Agriturismo Cascina Bozzetti

Loc. Miassola, 7, Pareto 15010 Pareto (Alessandria)

"Super"
Volgens 46 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste"

    22/10/2018

    Uitzonderlijke plek ondergedompeld in de Langhe, professioneel personeel, hoogwaardige gerechten. Je bent fantastisch.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer goed"

    14/09/2016

    Grote grote kamer eten zeer vriendelijk ontspannen en zeer stil ... gewoon de geluiden van de natuur ... met betrekking tot het zwembad we een beetje 'meer' aan respect, maar alleen voor zover ligbedden & c.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Excellent - afgezien van de toegangsweg"

    07/08/2016

    Fantastische locatie, een warm welkom, perfect diner op het terras met een adembenemend uitzicht en zonsondergang. Het enige nadeel: de toegangsweg, in het bijzonder voor ons, die in beweging waren. Een weg omhoog, geplaveide en groeven. Zeker gevaarlijk. Gelukkig waren we in staat om op en neer te gaan zonder schade. Het moet zeker worden verbeterd, ook omdat ik persoonlijk vond de afdaling heeft me een beetje 's avonds en' s nachts verwend. In ieder geval dient te worden vermeld in de beschrijving van de locatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs voor mensen die rust en fijnproevers"

    06/07/2016

    We brachten een fantastische vakantie in een zeer rustige plek. Ontspanning en inspanning in de mooie, goed onderhouden zwembad waren onze metgezellen. Heerlijk aangenaam warm en zeer zacht water. De betaalbare menu in de avond was puur plezier, gevarieerd, typisch voor het land en vooral heerlijk. Wij als een vegetarisch kregen ons geld waard (niet natuurlijk voor ons vegetariërs, dat de keuken volledig aanpast aan ons), werden we verwend in het paradijs, het enige probleem was dat je het allemaal bijna net zo vaak te kunnen eten veel op het bord, die altijd met liefde bereid. We hebben ervaren zeer vriendelijke en gastheren. De kamers zijn voorzien van elke derde dag met schoon beddengoed en handdoeken. Moet worden verbeterd uitsluitend de ontvangst van programma's op TV in de gemeenschappelijke ruimte lijkt (in de kamers is er geen TV), maar helaas was er geen satelliet-ontvangst, dus alleen RAI 1-3 liet zien. Tijdens het kampioenschap voetbal helaas dat was een bitter verlies, dat was echter gemakkelijk om te gaan met het uitzicht vanaf het terras in het uitgestrekte platteland met een goed glas wijn van het huis. Een geslaagde vakantie voor rustzoekers, romantici en kenners. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Cascina Bozzetti (Alessandria)"

    14/05/2016

    We hebben de laatste tijd erg enthousiast Farm toeristen met goede en slechte ervaringen van Cascina Bozzetti is een van de slechtste van de geplande periode was eigenlijk vijf dagen, maar zijn gebleven als gevolg van onze ontevredenheid slechts twee keer. We hadden een halfpension a. Geplaatst 60 euro, wat verrast ons in de 60 euro waren geen dranken bevatten op de eerste avond (diner totaal van 4 maaltijden) hadden we een fles Arnes (witte wijn) besteld ons, we hebben gevraagd voor de prijs die de fles hebben kost 12.45 euro plus een Flasch water tot 3 euro en de 4 eten we worden goed bediend. De hele Cascina Bozzetti hatt naar onze mening, betere dagen gekend, de hele plaats heeft behoefte aan renovatie, heeft de toiletten in de eetzaal niet werken, we hadden altijd aan wie we moesten onze behoefte om naar onze kamer. Het zwembad is niet gebruikt in onze ervaring voor een langere periode, de kleur van het water was ook deze keer donkerbruin en de plant goed. Op de dag van onze aankomst werden we opgewacht door een oudere man en een jonge vrouw die niet door de eigenaar (Hr.Roberto Lanzani) zelf. Tot slot een opmerking die de eenzaamheid en de natuur is hier in goede handen schat.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Bozzetti reageert
    Ik graag reageren op deze ontevreden klant (gelukkig een van de weinige gedurende vele jaren van activiteit): De heer R + K had uitdrukkelijk gevraagd me, in e-mails uitgewisseld voorafgaand aan de boeking, indien drankjes werden opgenomen en de heldere en beknopte antwoord was nee, ze zijn niet. Dus ik denk niet het wonder van het hebben van een extra prijs te betalen te begrijpen. De wijn heeft de klant gekozen, een andere keuze of betere informatie over de kosten had kunnen maken. De flessen water werden verbruikt 2 voor een totaal van EUR 3,00 (lijkt niet overdreven kosten). Onze boerderij is actief met een typische Piemontese keuken ook gericht op klanten die niet te verblijven in de kamers van de boerderij, en gebruik vervolgens de toiletten van het restaurant regelmatig en zonder problemen. De klant verbleven in begin mei: het zwembad was gesloten, bedekt met een doek, water was duidelijk dat afgelopen zomer. Het zwembad water wordt verlengd van jaar tot jaar: in het winterseizoen is het normaal dat een paar bladeren onder de doek en intorbidirla kunnen krijgen. Aan de ene punt dat we het erover eens: het is een plek voor liefhebbers van natuur en rust (misschien nu de reden voor de ontevredenheid is meer duidelijk).
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    26/04/2016

    heuveltop, omringd door stilte. Zoveel groen, uitgewerkte architectuur, heerlijk eten in het boerderij-stijl. Zeer geschikt voor mensen die zich willen verdiepen in de rustige en stekker uit het stopcontact. Mooie plek waar we zullen terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geweldige faciliteit."

    03/06/2015

    We verbleven in dit pand, prachtig gerestaureerd, voor de brug is op 1 juni. En 'een betoverende plek, is een oase van groen, rust en stilte, ideaal voor het nemen van een regeneratieve pauze. De gastheren zijn geweldige mensen, vriendelijk en goed geïnformeerd, lijken geboren om dit werk te doen. Dorina gerechten in een prachtige en lekker met verschillende zelfgemaakte sauzen en marmelade aan kazen te begeleiden. 'Zeer nuttig zelfs vegetarische en veganistische gerechten te bereiden. We hebben ook erg genoten van het kleine zwembad, maar fungibel. De waarde van geld is absoluut uitstekend. Wat heb je er gewoon gaan om te beseffen ... gewoon om te lunchen en daarna genieten van het zwembad in de namiddag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Cascina Bozzetti is onze plaats waar we lang terug."

    21/11/2014

    Mijn vrouw en ik hebben in dit jaar voor de tweede keer in Cascina Bozzetti gast. In 2013 brachten we 3 weken is er, omdat we niet nemen afscheid en het steeds verder uitgebreid. Dit jaar kwamen we uit Umbrië en kon het niet helpen, maar voor een andere week opnieuw bezoeken deze prachtige plek. Wie op zoek is voor maatregelen op dit gebied is in de verkeerde plaats! Maar de natuur is prachtig! De ligging van het huis recreatie. De gebouwen zijn zeer goed ontworpen. De kamers zijn gezellig en comfortabel. De beste: Een heerlijk diner van Dorina genoten op het terras, aardige mensen, lekker luieren bij het zwembad en te lezen, lopen en lopen. Hier, alles is mogelijk. Uitstapjes naar de zee, naar Genua en Turijn van hier geen probleem. Maar de Monferrato zelf heeft zoveel te bieden! We hebben altijd veel reist geweest. De gastheren kunnen ook altijd komen met iets: Sinds 2014 het ontbijt op het bovenste terras met uitzicht op de omliggende bergen - Ik aanbid. De gastvrijheid van Rudy en Dorina is voorbeeldig. Het uitgebreide eten was uitstekend. De gastheren zijn behulpzaam in alle opzichten, zeer vriendelijk en meegaand. Eigenlijk zijn we niet met toeristen die terugkeren naar één en dezelfde plaats meerdere malen. Maar hier Ik verlang nu al terug. Veel dank van de Brauns.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "stilte en natuur"

    07/10/2014

    Een weekend vol ontspanning ... hier bij Cascina Bozzetti heb je het voorrecht om de stilte te genieten. mooie structuur, boerderij aandacht voor detail, schoon en netjes. Eten en wijnen ... streling voor het gehemelte !! alles over de zorgvuldig beheerd door Mr. Fabrizio en zijn vrouw. Bedankt voor de gastvrijheid en vriendelijkheid ... binnenkort !!! PS: de jam zijn geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek en niet alleen"

    20/04/2014

    Prachtige plek op het platteland, gerenoveerde boerderij het verzorgen van de details. Gastvrijheid uitstekend net als de service. Managers beleefd en vriendelijk. Lekker eten, eenvoudig en mooi, met een persoonlijke touch van de chef-kok. Aanbevolen voor degenen die graag eten en rustieke leven en vooral aan mensen op zoek naar rust en stilte.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gezellige plek"

    09/11/2013

    Zeer goed verblijf met geweldige ontvangst Franstalige manager geïnformeerd en prachtige Piemontese keuken van de manager! Rust en ruimte in een comfortabele kamer. Bekijk herten en herfst wijnstokken ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie!"

    10/09/2013

    We verbleven hier voor goed eten en goede wijn een heerlijk ontspannen week. Een mooie en ontspannen manier om de regio Piemonte ontdekken. De gastheren waren altijd zeer attent en vriendelijk. De kamers waren schoon, en het meubilair. om de zonsondergang tijdens een diner op het terras te genieten, was een hele ervaring. We voelden ons zeer comfortabel hier en zal zeker weer komen. Nogmaals dank aan Fabricio en zijn vrouw Gabi en Christine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke week"

    23/08/2013

    We hebben heerlijke dagen in Cascina Bozetti verbracht.Sehr vriendelijke gast heer Fabricio en gastvrouw Dorina. Totale rust en prachtige italia Afrikaans eten. We hebben genoten en als het past in de planing komt het dat we hier bepaald nogmal zurruck.Danke voor de mooie dagen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    21/08/2013

    Dat wij (met inbegrip van mijn vrienden) een fijne week bij de cascina hadden. Het uitzicht, het diner en de hele locatie was 'top' en het was een genot om te zien! Fabricio & Dorina opnieuw :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "... en ik ga terug"

    20/08/2013

    Ik merkte dat ik heel goed, zo rustig, warm welkom door Fabrizio, zijn vrouw Dorina en Alexandru. Uitstekende keuken met een onberispelijke service, kamers brandschoon en comfortabel. Ideaal om de stress te verwijderen :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten