigenaren zelf. Een plek om aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie tijd"

    10/08/2014

    Vriendelijkheid en hoffelijkheid, vriendelijke en gastvrije omgeving. De eigenaren zijn onberispelijk welkome gasten met vriendelijkheid en vrijgevigheid. Ideale vakantie voor gezinnen met kinderen en voor degenen die ontspanning en rust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    15/07/2014

    Ontzettend leuk gehad. Prachtige omgeving. Kamers waren erg mooi en schoon. Ook het ontbijt was erg goed verzorgd. Zeker aan te raden!

    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weinig Paradise"

    14/07/2014

    Ik heb meestal geen commentaar op de plaatsen waar ik ben geweest. Maar in dit geval vind ik het onmogelijk om niet te. Casale Osvalda is een landelijk huis in de Italiaanse wonder Piemonte. Ik per jaar ontmoette hem drie jaar geleden en sindsdien heb ik ten minste eenmaal. Het is de perfecte plek om te ontspannen en nieuwe energie pillas website. Als je houdt van de natuur en lekker eten is de ideale plek om een ??paar dagen door te brengen. De eigenaren zijn een jong stel met twee kinderen dat wanneer je aankomt, zult u meer dan welkom als een gezin en voelt u zich thuis voelt. Ze zijn zeer gedetailleerd. Ik heb echt aanraden dat je naar hen weten, u zult er geen spijt van.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten