contactModalFeedback

Agriturismo Vino DiVino

Str. Casevalle, 2, Santa Margherita 14055 Costigliole d'Asti (Asti)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rustig, gezellig en zeer schoon, de wijn (Barbera en Cabernet zijn zeer goed)"

    09/10/2016

    Heb slechts één nacht, maar vond veel vriendelijkheid in Mrs. Viviana. Uitstekend ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hosts zo attent dat symparhiques"

    04/08/2016

    optimale locatie om de omgeving te verkennen, kamers met smaak.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Einde geweldige week"

    05/10/2015

    Weekends met vrienden om de verjaardag van een van ons vieren. We behouden goede herinneringen dankzij de gastvrijheid en vriendelijkheid van de twee jonge eigenaars. Mooie kamers en het landschap zelfs meer. De opmerkelijke dineren en heerlijke wijnen. We vulden onze auto Barbera en Cabernet om dit mooie weekend herdenken in de toekomst, natuurlijk, zal een vervolg krijgen. THANK YOU !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plek in Piemonte !!"

    12/08/2015

    Mijn vriendin en ik hadden het genoegen om drie dagen bij Vino DiVino te verblijven, en het was echt een geweldige ervaring! De kamers zijn mooi, de omgeving prachtig, eten en wijn is lekker en de gastheren (Viviana en Paulo) zijn fantastisch! We waren op zoek naar de ware Piemonte ervaring en vond het in de Anziano familys geweldige plek! Kan aan iedereen aanbevelen! Vooral de zelfgemaakte Bagna Cauda !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stefano en Erika"

    27/07/2015

    We vluchtten uit de stad om een ??weekend door te brengen in deze boerderij op zoek naar een beetje rust. 'S nachts arriveren en vinden zichzelf dineren op lokale producten en wijn, in een weide verlicht door lantaarns en verlichting bij het zwembad met muziek maakt u meteen begrijpen dat u de plaats giusto.Bella de structuur te hebben gevonden 'exterieur en interieur met eenvoudig ingerichte kamers en waar ik vond het? wijten aan de houten balken, muren met bakstenen en stenen vloeren. Als voor de eigenaren zijn mensen wier vriendelijkheid en gastvrijheid maakt u zich thuis voelt met vrienden. Probeer het eens.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie avond"

    25/07/2015

    We brachten een nacht in deze prachtige boerderij en we aten zeer goed. Hielden van de plaats, de tuin waar we aten en vooral zonder zelfs een mug! De eigenaren waren zeer vriendelijk en vertrouwd. Goed gedaan, ik zal snel weer terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Recreatie met vrienden"

    19/05/2015

    We brachten vier volwassenen en twee kinderen een korte vakantie in dit prachtige agriturismo. Prachtig gelegen in het prachtige landschap van Astesana. De gastvrijheid, warmte en vrijgevigheid van Bestzer zijn overweldigend. Voor Aperitivo krokante Crissini en uitstekende salami zijn altijd geserveerd. De selbstgeklerte Cortese naar smaak heerlijk. De kamers zijn comfortabel, ruim en ingericht met oog voor detail. Om de gastvrouw koks in de avond te bestellen. We laten ons twee keer verwennen en genoten van twee lukullisch high-Piemontese menu's. Piemontferien we zouden in ieder geval graag tijd en breng opnieuw in de Vino di Vino!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Divine wijn, maar dat niet alleen!"

    02/05/2015

    We verbleven in de boerderij een paar nachten en we hebben ervan genoten grondig. De lokale, geherstructureerd, handhaaft de typische van de boerderij, de kamers zijn mooi en comfortabel. De eigenaren, vriendelijk en behulpzaam, ze helpen om een ??warme en gastvrije sfeer te creëren. We werden begroet met een koel drankje, het ontbijt is goed en overvloedig. Ook raden we je aan de proeverij we de wijnen die in de kelder geproefd, vergezeld van een Aperi-diner (het diner aperi-) en we hebben met belangstelling geluisterd naar de beschrijving, die duidelijk impliciet de passie en inzet die van de business. Onnodig te zeggen, maar laten we eerlijk zijn, dat was alles zeer goed. Tot slot, te wikkelen rond, de heuvels ... niet slecht!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
  • 8
    "Zeer goed"

    "natale2014e"

    29/12/2014

    Hallo aan tutti.sono Marina Ik verbleef er drie dagen met mijn man we waren prima met de beschikbaarheid van sig.Viviana, de schone en gezellige kamer met een stevig ontbijt en smakelijk uitzicht op de wijngaarden en Alfred Marina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    04/11/2014

    Ik koos voor deze boerderij van een vriend me aanbevolen om mijn man te brengen naar een rustig weekend door te brengen. Gezellig welwillend. De kamers met de namen van stevige wijnen. Aardige eigenaren maken de plaats een huiselijke sfeer. Gelegen op slechts een paar kilometer van alle steden van belang. Last but not least we eten en drinken als goddelijk te zeggen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Apericena goddelijke"

    19/10/2014

    Ik raad iedereen aan om er naartoe te gaan. De keuken ... spectaculaire eet goed, maar niet te spreken van het feit wijn .... Sorry, maar ik moet de wijn ongelooflijke goedheid zeggen. Naast de eigenaren ..... zeer vriendelijk en hartelijk. Hoe zit het met Divine
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Vino DiVino reageert
    Dank u Luca, het was een genoegen dat u als gasten. Viviana en Paolo.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    18/10/2014

    Absoluut aan te bevelen, lekker eten en echte wijnen. De prettige en vriendelijke eigenaren zijn altijd in staat om te reageren op uw vragen over de activiteiten. eerlijkheid, discretie en ontspanning. geweldige plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "apericena prachtig !!!"

    06/10/2014

    Nou wat ik moet zeggen ... het is een prachtige plek, mooi .. Geweldige locatie en zeer mooie kamer! Goed eten en wijn naar believen .. En ze zijn stupendi..ti zorgen dat u zich thuis voelt super comfortabel !! Tot ziens !!! En gefeliciteerd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    03/10/2014

    Ik koos voor deze agritursmo te vieren met een paar vrienden een zeer belangrijke gebeurtenis. Hij kon niet beter. Viviana en Paul gaf ons het gevoel dat we thuis waren bij ons thuis. Mooi en schone kamers. Goed eten en de wijn en overvloedig. Zwembad met whirlpool en een tuin met een prachtig uitzicht. Allemaal heel blij en tevreden met inbegrip van kinderen. Ga erheen! Stefano met familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastische avond met vrienden"

    07/09/2014

    zoals kan worden afgeleid uit de titel van de avond is geweldig (en misschien meer) waren er vijf, waaronder een kind, en bij aankomst we voelden ons thuis meer dan vriendelijk personeel en vooral zeer, zeer beleefd plek ... mooi en zeker kon accogliente.ti alleen dienen en het eten evenals vers was geweldig. De kamers hebben we niet gezien in persoon, maar op het internet werden thema met wijnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten