contactModalFeedback

Agriturismo Su Tiresi

Loc. Su Tiresi, SS 125 ( orientale sarda) Km 213,700, 08022 Dorgali (Nuoro)

"Zeer goed"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Dat is geweldig!"

    11/09/2019

    We verbleven op deze boerderij de eerste week van september, hadden we een geweldige tijd, Andrea verrukt ons met zijn diners met typische producten, de productie .... zelfs het ontbijt met yoghurt en jam ... Andrea zeer behulpzaam, mede dankzij de nicht van Luisa Andrea's, hebben we het diner geserveerd, zeer vriendelijk en lekker.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Unieke ervaring"

    08/09/2019

    Andrea verwelkomde ons van harte op de agriturismo en voorzag ons tijdens ons verblijf rondom, bijvoorbeeld ook van verse vijgen uit de tuin. De kamers zijn eenvoudig maar van hoge kwaliteit (goed bed, goede douche, zeer schoon). De zonsopgang boven de zee, die we vanaf het terras konden zien, is fantastisch. We boekten het halfpension en ontvingen een zeer rijk, super lekker en typisch Sardijns diner voor een hele goede prijs. Wij komen op elk moment terug en kunnen de accommodatie alleen maar aanbevelen! Grazie Mille, Andrea! Elisabeth, Annelie en Nancy...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk goed"

    24/06/2019

    Uitstekende, authentieke keuken, zeer hartelijke en attente gastheer, Andrea hartelijk dank voor de geweldige tijd met u!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "fabelachtig"

    04/10/2018

    Een uitzonderlijk welkom. Uitstekend en overvloedig eten. Uitzicht en adembenemende locatie. Bedankt Andrea voor het bijdragen aan onze overnachting met je beschikbaarheid en opleiding
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke lokale keuken, uiterst gracieuze attente gastheer, eenvoudig, schoon en zeer rustig"

    21/07/2018

    Een plek om weg te komen, Andrea maakt geweldig voor zijn gasten, het diner is onvergetelijk, waar voor je geld is geweldig, heerlijke pasta, zelfgemaakte ham en worst in de beste kwaliteit, je krijgt zelden zo'n goede wijn, zelfgemaakte jam en zelfgemaakte yoghurt als ontbijt. Als je een beetje Italiaans kunt krijgen, zal Andrea je veel vertellen over de plaats, de regio, geschiedenis, landbouw, enzovoort. Su Tiresi ligt vlak bij de SP 125 tussen Orosei en Dorgali. Rondom zijn prehistorische plaatsen om te bezoeken, twee prachtige stranden zijn niet ver (ongeveer 20 minuten met de auto), er is ook een mooie grote stalactietengrot.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer goed"

    30/06/2017

    rustige plek goed ..... strikt Sardijnse keuken en vriendelijke serveerster .... ideale plek voor rustzoekers RITORNEREMO hello to all
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "boerderij voor echte kenners"

    26/06/2017

    Het is een boerderij om te leven, stille, koele kamers (periode medio juni) en schoon, ook u kunt genieten van gerechten uit de echte Sardijnse traditie, gemaakt met passie door Andrea, die de echte toegevoegde waarde schrijft de boerderij en waar het wijst op de professionaliteit en vertrouwdheid en niet improvisatie. Helaas, ondanks de grote Andrea betrokkenheid bij de inspanningen om het systeem wifi-receptie is het moeilijk te verbeteren, ook geen disdegnerei het installeren van een kleine koelkast in de kamers. Een boerderij moet bezoeken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Rustig en mooi"

    03/06/2017

    We hebben hier in mei 2017 twee nachten doorgebracht. Su Tiresi is gemakkelijk te vinden op de SS125, net na Dorgali en voor Orosei. Het ligt boven de weg, dus heeft een prachtig uitzicht over de vallei en de kust, en de tuinen zijn hemels - gevuld met citroenbomen, vijgenbomen en jasmijn. We kozen voor B & B, en het ontbijt was eenvoudig: zelfgemaakte yoghurt en jam met fantastische koffie. We hadden geen diner hoewel een ander persoon bleef zeggen dat het goed was. Er zijn tal van restaurants in Dorgali, minder in Orosei. Het is ongeveer 20 minuten rijden naar Cala Gonone - u heeft zeker uw eigen vervoer nodig. Kamers zijn eenvoudig: comfortabel en stil - het enige nadeel is geen koelkast. U kunt ook met de kaart betalen. We hielden echt van deze plek - ook mijn man noch ik spreek goed Italiaans, dus communicatie was een probleem, en er is geen wifi, dus we konden geen toegang krijgen tot Google Translate - eerste wereldproblemen! Maar we kwamen erbij - Andreas was vriendelijk en gastvrij, en ik zou absoluut Su Tiresi aanbevelen voor mensen die op zoek zijn naar een beetje rust en rust in een prachtige omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Rust en eenvoud"

    03/10/2016

    Een agriturismo tussen Dorgali en Orosei makkelijk te vinden, die Andrea zich bezighoudt met toewijding. Het is zeer rustig (geen honden of lawaaierige dieren 's nachts), met prachtige vegetatie en diverse bomen en stekelige peren. Door nadelen, is er geen echte tuin, simlement paar tafels en stoelen buiten de eetkamer in de buurt van de handpalm. Onze kamer was eenvoudig maar voldoende comfort en allemaal goed fontionnait. We vonden het spijtig gewoon niet hebben van een klein terras overdekt tegenstelling tot de meeste van de andere kamers. Voel je vrij om te proberen de ontbijttafel de nacht is een onvergetelijke ervaring in kwaliteit en kwantiteit als Andrea kok zeer goed. Een tip, niet eten of gewoon voor de lunch, want het is zeer rijk en erg lekker, we willen alles proeven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Goede agriturismo met goede sfeer"

    31/07/2016

    We zijn een familie met twee tieners. We hebben echt ontspannen in de plaats en we hebben genoten van het eten. We kunnen de plaats herhalen. Bedankt Andrea
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een culinaire ervaring"

    09/06/2016

    Aftrek is er eigenlijk alleen door de enigszins Spartaans meubilair in de kamers, die vrij goedkoop uitziet. De netheid van het terrein, maar er is absoluut niets te klagen. Accommodatie somber acteren, echter, is heel praktisch en koel, zelfs bij hogere temperaturen. De manier waarop de Gastgeber Andrea, de Sardijnse gerechten bereid en gepresenteerd, zijn een traktatie voor de smaakpapillen en zorgen voor een unieke eetervaring en bijdragen aan een rustgevende sfeer. Een umsorgtes voelen als goede vrienden. Sardijnse gerechten op zijn best. - Dank Andrea!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "excellent"

    04/06/2016

    er vijf van het wiel op de weg waren, Andrea was zeer vriendelijk, kamer zeer schoon, uitstekend eten, uitzicht op de zee beter niet kon doen zou zijn om terug te komen om hem te
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer goede agriturismo"

    18/10/2015

    De eigenaar Andrea erg warm en gastvrij. Zeer goede Sardijnse keuken. De accommodatie eenvoudig, zeer rustig, schoon en goed onderhouden. Prachtige stranden in de omgeving. Harald
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vittorio"

    31/05/2015

    Prachtige omgeving. Grote vrede met bloemen en vogels. Schone accommodatie en goede sanitaire voorzieningen (alles werkt). De keuken is uitstekend van Sardinië. Mooi zorg door de chef-kok Andrea. Zal terugkomen. Tante saluti Vittorio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onaangename hotel en advies"

    05/10/2014

    een echte boerderij. verfijnde omgeving. gastvrij. competent personeel en hun uitstekende landbouwproductie disponibile.prodotti.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten