contactModalFeedback

Agriturismo Su Vrau

Località  SuVrau Posada, TorpŤ 08020 Posada (Nuoro)

"Super"
Volgens 88 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 4
    "Misleidend"

    "Prachtige restaurant, de receptie middelmatig"

    08/09/2015

    Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op zee en het eten is uitstekend. Helaas, niet iedereen is zo klantgericht, de obers in dit hotel. De receptie is een veel minder inspanning om goed te scoren. Dus ons de behuizing van de producten van de boerderij bij het boeken van bijvoorbeeld was beloofd. Na herhaalde verzoeken en een lange wachttijd een pakket dat u ons gaf toen met tegenzin. Service is anders.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    09/08/2015

    de boerderij is in een ideale positie om de zee op gaan in de mooie stranden en genieten van de koelte van de avond voor het diner. ruime en schone frisse kamers. eten geweldig en overvloedig. Een lof voor de zeer speciale mensen obers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Niet een echte agritourismo !!!"

    16/07/2015

    We verbleven hier voor 3 dagen / 2 nachten in juni. Terwijl de kamer echt lekker is, kunt u het kraanwater niet drinken en ze leveren u geen fleswater. Het ontbijt is in de beste continentale stijl met sap uit een machine en eten dat uit pakketten komt. Diner terwijl goed was niet waar agritourismo stijl maar meer zoals die van een restaurant en ik ben niet zeker dat een van het eten dat we aten eigenlijk afkomstig was van de genoemde agritourismo. Deze plek is in feite een bed and breakfast in het beste! Bij het uitchecken zouden ze onze American Express niet nemen, omdat de machine niet werkte maar dezelfde machine gebruikt om een ??andere kaart te nemen. Als u op zoek bent naar REAL agritourismo eten en ervaring, is deze plek niet voor u!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aanbevolen voor iedereen"

    25/06/2015

    Het is het tweede jaar dat we naar de boerderij en vond de plaats verandert voortdurend de plaats is fantastisch en het eten is spectaculair harte feliciteren keep it up ... Het wordt aanbevolen om alle klanten die willen een ontspannen vakantie door te brengen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende structuur"

    24/06/2015

    mooiste boerderij op een prachtige locatie. Groot en pulissime en een geweldig en overvloedig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "gefeliciteerd"

    23/06/2015

    verblijven in juni 2015 uitstekende structuur. felicitaties aan alle medewerkers voor hun inzet en professionaliteit. uitstekend ontbijt en diner allemaal in overvloed en kwaliteit. een knuffel aan Sara, Natalia en Ciriaco.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "tour in de Sulcis met een groep vrienden"

    19/06/2015

    fantastisch verblijf zowel vanuit een gastronomisch oogpunt van wat ambientale.Abbiamo maakte tal van uitstapjes in de omliggende bergen, zelfs het zien in de verte een kudde van hoefdieren 1 (een unieke ervaring) De managers / eigenaren erg beleefd en gastvrij ...... ons we zullen zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Przepiekne gelegen agrotoerisme"

    12/04/2015

    Gelegen op een heuvel van waar u de zee, een spectaculair uitzicht kan zien. Ruime en comfortabele kamers, vriendelijke eigenaren en heerlijke gerechten. Aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "bezoekers"

    09/04/2015

    Het is de eerste keer dat we een beoordeling (mijn vrouw en ik) en een boerderij, dat is de eerste keer dat je een weekend te doen, 4-6 april 2015 Paaszondag en maandag. We kwamen aan om 17.30 uur in de avond van 4 (na 3 ½ uur reizen met de auto), klommen we een steile klim en bereiken de top van een heuvel en domineert een prachtig uitzicht (over Posada en Torpoint gemeenten - NU), waarin er lag een structuur, omringd door een zee van groen zeer goed verzorgd, met de naam "SU Vrau SEAL", en om ons te begroeten met een glimlach (Sara) en een koffie (Ciriaco). Ze ondergebracht in een kamer zeer gezellig en goed onderhouden, met nieuwe meubels en uitstekend vakmanschap. Het pand is gelegen in een zeer rustige omgeving en we hebben een goede nachtrust (in het vorige weekend de eerste nacht dat we nooit rustte), na het nuttigen van een echte diner, typisch Sardijnse. Samenvattend kunnen we zeggen dat we brachten een vrolijk Pasen en Paasmaandag, we waren goed bij het ontbijt, gevarieerd en overvloedig, op diners en in het bijzonder de lunch op tweede paasdag, na een goede gezellige borrel met alle gasten van dit evenement, het was echt uitputtend , elk gerecht met echte producten en vlees en zowel vis en complimenten aan de chef-kok, gekookt tot in de perfectie. We waren goed en benadrukken de vriendelijkheid van alle mensen die zijn verslaafd aan de echte gastvrijheid van de Sardiniërs, en als we door een goede koffie werden begroet, wordt u begroet met een glimlach door Sara en goede Ciriaco koffie. SEE YOU !!!! PRESTOOOOO Tore en Oenella Sant'Antioco (CI).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen verblijf"

    14/09/2014

    Het verblijf was zeer aangenaam, de kamer schoon en geweldige vooruitzichten. Helaas, op de eerste nacht onze kamer was nog niet gratis, dus werden we meegenomen naar een ander hotel, die was prima. Het personeel van het land hotel waren erg vriendelijk en ging uit in de avond ook tijd om te chatten met ons gemaakt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "buitengewoon. vakantie"

    11/09/2014

    Mijn naam is Renzo. You. Het tweede jaar ga ik op vakantie in Sardinië naar boerderij Suvrau meestal passeren we 25 dagen in augustus. Een plaats. Dat laat u alleen sprakeloos vanwege de ligging van de berg aan de ene kant en een panoramisch uitzicht op een naburig land dat Posada wordt aangeroepen met zijn prachtige toren die oplicht in de nacht met de achter de zee achtergrond wat te zeggen nu dit maakt je ontspannen . De boerderij is een familie gerund. Er zijn geen woorden voor beschikbaarheid. En de vriendelijkheid van de eigenaren. Ciriaco en Diego en hun mogli.le kamers zijn comfortabel en schitterende tuinen en lanen verzorgde elke dag. De residentiële heeft. Een mooi en schoon zwembad met ligbedden en parasols. Hoewel ik kan garanderen dat de positie. Dell boerderij ligt dicht bij de stranden mooier Sardinië als hoofd open haard, Saint Lucia, Berchidda San Teodoro, hoofd paardenstaart, Puntaldia, etc ........ Voor zover. Het ontbijt is de maaltijd die ik moet zeggen dat dit jaar. Stata werkelijk uitstekend elke dag met verschillende en heerlijke gerechten zowel vlees echt mijn diepste complimenten aan de chef-kok vis en de snelheid en de vriendelijkheid van de jonge mannen en vrouwen die dienen up tafels, ylenia etc ... Ik moet zeggen dat Ciriaco en zijn familie opende een nieuw restaurant de nieuwe kamers met groot succes en ik denk dat alle mensen die waren, waren tevreden met hun vakantie ik persoonlijk sodisfattissimo voor deze garantie met je ogen deze plek gesloten. Ik hoop van harte dat de gezondheid van me zal helpen, want volgend jaar zal ik terugkomen naar Ciriaco groeten aan iedereen voi.Renzo Massaro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "WANNEER GAAN VIA CI LAAT HET HART"

    09/09/2014

    We keerden terug voor de tweede keer dit jaar en zelfs beter dan de vorige, omdat ze de kwaliteit van het eten (vlees en vis keuze elke dag) en de hoeveelheid van het ontbijt zijn verbeterd. De plaats is mooi met een prachtig uitzicht en zeer goed verzorgd. De eigenaren (Ciriaco en Diego met hun begeleiders) zijn vriendelijk, behulpzaam en zeer vriendelijk. Het verdient echt !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "STRUCTUUR LOVELY ....."

    02/09/2014

    mooi in de landelijke omgeving met aangelegde tuin met bloemen en olijfbomen en frutti.Situato op een prachtige locatie met een adembenemend uitzicht. Vanaf hier heb je de gelegenheid om te bezoeken in een korte tijd veel wonderen van de noord-oost kust van Sardinië. zeer goede bella.Cucina zwembad, gevarieerd en oprecht (echt top kwaliteit) .Een grote dank aan de legendarische Ciriaco aardig vriendelijk en behulpzaam. Een speciale groet aan mevrouw Catherine Diego en de respectieve mogli.Personale buitengewoon vriendelijk, met name Ylenia en Massimo zeer professioneel en hard werken. Hier hebben we alles wat je maar kan wensen voor een heerlijk ontspannen vakantie. Aanbevolen voor zowel koppels en gezinnen. Ervaring te worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    07/08/2014

    Rustig, mooi uitzicht, zeer goed eten. Mooi strand in de buurt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke week"

    23/07/2014

    De plek is geweldig het menu is ongeëvenaard voor kwaliteit en keuze, complimential cuoco.Ci geweldige tijd. Personeel Massimo en Ilene twee aardige mensen en zijn geen .van Ciriaco zeggen ... erg aardig en vriendelijk tutto.Da voorzichtig zijn om meer te behandelen de hygiëne van de kamer in stabieler dan voordat de bouw, zelfs indien uitgevoerd in een voldoende wijze (omdat de kwaliteit van ' agriturismo) .Als ik terug in Sardinië zeker Ciriaco op Vrau.Consigliato
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten