contactModalFeedback

Agriturismo Domus De Goene

Case sparse, Goene 08040 Loceri (Nuoro)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Mooie en rustige locatie"

    29/04/2019

    We hebben vijf nachten in een appartement doorgebracht. Het appartement was zeer goed uitgerust, schoon en ruim. Het eten, we hadden halfpension, was zeer goed en overvloedig, bijna alles van onze eigen boerderij of vers bereid in de regio. We kochten ook jam en wijn. Mijn zoon mocht honden, schapen en geiten aaien.
    De oprit naar de vakantiewoningen gaat via een wat steil veldpad omhoog. We hebben geen speeltuin voor kinderen ontdekt. Maar de tuin rondom de appartementen is erg mooi en goed onderhouden. Marina was altijd erg vriendelijk en behulpzaam.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een geweldig verblijf"

    30/09/2018

    We hebben een geweldige week gehad! Mario en Marina zijn echte en vriendelijke mensen, waaronder ook Silvia en Marco. Het was een geweldige ervaring om op hun familieboerderij te verblijven, vooral voor onze kinderen. Onze zoon was onder de indruk van de tractoren en onze dochter heeft ervan genoten de schapen te melken met Mario en Marco. Ze was helemaal verliefd op alle dieren (honden, paarden, geiten, schapen, katten). Onze kinderen praten nog steeds bijna dagelijks over Ettore. De omgeving is geweldig (leuke dorpjes, prachtige stranden). En het was gewoon geweldig om op het platteland van het verbazingwekkende eiland te zijn. Marina kookt de meest fantastische diners; we hielden absoluut van elk klein detail over elke cursus. We hielden ervan om rond de grote tafel te zitten en dat iedereen zou toetreden. De wijnen en de typische Sardijnse gerechten zullen we nooit vergeten. Ik zou deze plaats aan iedereen aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als in het gezin."

    13/09/2018

    We hebben onder de vele en boeiende voorstellen op de sites gekozen voor de structuur van Marina en Mario die hun presentatie lezen. Hun was een keuze van het leven en perspectief voor hun kinderen. Hun gasten zijn en ze allemaal hebben gekend, inclusief Silvia en Marco, bevestigden de indruk die we hadden. Een fantastische plek beheerd met rust, respect en delen. Een groen terras aan de blauwe zee van Ogliastra. Een week doorgebracht in volledige zorgeloze gastvrijheid, typisch voor de Sardijnse bevolking. De aanwezigheden van Lilly, Billy en Ettore zijn onvervangbaar.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Domus De Goene reageert
    Dankzij jou hoop ik in de toekomst in je terugkeer naar de structuur. We waren blij je te ontmoeten, een grote hallo van al het personeel van de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm welkom, adembenemend uitzicht, absolute rust, perfect comfort"

    29/08/2018

    Een accommodatie in absolute rust, omgeven door groen, weg van de drukte maar waar u nog steeds vertrouwd kunt raken met de managers en andere kleine klanten. Op niet meer dan 15 minuten van de stranden en in de buurt van typische en authentieke dorpen, hier is Domus de Goene! De huizen zijn zeer comfortabel, schoon en functioneel. De goed onderhouden tuin, beschermd door de rode rots van de berg hierboven, kijkt uit over groene wijngaarden, honderden stekelige peren, olijfbomen en weilanden omlijst door de zee. Mario, Marina, Silvia en Marco verwelkomden ons alsof we oude vrienden waren: we herinneren ons met nostalgie de gesprekken onder de sterren, begeleid door het mysterieuze lied van krekels en verwarmd door de goede mirte van de lokale productie. De kinderen zullen de ochtend niet vergeten toen Mario hen meenam naar de weide en zijn verhalen over de ziel van zijn land. Loceri is een heerlijk dorp. We ontdekten elke dag een nieuw strand (kleine bliksemschicht voor Torre di Bari, zijn verfrissende dennenbos, zijn turquoise water en het zand dat niet kleeft!). Een groot verlangen om terug te komen! Bedankt! De volgende keer Fulvia, Romain, Livia, Giulio en Eliana
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Domus De Goene reageert
    Een geweldige dank aan jou, ik hoop dat je terugkomt, een dikke knuffel, Marina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige vakantie !!!!"

    24/09/2017

    Ik bracht een heerlijk ontspannen week ..... en het tweede jaar dat mijn man en ik kom naar deze prachtige plek! Hoffelijkheid, goede avond maaltijden en de top schoonmaken !!! Thanks Mario en Marina voor het warme welkom zullen zo snel ......
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3
    "Slecht"

    "Locatie geweldig, de faciliteiten slecht"

    16/09/2017

    Geweldige locatie, zeer mooie faciliteit omgeven door de natuur, geweldig met kinderen, omdat de tuin is omheind. De gastheren zijn vriendelijk (Mario bood ons dezelfde allemaal gewoon rijp fruit naar smaak) en het eten is erg goed. Waarom trotzem slechts drie punten: Als je van ons (2 volwassenen en 2 kinderen) is pech, krijg je voor 60 euro ondanks herhaaldelijke verzoeken met betrekking tot de keuken bij het boeken van een van de twee kleine (<30 m ^ 2) Houses. Onze "villa" had 4 bedden (1 dubbel, 1 stapelbed) en een 3 m ^ 2 "keuken", die is eigenlijk te klein, zelfs als thee. Het decor is ellendig: we hadden te vermelden noch 4 theelepel nog genoeg mes, plaat, enz. Vanaf het plein helemaal. Planken zijn niet beschikbaar en dus is een merendeel van de tijd rond kamers. Speeltuin en barbecue waren ook niet beschikbaar is, maar een zwembad vol dode wespen. Voor de airconditioning kosten in rekening gebracht. Jammer want ik kon maken op basis van een nog veel meer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Domus De Goene reageert
    Hallo, ik ben zo droevig om deze dingen te lezen. Ik wil alleen verwijzen naar specifieke punten. De keuken is goed uitgerust en bestaat uit alle apparaten voor 4 personen, dus vier borden, vier veren, vijf vorken, vijf lepels, vijf messen, enz. Ik hou niet van om te lezen van niet-waarheidsgetrouwe zinnen omdat het enige probleem was de feit dat ik had de 40m² appartement, maar voor twee volwassenen en twee baby's, is het zeer geschikt. De lucht, zoals beschreven op de pagina wordt betaald, dus ik weet niet het probleem te zien. Het spijt me dat deze woorden leest, maar helaas, niet iedereen kan genieten van de structuur. Thanks Marina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      3/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Esperienza da vivere"

    30/07/2017

    Siamo stati ahimè solo 3 gg, ma siamo stati benissimo. La posizione è ottimale, tra mare e montagna nel giro di pochi km. I proprietari gentili e simpatici. Di sera cenare sulla loro terrazza al fresco e circondati dalle loro vigne e tanti altri alberi da frutta è stupendo. Il cibo sano, fresco e preparato con maestria dai proprietari ha un valore inestimabile. Ripassando da queste parti torneremo sicuramente. Marco, Vero, E. e G.

    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als een gezin ..."

    26/07/2017

    Met dit overzicht, Fabrizio, Francesca, Alessandro en de kleine Martina graag de meest oprechte felicitaties boerderij Domus De Goene en vervolgens Mario, Marina, Silvia en Mark maken als ze verwelkomd en gehost niet als klant, niet als gasten, maar als onderdeel van hun prachtige familie !!! Mensen echt eenvoudig, vriendelijk, behulpzaam, ze deden alles om ons thuis voelen en kunt u een onvergetelijke vakantie door te brengen ... En ze deed geweldig !!! Rustige ligging, op een heuvel, omgeven door de natuur en op korte loopafstand van vele stranden omspoeld door een turquoise zee ... In halfpension hadden we de kans en geluk om niet alleen genieten van het zoete ontbijt van geitenmelk, snoep, koekjes, jam, allemaal zelfgemaakt, vers fruit uit de tuin, maar ook de heerlijke diners van verse pasta en zelfgemaakte ravioli, om ze gekookt vlees van schapen, geiten en varkens in een houtoven, onbeschrijflijke smaak vergezeld uit groenten van 'moestuin gekookt op verschillende manieren ... alles wat het weggespoeld door wijn Cannonau hij loop van hun productie. Kortom, alle verse, seizoensgebonden en vooral echte !!! Naast het geweldige eten moet ik op te merken is de grondige reiniging van de huisjes, leuke, nieuwe en volledig ingericht, omgeven door een grote, goed onderhouden tuin met uitzicht op de vallei die is de achtergrond van de zee ... Nou, dat is nog steeds ... zal zeker terugkomen om je te zien, tegen de tijd dat we dank je wel, je bent echt goede mensen en verdienen meer en meer !!! Een dikke knuffel van ons allemaal en un'arrivederci binnenkort !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke ervaring"

    19/07/2017

    Met mijn man heb ik een paar dagen gasten van Marina en Mario .. De receptie was heerlijk .. We verbleven in een mooi huis smaakvol ingericht .. .. .. Comfortabel ruim en zeer schoon .. Adembenemend uitzicht en de rust immense hebben onze Soggiono gedaan een unieke ervaring en vol rust en ontspanning .. de mario professionaliteit en marine en hun uiterste zorg van de gasten hebben ons sprakeloos .. de uitstekende keuken .. aandacht voor particolari..genuina. overvloedige .en was altijd geweldig en super rijk ... we voelden ons verwend en verwend ... Niet te vergeten de zoetheid en de beschikbaarheid van kinderen Silvia en Marco ... ik denk .. Ga zitten en ontbijt .. lunch. . u kunt dineren .... ..en praten met de gastheren in een set plaats van parfum .. Colori..e receptie was een geweldige ervaring ... We komen snel weer terug ... Bedankt voor alles ... jij bent de beste .. We raden alle deze ervaring ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alleen door Marina en Mario ..."

    17/02/2017

    Van boerderijen zijn er, maar dit gezin is special! Er is slaperige sfeer en vrolijk: de wijngaarden, olijfbomen, katten en andere dieren, de geest van Marina, de energie van Mario, de sympathie van zijn zoon Marco. De ruime en luchtige met uitzicht. De uitstekende diners en het gevoel alsof je oude vrienden. Want hier mensen waar zijn. Op een dag een andere gast Puglia, een zeer lieve dame, heeft ons geleerd om de orecchiette doen in de keuken van Marina, en vervolgens in de avond aten we ze allemaal samen. De vakantie moet ook, toch? Niet alleen "verzamelen" bezoeken aan kerken en stranden, maar levende mensen en momenten. Het is het verschil dat bestaat tussen het zijn toeristen en reizigers. Hier kunt u de luxe te nemen te behoren tot de tweede categorie. Bedankt, tot ziens :-) Valentina en Marco, Trieste
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Posto bellissimo"

    06/10/2016

    Grazie a Marina e Mario: posto bellissimo e ottimo servizio. Abbiamo mangiato benissimo, tante specialità, prodotti locali o loro. Ma sempre curati e preparati con amore. Ottimo anche il Cannonau. Le casette sono comode, spaziose e ben distanziate una dall'altra. Seguendo i Consigli di Marina e Mario è anche facile mantenere i locali freschi (senza climatizzatore). L'agriturismo dove si cena e si prende la colazione è een kloppende centinaia di metri, facilmente raggiungibile een piedi (o in macchina). La posizione centrale in Ogliastra permette di tutte le spiagge raggiungere e Passeggiate in breve tempo. La Macchina dienen, ma la Stradina per raggiungere l'agriturismo è bene mantenuta, poco trafficata e dopo pochi km ci si immette sulle strade principali door Bari Sardo, Tortoli, Lanusei. Altamente consigliato sia per chi cerca il mare sia per chi cerca la montagna. Siamo (padre con figlio 14enne) stati ospiti di Marina e Mario een luglio 2016. *********** Dankzij Marina en Mario: een geweldige plek. We hebben een uitstekende gevoed, vele Sardijnse specialiteiten, zelfgemaakte en lokale producten. En altijd met liefde bereid. Ook uitstekend Cannonau. De huisjes zijn comfortabel, met veel ruimte en ver genoeg van elkaar. Dankzij het advies van Marina en Mario, is het gemakkelijk om de temperatuur zonder airco op een comfortabel niveau te houden. De boerderij waar u ontbijt en kan dineren, ligt op een paar honderd meter van de huisjes weg. gemakkelijk bereikbaar te voet of met de auto. De centrale ligging in de provincie Ogliastra maakt het mogelijk om alle stranden te bereiken en wandelingen in een korte tijd. De auto is noodzakelijk, maar de weg naar de boerderij is goed onderhouden, met geen verkeer en na een paar km u bij de belangrijkste wegen naar Bari Sardo, Tortoli, Lanusei. Een aanrader voor wie op zoek is naar een rustige plek. Zowel zee feestdagen en wandelingen. Wij (vader en zoon 14jährigem) werden in juli 2016 Marina en Mario.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "THE REAL FARM"

    30/09/2016

    Kan een positieve beoordeling van de structuur en het omliggende gebied niet geven. De positie en 'uniek, een open plek in het midden van een wijngaard, een terras van waaruit u de zee en de bergen daarachter, een ware oase van rust'. De enige geluiden worden waargenomen in de verte de klokken van de schapen en het geblaf van honden. De kamers zijn groot, schoon, en zelf-uit elkaar geplaatst, zorgen voor privacy en rust 'voor alle gasten. Het eten en 'standaard, echte, direct bereid in de keuken of op het grote grill en en' en daarnaast cannonau grote hoeveelheden geproduceerd met druiven boerderij !!!!! De eigenaren van het hotel, Marina en Mario, maakte ons thuis voelen, waren altijd beschikbaar met onze kinderen en waren nooit opdringerig. En 'een van die plaatsen (zeldzame) waarin, vroeg of laat, je voelt dat je moet terugkeren! Groeten aan Mario en Marina van Gabriel, Elizabeth, David en Nicolo'. PS. Absoluut niet aan te raden voor diegenen die wereldse '' s nachts leven, luxe.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige vakantie !!!!"

    29/09/2016

    We brachten een onvergetelijke vakantie! Cottages aan de top met alle comfort dat hoe meer kun je niet hebben! En wat te denken van Marina en Mario? Twee geweldige mensen .... we voelden ons als familie! Uitstekende keuken proberen !!! grazieeeeee
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekende kans voor buitenlanders om van de Sardijnse gastvrijheid te genieten"

    26/09/2016

    Mooie omgeving, alles comfort nodig, mooie accommodatie, rustige omgeving, heerlijk eten en toegewijde gastvrijheid door Marina en Mario: wat heb je nog meer nodig ??? Bedankt voor een paar onvergetelijke dagen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een periode van ontspanning halverwege prachtig uitzicht op zee en de natuur"

    25/09/2016

    Wij vonden de beschikbaarheid van Marina en Mario we voelden ons als familie, het eten is uitstekend, echt goede dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten