contactModalFeedback

Agriturismo I Tre Camini

via Fornacino, 95 -, Leini 10040 Leini (Turijn)

"Super"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Aangenaam verblijf"

    26/08/2018

    We verbleven een nacht tijdens een bezoek aan familie met onze dochter in Turijn. Mauro en Laura zijn erg gastvrij en warm. De kamers en badkamers zijn zeer groot, goed uitgerust en voorzien van airconditioning. Een ideale plek om te rusten na lange wandelingen in Turijn, geen stadslawaai en toch heel dicht bij Turijn. Uitgebreid ontbijt, de rest van de tijd gratis toegang tot de keuken. Zwembad erg schoon en erg leuk. Kortom, we hielden van ons verblijf in dit land, we raden het ten zeerste aan. We hadden niet de gelegenheid om het restaurant te testen tijdens ons verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    dank aan jou, bedankt voor de komst van laura-groeten, ik hoop je snel bij ons te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi hotel warm welkom"

    07/10/2017

    We kunnen alleen maar raden we bleven twee dagen voor een bezoek aan Turijn ervaring aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Hallo, je bent aardig en vriendelijk persoon, het was geweldig om je te ontmoeten. Ik hoop je weer te zien. laura groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verjaardag"

    21/03/2016

    We 20 maart 2016 voor een verjaardag we waren zeer goed. Zeer mooie voldoende ruimte voor kinderen en mooi met paarden en dieren. Vriendelijk personeel en de beste restaurants pazientiso complimenten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    heel hartelijk bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wir hatten viel Spass - we hebben plezier"

    17/01/2016

    We verbleven hier in september 2015 en het was erg leuk. Het eten was goed, de kamer groot, rustig en zeer schoon. De accommodatie was goed en de gastheer was erg, erg vriendelijk en zacht. Grazie mille naar Laura. Volgende keer blijven we langer en niet op een huwelijksweekend ;-)) Buon anno nuovo van Gisela en Günter uit Duitsland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Bedankt Gisela voor het kiezen van ons en voor het verlaten van een recensie. Als je terugkomt uit deze delen, kijk ik uit naar een groetje en een koffie. Met vriendelijke groet Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "Geen vakantieplaats"

    06/06/2014

    Deze plek is niet wat je van een agriturismo als toerist achtigt. Slecht ontbijt, noicy kamers. Restaurant gesloten. Slechte Engels gesproken medewerkers. Niet een vakantie omgeving. Wordt gebruikt door werknemers die overnachten voor een nacht op een baan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Goedemorgen, ik ben verdrietig, je ontevredenheid, we zullen proberen te begrijpen waar we verkeerd zijn gegaan voor verbetering. Helaas is het restaurant vanavond van maandag tot en met vrijdag, zoals ik denk, al de boerderijen afgesloten vanwege de lage toegang van klanten. Niet in staat zijn om de kosten te dragen. We zouden graag op onze tekortkomingen, in uw woonkamer, gerepareerd worden door u te rapporteren. Sorry, we zullen verbeteren
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    11/01/2014

    Ik en mijn vriend verbleven een nacht in deze boerderij en we zijn positief onder de indruk van de schoonheid van de plaats en de nabijheid van Turijn. Zeer aan te bevelen voor iedereen, singles, koppels en gezinnen. Het is jammer dat niet te hebben geprobeerd het restaurant voor het gebrek aan tijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    dank je wel blij om terug te komen gasten hartelijke groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rossella"

    06/10/2013

    Te goed voor de boerderij, gelegen in de buurt van Turijn in 10 minuten. Maximale vriendelijkheid van het personeel en de broers Mauro en Laura zeer professioneel en erg leuk .... Zeer geschikt voor lange vakantie in het bos met een zwembad om te zwemmen. Uitstekend eten alle echte ... Leuke plek om verjaardagen, bruiloften, battessimi, bevestigingen organiseren ... Ik beveel het te proberen en dan zeg ik ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    erg aardig, dank u, in de hoop om u te groeten zien laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rossella"

    06/10/2013

    Te goed voor de boerderij, gelegen in de buurt van Turijn in 10 minuten. Maximale vriendelijkheid van het personeel en de broers Mauro en Laura zeer professioneel en erg leuk .... Zeer geschikt voor lange vakantie in het bos met een zwembad om te zwemmen. Uitstekend eten alle echte ... Leuke plek om verjaardagen, bruiloften, battessimi, bevestigingen organiseren ... Ik beveel het te proberen en dan zeg ik ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Scarlett dank voor zijn opmerkingen welkom, de terugbetaling van alle inspanningen die we maken, zodat mensen zich prettig bij ons kan zijn, we niet altijd lukt, maar blij om positieve resultaten te hebben als zijn, bevredigt ons. aanzien van Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "erg leuk!"

    22/07/2013

    Mijn man, ikzelf en onze moeders waren we tot drie CHIMNEY 3-5 juli 2013 Had een geweldige tijd, kunt u een bezoek Turijn en dan terug naar de rust van het platteland. De kamers zijn ruim en brandschoon te zijn, in de keuken bereidt u het ontbijt op zichzelf als in uw eigen huis met zoveel keuze (dagelijks zelfgebakken cake!). Het restaurant is fantastisch en echt, het weekend diner bij het zwembad met muziek en de keuze van menu's van 30 € of buffet gewicht. Wat toe te voegen? Laura en broer (maar alle medewerkers) was behulpzaam en vriendelijk, een mix van professionaliteit en vriendelijkheid die niet overal wordt gevonden. We zullen het zeker aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    dank u Sonia, erg aardig. hoop je snel te zien. Laura groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie in Turijn van 15/06 / tot 23/06/2013"

    25/06/2013

    Mijn man en ik hebben een heerlijke vakantie leefde. Goede all round de boerderij moet gaan en probeer het eten ... Laura en broer zijn erg vriendelijk en zeer behulpzaam en goede obers ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Fania dank u, ons een genoegen om uw tevredenheid te lezen. Laura groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mijn vakantie in Turijn x juvenmtus stadion"

    21/06/2013

    Mijn man en ik waren zeer tevreden over alles .geweldige het eten van enige zonde opende het einde settimana..molto mooi en vooral zo veel vriendelijkheid en behulpzaamheid raden u aan te proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    veel dank aan u voor ons te kiezen groeten Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    17/09/2012

    We verbleven er voor een nacht en we zijn een paar met een kind van 6 jaar. Geweldige plek, echt. Wij houden ervan om te runnen, en ik moet zeggen dat dit bood ons de mooiste, ruim en schoon te maken onze ervaring. Het restaurant echt goedkoop (30euro water en wijn inbegrepen!) En hoge kwaliteit (misschien minder wijn, però..si weet). Ook goede gastvrijheid. Sterk aanbevolen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Dank u voor ons kiezen, en voor het verlaten van uw opmerkingen zeer welkom groeten Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "rond onder Savoy woningen"

    30/08/2012

    handig om de woningen, mooi zwembad en de kamer, de keuken altijd beschikbaar te bezoeken, jammer dat het restaurant was gesloten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    Thanks for the review, positief en ook de verwijzing naar de gesloten restaurant stelt me ??in staat om de redenen waarom we staan ??altijd open voor week uit te leggen. betreuren wij om te weten dat hij niet kon omgaan met een groter aantal openingen van het restaurant, alleen dat we als een wijngaard dat we een hoop werk om ook externe uit te voeren en we kunnen niet open elke avond van de week het doen van 's morgens tot' s avonds, inclusief lunches en opruimen kamers, zou het meer personeel te nemen, maar niet economisch riusciremmo om meer uitgaven te ondersteunen. Mijn excuses voor het ongemak het restaurant gesloten, verleng ik vriendelijke groeten. Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi en comfortabel"

    25/08/2012

    Een oude boerderij verbouwd tot een gezellige thuis. altijd beschikbaar voor snacks op alle uren van ruime en comfortabele kamers, keuken. Mooi zwembad op de binnenplaats. Bevindingen meer dan uitstekend; Gewoon een schande dat we niet konden dineren in het restaurant gesloten voor vakantie ... zal zijn voor de volgende keer !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    bedankt voor de herziening groeten Marco Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    22/07/2012

    Stem 10 voor eten, de locatie, gastvrijheid, prijs, en de hoffelijkheid van het personeel. een spectaculaire en onvergetelijke dag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo I Tre Camini reageert
    dank u dat u ons een positieve reactie Regards Laura
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten