contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Veja

Frazione Vigna, -, Chiusa di Pesio 12013 Chiusa di Pesio (Cuneo)

"Super"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    7,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Top gastheren prachtige accommodatie super eet vriendelijke bediening"

    10/06/2019

    Wij, een groep motorrijders, hebben ons zeer comfortabel gevoeld...
    Met dank aan de gastheren en hun personeel
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Lieve Harald,
    Bedankt voor uw feedback!
    We kijken uit naar uw volgende motorrondleiding.
    Massimiliano en personeel Cascina Veja
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk "

    02/12/2018

    Goede jongens, zeer goede gerechten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Hallo, Henry,
    Hartelijk dank voor uw bezoek en dank voor uw tijd met deze recensie! Daar zijn we erg blij mee!
    Tot ziens, Massimiliano en personeel Cascina Veja.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lunch met een groep alumni"

    07/05/2018

    Zeer gastvrije boerderij midden in de natuur met zijn heerlijke biologische keuken, typisch voor Piemonte. We waren zeer tevreden over zijn service.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Beste Massimo, Bedankt voor de mooie woorden die hij aan ons heeft opgedragen. Ik vond het leuk je te ontvangen voor de lunch van je schoolreünie. Tot gauw, personeel van Massimiliano en Cascina Veja
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "uitstekende ontvangst schoonmaakmiddelen keuken"

    20/02/2018

    We waren in een gemoedelijke en gezellige sfeer we voelden ons thuis terug in het voorjaar begroet en ik heb het al aanbevolen ad.amici uw accommodatie Bedankt voor alles tot max en al het personeel travails Giovanni
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Goedemorgen Laura en John, Dank u voor de tijd die je hebt gewijd aan me, vertellen van je ervaring hier bij ons in Cascina Veja. Ik kijk naar een prachtige lente weekend, waar u de mogelijkheid om korte uitstapjes te maken zal hebben of wandelingen in de rust van de Pesio Valley. Tot ziens, Massimiliano en medewerkers Cascina Veja.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "een aangename ontdekking"

    27/12/2017

    Mooie accommodatie en zeer vriendelijk welkom geheten door Massimilio die zeer goed Frans spreekt. Wij vonden de situatie van de CASCINA Veja stilte in deze prachtige vallei tijdens een verblijf in de buurt van Cuneo, MONDOVI, SAULUZZO. We keren terug naar de massale Marguareis ritten zien, na overleg met onze gastheer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Figère Hallo, Hartelijk dank voor uw kleine woord Cascina Veja en mij. Ik ben blij dat u de agriturismo en de Vallei heb liefgehad. Ik wacht op je volgende zomer voor wandelingen Marguareis. Kerstmis is net voorbij, maar ik wens u goede feestdagen en een goed nieuw jaar. Dank u, heeft binnenkort Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrij"

    26/02/2017

    We verbleven zaterdag en zondag op basis van halfpension, mijn man, ikzelf en onze kleine 6 jaar: warm, vriendelijk, lekker en natuurlijke keuken, hoogwaardige ingrediënten, extreme beleefdheid en vriendelijkheid van de eigenaren. externe en met balkon, warme kamer 6, ruim, grote badkamer, mooi uitzicht .. Alles is schoon en netjes. In de buurt, visvijver en gefaciliteerd boerderij met ezels. Een plek waar tornare..magari voor een paar dagen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Lieve Anna, Het was voor mij een plezier om gasten hebben dit weekend. Ik ben blij dat je genoten van ons hotel, de keuken, het personeel, en dat de kinderen vermaakten zich zelfs met de vissen in de vijver. Ik hoop je snel te zien in een mooie lente of zomer weekend. Dank Massimiliano en medewerkers Cascina Veja
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een speciale plaats voor iedereen ............. ook voor onze vrienden tot 4 Paws"

    27/08/2016

    mooie en gezellige locatie met veel groene ruimte all'esterno.Posizione ook ideaal voor wandelingen in de valleien circostanti.Cucina huis, verzorgd en heel lekker ........... !!!! Zeer vriendelijk personeel en hoger beschikbaar voor elke behoefte waaronder .......... onze cagnolone Terranova die de groene ruimte, schaduw gewaardeerd en ...... lunchtijd de koelte van de innerlijke ruimte voor andere dingen goed areggiato.Che zeggen ......... op één plek, zodat je niet terug voor zondag 2 oktober kunnen komen en dan al vaste afspraak met familie en vrienden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Thanks Massimo voor de tijd die u hebben toegewijd beschrijving van uw ervaring met uw familie en de prachtige straathond hier in Cascina Veja. We zijn erg blij om te kunnen zoveel mogelijk aan de behoeften van onze klanten tevreden te stellen. Het maakt ons nog meer plezier om te zien u graag en met nieuwe vrienden te gaan. Dank namens mijzelf en mijn personeel. Tot ziens Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannend weekend in Chiusa Pesio"

    05/04/2016

    Fantastische ontspannen weekend in de gezellige Cascina Veja !! Geweldige diner, rustige en comfortabele kamer !! Voor de volgende keer hopen we op dezelfde behandeling (evenals de typische producten gratis) te ontvangen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Simone bedankt voor de tijd die u hebt gewijd aan ons. We zullen proberen om uw verwachtingen in de komende blijft herbevestigen! En onze gedachten zet je af in de tweede etappe thuis! Tot ziens! Thanks Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning en lekker eten"

    06/04/2015

    2 dagen van ontspanning en eten gekookt met passie ..... vriendelijk personeel en onopvallend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Hallo jongens! Dank u voor het nemen van twee minuten om je reactie te schrijven. Hopelijk binnenkort en met meer zon !! Thanks, Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig eten"

    26/08/2014

    Casinca Veja ligt aan de rand van een zeer mooie Natrure Parc. Ideaal voor wandelen en fietsen. Massimo is een geweldige chef-kok. We hebben fantastische lokale gerechten, met veel extra's. Zeer mooie kamers, rustig. Geweldig voor gezinnen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Hartelijk dank voor uw tijd en uw opmerkingen. Ik hoop dat ik je hier snel als gasten zal hebben. Cheers Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee passerende fietsers"

    24/07/2014

    We verbleven in Cascina Veja twee dagen, we werden zeer goed ontvangen en waren zeer verrast door de kamer. We hadden 6 erg groot, met een kinderbed dat we niet gebruiken en een zeer grote badkamer met alle comfort. We hebben besloten om ontbijt en diner op het terrein hebben. We hebben genoten van de kwaliteit van het eten en de service zeer professioneel. Maaltijden zeer goed en overvloedig. Een zeer goede prijs en ik sterk aanbevelen. We zullen blij zijn om terug te keren als de gelegenheid zich voordoet in dit pand.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Hallo Eric, Hartelijk dank voor het schrijven van iets op mijn Agriturismo. Ik zal wachten op een hangende vacature. Met vriendelijke groet Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    27/09/2012

    We waren bij Cascina Veja voor een familiefeest in het begin van september, we waren ongeveer 80 personen. Ik had een geweldige tijd: authentiek eten lekker en zeer goed, attente service, prachtige plek. We werden uitgebreid door het hele festival verwennen. Waar dat er waren zo veel vliegen, ook waar dat we besloten om te eten op de veranda en niet in de zalen; We kozen voor de plaats van de tabellen die het meest geliefd en, net als alle mensen die gewend zijn om buiten te eten in de zomer, zich ervan bewust dat er vliegt rond (na alles wat we zijn bijna in de bergen en we zijn in een boerderij zou kunnen we waren; we zijn niet in de stad in een restaurant met geen openingen naar buiten). Alle waren blij, iedereen genoten van het eten en de plaats. We zullen zeker terugkomen en dank de eigenaars voor de beschikbaarheid, geduld en goede werk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie in boerderij veia"

    01/09/2012

    We verbleven in dit pand in augustus 2011 en augustus 2012 voor 15 dagen na het eerste jaar en 10 dagen na de tweede. We zijn een gezin met twee kinderen. Onze sggiorni waren geweldig. De accommodatie is comfortabel en gezellig: onze kamer, altijd hetzelfde op de begane grond, het is ruim, schoon en voorzien van alle comfort. Dit jaar kwamen ze met ons zelfs grootouders had ook een geweldige tijd. het eten is uitstekend, we hebben gebruik gemaakt van de halfpension: ontbijt en diner. Het eten is echt, vers, uitstekend. Sweets zijn heerlijk smaakte we specialiteiten uit Piemonte en voedingsmiddelen thuis voorbereid (van jam tot brood, taarten, pasta, om lokaal geproduceerde groenten, verse Tomini). De kinderen gingen gek voor de keuken (ook voor speciaal te bereiden voedsel voor de meest 'klein dat speciale behoeften heeft: Ik heb nog nooit groentesoep zo smaakte' goed ...). Het prachtige buitenruimte met een prachtige tuin, met spelletjes, zo veel planten, het bos, de boerderijdieren. De heldere hemel en de sterren in de nacht. Dus we zijn enthousiast over onze vakantie op de boerderij, waar opnieuw Veia terugkeren, want we hebben familie in Cuneo en onze accommodatie in zo'n 'prachtige plek, omgeven door prachtige valleien, beekjes en groen was hemels. De eigenaren zijn erg aardig en klaar om eventuele behoefte van de klant te voldoen, altijd aanwezig en glimlachend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Lunch te vergeten"

    15/08/2012

    Ik was in dit hotel voor de augustus Bank Holiday lunch ... mooie plek en ook de plaats zonde de hele resto.Si meteen dat de "restaurant" eigenlijk is verdeeld in twee, de binnenkant, met tijdige service, koele plaats en aangenaam, de buitenkant, warm, met slechte service en belegerd door mosche.Nonostante de situatie, in de hoop op zijn minst in staat zijn om een ??aantal typische gerechten uit Piedmont gerechten te proeven ... helaas dat gebeurde niet en we kregen eten van dubieuze kwaliteit en herkomst (het lam was grijs, misschien een overblijfsel van het verleden feestdagen !!). Het is duidelijk dat ze niet over de organisatie en de mogelijkheid om een ??groot aantal mensen te dienen. Een absolute aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Gentie klant, op te nemen, de huidige menu, dragen zodat andere lezers kunnen oordelen over de herkomst onbekend gerechten: Schotel van salami Rolatina jonge kip gerookte kalfsvlees carpaccio met room Sairas Gevulde groenten (uien, courgette, aubergine) Maltagliati plantaardige ragout (verse tomaten, paprika, aubergine, courgette, wortelen) groene gnocchi Raschera happen van kalfsvlees gestoofd met gepofte nieuwe aardappelen gebraden lam met courgette gebakken hakken Cheese (onze nationale koe, testun geit en robiola schapen ) Beierse perziken met room Macedonië lavendel Aardbeien hele seizoen, en onze productie, hebben we alles van pasta om brood bereid, van voorgerechten tot desserts, het vlees van onze boerderijen, lammeren werden afgeslacht afgelopen donderdag, coupes , gekoeld en gekoelde zoals vermeld op de HACCP handleiding. Ik kweek schapenmelk produceren kaas en Sairas met mestvarkens serum waaruit verloopt het vlees je gegeten. Voor proveninenza van de producten kan aantonen dat alles komt uit onze boerderijen, of niet ver van de akkers, helaas is dit jaar kan ik niet tot de groenten zoals ik ben het graven een meer voor irrigatie doel, het niveau van het land en de voorbereiding van de vaste installaties voor irrigatie, plus we hebben de boerderij op biologische omgerekend naar de kwaliteit van de producten die worden gebruikt in de keuken te verhogen, moesten we een pauze van traditionele landbouw naar biologische nemen. Zeker de grote hitte van de dag is het milieu van de mensen die in dehore waren verwend, vliegen, ben ik het eens dat ze hebben veel moeite gegeven (in mijn bedrijf gevonden ongeveer 350 schapen en zich in het open landschap en de dieren denken dat de vliegen kan worden gevonden , dan is dit jaar is een plaag over de hele wereld, niet alleen door ons) op de dienst daadwerkelijk neem ik mijn fouten, die half augustus twee meiden hebben de voorkeur door te geven aan de zee in plaats van op het werk, jij de crisis, niet allemaal voelen. Ik ben teleurgesteld voor zijn negatieve opmerkingen, ik ben het volledig eens over de hitte, de vliegen en ten dele op onjuiste dienst (tekort aan personeel), maar kan absoluut niet begrijpen kritiek op de kwaliteit van eten, werken wij elke dag naar het beste van de schuur te geven de velden om hem te vinden in de keuken. Ik stel voor om te gaan met haar vrienden vandaag voor lunch of diner (op reservatie), zult u mijn gasten niet te betalen, zal ik je laten zien alles wat we doen op de boerderij (zeven dagen per week, 365 dagen per jaar) naast catering boerderij van het weekend en op feestdagen. Als in dit geval zal niet naar zijn zin (en zijn vrienden) Ik zal niet antwoorden op haar volgende slechte beoordeling. Dank u voor de tijd neemt om mij te laten weten van de moeilijkheden, goed half augustus Massimiliano en medewerkers Cascina Veja
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vermaak"

    08/08/2012

    Cascina Veja een mooie boerderij in Val di Pesio, heerlijke plek, Maximilian en Raffaella eigenaren zeer gastvrij en klaar om de behoeften van haar ospiti.Camere ruim en schoon, een uitstekende keuken te ontmoeten en overvloedig met typische Piemontese producten die kleine propria.Una oase van rust dicht bij een prachtig natuurpark en in het midden van een vallei om ontdekt te worden, een negatieve opmerking, kon worden gestopt slechts 3 dagen, maar zal terug presto.Un kussen naar de prachtige parel van Genève Gastaldi thuis door de prachtige blauwe ogen en een glimlach altijd klaar voor iedereen! tot ziens en Mirjam Francis
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    Agriturismo Cascina Veja reageert
    Hallo Miriam, Thanks for the review. Er was erg blij om u te ontmoeten en nu wachten we op uw horen "meisjes." Beste wensen van ons en het personeel jongens om u en Francis binnenkort Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten