contactModalFeedback

Agriturismo Rubinu

Sp 64 loc. Muru, 08020 Galtelli (Nuoro)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een parel van Sardinië, AANBEVELD!"

    04/08/2019

    Wat dacht je van deze prachtige boerderij, 15 dagen pure sereniteit!
    De boerderij is gelegen in Galtellì (NU) een uur van de haven van Olbia, gemakkelijk te bereiken. Een verblijf in deze boerderij betekent verwelkomd worden en volledig ondergedompeld worden in de natuur, perfect voor diegenen die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en dagen van ontspanning en stilte willen doorbrengen.
    We verbleven in een gezellige bungalow, waarvan de structuur veel indruk op ons heeft gemaakt, omdat het zorgvuldig de Sardijnse traditie in stand houdt.
    Wat de culinaire kant betreft, waren we blij met de typische Sardijnse keuken, maar dan wel versierd met innovatie. Je kunt goed eten terwijl je geniet van de traditie, maar niet alleen dat! In vijftien dagen tijd hebben de eigenaars steeds andere diners kunnen bereiden, zonder eentonig te worden, en bovendien uitstekend, met de heerlijke Cannonau di Giuseppe!
    Bij het ontbijt proeft u Sardijnse koekjes, heerlijke jam, yoghurt en limonade van hun productie!

    Last but not least is de relatie die tot stand is gekomen met de fantastische eigenaren Giuseppe en Paola.... waarschijnlijk is het ding dat ons het meest heeft geraakt de menselijkheid en het gevoel van familie dat je ademt tijdens je verblijf!
    Giuseppe en Paola zijn altijd voor alles beschikbaar, altijd zorgzaam voor de klanten.
    We zullen ons deze vakantie en deze vredige plek met veel plezier herinneren, we hopen snel terug te komen!

    Mattia en Valentina uit Milaan
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut een aanrader"

    25/09/2018

    Ons gezin (met twee kleine kinderen) bracht de eerste tien dagen in Septmeber hier met plezier door tijdens de vakantie. De charme van de accommodatie, de locatie, de gastvrijheid en vooral de warmte van de gastheren (met dank aan Giuseppe en zijn vrouw Paola en de andere Paola), we waren erg onder de indruk en brachten het lekkere eten een paar kilo meer. We voelden ons heel goed. Verbazingwekkend hoe goed je in het Italiaans met Giuseppe en zijn familie kunt praten zonder de taal echt te hebben geleerd! Er is een ongelooflijk leuke sfeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zee vakantie en rust"

    24/09/2018

    Uitstekende gastvrijheid en catering, fris en luchtig in de avond en veel rust ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Rubinu reageert
    Bedankt Matteo een knuffel van ons allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is zo mooi dat je er wilt werken!"

    23/09/2018

    Ik geloof dat ik nog nooit op een plek ben geweest waar ik dacht dat het 'echt geweldig zou zijn om hier te werken'. Dat zou u meer moeten vertellen dan elke andere beoordeling! Giuseppe is een van de vriendelijkste personen die we ooit hebben ontmoet en de Agriturismo is zo mooi dat je buiten adem bent. Prachtige bungalows, gezellige kamers, geweldige wijn en onverslaanbaar eten. Absoluut een van de meest gastvrije plaatsen waar we ooit zijn geweest! Grazie Giuseppe !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Rubinu reageert
    Heel erg bedankt ... het is te gemakkelijk voor ons als je mooie mensen zoals jij ontmoet. een omhelzing
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zeer rustige vakantie doorgebracht in een goede familieomgeving"

    03/09/2018

    De beschikbaarheid, de vriendelijkheid en het aangename gezelschap van de eigenaren en hun familie is degene die deze plek het meest onderscheidt. De boerderij ligt in een zeer rustige en de locatie is optimaal zowel om de prachtige omliggende stranden te bereiken voor excursies binnen. De accommodaties zijn zeer comfortabel en de keuken is zeer goed en oprecht. Ervaring die herhaald moet worden ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    Agriturismo Rubinu reageert
    Heel erg bedankt Luca. groeten aan jullie allemaal
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Schöne Zeit"

    02/09/2018

    mijn man en ik waren hier van 23 tot 27 juni. Er was geen tv, we moesten naar een dorpsrestaurant om de tweede voetbalwedstrijd van Duitsland te zien. De gastheren Guiseppe en Paula hebben ons heel goed gediend. en Joseph gaf ons veel van het verhaal. zijn vrouw Paula kookt heel goed. en Paula "due" maakte ons altijd een geweldig ontbijt. het was een fijn verblijf bij hen. We hadden graag 's avonds uit eten gehad. Misschien zijn er volgend jaar enkele ligbedden en hangmatten. Met vriendelijke groeten aan Guiseppe en Paula van Theo en Kerstin uit Keulen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Rubinu reageert
    Bedankt Kerstin voor de suggesties die je voorstelt, voor de ligstoelen gebruiken we stappen om ze te nemen, voor zover we uit eten gaan bieden we het altijd speciaal aan voor het ontbijt, voor het avondeten, we hebben het bij sommige gelegenheden geprobeerd, maar om klimatologische redenen gaven ze altijd de voorkeur aan eten in de eetkamer . Wat betreft de televisie zijn verwijderd uit de bungalows na het verzoek van de gasten, maar we bieden (gratis) een goede wijn Cannonau die na twee glazen ook Chichen Itza zien. groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Guiseppe en Paula zijn aardige gastheren, het eten is ook erg goed"

    09/07/2018

    We zouden op elk moment teruggaan vanwege de aardige gastheren en het zeer goed eten. De rustige sfeer nodigt u uit om te ontspannen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Rubinu reageert
    Heel erg bedankt. Giuseppe en Paola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zu Gast bei Freunden"

    07/11/2016

    Absolut authentischer, familiärer und herzlicher Agriturismo. Wir genossen die 4 Tage in vollen Zügen. Die Unterkunft (eigenes Häuschen) ist schön eingerichtet und sehr sauber - es wird alle 3 Tage geputzt und die Handtücher gewechselt. Giuseppe und seine Familie sind tolle Gastgeber. Sie nahmen sich viel Zeit für uns und hüteten Mattia, damit wir das Nachessen geniessen konnten. Die Mahlzeiten waren einfach aber dafür umso köstlicher - Giuseppe hat uns von A bis Z verwöhnt. Die gemütlichen Gespräche bei Cafe und Schnaps nach dem Essen rundeten die Abende toll ab. Wir behalten unser Aufenthalt in toller Erinnerung. Ganz herzlichen Dank an Giuseppe, Paola, Asia, Emanuele und Paola!

    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Unico!"

    04/09/2016

    Vedere una persona che dà il massimo per il proprio lavoro vale un 10 pieno.... Gli alloggi sono curati, cena e colazione ottima! Ma ciò che fa' la differenza è sentirsi come in famiglia! Ci tornerò!

    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "A refaire"

    30/08/2016

    On a passé un tres bon séjour, c'est une tres bonne adresse avec un tres bon accueil. La cuisine était délicieuse (et assez copieuse), meilleur qu'au restaurant....!!! Il y a un acces internet sur leur ordinateur mais pas de wifi.

    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Da ritornare senza indugio"

    29/07/2016

    Mia moglie ed io abbiamo soggiornato da Rubinu per 2 settimane dal 11 al 24 Luglio 2016 e non possiamo che confermare tutto quanto di positivo è già stato detto in altre recensioni su questo agriturismo. Aggiungo solamente , cosa da non poco, che questo è uno dei pochi agriturismo della Sardegna che abbiamo frequentato che offre una volta alla settimana una cena completa a base di pesce, sempre a 5 stelle!!! Grazie Giuseppe e Paola per questo indimenticabile soggiorno ed un bacione ad Asia ed Emanuele.

    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "unforgetable one week stay at Rubinu"

    14/05/2016

    My wife and I spent a wonderful week in april 2016 with Giuseppe, Paola and their children. Giuseppe prepare excellent diners using local products in a lovely way , truly real Sardinian food which you couldn't find in standard pizza restaurants and red wine from the farm is good as. Spent time after diner to discuss recommended sites to visit. Accommodation is in a quiet & pleasant environment if you like relax and trekking in mountains around. Bungalow is large and comfortable, shower could be better. Good situation 20 minutes from Cala Gonome see side and half an hour from Tiscali and Canyon Gorropu very nice trekking sites.

    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Und schon wieder dort....."

    13/09/2015

    Nun schon zum dritten Mal waren wir (2 Erw. + 3 Kinder 12,10 u.7 J.)zu Gast bei Guiseppe und Paola samt ihren Kinder Asia und Emmanuele. Und wieder einmal waren wir rundherum zufrieden. Wieder einmal waren wir für 1 Woche Teil der Familie, sowohl beim täglichen Spielen der Kinder als auch beim allabendlichen langezogenen Menü (4 Gänge, danach Spirituosen und Kaffee) mit Erklärungen und Gesprächen.
    Der Höhepunkt des letzten Urlaubs war unser Besuch des Stadtfestes von Galtelli zusammen mit Guiseppe, der Höhepunkt des diesjährigen Besuchs war das Mitkochen unserer Kinder in der Küche (als wir alleine dort waren). Die weltberühmte Pasta von Guiseppe kann es nun auch während des Jahres geben!!
    Die Lage ist prima (nicht die direkte Umgebung!)zwischen Orosei und dem Gebirge: man hat die schönsten Strände (Orosei) und schönsten Buchten (Cala Conoe, Cala Luna etc), einzigartige Kulturschätze (Nuraghen, Tiscali) und wundervolle Wandermöglichkeiten (Cala Luna, Gorroppu-Schlucht, Wanderungen an der Küste).

    Wir kommen wieder!!!!

    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax e buon cibo"

    05/09/2015

    Siamo appena tornati da una vacanza meravigliosa trascorsa in Sardegna ospiti per 2 settimane in questa struttura. È stato come vivere in famiglia, l'accoglienza, l'ospitalità e il buon cibo hanno fatto di questa vacanza un momento indimenticabile. Giuseppe e Paola sono due padroni di casa eccellenti. L'appartamento era pulito spazioso e accogliente, non mancava nulla.La struttura si trova a pochi minuti di auto da spiagge e mare meraviglisi. Nonostante fosse il mese di agosto non abbiamo mai avuto problemi di parcheggio e di spazi in spiaggia. Anzi spesso tra il nostro ombrellone e quello del vicino c'erano dai 5 ai 10 metri. Le spiagge accessibili in pochi minuti sono: Osalla e Su Barone ma con qualche minuti in più di auto si arriva a Ginepro, Curcurica Biderrosa e tante altre anche loro senza parole. Grazie ancora di tutto vi ricorderemo con affettto e se un giorno torneremo in Sardegna sicuramente soggiorneremo a casa vostra. Un abbraccio forte forte a Giuseppe, Paola e i figli Asia e Emanuele da Daniele, Stefania, Matilde e Tommaso.

    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "RELAX"

    17/08/2015

    Wir haben vier wundervolle Wochen an diesem einen Ort verbracht. Ein klasse Ort, der sich einem erst im Laufe der Zeit in seiner Einmaligkeit erschließt. Guiseppe und Paola haben nicht einfach ein paar Gästehäuschen gebaut, sondern ganz gezielt Bezug genommen auf ursprüngliche, uralte sardische Architektur. Die Herzlichkeit und Empathie, die Paola und Guiseppe und auch deren Mitarbeiter ausstrahlen, nimmt einen vom ersten Moment an gefangen. Man hat das Gefühl, man sei "angekommen". Die Häuschen - jedes mit eigenem Namen - sind reduziert-klassisch und liebevoll eingerichtet. Sie bieten ausreichend Platz und ein gutes Wohnklima, sofern man sich an die Regeln hält. Bei Bedarf kühlt die Klimaanlage den Schlafraum auf die optimale Temperatur. Guiseppe kocht mit so viel Liebe, Fantasie und Können, dass jedes abendliche Essen zu einem Erlebnis wurde. Von Aperitif bis Digestif ist Guiseppe der perfekte und immer gesprächsbereite Gastgeber, mit dem wir auch viel gelacht haben. Allerdings Englisch impossibile! Wir hatten überdies das Glück, einen Großteil unserer Urlaubszeit mit ganz tollen und herzlichen gleichgesinnten Miturlaubern verbringen zu dürfen. Rubinu ist ein Ort zum Erholen und für uns DIE Anlaufstelle für weitere Urlaube auf dieser wunderschönen Insel. Cara Paola e caro Guiseppe molto, molto grazie per tutto ! A nos bidere! Franci e Alfred

    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten