contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort

Regione Piampodazza, 5 - Montechiaro d'Acqui -, 15010 Acqui Terme (Alessandria)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het paradijs!"

    21/06/2019

    Sara en haar man runnen een magisch en vredig resort. Relatief eenvoudig om met de trein te komen, we kozen deze lodge mede omdat het vervoer makkelijker is, er is geen auto nodig. De wijnproeverij Sara in Strevi was een ongelooflijk unieke ervaring, we hebben Tenuta Valdorso vernieuwd, ontspannen en goed gevoed achtergelaten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Beste Adriana
    Hartelijk dank voor de keuze van Tenuta Valdorso voor uw vakantie in Piemonte, het was een genoegen u en uw man bij ons te hebben.
    We hopen u in de toekomst weer te zien in de toekomst
    De beste wensen
    Sara, Emi en alle Valdorso's team...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Heeft weinig te maken met agrotoerisme ... is erg commercieel"

    30/08/2018

    Helaas hebben we meer slechte ervaringen dan goed .... het pand is erg mooi, de kamers zijn allemaal redelijk, maar verder voel je je "uitgebuit" ... alles kost extra en in elke hoek zijn er verbodsbordjes .... We wilden een mousserende wijn bij het zwembad, die warm en niet koud werd gebracht (zoals het zou moeten zijn) ... de Beitzer was geërgerd, omdat hij ons een andere fles moest brengen ... ook het ontbijt was de prijs niet de moeite waard .... dat was meer als een ontbijt dan een jeugdherberg en niet als een 4-sterren accommodatie .. allemaal vriendelijk personeel en nogal afzetterij (de eigenaren willen luxe gasten, maar de service past helemaal niet bij hen, dus het zij we komen hier niet meer)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Met betrekking tot wat je hebt geschreven, wil ik de gebeurtenissen benadrukken die plaatsvonden tijdens je verblijf van twee dagen: de zwembadservice is gepland vanaf h. 15.00 uur. 18.45 uur, tijdens de late ochtend vroeg u een aperitief in het zwembad en zonder te onderstrepen dat de service niet tot halverwege in het zwembad was voorzien. 15, we brachten wat werd gevraagd. Tijdens de lunch, in volledige service en met meer dan 20 zitplaatsen, "zwaaide een lid van uw groep" vanaf het terras terwijl hij met twee klanten sprak, om een ??tweede fles in het zwembad aan te vragen die snel werd gebracht, maar niet het was zo ijzig als de eerste en je vroeg om de vervanging, wat meteen werd gedaan. Tijdens het ontbijt hebben we een aantal variaties op de eieren aangevraagd die, ook als er niet wordt voorzien door de eieren die door ons ontbijt worden geserveerd, even snel zijn opgediend. Wat betreft de prijzen worden allemaal met de grootst mogelijke transparantie weergegeven, geen prijs is verborgen en iedereen is vrij om te beslissen of hij wil consumeren of niet. Wat betreft de tekenen die geen bal hoeven te spelen, geen stenen in het zwembad gooien, niet duiken, enz. deze zijn vooral gericht op kinderen om te zorgen voor respect voor een omgeving om te ontspannen en ik zie niet in hoe deze je gevoeligheid hebben kunnen schaden. Tot slot wil ik de aandacht vestigen op het commentaar dat in onze structuur is gegeven, compleet anders dan het commentaar dat op dit portaal wordt gebruikt, ook omdat een totale beoordeling van 2 van de 10 echt het minste doel is dat kan worden gedaan. (spreekt over hele mooie kamers en dan de 6.5 / 10, je dineert in ons restaurant en laat alle gerechten helemaal leeg en de valuta 3 van 10). Ik ben verheugd om de andere volledig persoonlijke overwegingen in uw geschreven vorm op te volgen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek subliem eten .. Gerund door twee jongens die hun sporen achterlaten, !!! Prijsverhouding meer dan correct. Grazieee"

    15/08/2018

    Niet leuk ... Meer !!! Het juweeltje is .. Wetende Sara en Emiliano ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Anna wat te zeggen ... dank u, het was een groot genoegen om u te ontmoeten :-) Sara, Emi en het hele team Valdorso
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Korte vakantie in Piemonte"

    23/07/2018

    Hoe was het de eerste keer in Piemonte om op vakantie te gaan, we waren erg blij met de huiseigenaren hun service, gewoon een beetje kritiek op het nogal Italiaanse magere ontbijt dat ik graag zou willen installeren, anders was alles perfect
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    16/10/2017

    We hadden een geweldig verblijf van slechts één nacht met het avondeten. Luxe eenvoud, moderniteit en karakter (Sara en Emiliano hebben een unieke eigenschap gecreëerd), en een kwaliteit van de dienst die een 5-sterren hotel waard is. Het hele verblijf was uitstekend. Sara en Emiliano hadden geen betere gastheren kunnen zijn. We hebben zeer gewaardeerd dat ze een uitzondering maken en de keuken open houden om te gaan met onze onverwachte late aankomst. Ze voelden ons zo welkom, met veel aandacht voor detail, terwijl we een ontspannen, verwende sfeer creëerden. Een nacht is niet genoeg om te genieten van alles wat dit agriturismo te bieden heeft. We komen terug! Dank u Sara en Emiliano, en gefeliciteerd met uw zeer goede Engelse.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Beste Stephanie Hartelijk dank voor uw reactie, het is echt belangrijk voor ons en we zijn zo blij dat u hier een mooie ervaring gehad hebt in Tenuta Valdorso? We hopen u snel weer te zien met vriendelijke groeten Sara & Emi
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    20/02/2017

    Absoluut een aanrader !!!! We hadden een diner op 18 februari. Het is een geluk x het Italië land dat er nog steeds mensen als mevrouw Sara en de heer Emilio. Alle details. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Dank u Rosario voor zijn mooie woorden belangrijk voor ons om door te gaan naar dag beter. Ik hoop dat het weer terug te krijgen in onze Restaurant Beste wensen Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Van sprookje !!!"

    10/11/2014

    We waren in het Valdorso structuur voor een speciale gelegenheid ... alles was echt bijzonder !!! Heerlijk eten en vooral de beschikbaarheid en acceptatie van Sara uitstekend, die bereid is om het even welke mijn verzoek te accepteren !! De suite dan ... ??? Van droom !! We zullen zeker terugkomen. Nogmaals bedankt voor alles. Daniela en Ivan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "RELAX ... het verhaal ..."

    06/10/2014

    We hebben besloten om het weekend door te brengen ontspannen, dus het werd een nacht besloten te blijven in dit fantastische hotel, waar we authentiek eten en lekkernijen van het huis kon proeven, met een kant van versleten en hoffelijkheid, verwend door een volledige achtergrond van een 'sfeer van pure rust, is de locatie, omgeven door groen ..de standaard kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien, compleet met een aantal accessoires die niet eens in 5-sterren hotel, de superior kamer heeft een traktatie binnen niet onverschillig ... maar verraadt niet .. want je moet proberen ... het eten is oprecht en delicate vertegenwoordigd met elegantie en goede smaak !!! de prijs is betaalbaar voor degenen die willen genieten van een korte maar fantastische vakantie !! Dankzij Sara en Emily voor hun behulpzaamheid en vriendelijkheid we zullen komen tot ziens !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon de beste. Een 5-sterren Agriturismo in een prachtige locatie"

    17/08/2012

    In de afgelopen 10 jaar heb ik jaarlijks enkele weken doorgebracht in het vasteland van Italië met mijn vrouw. Tenzij we in een stad verblijven, blijven we bijna altijd in Agriturismi, omdat ze altijd van goede kwaliteit zijn en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden. Ik geloof dat dit me kwalificeert om een ??evenwichtige beoordeling te geven. We verbleven in Tenuta Valdoroso voor 3 nachten onlangs met onze zoon. In de hele tijd dat we bij Agriturismi zijn gebleven, heb ik er maar één keer in deze klas gevonden. Dit is een 5-sterren boutique agrituismo van de allerbeste kwaliteit in termen van accommodatie, design, faciliteiten, keuken, service en locatie. We kunnen het op geen enkele manier bekritiseren. De zeer professionele en attente Sara ging uit haar weg om ervoor te zorgen dat we niets wilden. Ik zou iedereen aanraden om te denken aan een vakantie in Piedmonte om het te proberen - ik beloof je dat je niet teleurgesteld bent.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat kan ik zeggen?"

    28/06/2012

    Wat kan ik zeggen? Gewoon mooi .. We hadden een evenement voor onze onderneming, aangevuld met alle, structuur, locatie, buffet, met dank aan Sarah, Emiliano, complimenten aan de chef-kok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Goed weekend"

    22/11/2011

    Mijn vriendin en ik heb net een geweldig weekend gehad bij Tenuta Valdorso. Als u op zoek bent naar prachtige mensen en hartverwarmende ervaringen. Dit is de plek om te bezoeken. Emiliano & Sara zijn verzorgend en geven. Ze gaan uit hun weg om hun gasten te begeleiden en aan ieders behoeften te voldoen. Een uniek verblijf onder de Monferrato pack drop !!! Een echt stuk Italiaanse Hemel. Speciale vermelding aan de kenmerken van alle kamers, in het bijzonder, we verbleven in de Rubino kamer en we hebben echt genoten van ons verblijf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Weekend in de natuur"

    19/10/2011

    Bij Tenuta Valdorso had ik de gelegenheid om een ??mooie weekend door te brengen in de rustige en omgeven door de natuur. De kamers zijn zeer comfortabel en goed verzorgd, ik had ook de mogelijkheid om te genieten van een heerlijk diner bij kaarslicht ideaal voor een romantisch weekend. Bedankt voor de gastvrijheid 'eigenaren ... zal zeker terug te keren in het voorjaar om te kunnen ook genieten van het prachtige zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Valdorso Agri-Resort reageert
    Thanks Martina! We zullen u graag weer als onze klant. Tot ziens Emi & Sara
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten