contactModalFeedback

Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia

Via Valle Ferri, 5, 15010 Cavatore (Alessandria)

"Super"
Volgens 88 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10,6/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Boerderij met "

    25/03/2019

    Ik was onlangs met mijn familie voor de tweede keer in deze boerderij en ik moet zeggen dat de producten hier niet alleen uitzonderlijk zijn, maar ook niet op 0 meter van Km. 0 zijn zelfs op 0 meter. Er worden onder andere hoogwaardige grondstoffen gebruikt en uitstekend gekookt. We aten 3 voorgerechten samengesteld als volgt: kippenleverpaté, gevulde Savooikool, en tricolor cake bestaande uit aardappel, wortel en spinazie. De eerste gang is een spectaculaire rode kikkererwtensoep gevolgd door gevulde cannelloni. De tweede is een gesmoorde varkenswang met een zijde van rode linzen en zuurkool. Dulcis in fundo een taart chocolade en peren. Koffie en citroen gemaakt door hen. Zorgvuldige service en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb wat Agriturismi geschoten en ik moet zeggen dat ik ze bovenaan mijn persoonlijk klassement plaats.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Hartelijk dank voor uw vriendelijkheid.
    Hartelijk dank voor het waarderen van onze inzet!
    In de hoop u bij een toekomstige gelegenheid te kunnen ontmoeten, krijgt u een warme omhelzing met genegenheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een bijzondere avond"

    03/02/2019

    Ik verbleef een nacht bij mijn dochter ..... zeer gezellige plek ... Lidia en haar man vriendelijk en attent .... eenvoudige schone kamer .... heerlijk ontbijt ... om terug te keren!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Bedankt Fabio, het was een genoegen u te mogen verwelkomen.
    Bedankt voor het waarderen van onze eenvoud
    Een knuffel
    Lidia en Armando
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend aan de TOP"

    08/11/2018

    Weekend met vrienden op de fiets, we fietsten in prachtige landschappen, een vriend van ons gebruikte een van de fietsen die ons ter beschikking werden gesteld, we aten rijke en sappige gerechten, wat eten hadden we de smaak vergeten. De kamers zijn zeer comfortabel en schoon. De prachtige eigenaren, altijd klaar om onze verzoeken in te willigen. Ik gaf mijn vrienden de pasta, kikkererwten en taarten gekocht in Cavatore thuis....... Ik moet teruggaan en meer krijgen. Vakantie aan de TOP.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Liefst geliefd,
    uw aanwezigheid is voor ons het mooiste cadeau geweest
    Dank u wel!
    Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een plek om terug te komen"

    14/10/2018

    Ik vond een ideale plek om met vrienden door te brengen, maar ook om alleen terug te komen omdat de eigenaren ervoor zorgen dat je je thuis voelt en behandeld als een koning. Er is alles wat je zou willen om een ??paar dagen in vrede door te brengen. U kunt kiezen tussen een maaltijd met typische lokale producten en een pizza, allemaal met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Bedankt voor het delen van onze rust, ondanks het immense dagelijkse werk, in deze zeer eenvoudige maar betoverende omgeving aangeboden door de heuvels van de Alto Monferrato. Groeten aan iedereen echt met grote genegenheid !!!!! Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Absolute voedsel verwerpelijke wijn"

    10/10/2018

    afgezien van het feit dat ik het aandringen op volkoren pasta niet begrijp, maar we vliegen over ... het eten is geschikt voor een boerderij ... kan zeker geen spannende niveaus bereiken ... oké hier ... maar de wijn, ve Ik zeg met neutrale oprechtheid zonder bitterheid ... in feite spijt het me en dan stel ik voor dat je het geeft .. misschien ontkurk het niet van de flesjes of bewaar het in de koelkast ... het rood was erg zuur (klasse 4) het witte zuursma (stem 3) .. allemaal hier .. Giuseppe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Bedankt meneer Giuseppe voor uw verslag: op onze boerderij is het tot vandaag niet mogelijk om volkorenpasta te proeven, maar pasta van spelt en kikkererwten die door ons worden geteeld en het is niet onze gewoonte om erop aan te dringen als de klant niet wordt gewaardeerd, zoals het proeven : Wat betreft wijn, als uw klacht voor het bewijsmateriaal was voorgelegd, zouden wij het incident hebben gecontroleerd. Jammer dat andere klanten het adres van de boerderij wilden, onze leverancier van witte wijn en rode wijn met liefde. Lidia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek en uitstekende receptie."

    30/09/2018

    Geslaagd hier slechts één nacht met halfpension diner. Receptie en beschikbaarheid echt uitzonderlijk. De kamers, net als de rest van de structuur, zeer schoon en gastvrij. Uitstekend diner ... en bovendien gaan de eigenaren uit van hun manier om de behoeften van gasten te ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Beste fietsers, we zijn u dankbaar dat u na een grote inspanning aan uw behoeften hebt voldaan bij het ontdekken van de fietsroutes van de Alto Monferrato. Een knuffel voor iedereen !!! Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Na drie jaar veel nieuws"

    26/08/2018

    Voor het derde jaar op rij zijn we terug op deze plek dat de meeste verloren beschaving lijkt, anderen vinden het niet erg, want als je gewend bent om in een stad te wonen waar smog, toezichthouders jakhalzen en groen dat steeds meer wordt gegeten, lijkt het je hier het aards paradijs. Ik kwam terug met mijn familie, en we waren onder de indruk van de nieuwigheid Pizzeria, waar hij de pizzamaker Luca onderscheidde, erg goed zoals ik er een paar kende. Dit jaar is Lidia vergezeld door de kok Milvia, een andere welkome verrassing van vaardigheid en beschikbaarheid.De kamers zijn altijd schoon en opgeruimd, helaas is de enige vlek alleen persoonlijk, omdat ik namens mijn fractie een fotorondleiding moest houden, en vanwege van een onverwacht fysiek moest ik opgeven. Echter, wanneer de extensie werkt, ben ik er zeker van dat het nog karakteristieker zal zijn. Ik hoop toekomstige reizen te organiseren in het gezelschap van vrienden en zelfs alleen, misschien in minder chaotische periodes van het jaar. Nogmaals bedankt Armando en Lidia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Hallo Denis, bedankt van al het personeel. Het was onbegrijpelijk voor ons om u de dag na uw vertrek niet te zien. Een knuffel voor iedereen !!! Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Het oordeel is als een geheel weergegeven in de opmerking."

    24/08/2018

    Ik ga met mijn vrouw van 19 mensen voor lunch midden augustus 2018. Ik zou willen verduidelijken dat ik een paar lunches heb gehad in de tuin van de grootouders met mijn vrouw en mijn familieleden en dat de kwaliteit van het eten altijd uitstekend is geweest. van de vriendelijkheid van de eigenaars en van de prachtige locatie. Zelfs als de dag van augustus (mijn vrouw en ik zijn vegetariërs) was de service niet volledig afgestemd op de vorige (we moeten zeggen dat er veel mensen aanwezig waren en dat er in onze groep eentje was toegevoegd ochtend zelf) Ik denk dat het de klassieke "geen dag" was die geen overwegend positief gemiddelde beïnvloedde. Ik kan me niet uitdrukken op de cumulatieve ontvangst omdat ik mijn deel, zoals gebruikelijk, betaalde met een bankpas. Ik kan alleen maar zeggen dat ik bij alle eerdere gelegenheden altijd ben vrijgelaten. Dit commentaar op volledigheid en correctheid jegens de heer Armando.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Bedankt Mr Roberto voor jouw opmerking, ik denk dat ik de vorige van Mr. Mauro dateerde van 22/8 ons en was aanwezig in de groep van 19 mensen. Ik garandeer dat alle medewerkers van het agriturismo zich echt hebben ingezet voor het beste; helaas werd de klacht alleen ontvangen door een groep vrienden, terwijl alle andere gasten echt tevreden waren. Een warme groet, tot snel Lidia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 2
    "Slecht"

    "een gênante medio augustus"

    22/08/2018

    We gingen voor de lunch half augustus met een groep van 19 vrienden. We vonden veel verwarring, de antipasti geserveerd met snijplanken, vleeswaren en met microscopische stukjes kaas. Eerste kantinearbeiders zonder enige keus, tweede, geoxideerde roastbeef-sluiers met een kant van aardappelen. Een beetje 'salade en een klein nagerecht, slechte kwaliteit bulk wijn die grotendeels op de tafels bleef. Dan is koffie voldoende. Maar de goede zaak kwam op het moment van de rekening goed 35 euro (vergeleken met 25 besteed op 1 mei voor een beslist meer behaaglijke behandeling) en aan degenen die de ontvangst claimden, zei de Armando dat het aan het eind een cumulatief zou maken, maar dit is niet gebeurd. Lidia met wie ik beweerde dat ze me vertelde dat ze niets wist !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Geachte heer Mauro, bedankt voor uw reactie. De grote verwarring die je ontdekte was waarschijnlijk te wijten aan de kwaliteit en schoonheid van onze boerderij. Juist omdat klanten ervoor kiezen om te lunchen op een boerderij, worden het vlees en de kazen op snijplanken geserveerd om het agrarische kenmerk te beschermen en worden ze geportioneerd voor het aantal gasten, in zijn geval negentien mensen, "zegen de laatsten als de eersten eerlijk zijn" . Voor de eerste twee gangen werd verse pasta (lasagne) bereid door het personeel van het agrotoerisme en de andere eerste cursus werd gemaakt met meel van onze productie. Er werden twee hoofdgerechten geserveerd: - rosbief (Piemontese vlees gekozen en geslacht door een lokale boerderij) professioneel dun gesneden en geserveerd op een bed van gemengde salade en gepareerd voor elk aantal gasten "gezegend zijn de laatsten als de eersten eerlijk zijn" . Misschien waren we vergeten dat een ander hoofdgerecht werd geserveerd: - gebraden konijn in een pan - twee bijgerechten, het is waar met aromatische aardappelen, maar ook bonen zowel gegroeid en geoogst in onze tuin. Wat betreft de fruitsalade en het dessert, ik begrijp niet hoeveel hoeveelheid aan uw behoeften kan voldoen. De wijn wordt geproduceerd door een boerderij in Piemonte en ik garandeer je dat het dezelfde kwaliteit is die je op 1 mei hebt genoten en goedgekeurd. Het is onze gewoonte om op verzoek koffie en spijsvertering te serveren. Armando vroeg of hij een cumulatief ontvangstbewijs kon geven, want de gasten waren samengesteld uit een groep vrienden. Ik kan alle bonnetjes die door ons zijn uitgegeven documenteren, aangezien het verzoek zowel individueel als in kleine groepen is gedaan. We komen uit op het vastgestelde quotum van € 35,00 elk. : Ik verzoek u vriendelijk om het werk van het personeel van de boerderij te evalueren: de kwaliteit van de voorbereiding van het menu, de daaropvolgende reorganisatie en de schoonmaak van de plaats waar de gast zich bevindt. Ondergetekende was op de hoogte van het menu en de prijs, hoe dan ook de houder ervan, in de hoop dat hij, alvorens de rekening te vereffenen, zijn klachten aan de persoon die verantwoordelijk was voor de geldservice had getoond. Het spijt me voor uw beoordeling 0/10, verwijzend naar de accommodatie waarin u wordt uitgenodigd om de beoordelingen te lezen die op de portal zijn gepubliceerd door andere nationale en internationale klanten. In de hoop echter om je snel liefdevol te kunnen ontvangen, bied ik je mijn groeten Lydia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 9
    "Super"

    "PLAATS BETOVERING IN DE FAMILIEOMGEVING"

    22/05/2018

    Tussen de glooiende groene heuvels van Monferrato, schijnt een comfortabele boerderij met twee jonge grootouders (Lidia en Armando) klaar om aan de behoeften van elk mogelijk kleinkind te voldoen. Eenvoudige en authentieke gerechten met lokale producten, goed onderhouden kamers en veel hoffelijkheid. Een aangenaam weekend tussen natuurlijke schoonheden en in een zeer vertrouwde omgeving. Om terug te komen. Een dikke knuffel van Simona, Agnese en Marco.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Beste vrienden, een hartelijke dank met een dikke knuffel aan Agnese en een hartelijke groet aan iedereen met veel liefde! Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Rust in een familiale omgeving"

    26/04/2018

    We ontdekten bij toeval de Agriturismo L'Orto van de grootouders, en ik moet zeggen dat het een aangename verrassing was: de ruimte is prachtig en de omgeving erg schoon en mooi, zonder te praten over de uitstekende keuken. We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Een knuffel voor iedereen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "betoverend"

    28/10/2017

    Mooie omgeving Zeer schoon en rustig en het eten is heerlijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Familiale sfeer, schone kamers, een uitstekende keuken en authentiek eten."

    09/09/2017

    Aanbevolen door een vriend, brachten we drie dagen ondergedompeld in de ontspannen, verwend door mevrouw Lidia en haar man Armando. Doordachte en vriendelijk, ze maakten ons verblijf zeer aangenaam biedt ons hun specialiteiten 'in een echte' familiale sfeer. We zouden aanraden voor koppels, gezinnen met kinderen, groepen vrienden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Beste vrienden, ik herinner me met grote genegenheid Dankzij Lydia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig, super gastvrijheid, aan te bevelen zonder twijfel"

    22/07/2017

    We verbleven voor twee nachten. We trussed super-vriendelijke mensen beschikbaar. Het huis is rustig, transquilla, schoon met een grote gastvrijheid sfeer ademen. De primacolazione en rijke, prachtige en regionale producten. We kunnen aanbevelen zonder twijfel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Thanks !!!!! We hopen je snel te zien is er een warme omhelzing komt. Lydia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    19/07/2017

    Kan bij zeer vriendelijke gastheren een ontspannen weekend verbringen.Das huis is prachtig ontworpen en biedt veel ruimte .Innen en uit. U heeft een prachtig Bilck over de heuvels van de Piemonte en de rustige nachten schitteren Sterne.Nach het heerlijk ontbijt het was leuk om de prachtige omgeving tot erkunden.Da we genoten van wandelen we könnnen voorstellen dat in de herfst of lente return.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo L'Orto dei Nonni di Oggioni Lidia reageert
    Dank u voor de schoonheid van Piedmont Natural schatting. We wachten !!!! Een knuffel Lidia en Armando
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten