contactModalFeedback

Agriturismo Camboni

Loc. L'Annunziata snc -, Castiadas 09040 Castiadas (Zuid-SardiniŽ)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "aangenaam verblijf"

    09/09/2017

    Dankzij de beschikbaarheid en de ervaring van de familie die de boerderij loopt, ik brachten een aangename week. De locatie is gunstig gelegen voor vele mooie stranden en baaien, de auto absoluut noodzakelijk. Dinners overvloedig en genezen, de grondstoffen van uitstekende kwaliteit, traditionele gerechten, lijkt te worden gehost in het huis van vrienden, dankzij de lange tafel, dat maakt het onmogelijk om niet te socialiseren. Uitstekende geesten van het huis aangeboden aan het eind van de maaltijd. Ik zou alleen maar aanraden een buitenruimte voor de gasten met stoelen en ligstoelen te creëren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig en we hadden een geweldige tijd"

    13/07/2016

    We verbleven mij en mijn vrouw de eerste week van juli 2016 en we hadden meteen een geweldige tijd dankzij de mogelijkheid van Sì.gra Dina en haar man Gino om een ??familiale sfeer en vriendelijke creëren onder alle gasten bijeen aan tafel voor het diner. De keuken was geweldig en eenvoudig en vriendelijke mensen houders. Echt een geweldig stel. Het was ook dankzij hen een leuke vakantie. Ezio en Vilma Asti
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    Goedenavond we zijn blij dat je je gevonden goed en we hopen u terug als gast in ons huis te hebben.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geschikt voor alle vormen van toerisme. Om in aanmerking te worden genomen."

    12/07/2016

    Locaties in absoluut tranqiulla, een beetje ongemakkelijk over geserveerd steden. Logistiek is gepositioneerd in een plaats waar u gemakkelijk alle van Costa Rei en Villasimius in een korte tijd kan bereiken. De mevrouw Dina is een zeer behulpzaam en je kunt duidelijk zien dat het duurt allemaal de wil om de best mogelijke service te geven aan de gasten. Je eet vermente goed, zelfgemaakte, de moeite waard genieten van de gerechten die altijd maakt meerdere. Brava.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Camboni reageert
    Goedenavond, we zijn erg blij dat je gevonden hebt om comfortabel en we hopen weer te ontmoeten binnenkort zelfs als gasten in ons huis. Agriturismo Camboni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie thuis"

    11/07/2016

    Geweldig eigendom, ik verbleef in een appartement met mijn vrouw en mijn twee kinderen van 7 en 3 jaar. Het appartement wordt compleet geleverd met alles, het is zelfs beschikbaar wasmachine en zeer schoon. Geweldige locatie, 10 min. van Costa Rei en vele mooie stranden. Dhr. Gino en mevrouw Dina zijn geweldige gastheren! Het eten is uitstekend, net als de uitstekend idee om te dineren aan dezelfde tafel met de andere gasten en de gastheren. Uitstekende gelegenheid om te socialiseren en vrienden te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    Goedemorgen. Wij danken u voor uw mening en we hopen terug te verwelkomen in ons huis. Agriturismo Camboni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ontspannen vakantie"

    30/08/2015

    Geweldige vakantie om weg te komen van de gebruikelijke hectische leven te krijgen. Echte eten, anders elke dag, lekker gekookt. De formule samen dineren I rate zeer geschikt. Een paar minuten rijden kunt u veel mooie stranden te bereiken. Schone kamers en comfortabel. De managers zijn hartelijk. Ze zeggen niet meer. Ik zou het iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Excellent !!!"

    28/08/2015

    We wilden niet echt weten wat te verwachten en het overtrof al! Groot appartement, uitstekende Sardijnse gerechten en ongelooflijk vriendelijke gasten !!! De volgende boerderij kon niet bijbenen. Een absolute ervaring, die we niet zullen vergeten. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "terugkeren Sardinia"

    07/08/2015

    Iedere keer is dat ik binnenkwam casa.Tutti gasten in één tabel te weten piacevolmente.Il Mr. Gino weet hoe de juiste plaatsen Ms. Dina en mevrouw Joan zet liefdevol bereiden traditionele gerechten in eccellente.Nelle niet zo dicht alleen prachtige stranden, maar ook archeologische vindplaatsen. Zie je volgend jaar. Gian Luigi en Susanna Mantova
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Juni / juli 2015"

    02/07/2015

    We waren er zes dagen. De volgende Oordeel: - Accommodatie zeer goed en schoon - Eten erg goed, Keuken heel liefdevol - Society aan de tafel, meestal 20 mensen op de juiste untehaltsam en interessant. We komen terug Hildegard en Erwin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een paradijs"

    03/01/2015

    Hoe vaak doen we wanneer we willen ons in Sardinië brengen hebben we gezocht op het net een boerderij in de door ons bepaald gebied. Ik moet zeggen dat de keuze was nooit meer apt. De locatie van het hotel is perfect, een paar kilometer van de kust, maar tegelijkertijd midden in de natuur, in een mooie, ontspannen en weg van de hoofdwegen. De enige "ruis" die we gevoeld van onze gezellige appartement met een tuin waren de wind of een in de richting van dier. We konden ook genieten van de vrijgevigheid en gastvrijheid van de hele familie (Gino, Dina, Giovanna, Stefania en Luca) die ons thuis voelen, eten en drinken aan dezelfde tafel unieke delicatessen, bereid met deskundige handen. Wat anders te zeggen? Een echte ervaring van wat het altijd het plattelandstoerisme moet zijn. ABSOLUUT worden aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    12/09/2014

    Ik woon boerderij voor meer dan 20 jaar; Ik heb bezocht in elke regio, vanaf Puglia, Lombardije, Umbrië, Ligurië, maar dit was absoluut de beste. De nederzetting is gelegen in een strategische positie om de mooiste stranden in het zuidoosten te bereiken; is een prachtig gebouw, de appartementen zijn smaakvol ingericht en zeer aangenaam om te leven. Ik en mijn familie hebben 12 heerlijke dagen, verwend door de uitstekende keuken van Mrs. Dina en door de aandacht van de heer Gino en hun dochters. Alle absoluut lieve mensen en waar! avonden in goed gezelschap zal onvergetelijk zijn, al zittend aan dezelfde tafel, nippend aan een heerlijke Cannonau en proeven van de heerlijke Sardijnse gerechten, van malloreddus, de speenvarken, de vis altijd oprecht en diverse bijgerechten, eindigend met heerlijke traktaties en grote mirte . Plaats absoluut aanraden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte vakantie met een één jaar oude zoon"

    02/08/2014

    We hebben besloten om onze vakantie door te brengen in dit grote land van het zuiden van Sardinië, gezien het feit dat we nog niet hadden gezien. Dit jaar was er ook bij ons onze kleine deed hij een jaar en aan het begin van de proccupazioni waren veel, maar hier eigenlijk we gewoon zijn van gedachten veranderd. Een plek op het platteland, zonder het verkeer en de stress van toeristische bezienswaardigheden, dicht bij de vele mooie (misschien wel de meest 'mooi) stranden van Sardinië, schoon, of risico voor de baby die begonnen met het maken van zijn eerste stappen. Een pluim voor de keuken, echt goed, we hadden een diner er elke nacht, en het leuke is dat je het allemaal samen in een tabel op hetzelfde moment, dus we kennen elkaar en kennen elkaar realiteit van ons land, maar ook andere landen. Het lijkt echt thuis, de eigenaren en al het personeel, inclusief de dochters en genres, zeer beleefd en vriendelijk. Maar hier zijn we met behulp van het landbouwbeleid dat consumeert wat 'produceert. We zijn van plan om terug te gaan, want we waren gewoon op vakantie! Dina dank en bedankt gino (de eigenaren) om al uw medewerkers.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sylvan en Cosimo"

    01/08/2014

    We zijn net terug van een ontspannende en verkwikkende vakantie "familie", in het groen, een paar kilometer van de mooiste stranden. Onze accommodatie was ruim, comfortabel en schoon, uitgerust met airconditioning, tv en koelkast. De eigenaren zijn erg vriendelijk en gastvrij, de maaltijden zijn "nul km", de keuken is authentiek, overvloedig en lekker, gekenmerkt door de grote fantasie van mevrouw Dina. De structuur, die doet denken aan de "echte" Farm, waar contact met de agrarische gemeenschap prevaleert boven het hotel. We raden het, ... felicitaties aan alle !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "lady"

    21/07/2014

    We brachten alchuni dagen en we vonden het geweldig! Ms. Dina en haar man zijn mensen impegniati voor hun gasten, een zeer goede kok die ons heerlijke specialiteiten, vers gemaakt, uitstekend !! Een adres aan te bevelen. Er zal een mooie herinnering van de avonden van ontmoetingen met andere mensen en gezelligheid blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    We zijn erg blij dat je je gevonden goed en dat je de geest waarin sturen zelfs we terug van ons bedrijf, die weigerde een luxe accommodatie te hebben gevangen, maar stellen een vakantie gemaakt van eenvoudige dingen, geserveerd op unieke tafels, zodat door ook menselijk contact tussen verschillende gasten bemoedigend. We hopen weer te ontmoeten. Agriturismo Camboni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het goede pasta in de wereld !!!"

    07/05/2014

    We all`agriturismo slechts een verblijf van een nacht, maar het was een onvergetelijke avond. We hadden een diner samen met Camboni familie en was erg grappig! Mevrouw Camboni heeft een heerlijk diner gekookt (pasta, vlees met bijgerechten allemaal zelfgemaakt fruit uit de tuin, zelfgemaakte taarten, caffee en mirte :)) Iedereen was vriendelijk en gastvrij. Mevrouw Camboni gaf ons ook veel informatie over excursies. De kamers zijn zeer ruim en schoon. We raden alle deze boerderij! We kijken l`ora om terug te keren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    Goedemorgen we zijn erg blij dat je boete. Zelfs voor ons was het een genoegen om U te verwelkomen in het bedrijf. We hopen dat we elkaar weer ontmoeten, zodat u kunt ons vertellen hoe het ging van uw verblijf in ons mooie eiland. Agriturismo Camboni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wat een vakantie !!!"

    26/10/2013

    Met mijn familie in juli heb ik tien dagen op de boerderij van Camboni. Het was een van de best gemaakte reizen, niet alleen voor de zee en de kust hier in de buurt is echt spectaculair, maar ook omdat door Camboni we vonden een heleboel gastvrijheid, warmte, gezelligheid en lekker eten. De boerderij ligt op het platteland, dus het is perfect voor degenen die willen ontsnappen aan het casino te blijven, maar tegelijkertijd heel dicht bij de buurlanden waar ze kunnen alles wat u nodig heeft. De appartamemti zijn zeer ruim, schoon en compleet met televione, koelkast en wasmachine, dat is geen kleinigheid! Maar de echte kracht van de boerderij van de familie Camboni die ons thuis voelen, altijd vriendelijk, behulpzaam en zeer aanspreekbaar. Bovendien, het eten is echt goed, gezond, gezond, want alles komt voort uit hun bedrijf. Ik ben het niet helemaal eens met degenen die het voedsel hebben in diskrediet gebracht, want het is gevarieerd, overvloedig en bijzonder goed, zowel het ontbijt en diner. In het kort, vonden we alles wat we waren op zoek naar een agriturismo beschikt en nog veel meer, zeker nieuwe vrienden (de Camboni) en een prachtige plek die het verdient aan te bevelen aan vrienden en terug te keren naar. Michela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten