contactModalFeedback

Agriturismo Camboni

Loc. L'Annunziata snc -, Castiadas 09040 Castiadas (Zuid-SardiniŽ)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste en meest traditionele agroturismo in het eiland"

    03/10/2013

    We verbleven in vele agroturismos langs het eiland en dit was verreweg de beste. Het is de enige die je niet voelt in een hotel maar in een familieboerderij. Het is gelegen op het platteland, rustig gelegen, dichtbij stranden. Het is gerund door 3 oude mensen die de liefste zijn! Ze wonen in een huis in het midden en de kamers liggen in kleine huizen. Het is de enige agroturismo waar je eigenlijk groenten ziet groeien en dieren zoals konijnen en kippen rond. Het eten was de beste in het eiland vers en net gekookt en het was overvloedig. De eigenaars zijn zo gul! Ze houden gewoon meer en meer eten aan tafel, hetzelfde met wijn en drankjes. Het andere leuke ding is dat iedereen op dezelfde tafel eet (lange tafel) dus het is niet als een restaurant waar iedereen gescheiden is (veel agriturismos zijn zo leuk), zodat je de andere gasten kent en iedereen deelt verhalen terwijl je eet Plus je leert een aantal goede tips over het eiland. Het is een geweldige ervaring en veel beter dan elke andere agroturismo in het eiland. Bkfats is klein en kan beter zijn, maar toch is dit de beste agroturismo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "aanbevolen"

    16/09/2013

    Gelegen in de open lucht, kunt u een sterrenhemel te zien. Hij diner samen als een familie. Zeer gastvrij. Goede zelfgemaakte gerechten, van Sardijnse ravioli zelfgemaakte met een uitstekende jam. De stranden zijn niet ver weg en ze zijn prachtig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een week van ontspanning"

    12/09/2013

    Mijn familie en ik hebben onlangs terug van een geweldig - zoals altijd wanneer we spreken over Sardegna - reis in het zuiden van Sardinië. Earth gastvrij en ruimhartig door steeds verschillende opvattingen en al adembenemend. We verbleven in de boerderij Camboni en bevestigen wat al in eerdere beoordelingen geschreven. Hoffelijkheid, vriendelijkheid in een echte boerderij omgeving zoals je zou verwachten te zijn. We hadden, naar keuze, een kitchenette, maar mijn zoon's verjaardag hebben we genoten van de keuken van mevrouw Dina. De nog lang herinneren we. Zelfs hun vriendelijkheid is de gelegenheid en vergeet niet: alleen voor de jarige ook vond een fles mousserende wijn samen om van te genieten. Nou ... Ik weet niet of we terug, alleen maar omdat elke keer als we verhuizen naar Sardinië te gaan, maar als we terugkeren naar Zuid zal dit onze enkel adres te zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij aan te bevelen!"

    12/08/2013

    Wij danken Ms. Dina en Sig.Gino voor de heerlijke vakantie doorgebracht in het Vs.agriturismo.Ci gevoeld in famiglia.Cibo geweldig en uitnodigend en pulita.Il e'abbastanza kamer in de buurt van de zee, dank aan de heer indimenticabili.Un baaien. ra Rosanna, haar echtgenoot en collega's. Daar en 'erg jammer voor de dood in de familie, vernieuwen we nog medeleven. De jam, dat mevrouw Gina gaf ons, gewoon fantastisch !! Nogmaals bedankt. Een knuffel voor iedereen, zelfs voor Vs.simpatico hond. Maria Gilda Lacavalla Dino Grossi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mr"

    20/07/2013

    De positie en 'zeer gunstig. In 10-15 minuten van rustige straat bereikt u verschillende stranden mooier dan de andere. De eigenaren Dina en Gino zijn mensen zeer behulpzaam en hard werken. In de avond bij een grote tafel kunnen ze proeven van de gerechten bereid door Dina sigora dat het resultaat van zijn passie voor koken en de familie het werk in de velden. We brachten een week van vakantie die we het gevoel dat we kunnen niet sterk genoeg aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    Wij danken u veel waardering. Deze gebeurtenissen moedigen ons aan om verder te gaan, ondanks de offers en moeilijkheden. Een dikke knuffel van ons allemaal ...
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Teleurgesteld door het eten"

    19/07/2013

    Mooie locatie in de buurt van prachtige stranden. Mooie zeer schoon huis. Maar verandering van slechts handdoeken om de 5 dagen en geen schoonmaak. Ik was erg teleurgesteld met de maaltijd (lunch en diner). Maaltijd gezellige avond want op een lange tafel met de andere bewoners. Maar het eten niet gevarieerd genoeg. Ik heb nog nooit ravioli of Sardijnse gnocchi of antipasto met salami en Sardijnse kaas gehad. Geen brood carasau tafel. Alleen zelfgebakken brood (lunch en diner), niet genoeg fruit, geen speenvarken Sardinië. Conclusie: door het eten teleurgesteld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Camboni reageert
    We zijn erg jammer dat de heren niet aantrekkelijk zijn als het aanbod van onze structuur, maar hoe werkt het commentaar lijkt erop dat ze zijn niet erg gewend aan de vakantie op een boerderij, die natuurlijk geen hotel diensten aan te bieden. Wij raden u aan de heren, voor het boeken van de vakantie, te inspecteren de gastvrijheid verordening gepubliceerd op onze website, waar het heel duidelijk staat geschreven dat de verandering van beddengoed een keer per week, schoonmaak alleen bij vertrek, en diners worden samengesteld uit een eerste, een tweede cursus, slechts één type van fruit, brood, wijn (er zijn geen starters). In vergelijking met de geplande menu we geloven bieden wij veel meer, omdat de contouren zijn altijd meer dan één, met verschillende soorten groenten, en bovendien elke avond bieden wij kaas (Sardinië), de zoete likeur. Minstens een keer per week bieden wij een typisch diner, met hapjes, varkensvlees, knoedels en malloreddus dat de heren, na een kort verblijf maakte, konden ze niet genieten zoals diners, zijnde familiebedrijf zijn hetzelfde voor alle gasten en ze doen zich niet voor, tenzij er een afstand van minstens zes tot zeven dagen. Carasau brood wordt meestal geserveerd in onze structuur en het is geen typische gerechten van ons gebied, maar het interieur van het land; altijd bieden wij u ons brood gebakken met houtkachel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "absoluut geweldig"

    18/05/2013

    We kwamen aan en werden hartelijk verwelkomd door de eigenaar. Cannonau klaar was en het diner werd genomen met het hele gezin. Sardijnse specialiteiten waren heerlijk. Een rustige plek met een zeer schone kamers, niet ver van de zee. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "zeer welkom"

    29/04/2013

    Een geweldige ontvangst door eigenaren zeer zorgzaam. Een uitstekende maaltijd "familie". Zou aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ceresoli van Bergamo"

    28/08/2012

    We gasten waren bij Agriturismo Camboni en we vonden een geschikte plek voor een ontspannen periode van vakantie in Sardinië door te brengen! De appartementen zijn mooi en goed uitgerust, de zee is niet 'zo' ver weg en de stranden zijn een droom. De echte kracht en 'vriendelijkheid' echte Gino en Dina en vooral de smakelijke gerechten die door Dina en' een geweldige kok! dankzij de beschikbaarheid en gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "bekendheid en kwaliteit"

    04/08/2012

    Dina en Gino hebben een uitbundige persoonlijkheid en zijn harde werkers. Atomsphere un'impegno ongelooflijke om gasten te verwelkomen door het aanbieden van een speciale gerechten die begint vanaf de eerste door hen geproduceerde en van de hoogste kwaliteit materialen. De boerderij is geschikt voor iedereen die houdt er niet van formalisme noch internationaal voorbereidingen en serieel, is gewend aan echtheid, om gezond te eten, hoge kwaliteit en gekenmerkt met lokale recepten. Het diner wordt georganiseerd in een grote tafel van gezelligheid. Thanks Dina en Gino, ik kan niet wachten om terug te komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "plaatsen op het platteland en weg van de chaos"

    21/07/2012

    Ons verblijf in de boerderij van 28 juni tot 13 juli 2012 is uitstekend. Uitstekende gastvrijheid, een uitstekende keuken, goed rond alleen de tafel. Nogmaals dank aan mevrouw Dina, de heer en mevrouw Gino Giovanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rustig en vredig"

    10/07/2012

    De boerderij biedt een scala aan accommodatie, ideaal voor het verkennen van het zuid-oosten van Sardinië. Omgeven door groen, rustig en weg van de drukte van de kust. zeer positieve ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "commentaar op de boerderij"

    29/09/2011

    Eerste keer op een boerderij: ervaring te herhalen, omdat de authenticiteit van zowel het eten dat de eigenaren ons echt mooi geslagen. Aanbevolen aan mijn vrienden! Alessandra, Rodolfo, Laura Piero
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische ervaring"

    07/09/2011

    Ga uit de buurt van het pand, kan ons oordeel niet positief zijn. We wisten niet er was een tijd van aankomst en we maakten rond 13 en 40.La Ms. Dina verwelkomde ons hartelijk, zonder enig probleem. De kamers zijn gezellig en schoon en de diners ... Gewoon onvergetelijk, zowel voor de kwaliteit van de producten geserveerd voor de sympathie en lange gesprekken met de heer Gino en dames Dina en Giovanna .... Experience aan te bevelen om mensen op zoek naar een VERO agriturismo .... Dank u voor de heerlijke jam :-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Groeten uit Siena"

    21/08/2011

    We verbleven in de boerderij Camboni breukvlak tussen de laatste week van juli en de eerste van augustus van dit jaar. De eigenaren hebben altijd zeer gastvrij geweest en we gridito diners met typische producten ... en de fantastische ontbijt jam! Wij danken iedereen voor de prachtige verblijf !!! Groeten speciaal gewijd aan Gino, Dina en Giovanna Elena & Gabriel da Siena
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten