contactModalFeedback

Agriturismo Li Pireddi

Loc. San Biagio, Aglientu 07020 Aglientu (Sassari)

"Super"
Volgens 61 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "rundum gelungen"

    04/11/2019

    Feine Unterkunft, feines Essen, sehr gepflegte Anlage, sehr viele hilfreiche en gute Hinweise seitens Inhabern.
    Für Paare ist das Baumhaus eine absolute Empfehlung wenn das etwas besondere gesucht wird.
    Dieser Agriturismo ist sehr beliebt bei Familien mit kleinen Kinder.......sollte bei Paarurlaubern mit berücksichtigt werden......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Enthousiaste recidivisten"

    29/09/2019

    We komen al jaren met veel plezier naar Li Pireddi. Gabriele en Tatti hebben hier een prachtig natuurgebied behouden en opgebouwd. Elk huisje heeft zijn eigen charme en is bijna altijd voorzien van een kleine keuken. De kamers zijn schoon en smaakvol ingericht.
    Voor ontbijt en diner ontmoeten we elkaar in het centrale gebouw (alleen W-lan plaats) aan een grote tafel voor het diner. Na aanvankelijke vrees voor contact, barst de knoop uiterlijk bij de laatste Mirto of Limoncello, wat verplicht is.
    De maaltijden worden gekookt volgens Sardijnse recepten en worden afgewisseld met vegetarische, vlees- en visgerechten. Elk een kracht om rekening mee te houden.
    Tatti wordt ondersteund door de goede ziel Nella, die elke wens uit je ogen leest.
    De stranden richting Santa Teresa en Badesi zijn in 20 tot 60 minuten te bereiken en zijn een droom op zich.
    We komen zeker terug!

    Steffi, Martin en Philipp...


    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend"

    27/09/2019

    Er heerst een ongelooflijk ontspannen en familiaire sfeer. Je eet met alle gasten aan dezelfde tafel.
    Tatti is de ziel van de Agritourismo, ze is een geweldige kokkin en een fijn persoon, haar citroentaart is onverslaanbaar.
    Elke ochtend hebben we vers, zelfgebakken brood.
    Alle kamers zijn individueel ingericht en ingericht met veel aandacht voor detail.
    Gabriele heeft zeer goede tips voor vrijetijdsactiviteiten klaarliggen.
    We voelden ons zeer comfortabel en willen graag nog eens terugkomen.

    Gabriele en Franz
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Aangenaam, rustig verblijf"

    24/09/2019

    Zeer mooi, rustig en ontspannend complex. Je kunt zien dat iemand veel tijd heeft geïnvesteerd. Gabriele is een zeer goede gastheer en geeft ook veel tips als er naar gevraagd wordt.
    We zaten in de enkele boomhut, die echt prachtig in het bos is gebouwd, de veranda is prachtig en ideaal voor een Apreo na een mooie dag. Het uitzicht vanaf het bed tot aan de kurkeiken, gewoonweg prachtig.
    Alleen de douche zou nog moeten wennen, want 2 muren waren volledig beglaasd, zodat men het bos in kon kijken.
    Het diner en ontbijt werd altijd aan een grote tafel met alle andere vakantiegasten genuttigd. Voor het eerst ongebruikelijk, maar het had wel heel grappige avonden opgeleverd!
    De keuken is echt uitstekend en de gerechten zijn typisch voor de regio.
    Wat ontbreekt in onze optiek is een mogelijkheid om een aperitief te krijgen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goed verblijf"

    27/08/2019

    We brachten 6 heerlijke dagen door in het Vermentino huis, aan de voet van de wijngaarden.
    Gabriele is een zeer goed advies (wandeling, strand...) en Tatianna's eten is gewoon heerlijk,
    dit alles in een uitstekende sfeer tijdens de maaltijden met de andere vakantiegangers dankzij het warme onthaal van Gabriele en de kennis en vriendelijkheid van haar personeel.
    Wat betreft de zeilcruise, gewoonweg magisch.
    Nogmaals bedankt voor deze kostbare momenten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Prachtige week met kinderen"

    07/08/2019

    We hadden een geweldig verblijf met twee kinderen (8 en 9 jaar). Gabriele en Tatti zijn zeer warme en vriendelijke gastheren. De locatie is prachtig; op een heuvel met uitzicht op een vallei en gelegen tussen kurkeiken. Vanaf hier hebben we mooie dagtochten naar onder andere La Madallena Island en prachtige stranden. Het hoogtepunt was de zeiltocht naar Bonifacio en een aantal geweldige snorkelplekken. Het diner was ook erg goed: Tatti is een goede kok en Gabriele maakt zijn eigen wijn. De kinderen vonden het heerlijk om tot laat in de avond met de andere kinderen buiten te spelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannende vakantie met leuke gastheren en gasten"

    28/07/2019

    We hebben hier een magische week mogen doorbrengen. De kamers zijn bijzonder schoon en liefdevol ingericht. De gastheren zijn onopvallend en toch altijd alert. We hadden heel aardige medegasten, zodat wij en onze kinderen snel aansluiting vonden. De zeiltocht was een ervaring. We komen zeker terug!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Amazing stay!"

    06/07/2019

    Gabriele and Tattiana are an amazing, energetic and kind hosts. Our family of 6 (4 children) had an incredible time. Tatti and Gabriele's children played with our teenagers and our 6 year old every day. There is a large lawn with a trampoline, and the pool is amazing. Breakfast and dinner were divine (seafood risotto, beef with arugula, etc) , and Tatti went out of her way our very picky eater, for whom she made plain pasta with butter every night! Nights are communal dining with lovely people from all over the Europe.
    Gorgeous and wild beaches are a 15 minute drive. There is no AC in several of the rooms, so expect to get up with the sun as your windows will be open. Tatiana had amazing coffee ready even if we were up earlier than the breakfast start time. Gabriele also took us sailing to Corsica, and this was our family's favorite experience of the entire 2 weeks. We miss this magical place already!

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het moeilijkste is om te vertrekken ..."

    13/09/2018

    Vijf droomdagen bij het huis van Gabriele en Tatiana in Vermentino. Met uitzondering van de grillige airconditioning de eerste nacht, alles was perfect (uitstekende bedden, goed uitgeruste keuken die we niet hebben gebruikt omdat we alle ontbijt en avondeten samen namen) Een Li Pireddi, alles is te de vreugdevolle en welwillende sfeer die zowel gasten als gasten heersen, groot en klein, vooral tijdens diners, hoogtepunten van onze tijd. Met Tatiana's gezonde keuken en Gabriele's jovialiteit zijn de gesprekken verweven in alle talen, geholpen door wijn, mirte en venkellikeur. De tocht aan boord van de boot Gabriele is een niet te missen gelegenheid om het vlotte zeilen te ontdekken: de aankomst op Bonifacio en zwemmen op de Lavezzi-eilanden zijn zeldzame momenten. Nogmaals bedankt aan Gabriele voor haar warme gastvrijheid en felicitaties aan Tatiana voor deze prachtige energie en voor de glimlach die ze weet te behouden ondanks de vermoeidheid van haar lange dagen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische 5 dagen in Li Pireddi, wil gewoon onze volgende vakantie plannen!"

    22/08/2018

    We brachten een heerlijke vakantie door in Li Pireddi met onze twee jonge kinderen. Dit is voor ons de perfecte balans tussen authentieke boerderij en modern comfort. Onze slaapkamer in een geïsoleerd klein huis was leuk, juiste maat, super schoon en had een volledig uitgeruste keuken en een terras. Maar we hebben er nooit gekookt omdat de diners die Tatiana had bereid zo heerlijk waren dat we er geen wilden verliezen. Gabriele is de perfecte kapitein om vandaag naar Zuid-Corsica en Lavezzi te zeilen, zowel volwassenen als kinderen waren dol op onze dagtrip naar Bonifaccio op Gabriele's Boat. Deze regio is nog steeds wild en de stranden zijn prachtig, op slechts enkele km van het huis. Het feit dat we op een paar kilometer van het strand in de bergen waren, garandeerde ons ook 's nachts een koele temperatuur, zelfs tijdens hittegolven. We hebben echt genoten van het zijn in een kindervriendelijke omgeving in de boerderij (kinderbad, trampoline, slingers ...) en ze onafhankelijk laten komen en gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch mooi"

    27/07/2018

    Mooi, liefdevol onderhouden gebied met nog mooiere eigenaars. In een paar minuten bent u op de turquoise blauwe zee en net zo snel terug in de idylle en rust. Het hoogtepunt is het vers bereide diner met de andere gasten elke avond. U zou moeten weten dat er geen airconditioning is, die wen aan en wlan slechts op één plaats beschikbaar is ;-).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geweldige plek, vooral met kinderen"

    01/07/2018

    Voor mij was het echt de ruimte en de gasten die de ervaring tot een geweldige ervaring maakten. Kinderen vonden meer kinderen om mee te spelen en voor mijn dochter kon ze niet wachten om met de andere kinderen te spelen toen ze wakker werd en terugkwam van het strand naar huis. Ze hield van elke minuut. Natuurlijk, er kan wat meer variatie zijn als het gaat om het ontbijt (ik zag de kaascommentaar), grotere dinergedeeltes, en mijn koelkast hield de temperatuur niet goed vast toen ik naar de winkel ging en dingen kocht die ik zo had om veel van het eten weg te gooien, maar voor mij was het belangrijkste dat mijn dochter gelukkig was. Ik kan geldigheid zien in sommige opmerkingen over eten, maar over het algemeen waren we blij zolang onze dochter blij was. Misschien een beetje te duur. De reis naar Corsica op de boot is zeker de moeite waard. Dit is mijn tweede Agriturismo-ervaring en het was onvergetelijk. De gasten waren zo veel plezier en de zelfgemaakte likeur ook!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek!"

    28/06/2018

    Li Pireddi is een waar paradijs. De plaats is echt mooi en het bezit verdient het maximum van de stemmen. De eigenaren zijn erg aardige mensen die je een comfortabel en welkom gevoel geven. het is een plek waar gezinnen met kinderen en koppels hun eigen ruimte in perfecte harmonie kunnen vinden. Laatste positieve noot is voor het uitstekende ontbijt en diner dat daar wordt geserveerd. Een vakantie daar is echt goed besteed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "rustige en mooie dagen in het binnenland"

    21/06/2018

    We brachten een week door als een gezin van 3 op de Li Pireddi accommodatie en hebben ervan genoten (met kleine nadelen). Helaas functioneerden de aankomst en de receptie niet zo: niemand kon ons vinden, die ons liet zien waar onze accommodatie zich op het grote terrein bevindt en de zware regen deed de rest ... Nadat de aanvankelijke moeilijkheden werden overwonnen en we de plaatselijke omstandigheden behandelden In de volgende week hadden we een goede tijd in het midden van een ongerepte landschap, vriendelijke en behulpzame gastheren. Het ontbijt en het diner zijn aan een grote tafel gepleisterd en creëren nabijheid met de andere gasten. Het is aan iedereen, of ze het nu leuk vinden of niet. zij die erbij betrokken raken, mensen leren kennen en de communicatie onderhouden. Het diner wordt ten zeerste aanbevolen, omdat het zeer gevarieerd, smakelijk en authentiek is. Het zwembad is ontspanning voor groot en klein en een goed einde van een warme dag ... Onze accommodatie was een steltenhuis "Tarzan & Jane": functioneel, smaakvol ingericht en aangevuld met een extra bed. Het is bedoeld om te slapen, niet om langer te blijven dan een gezin. De prijs voor de accommodatie incl. Ontbijt leek te ambitieus, de encore voor het diner is meer dan gerechtvaardigd en elke cent waard!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Leuke woning met eenvoudige kamers"

    17/06/2018

    Het gebied is goed onderhouden en liefdevol ontworpen, het diner samen geweldig. Kinderen zijn welkom en kunnen zich vrij bewegen. Speciaal aanbevolen voor een paar dagen verblijf in de loop van een rondreis. Als een gezin van vier, was de prijs / kwaliteit verhouding niet helemaal goed voor ons want we hadden een zeer eenvoudige tweepersoonskamer met een geïmproviseerde stapelbed. Het loont om precies op voorhand te informeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Li Pireddi reageert
    Bedankt Martina voor je positieve opmerkingen. Over de essentiële kamer, terwijl ik je observatie respecteer die gebaseerd is op je eerdere ervaringen, schrijf ik dat dit de normen van boerderijen respecteert en overtreft. De LI PIREDDI-accommodatie, waar u verbleef, is 5 x 4 meter en is uitgerust met alle services, waaronder airconditioning. Om het essentieel te definiëren is reductief. ... Zoals in andere eerdere opmerkingen merk ik in de opmerkingen van de dame een ongegronde verwachting op. Ik ken geen boerderijen waar, naast de kamer, een kamer wordt aangeboden, zoals gevraagd door de dame. Overweeg ook de kosten. Ik reis ook en ik kan schrijven dat zelfs in 4-sterren hotels, waar de kosten twee of meer bedragen dan onze tarieven, het kameraanbod exclusief de woonkamer is.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten