contactModalFeedback

Agriturismo Camboni

Loc. L'Annunziata snc -, Castiadas 09040 Castiadas (Zuid-SardiniŽ)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "xxx"

    10/08/2011

    uitstekende nieuwe huisvesting en een goede comfortabel en rustig in vergelijking met de stranden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "paul"

    09/08/2011

    Farm gastvrij, in een rustige zone dicht bij de stranden. Uitrusting van de appartementen bevredigend. Eigenaars zeer behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Overnight april 2011"

    07/08/2011

    We willen de boerderij Camboni bedanken voor de hartelijke ontvangst en aangenaam verblijf we doorgebracht. Keuken Divine met zijn eigen producten (KM 0) zeer goed en vers, zeer nieuwe, comfortabele en schone oplossing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Overnight april 2011"

    07/08/2011

    We willen de boerderij Camboni bedanken voor de hartelijke ontvangst en aangenaam verblijf we doorgebracht. Keuken Divine met zijn eigen producten (KM 0) zeer goed en vers, zeer nieuwe, comfortabele en schone oplossing.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "ruime en comfortabele accommodatie"

    05/08/2011

    De ervaring van mijn familie is zeer positief, ik kan geen commentaar geven op het eten aangezien we hebben gebruik gemaakt van zelfstandige accommodatie, in tegenstelling, de accommodatie is ruim en comfortabel resultaat voor een gezin als het mijne, met 2 kinderen. De gastheren waren zeer vriendelijk en bereid om elke behoefte te voldoen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "We hadden een goede ..."

    05/08/2011

    Geweldige vakantie met familie genuini.La voedingsmiddelen die de boerderij loopt is altijd disponibile.Vi ademt een leuke sfeer. De prijzen zijn extreem laag (we waren er in juni).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer tevreden"

    31/07/2011

    We waren ook erg vriendelijk famlie verzameld in de buurt, omdat we niet hebben hun weg gevonden. werkelijk uitstekend eten en een restaurant. sinds zijn komst
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf"

    30/07/2011

    We waren echt goed. Ideaal voor diegenen die reizen met kinderen, voor degenen die graag lokale producten en Sardijnse cultuur proeven. Rustieke setting met zang haan die het begin van de dag aankondigt bij zonsopgang! Alle leden van de boerderij familie waren erg vriendelijk voor onze baby van zeven maanden en flexibel om onze elk verzoek. We hielden van de tafels met de andere gasten en praten met de eigenaren. De gerechten waren altijd heerlijk en meer dan genoeg. Mooie kleine stranden bezocht een steenworp afstand van de boerderij.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "blijven Zomer 2011"

    29/07/2011

    Eten geweldig, zeer hoge kwaliteit. De grondstoffen zijn in feite zelf geproduceerd met natuurlijke methoden. Je voelt je thuis, de ontvangst is een sterk punt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Agriturismo Camboni"

    29/07/2011

    Wat kan ik zeggen? Ik en mijn familie hebben een geweldige ervaring met deze mensen, nog steeds erg gebonden aan de tradities van zijn prachtige land had ..... de boerderij is erg leuk en gezellig, goed onderhouden, in de typische Sardijnse landschap waar ik van hou. De kamers zijn ruim en comfortabel. De diners (misschien een beetje lang, maar aangenaam) in het gezelschap van de eigenaren en andere gasten hadden nog heel "rite." Geworden Heerlijk eten en erg gul, gekookt met zorg door Mrs. Dina dat het nog steeds zeer traditioneel en "natuurlijke", ver ver ver houdt van artefacten levensmiddelen waaraan we gewend zijn van vandaag. Om mensen zoals ik, die willen de prachtige zee van deze kusten genieten tijdens de dag en op zoek naar een aangename maar rustig gezelschap ... zeker Ik beveel deze plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij heeft alle eigenschappen"

    28/07/2011

    De twee vrienden en mijn ervaring van deze boerderij is zeer positief. Zeer comfortabele accommodatie, een uitzonderlijke en een overvloed aan eten, goede beschikbaarheid van alle medewerkers, warmte en vriendelijkheid in de avond aan tafel tussen gasten en de gastheren. Een opmerkelijke minpunt was het probleem van de wijk honden, zoals ze uitgelegd, 's nachts blaffende herten die komen om te eten in de tuin boerderij. Misschien, om misverstanden te voorkomen, is het beter dat op het moment van de boeking zijn meegedeeld, is er een afsluitende interval 13,30-16,30.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kwaliteit van leven"

    28/07/2011

    6 nachten. Zeer warm welkom Gino en Dina. Comfortabele kamer in authentieke rustiek en landelijk. De avonden waren zeer aangenaam rond een grote tafel met verschillende gerechten bereid met typische familie producten. heerlijk verblijf
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "moet lezen"

    27/07/2011

    non-existent ontvangst, de boerderij is gesloten 13,30-16,30 is niet op het internet getoond! laat staan ??de kamers vrij goed, de rest een aardverschuiving slecht ontbijt, echt onvoldoende voorgerechten zelfs de schaduw van de koud geserveerd vlees en smaakloos en niet te vergeten olie ooit aan de tafel gezien. Echt aan de tafel waren ook de eigenaren die bij ons de gasten aten, dus we diner afgewerkt om 23.00 uur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Camboni reageert
    Het is duidelijk dat we niet geloven dat de reactie zeer veel in lijn met onze verwachtingen en met waardering dat de meeste van de gasten te tonen voor de service die we uitvoeren: het is een land, moeten we niet verwachten dat een luxe hotel, en dit wordt goed uitgelegd op onze site, waar we uitleggen dat het pand wordt door een familie gerund operatie. In een deel van onze site wordt gepubliceerd het Reglement van Hospitality & Nature dat we consortium voor vele jaren, en het is uitdrukkelijk om de dagelijkse menu (waar er geen voorgerechten), het tijdstip van aankomst ( na 15.30 uur, ja in alle wooneenheden tot de aankomst nog altijd niet is ingesteld voor 16.00). De voorgerechten zijn meestal geserveerd met een typisch diner als een extra aanbod maar niet verwacht. In het huis produceren we brood, wijn, olie, jam, vlees, groenten en fruit, fruit; het ontbijt wordt geserveerd met zelfgemaakte jam in grote hoeveelheden, omdat we produceren, melk of thee, boter, en ons brood. Een tabel niet beknibbelen wat extra vergine olijfolie, omdat het ook de productie van grote hoeveelheden: serveren wij elke avond samen met de groenten, en in elk geval, op uitdrukkelijk verzoek zouden we geen reden om het te weigeren. Op koude vlees, want je kunt niet stellen met het feit zou moeten worden gecontroleerd op de plek. Het diner begint meestal bij 20,30-20,45, en eindigt om ongeveer 22.00 uur; het grootste deel van de tijd dat we graag om te dineren met de gasten en vermaken ons met hen te praten, zeker tot 23 en verder, zo lang als ze willen, net zoals je met de gasten (zijnde de kamers op enige afstand van de hal uiteraard niemand wordt gedwongen om te blijven of vertrekken). We concluderen dat de heer en zijn vrouw hebben net overgeslagen diner, wetende dat zou worden ingeperkt als we aten het zo slecht hij kon ze allemaal zelfs overslaan. Sterker nog, we maken het ook mogelijk de behandeling van Bed and Breakfast soepel, volgens de eisen van de klant, zelfs zonder toepassing van crimineel van aard in het geval de oorspronkelijke reservering met halfpension.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten