contactModalFeedback

Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana

Località Piane di Barbato, Fraz. Barbato 77 13835 Trivero (Biella)

"Fantastisch"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "natuur en rust"

    21/09/2016

    week en bracht in Reana bedrijf, Giorgia en Franco, zeer speciale mensen ... lijkt te zijn in familie .... de plaats is mooi met een prachtig uitzicht, zeer schoon en netjes, omgeven door de natuur en de alpaca's met hun zeer mooie puppies .... veel mooie alpaca, zacht en volgzaam dieren die geen probleem hoeft te geven aan de gasten .... ondanks Reana en Giorgia zijn druk bezig geweest met het werk van de bedrijfsvoering, de opleiding van de pups, tussen geboorten en de andere, verschillende therapieën en monitoring van de biologische landbouw, hebben ze niets te missen ... en aan het eind van deze lange dagen, wanneer het tijd is om te gaan slapen .... hier is de onvermoeibare en Reana Giorgia .... elke twee uur om te controleren of de alpaca moeders ... de pups te voeden fles .... en dit mooie, zonne-energie en vulkanische Reana die ook tijd om heerlijke taarten te bereiden voor de gasten vindt ... .incredibile de passie en zorg die is gewijd aan deze alpaca's nice ... het was echt een leuk verblijf dat ik voor om mensen die houden van de natuur, eenvoudige dingen en alpaca's. nogmaals bedankt voor de beschikbaarheid u toont. antonella en Mauritaanse
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    03/08/2015

    We brachten twee dagen in hun Oasi Zegna ... en wij verbleven in dit prachtige land. Geweldige locatie, zo rustig en kalm. Uitstekende reiniging. De ontvangst van de eigenaar gaf ons het gevoel als "familie". From Home!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VAKANTIE aan het Lago Maggiore"

    01/08/2015

    Zeer mooi hotel hebben we echt genoten tussen alpaca's en de rest van de dieren een oprechte dank aan het echtpaar die het goede allround uitstekende dienst beschikbaar is aanbevolen voor iedereen die wil om te verblijven in rust op slechts een paar kilometer van het Lago Maggiore dank voor het onthaal zal zeker terugkeren bezitten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goede ervaring"

    22/01/2015

    De plaats is mooi en gastvrij en behulpzaam. I highly recommend voor degenen die willen om wat tijd door te brengen in een schilderachtige en rustige plek ..... En het eten is geweldig .. Reana eigen keuken goed, in een poging om de smaak en behoeften van de gasten te voldoen. Aanbevolen dus aardbevingen .. Groetjes
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een zeer bijzondere plaats"

    29/05/2014

    Een berggebied gezien vanaf het terras, dat is gevestigd in de voorkant van de kamer, op de alpaca weilanden in de uitgestrektheid van de Povlakte: men denkt, het geheel van Italië zou zijn aan je voeten! Rondom een ??wandelen fietsen en motorfietsen paradijs, Il Pascolo een plek om te ontspannen en tot rust komen. De boerderij met drie kleine, maar zeer fijn, super schoon en gezellige kamers wordt gerund door een fantastische gastheer die gaf ons het gevoel zeer hartelijk, behulpzaam en welkom met een heerlijke keuken. Tot nu toe, we willen om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    Herbert en ik zal wachten voor u!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "thuis"

    20/05/2014

    Hier kun je niet alleen zien, maar ook voelen hoeveel liefde Reana keert uw kleine bedrijf. De kamers zijn niet groot, maar prachtig ingericht en absoluut Pico Bello. Reana's kookkunsten, mag niemand missen, gewoon heerlijk. We zijn zelden zo hartelijk ontvangen als hier, want het voelt als hun eigen familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    Dank u voor uw bezoek en uw prachtige bedrijf. I, openhartige en alpaca's binnenkort!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een streling"

    13/04/2014

    Hoe goed werkt een streling. Hier streelt ze werkelijk zijn zo veel om u altijd op hun gemak voelen. De structuur is nieuw en is uitgerust met ruimten voor uw ontspanning en met de kamers gewoon prachtig netjes en schoon. En als je stopt om te dineren met de eigenaren telling van de verwennerij die u ontvangt, dankzij de gerechten bereid door Reana met zorg en professionaliteit en hun prachtige bedrijf te verliezen. Last but not least we vonden de Alpaca. We verliefd. Een paar van de gewone ervaring; we kunnen niet wachten om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    Ik, eerlijk gezegd, en we wachten alpachine. je bent een prachtig koppel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alex & Mary 21/03/2014 - 2014/03/22"

    23/03/2014

    Goede morgen, als een eerste ervaring op een boerderij spectaculair was, kom snel midden in de ongerepte natuur en buiten adem dankzij de mooie en nieuwsgierig Reana alpaca is een hele lieve vrouw, behulpzaam, vindingrijk maakt u zich direct thuis voelen en 's avonds zit helemaal en vier aan dezelfde tafel we zeer goed gegeten met typische producten van de plaats en van dezelfde boerderij, praten met twee mensen zeer blij met de boerderij is warm en gezellig dankzij de rustieke en charmante inrichting een onvergetelijke en geweldige ervaring om te ontspannen, voor twee mensen zoals wij die houden van de natuur, wandelen, rust
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    dank u .... je zult snel kijken, misschien met de gelegenheid van de geboorte van de toekomst "alpachini" .......
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt!"

    04/02/2014

    We waren zeer goed. Het welkom was fantastisch, het was alsof ik thuis. Het eten was geweldig, we aten veel en zeer goed !! Toch is de kamer was gezellig, we wilden niet alles! Bedankt voor alles!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    dank u .... zelfs voor de suggestie van de chef-kok !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Praat over de zaak ...."

    24/09/2013

    De zaak heeft geleid tot deze boerderij en ik moet zeggen dat het een geweldig cadeau. Locatie fantastisch, onverwachte, rustig, rustig. Reana maakte dat we ons niet graag twee gasten, maar eerder als twee vrienden. Ontbijt en diner meer 'overvloedig en goed Dit nieuwe en zeer comfortabele kamers. Wat, ik dacht dat het niet mogelijk was om een ??dergelijke plaats te vinden, en in plaats daarvan DAAR: De alpaca's, schapen (Bonnie en Clyde), honden, vogels ... worden 'een waar paradijs voor een kleine stad, allemaal ondergedompeld in een mooi bos met een gek gezicht Dank u dank u en dank u nogmaals, ik had een heerlijke waarin we hebben gevierd als nooit tevoren, verjaardag en huwelijksverjaardag. Reana Geweldig, nogmaals bedankt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk huis"

    12/09/2013

    U wilt Biella ontdekken, het minste wat we kunnen zeggen is dat het heeft geen tekort aan attracties, "hij Pascolo" is de perfecte plek. Een beetje excentriek, zeker, maar goed beschermd en rustig, en het huis van Reana alleen al een bezoek waard. Het voelt als thuis. Als je houdt van natuur, gastronomie en mode (Trivero is het bolwerk van E. Zegna), dus aarzel niet. Kamers met een spectaculair uitzicht op de vallei.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannend weekend"

    26/08/2013

    acogliente structuur. prachtig uitzicht op de Vercelli. We waren zeer goed. Ontspan en wandelingen. Mistress echt gastvrij en vriendelijk huis. Gewoon een leuke plek om te ontspannen. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een kleine fab."

    24/08/2013

    Liefste Reana, met uw Ecellente gastvrijheid, je bedoeld om ons thuis voelen nostra.il landschap rond en de vrede, die geregeerd heeft ons echt dromen, lieve Reana met uw uitstekende keuken hebben gekeken na ons sinds het einde van ons verblijf .De kamers zijn echt mooi, comfortabel en vooral hygiënisch onberispelijk! dus een kans om terug te keren en consigliare.Saluti en steeds minder goed. Sabine + Sergio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    Dank u voor uw aanwezigheid Vs, en waardevolle tips over "de verkoop van mijn producten" en 'altijd handig om andere realiteiten confronteren'. een omhelzing zal binnenkort kijken.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vers uur van huis !! En niet alleen ......."

    18/08/2013

    Onze bedoeling was om een ??beetje koel in deze hitte te vinden, maar we moeten zeggen dat hij een schat had gevonden !! De gastvrouw in de eerste plaats: Reana !! Hij houdt nooit op, maar altijd in gelijke mate beschikbaar (met dank inderdaad tomaten waren spectaculair, zelfs thuis); structuur: nieuw, mooi, goed ingericht, en het uitzicht: een ansichtkaart show ontspannen met veel groen en onbetaalbaar alpaca vooral de nieuwste, te leuk! We hebben ervoor gekozen om te dineren uit Reana de tweede avond dat de kok (de crème van courgette, risotto met bosbessen, ijs mmmmhh vissen ....) !! met bogen en contra-vlokken, een paar restaurants we aten zo goed en met een board zo goed voorbereid en georganiseerd. De eerste nacht voor Reana diner adviseerde een trattoria, die helaas kan ik de naam, waar we aten zooo goed, en dingen die echt goed (de peddel, de herten) niet meer, ondanks het ongemak van het gebrek aan elektriciteit, voor hen duidelijk, want voor ons was het heel romantisch diner bij kaarslicht met het gebrul van de beek achter te dienen als achtergrond muziek !! De ontdekking van de Deer Valley, nogmaals dank aan Reana tips, in de wandeling (in de auto al!) We hebben de tweede dag met "openingen" waar u kunt zien een spectaculaire Monte Rosa zweven tussen de heuvels en de twee prachtige landen Rosazza en Piedicavallo enige nadeel lunch enige bestaande restaurant in Piedicavallo (niet door Reana aanbevolen echt, maar het was de enige ....): verschrikkelijk !! Ze probeerden spacciarci kalf (?) Voor reeën niet te vergeten de zeer slecht gewassen groenten (vol vuil) en wachten noemen !!! Dus twee dagen echt, echt geweldig om te herhalen .... en we zullen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pascolo di Regis Reana reageert
    bedankt voor de prachtige bedrijf vs. Het restaurant, op ongeveer 1 km van ons hotel, aanbevolen, waarmee we werken wordt genoemd Locanda Heath. Ik kijk snel. Reana een knuffel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Elisa en Riccardo Maggio 2013"

    06/05/2013

    Gewoon geweldig !!!!!!!!!! Reana ... bedankt voor alles ... je was zo lief ... kom snel terug om je te zien ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten