contactModalFeedback

Agriturismo Li Sitagli

Via Stazzi Sitagli 19/2 box 552, Olbia 07026 Olbia (Sassari)

"Super"
Volgens 48 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voll zu empfehlen"

    20/05/2019

    Wir waren mit unserer 13 monatigen Tochter da und würden jederzeit wieder kommen. Traumhaftes Grundstück, schöne Nähe zu den schönesten Buchten Sardiniens und herzliche Gastleute.
    Zimmer sind sehr gut und sauber, für die Kinder gibt es ein Pony, Esel, Schweine, Schafe, Hunde und Kühe zum anschauen und sehr gutes Essen. Alle Gäste sitzen an einer langen Tafel, egal woher. Einer der lustigsten Abende setze sich aus Italienern, Amerikanern, Deutschen und Belgiern zusammen.

    Wir würden jederzeit wieder hin und können es uneingeschränkt empfehlen.

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was perfect."

    02/05/2019

    Hartelijk welkom, verzorgde kamers en heerlijke maaltijden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect "

    17/03/2019

    Het is allemaal zo goed. Onverslaanbaar

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie bij Li Stagli! "

    19/02/2019

    Prachtig gastgezin, geweldig eten en een mooie locatie !
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Authentieke familievakantie"

    03/10/2018

    We brachten 2 weken met onze twee dochters (1 jaar en 3 jaar oud) op de boerderij en waren erg enthousiast. Onze dochters hadden speciaal plezier in de dieren (koeien, honden, varkens, kippen enz.). De 3-jarige kon zich vrij bewegen in de tuin. Er was altijd wel iets te ontdekken voor haar. Francesca en Augustino zijn geweldig, behulpzaam en zeer attente gastheren. Het eten, dat altijd vers wordt bereid door Francesca, is gewoon heerlijk en van een zeer hoge kwaliteit. We aten in een restaurant en hadden daar spijt van. We zijn net gewend geraakt aan de kwaliteit van Francesca en Augustino :-) Mensen die hun vakantie een beetje buiten het massatoerisme willen doorbrengen en de voorkeur geven aan een verblijf in een authentieke omgeving, zijn precies op deze boerderij. We zeggen alleen maar goede dingen over jou, beste Francesca en Augustino :-) Tot ziens !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    31/07/2018

    Ik zou mijn beoordeling op een gepaste manier willen structureren, te beginnen met het warme welkom van de eigenaren, Agostino en Francesca, klaar om met een glimlach aan elke behoefte te voldoen. We hebben een echte schattigheid ingeblazen die ons heeft gewonnen. De kamers zijn comfortabel, schoon en functioneel. De keuken is uitstekend, smakelijke gerechten en hun productie; aangename omgeving. Het is leuk om structuren te zien die, naast de schoonheid van de locatie, nog steeds geloven in de kwaliteit van eten. Een ervaring die me echt heeft geregenereerd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "groot"

    21/05/2018

    Ik was gisteren voor kleinkind van de eerste communie. Hoffelijkheid van kwaliteit
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek en mooie mensen !!"

    23/09/2017

    Na drie dagen door te brengen in de mooie 'Li Sitagli', kunnen we alleen de eerdere beoordelingen bevestigen: Francesca en Agostino zijn ongelooflijk warme en gastvrije gastheren! Het diner was gewoon geweldig, het ontbijt net zo veel (we hebben genoten van het onder een 850-jarige olijfboom!) Het uitzicht is prachtig, de kamers zijn echt zoet en gezellig! We zouden altijd terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer familiere en persoonlijke sfeer"

    15/09/2017

    Francesca en Agostino altijd geprobeerd. We voelden ons helemaal thuis. Soms wordt de buitenlucht was een beetje sterk. Hoogtepunt van ons verblijf was de Sardijnse avond. SUPER!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten, liefdevol ingerichte kamers en ruimtes"

    15/09/2017

    Very nice family. Dieren op het terrein. De kamers zijn zeer mooi ingericht en voorzien van airconditioning. Het eten is erg goed. Geweldig uitzicht vanaf het terras met een grote oude olijfboom op zee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige agriturismo"

    06/08/2017

    Agostino en zijn mooie familie zijn geweldige gastheren! De kamers zijn zeer schoon, je krijgt elke tweede dag verse handdoeken. Het eten is gewoon geweldig! Verse huisgemaakte kaas elke dag, de zelfgemaakte kip is fantastisch, alles is super lekker !!! De agritursimo is omringd door prachtige natuur en rustig en rustig. Als u op zoek bent naar een agriturismo dichtbij Olbia, is Li Sitagli het beste dat u zich kan voorstellen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk verblijf"

    31/07/2017

    We hadden een geweldig en ontspannen verblijf in Agostino's en Francesca's. Zulke aardige mensen die altijd bereid zijn om te helpen. Mooie en schone kamers, netjes ingericht. Het eten was heerlijk. We hebben genoten van het zelfgemaakte diner en samen met andere gasten bij de eettafel zitten. We kunnen deze plek hartelijk aanbevelen! Dank u Agostino en Francesca voor uw gastvrijheid, we hadden geweldige vakantie in Sardinië. Groeten uit Beieren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Li Sitagli reageert
    Lieve Eugenie, Wij danken u voor uw woorden. Wij proberen onze gasten alles te bieden, en het is een grote plezier voor ons om met mensen te werken, zoals u, zoals onze keuken en ons concept. Wij sturen u onze beste wensen uit heel warm Sardinië. Agostino & Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ", Heerlijk eten beste restaurant, geweldige sfeer, goede service, al met al, voor ons de plek eerst rond Olbia"

    04/07/2017

    We waren daar te eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Li Sitagli reageert
    Geachte mevrouw Evelyne, Dank je wel. We hoeffne ontmoet andere tijd met ons. Veel groeten van Li Sitagli
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "perfecte vakantie"

    18/06/2017

    Een super grote boerderij met een goede sfeer. De eigenaren zijn super aardig en alles is zeer vertrouwd. Francesca kookt geweldig en elke avond is erg leuk als allemaal bij elkaar te zitten en te genieten van het eten en de wijn. Ons kind zou kunnen ravotten geweldig en was goed bezig met de andere kinderen. De locatie is perfect voor het verkennen van het Noorden. Dit geldt voor zowel de stranden en de La Madalennas of Capo Testo. Zelfs Alghero is slechts ongeveer 2 uur rijden. We hadden de bungalow in de tuin met 1,5 kamers en een eigen douche. Alles was schoon en netjes en was zelfs schoongemaakt of vervangen de handdoeken. Wijn en water was er extra tijd voor gratis! De gastheren zijn zeer attent en altijd denken aan het welzijn van uw gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Een week bij Francesca en Agostino."

    07/05/2017

    We hebben het heel fijn gehad bij Francesca en Agostino! Erg gastvrije mensen, lekker eten, keurige, schone kamer, veel ruimte om te zitten of te wandelen rondom de boerderij, alles heel smaakvol ingericht. Fijn dat je daar 's avonds kunt eten en een wijntje kunt drinken. Rust, ontspannen, genieten!!!

    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten