contactModalFeedback

Agriturismo Tre Colline in Langa

Reg. Pantalini, 157, 14051 Bubbio (Asti)

"Super"
Volgens 49 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dit is een prachtige kleine plek om te verblijven. Madame is een geweldige kok (kijk maar eens naar haar keuken) en hun wijnen zijn een puur genot."

    09/09/2019

    Dit is een prachtige kleine plek om te verblijven. Madame is een geweldige kok (kijk maar eens naar haar keuken) en hun wijnen zijn een puur genot. We hadden het geluk dat we hun twee volwassen kinderen aan tafel hebben, die allebei in de wijn- en horecasector gaan werken. We zaten op de fiets, dus de laatste klim was niet gemakkelijk. Maar het welkom van Signora was het trappen meer dan waard.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droomachtige"

    01/11/2018

    Mijn vrouw en ik verbleven aan het einde van oktober voor 3 nachten. Het was fantastisch !! Paola en Masimiliano doen er alles aan om de gast tevreden te stellen. We hebben altijd genoten van het halfpension (en 3 kg verhoogd, helaas??)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Gewoon aanbevolen voor rustzoekers en kenners"

    01/09/2018

    Gewoon aanbevolen voor rustzoekers en kenners
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De Dolce Vita"

    24/05/2018

    We verbleven voor 3 nachten in Tre Hill en deze reis zal een geweldige herinnering voor ons zijn. Paola gaf ons een warm welkom, ze was altijd beschikbaar om ons verblijf nog aangenamer te maken. Wat dacht je van de maaltijd die 's avonds wordt geserveerd ... Overvloedig en sappig allemaal vergezeld van een hele goede wijn. Een adres om aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "fantastisch"

    17/05/2018

    We verbleven slechts voor één nacht in deze fantastische boerderij maar we zouden langer zijn gebleven. De eigenaren Paola en Massimiliano verwelkomden ons met veel sympathie en bekendheid, de keuken met aandacht voor detail met lokale producten was fantastisch. We keren terug met veel enthousiasme om te genieten van andere lekkernijen bereid door Paola en de omgeving te bezoeken zoals Canelli, Barolo waar u fantastische Piemonteese wijnen kunt proeven. Fortunata en Pino
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "groot"

    13/05/2018

    Uitstekende lunch en service
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring."

    19/04/2017

    ............ een ware onderdompeling in de tradities van Piemonte. Paola en Massimiliano zijn de 'essentie, maar ondanks zijn jonge leeftijd, wat kan nog steeds het verlangen om te weten hoe om behulpzaam en gastvrij te zijn. Geweldige persoonlijke ervaring met weinig geroemde toeristische gebieden, maar met een unieke charme en straalt een ongelooflijke rust. En hoe zit het dan Paola keuken en familie ........ de echte smaken van een typisch Piemontese gerechten met het gebruik van slechts "lokale producten" en de eerste keuze. Dank je wel voor de ervaring. Sergio en Dany.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Oneindig dank u, we zijn blij te hebben geweten, en zijn in staat om je leven een leuke ervaring in Piemonte geweest. Dank je Paola en Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijk"

    18/04/2017

    Apericena memorabel, goede wijnen van lokale producenten samen met heerlijke en delicate smaak!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Dank u zeer, want het is een bijzondere gebeurtenis, die we organiseren om te netwerken met andere bedrijven, we zijn blij om positieve reacties ontvangen op de impuls om te gaan ... Bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gedenkwaardig"

    02/09/2016

    Ik en mijn partner verbleven 4 dagen en 3 nachten in dit fantastische agriturismo. De gebouwen zijn schoon en erg leuk: de kamers zijn gezellig en de badkamer, het restaurant is oude gerestaureerde schuur biedt een prachtig decor voor grote maaltijden, van de tuin is zeer geschikt voor het stoppen van de bedrijfs- en meditatie tussen wijngaarden en hazelaars. De Paola keuken en Massimiliano praten over hun passie en toewijding, op zoek naar het authentieke smaken van Piemonte. Elk gerecht onthult de ogen en de mond zorg voor degenen die geven de voorbereiding. Niet alleen een plek, maar dan een ervaring aan te bevelen !!! Inderdaad, wensen iedereen !! PS: echt goede wijnen ook voorgesteld! Thanks !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ferragosto 2016"

    15/08/2016

    We positief gevierd medio augustus 2016. Een gezellige plek. Lieve mensen de eigenaren. Uitstekende keuken, Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geraffineerde Lokale ..caratteristico .... grote waarde en de prijs !!!!"

    01/08/2016

    Zeer mooie avond met vrienden, lekker eten, omlijst door een magische sfeer van geuren en lekkernijen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Hartelijk dank voor uw woorden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "als familie"

    22/05/2016

    ... het was alsof ik gehost in het huis van vrienden ... lekker eten, goede wijn, goed gezelschap ... binnenkort Massimiliano en Paola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lea und Josef"

    04/11/2015

    Ons bezoek aan u (15.10. Om 2015/10/24) was een genoegen, zelfs voor onze vrienden. Zelden hebben we zo goed ontvangen. Het eten en de wijn waren uitstekend. Het appartement voldeed aan al onze behoeften. Op de volgende reis! Lea en Josef
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bubbio Piemonte"

    09/06/2015

    Het was een erg leuke week in Agriturismo Tre Colline in Langa Bubbio Piemonte Italië. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. We hadden een week met HP postte het eten en de wijn van het huis waren zeer goed. De boerderij met zijn goede locatie met uitzicht op het dorp Bubbio is voor migranten aanbevolen goed. We waren, was het erg warm in de kamers in de eerste weken van juni Tre Colline was een gedeeltelijk hoge kamertemperatuur, er was geen airconditioning in onze kamer konden we 's nachts nauwelijks slapen airconditioning zou hebben voor dergelijke temperaturen, maar zijn huidige of een klein zwembad zou nog beter zijn dan is alles perfect, maar deze suggesties brengen hoge financiële inspanningen. Het eten was zeer goed, maar wie je langer dan een nacht of twee te blijven, moet je nog meer variatie in de individuele proef en hoofdgerechten nemen enkele dagen hadden we altijd hetzelfde op ons bord. De boerderij Tre Colline ontwikkelen tot een agriturismo diner als een boerderij. Behalve voor onze opmerkingen alles was perfect
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Veel dank voor hun worte.wir zijn glück.vielen veel dank u Met vriendelijke groet.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfect uitje"

    07/06/2015

    We hadden drie leuke dagen in een prachtig landschap, de kamer was geweldig, lekker huiswijn, Massimiliano charmant en de Cucina Piemontese Paola rijk en echt sensationeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tre Colline in Langa reageert
    Heel veel dank .Wij hebben geluk. groeten Freudliche en Ciao Ciao voor kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten