contactModalFeedback

Agriturismo C'era una volta

Regione Dogliano, 9, 14041 Agliano Terme (Asti)

"Fantastisch"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een gouden paar"

    08/08/2019

    Om de 20ste verjaardag van de bruiloft van een paar vrienden te vieren, organiseerden wij (de getuigen) een 3-daagse reis naar Piemonte voor hen. Comfortabele kamers. Klein zwembad zeer gewaardeerd. Rustige en dominante situatie. Halverwege tussen Alba en Asti. In de keuken bereidt Silvia heerlijke gerechten met knapperige anekdotes van Daniele, die ook wijn maakt en... bier. Alleen spijt: niet de tijd genomen hebben om hun eigen wijn te proeven. Maar het is slechts uitstel, want het is zeer waarschijnlijk dat we snel teruggaan.

    Duizendmaal dank aan Silvia en Daniele voor je vriendelijkheid!

    Philippe & Co (Anita, Vincent, Vincent, Sandra, Véronique, Fernando).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt uw huis weg van huis"

    30/07/2019

    Vijf sterren gastvrijheid is wat Silvia en Daniele creëren op deze geweldige agriturismo. De plaats is prachtig gelegen op de top van een heuvel. De accommodatie is erg mooi, met zwembad, airco, goede (zeer schone) kamers en badkamers. Daniele is een begenadigd technicus, die de wereld heeft gereisd, wat ervoor zorgt dat alles hier werkt, van het zwembad tot de luchtcontroles en het maken van heerlijke bieren en wijnen. Hotel standaard. Het eten is uitstekend in handen van Silvia, die een begaafde en veelzijdige kok is. Een van mijn dochters is veganist en er is, trouw aan haar stijl, vooraf onderzoek gedaan om ervoor te zorgen dat haar culinaire ervaring net zo goed was als voor de rest van ons. We zijn hier twee keer geweest, eerst als koppel en daarna als gezin. Evenveel fantastische ervaring beide keren.
    De kop is echt waar, je voelt je hier thuis, zonder ooit het gevoel te verliezen dat je de gast bent.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderen in Agliano Terme"

    05/05/2018

    Ons verblijf in de agriturismo was onverwacht en toch werden we met open armen ontvangen. Symbiose met artiganale bier, wijn en heerlijk eten, gewoon onrijp. Absoluut proberen ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super!"

    21/04/2018

    Ik ga er al jaren heen en kom altijd graag terug. Ik beveel het ten zeerste aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    27/04/2017

    Geweldige gastheren. Perfect eten en wijn. We zullen zo snel mogelijk terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijk mooie wkend!"

    21/04/2017

    We verbleven met Pasen met Silvia en Daniele in haar super mooi pand met wijngaard en een eigen brouwerij. De accommodatie is echt mooi en ontworpen om comfortabel. De gastheren waren ontzettend vriendelijk en Silvia's keuken is gewoon bombastische elk moment van de dag. Het is de moeite waard in ieder geval om te eten om te blijven. De kamers zijn mooi, comfortabel en heel erg schoon. We hebben ook een aantal met Daniele genomen; of het nu een wijngaard tour met een Land Rover of een proeverij in de wijnkelder gevolgd door aperitivo ... Uw eigen wijn en bier zijn ook uitstekend. De prijzen zijn meer dan redelijk fair. In het gebied hebben we anders gegeten geweldig en kan prachtige wandelingen over de heuvels te maken. Alle bewoners in de regio, werden we erg vriendelijk. Het verblijf was zeer succesvol, maar ook onze gastheren hebben zorg die ons hebben voorzien van vele tips en notities genomen. Bedankt voor alles, we naar onze nieuwe vrienden binnenkort!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "absoluut fantastisch"

    16/04/2017

    Absoluut fantastisch gastvrijheid, het eten is heerlijk en de wijn fantastisch. De gastheer spreekt perfect Engels, dus mijn arme Italiaanse vaardigheden worden meer dan gecompenseerd. Ook gebrouwen bier in de tuin. probeer absoluut. Veel goede restaurants in de buurt, een prima uitgangspunt voor uitstapjes in de Piemonte. Absoluut fantastisch gastvrijheid, het eten is super lekker en de wijn fantastisch. De gastheer spreekt perfect Engels, dus niet mijn gebrek aan kennis van het Italiaans is meer dan gecompenseerd. Bier wordt gebrouwen op de boerderij. Absoluut te proberen. Veel grote restaurants in de omgeving, een prima uitgangspunt voor excursies in Piemonte.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super vriendelijke sfeer en heerlijke gerechten"

    18/10/2016

    We sliepen een nacht op basis van halfpension. De kamers zijn gezellig en ruim de bijzonderheden verzorgd, van geborduurde tafelkleden tot meubels, het echtpaar dat het hotel runnen verwelkomde ons met een originele cocktail en gewaardeerd ooit begonnen diner we onmiddellijk berouw van lunch, het menu, de verrukkingen hebben gedaan en de overvloed aan natuurlijk verdienen om van te genieten tot het einde. Voor het ontbijt in de ochtend vonden we zelfgemaakt gebak, sappen en fruitsalade vers bereid, yoghurt en u vragen of we ook iets wilden zout. Silvia en Daniel waren uitstekende gastheren en ze liet een prettige herinnering, we hopen terug te komen zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie dag"

    11/09/2016

    We hebben echt genoten van het verblijf. Sylvia en Daniele zijn waarin we voelden uitstekende gastheren ons snel thuis. Sylvia is een zeer goede kok en koken lokale gerechten met veel liefde. De boerderij is prachtig gelegen en wijn en bier uit eigen productie zijn zeer goed. Het interieur is ingericht met foto's deco en geborduurde tafelkleden en beddengoed. We zullen hier zeker weer komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitzonderlijke plek met uitzonderlijke gastheren!"

    20/06/2016

    We waren erg blij met ons besluit om bij Sylvia en haar man te blijven. De boerderij ligt op een rustig stuk grond dat uitkijkt over een vallei en heeft de Italiaanse Alpen aan de horizon. Het geluid van vogeltjes vult de lucht. Terwijl er tal van uitstekende restaurants in Langhe en Piemente zijn, zou je missen als je niet voor het diner voor minstens één nacht verblijft. We hebben (over) zich overgehaald op een aantal uitstekende koken die rivaliseerde alles wat we hadden in goed beoordeelde trattoria. Zorg er ook voor dat je hun landgoedwijn proeft. Het is perfect met diner. De kamers zijn ruim en comfortabel. Bedden waren geweldig, douche was geweldig, alles was geweldig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fairytale, wijn, bier en Gatronomie"

    18/09/2015

    Once upon a time, Neither vele sprookjes beginnen. Silvia en Daniele zijn de perfecte gastheren, liefdevolle vriendelijk attent en behulpzaam. We hadden een geweldige week in het midden van de oogst en werden verwend na lijn en draad met gevarieerde Piemontese gerechten en hun eigen wijnen. we nooit hadden meegemaakt de vintage zo intens neus kon overal neerzetten en Giovanni (broer van Silvia) moest altijd de werkprocessen en de machine tijd uit te leggen. De zelfgebrouwen bieren van Daniele, we niet alleen genoten, ik kon in de voorbereiding in de moderne brouwerij ketels na te streven, terwijl de neus met de heerlijke geuren van hop, mout en gist niet werd verwaarloosd. Badkamer en kamer, met een prachtig uitzicht op de wijngaarden in de richting van Monte Grosso naar de Alpen waren goed onderhouden en altijd erg schoon. Het mooie weer en de comfortabele stoelen op het aangelegde omgeving met veel schaduw hebben ons verblijf een perfecte sprookje gemaakt. Wij raden deze plek op zoek naar elk van de rust en wil om iets te doen, bijvoorbeeld om Alba - Asti of Acqui Terme, allemaal binnen een uur te bereiken .. We zullen zeker snel terugkomen. Josy en Susi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magische, prachtige ervaring"

    25/05/2015

    Prachtig uitzicht, zeer comfortabele bedden en kamers en de meest geweldige heerlijke maaltijd, allemaal thuisgemaakt door Sylvia, vergezeld van Danieles grote microbrouwenbier en wijn. Zo'n genereus en gastvrij stel. Een onvergetelijke ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Niet goed. . WELL"

    26/04/2015

    Een show uitgaande van de omgeving, van de ontvangst, van aperitief met heerlijke hartige brioches, van gastronomisch diner met een bos van gerechten allemaal erg goed en een uitstekende barbera acompagnate de gezellige ruimte om een ??nacht door te brengen in complete stilte. Niet in het minst opmerkelijk echt goed ontbijt. Wat anders zo niet de grote vriendelijkheid van de eigenaren die ons behandeld als familie. Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een leuke verrassing !!!"

    18/09/2014

    Ik wist dat de boerderij alleen voor de fantastische bieren die ze produceren en dat laatste kerst ik gebruikt als cadeau voor mijn klanten, die zeer gewaardeerd werd. Op zondag maar ik eindelijk probeerde haar koken. We hebben erg genoten van het warme welkom en na een opmerkelijke outdoor buffet en rond te lopen we geconfronteerd met een goede lunch. Uitstekende voorgerechten en eerste. De tweede keer dat we nauwelijks raakte hen ruimte wordt gelaten voor een proeverij van zelfgemaakte desserts. We hebben ook erg genoten van de vriendelijkheid van de eigenaren en de plaats waar zijn de goede lokale (boerderij en de brouwerij). Tot ziens !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    14/09/2014

    Locatie fantastisch. Het is letterlijk ondergedompeld in de heuvels van Piemonte en het gevoel van rust en ontspanning die je voelt is echt uniek. Er is aandacht voor detail en de hoffelijkheid en competentie van de familie die de boerderij is zeldzaam. Uitstekende keuken, gevarieerd menu en de hoeveelheid ver boven het gemiddelde. De desserts zijn geweldig en de wijn die zij produceren is echt goed. Ik raad iedereen aan de Cortese (strikt DOC) te proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten