contactModalFeedback

Agriturismo Il Ginepro

Loc. Fighezia, 09010 Fluminimaggiore (Zuid-SardiniŽ)

"Fantastisch"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische locatie"

    16/09/2019

    De kamers waren erg schoon, de gastheren zijn superleuk. De locatie en het uitzicht zijn fantastisch. Ik weet zeker dat we terugkomen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs"

    23/04/2018

    Binnenkort zal ik er slechts een paar dagen naartoe gaan, maar ze zullen fantastisch lekker eten zijn, vredesrust aanbevolen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige oase met een prachtig uitzicht op de zee"

    29/05/2017

    We waren een gezin met 2 jonge kinderen (jonger dan 3 jaar en 8 maanden) voor 1 week in mei in Daniela en Marco, die zijn echt eng liefdevolle gastheren. Het was een heerlijk ontspannende tijd. De terrassen in de voorkant van de kamers bieden veel schaduw en waren perfect om te spelen voor de kinderen. Het uitzicht over de olijfbomen en velden naar de zee is fantastisch. die we ons alleen maar kunnen lid worden - en het uitstekende eten was zelfs meerdere keren genoemd. Elke avond een genot. En Daniela wist zelfs wat onze zoon houdt om hem de volgende dag weer een genot om te maken te hebben. Twee prachtige stranden liggen op ongeveer 10-15 minuten. rijden met de auto. We maakten een reis naar de Grotta di Su Mannau wat is echt de moeite waard. Een geweldige gelateria (Farina Amore e Fantasia) in Buggerru. Helaas hebben we niet echt spreken Italiaans - met een paar woordjes meer, kan je beter praten natuurlijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij from10 laude"

    31/07/2016

    Mooie plek, foutloos gebouw en goede service, rust, stilte en ontspanning ... wat anders .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    20/06/2015

    We werden geleid door de eerdere beoordelingen en bracht negen dagen in Il Ginepro. We kunnen alleen maar bevestigen de goede uitspraken over het eten, de kamer en de gastvrijheid. Een hoogtepunt is het diner, dat wordt geserveerd met de gastheren en alle gasten aan een grote tafel. Dit hebben we meteen voelden ons goed verzorgd en geïntegreerde en maakte mooie kennissen. De gasten zijn internationaal - een paar woordjes maar italiensich geen kwaad ;-) Slechts een paar woorden te eten: voor het ontbijt zijn er zelfgebakken taarten, zelfgemaakte jam, yoghurt, brood, koffie en thee. Voor het diner, pasta, vlees van de boerderij met groenten uit de tuin, kaas, fruit wijn en water. We hadden de indruk dat Danila zeer veel belang, maar zelf geproduceerde voedsel te gebruiken. We waren in ieder geval erg enthousiast. De locatie: De boerderij is te bereiken vanaf de luchthaven Cagliari in ongeveer 1 uur en 40 minuten. Van deze, een goede deal is een serpentine-bergpas. Er zijn verschillende mooie stranden, die in 15 minuten in de omgeving kan worden bereikt met de auto. In de omgeving zijn er ook diverse tour opties waaraan de gastheren zijn blij om informatie te verstrekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beautiful - en super keuken"

    18/12/2014

    We verbleven 3 dagen in oktober. De beheerders waren erg aardig en vriendelijk. Ontbijt en diner rijk en vooral de nachtelijke halfpension gevarieerd en hoog.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring"

    18/06/2014

    Wij kunnen Il Ginepro zonder uitzondering aanbevelen. De eigenaars zijn buitengewoon vriendelijk zonder opdringerig te zijn. We aten samen in de ochtend en de avond. Diner was uitstekend heerlijk. Je mag de St. Antonio processie niet missen in Fluminimaggiore. Het is een ervaring die je niet zal vergeten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie van ontspanning en lekker eten"

    28/12/2013

    Dit is het derde jaar dat we de terugkeer van de Farm Juniper. Mijn vrouw houdt van de zee en de natuur en ik hou van lekker eten. De boerderij biedt dit alles. De zee is heel dicht bij en je kunt kiezen uit verschillende rustige stranden. Laat in de middag zagen we meerdere malen de prachtige herten grazen in de buurt van de structuur. De boerderij is omgeven door de natuur. Ze eten en zeer goed te drinken; alles is strikt in huis bereid door Mevr Danila en de heer Mark. Het menu is gevarieerd en uitgebreid, maar we altijd de voorkeur aan de traditionele Sardijnse keuken. Wij raden aan degenen die gaan daar of degenen die willen een vakantie in Sardinië aan ten minste twee of drie dagen stoppen bij Juniper.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "de echte Sardinië"

    20/09/2013

    Sinds een aantal jaren terug op de boerderij, na een rondleiding Sardinië in lengte en breedte, we dat deze structuur besloten, zowel voor de positie en voor het comfort en de vriendelijkheid van Danila en Mark, is een doelstelling waaraan je niet kunt opgeven. Heeft een gunstige locatie op drie kilometer van de zee, en iets op de heuvel kunt u geen last van de hitte als meer en luchtig. De kamers zijn nieuw, ruim, een eigen badkamer, smaakvol ingericht en met alles wat kan dienen voor een ideaal verblijf. Het eten is geweldig, en vooral echte, gemaakt van producten van de boerderij, als een "echte boerderij" moeten doen. De omgeving is de mooiste dingen naar de prachtige eiland Sardinië, eindeloze stranden en aangenaam te bieden, nooit te druk, met helder water en bijna altijd kalm. Bergen, waar het mogelijk om bijna dicht bij de zee trekken. Dit is naar onze mening het mooiste deel van het eiland, omdat nog niet overspoeld door het massatoerisme. Een verblijf in dit pand verlaat zo aangenaam herinneringen die je niet kan falen om terug te keren het volgende jaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten