Agriturismo Tre Colline in Langa

Reg. Pantalini, 157, 14051 Bubbio (Asti)

"Fantastisch"
Volgens 44 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring."

    19/04/2017

    ............ een ware onderdompeling in de tradities van Piemonte. Paola en Massimiliano zijn de 'essentie, maar ondanks zijn jonge leeftijd, wat kan nog steeds het verlangen om te weten hoe om behulpzaam en gastvrij te zijn. Geweldige persoonlijke ervaring met weinig geroemde toeristische gebieden, maar met een unieke charme en straalt een ongelooflijke rust. En hoe zit het dan Paola keuken en familie ........ de echte smaken van een typisch Piemontese gerechten met het gebruik van slechts "lokale producten" en de eerste keuze. Dank je wel voor de ervaring. Sergio en Dany.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Oneindig dank u, we zijn blij te hebben geweten, en zijn in staat om je leven een leuke ervaring in Piemonte geweest. Dank je Paola en Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    18/04/2017

    Apericena memorabel, goede wijnen van lokale producenten samen met heerlijke en delicate smaak!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Dank u zeer, want het is een bijzondere gebeurtenis, die we organiseren om te netwerken met andere bedrijven, we zijn blij om positieve reacties ontvangen op de impuls om te gaan ... Bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gedenkwaardig"

    02/09/2016

    Ik en mijn partner verbleven 4 dagen en 3 nachten in dit fantastische agriturismo. De gebouwen zijn schoon en erg leuk: de kamers zijn gezellig en de badkamer, het restaurant is oude gerestaureerde schuur biedt een prachtig decor voor grote maaltijden, van de tuin is zeer geschikt voor het stoppen van de bedrijfs- en meditatie tussen wijngaarden en hazelaars. De Paola keuken en Massimiliano praten over hun passie en toewijding, op zoek naar het authentieke smaken van Piemonte. Elk gerecht onthult de ogen en de mond zorg voor degenen die geven de voorbereiding. Niet alleen een plek, maar dan een ervaring aan te bevelen !!! Inderdaad, wensen iedereen !! PS: echt goede wijnen ook voorgesteld! Thanks !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ferragosto 2016"

    15/08/2016

    We positief gevierd medio augustus 2016. Een gezellige plek. Lieve mensen de eigenaren. Uitstekende keuken, Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geraffineerde Lokale ..caratteristico .... grote waarde en de prijs !!!!"

    01/08/2016

    Zeer mooie avond met vrienden, lekker eten, omlijst door een magische sfeer van geuren en lekkernijen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "als familie"

    22/05/2016

    ... het was alsof ik gehost in het huis van vrienden ... lekker eten, goede wijn, goed gezelschap ... binnenkort Massimiliano en Paola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lea und Josef"

    04/11/2015

    Ons bezoek aan u (15.10. Om 2015/10/24) was een genoegen, zelfs voor onze vrienden. Zelden hebben we zo goed ontvangen. Het eten en de wijn waren uitstekend. Het appartement voldeed aan al onze behoeften. Op de volgende reis! Lea en Josef
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bubbio Piemonte"

    09/06/2015

    Het was een erg leuke week in Agriturismo Tre Colline in Langa Bubbio Piemonte Italië. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. We hadden een week met HP postte het eten en de wijn van het huis waren zeer goed. De boerderij met zijn goede locatie met uitzicht op het dorp Bubbio is voor migranten aanbevolen goed. We waren, was het erg warm in de kamers in de eerste weken van juni Tre Colline was een gedeeltelijk hoge kamertemperatuur, er was geen airconditioning in onze kamer konden we 's nachts nauwelijks slapen airconditioning zou hebben voor dergelijke temperaturen, maar zijn huidige of een klein zwembad zou nog beter zijn dan is alles perfect, maar deze suggesties brengen hoge financiële inspanningen. Het eten was zeer goed, maar wie je langer dan een nacht of twee te blijven, moet je nog meer variatie in de individuele proef en hoofdgerechten nemen enkele dagen hadden we altijd hetzelfde op ons bord. De boerderij Tre Colline ontwikkelen tot een agriturismo diner als een boerderij. Behalve voor onze opmerkingen alles was perfect
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Veel dank voor hun worte.wir zijn glück.vielen veel dank u Met vriendelijke groet.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect uitje"

    07/06/2015

    We hadden drie leuke dagen in een prachtig landschap, de kamer was geweldig, lekker huiswijn, Massimiliano charmant en de Cucina Piemontese Paola rijk en echt sensationeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Heel veel dank .Wij hebben geluk. groeten Freudliche en Ciao Ciao voor kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Buitengewoon!"

    23/05/2015

    We waren in mei voor een paar dagjesmensen en het woord gastvrijheid vindt zijn Entspechung. De beieden exploitanten van de rechtbank zijn zeer, zeer attent en we voelden ons alsof we goede vrienden. Milieu, accommodatie en service zijn uitstekend, vooral de kookkunsten van Paola hebben ons geïnspireerd. De piemontesiche menu geschikt is voor ons als gevolg van de Italiaanse gasten en de keuken een hoogtepunt. En dat alles tegen een eerlijke prijs waarvoor u in andere Agriturismi niet eens de helft krijgt Veel dank en nog veel succes. Karin en Michael
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aanbevolen"

    21/04/2015

    De boerderij is goed onderhouden, schoon en vriendelijk. Uitstekende keuken, de kwaliteit en typisch voor de streek. Buiten is er een grote groene spazione vol bloemen! Dat ruikt! Rondom heuvels en wijngaarden ... wat rust!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Wij danken u voor uw verblijf en we zijn blij dat er nog in het achterhoofd deze prachtige sensazioni.Grazie Paola en Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een boerderij is echt zijn naam waardig"

    28/03/2015

    Het verblijf was echt fantastisch, Massimiliano Paola en de beheerders van het hotel, zijn twee fantastische mensen zowel uit de professionele oogpunt umano.L'ambiente is recht evenredig met het voedsel dat is de meest uitstekende kwaliteit en als grondstof, zoals keuken, verfijnd en geraffineerd in elk detail, eerlijk gezegd mijn man en ik, we deden we nooit zo bevredigend ervaring. Met dank aan Max en Paola voor de uitstekende gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi weekend!"

    10/03/2015

    We vonden deze boerderij per ongeluk en het was echt een leuke verrassing! Accommodaties verzorgd, schoon en gezellig lekker eten en veel vriendelijke eigenaren en proactieve Een aanrader !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Dank u voor onze clienti.Commenti als het uwe doen veel plezier en maak u wilt verbeteren sempre.grazie duizend Paola en Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    08/12/2014

    Geweldige plek geweldig reiniging uitzonderlijk goed comfort kamer, maar de vriendelijkheid en vriendelijkheid van de eigenaren uitstekend! Het geweldige eten en overvloedig! Een ervaring om te doen, en dat we persoonlijk zullen herhalen! dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      4/10
      ""
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kwaliteit is in kleine bedrijven ..."

    29/11/2014

    We brachten 3 dagen in deze faciliteit. orde, netheid, vriendelijkheid en aandacht voor detail. hij goed in zijn kamer, haar geweldige kok. net wat we nodig hadden. zal zeker terugkomen en we zullen zo veel publiciteit te doen .. we aanbevolen voor mensen die rust, lekker eten en goede wijn. Ook zijn ze in staat om "verkopen" goed hun grondgebied geweest.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten