contactModalFeedback

Agriturismo Sirimagus

Località Medadeddu, 16, 09010 Tratalias (Zuid-SardiniŽ)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Een onvergetelijk verblijf"

    28/10/2019

    Vier mooie dagen met mijn man en onze hond Sam. Lorella en Gianni zorgden ervoor dat we ons meteen thuis voelden. Onvergetelijke diners samen waarin we elkaar fragmenten van het leven vertelden. Lorella is een fantastische kok, Gianni is een even ervaren sommelier. De accommodatie was ruim en goed onderhouden, de boerderij ligt in een laaggelegen gebied om zowel de zee als het binnenland van Sulcis te bezoeken.
    We komen zeker terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank je wel.
    Ik hoop je snel te zien.
    Een knuffel.
    Lorella

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onthaal en warmte"

    19/10/2019

    Prachtige boerderij, omgeven door de natuur, netjes en gastvrij. De toegevoegde waarde van de twee gastheren die u voor zich winnen met hun verhalen en reistips.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Hartelijk dank.
    Een knuffel
    Lorella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alles is geweldig! Nogmaals met plezier! "

    13/08/2019

    We hebben 10 dagen doorgebracht met onze familie van vier personen met Lorella en Gianni. Een ongelooflijk mooie tijd. Men voelde zich echt welkom en het eten dat vier dagen per week 's avonds werd geserveerd was heerlijk, typisch Sardijns en bovenal overvloedig! De lange tafel in de tuin, met steeds wisselende gasten, heeft ons zeer verrijkt. De kinderen konden met de varkens of met Frieda spelen.
    De stranden in de omgeving (o.a. Porto Pino en Chia) waren adembenemend en vooral betaalbaar. Veel bezienswaardigheden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Een oversteek naar San Pietro is zeker de moeite waard! Tratalias moet ook worden bezocht.
    Last but not least, Lorella's citroen ricotta cake moet genoemd worden. Een gedicht! Bedankt op dit punt, want met het recept in uw bagage zal de geweldige vakantie nog lang daarna smaken.....!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Hallo lieve gasten.
    Hartelijk dank voor uw beoordeling.
    We hopen u snel te zien.
    Lorella e Gianni
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige week op een rustige locatie."

    07/08/2019

    We hebben een hele leuke week doorgebracht in het zuiden van Sardinië. De accommodatie was schoon en ruim. We hadden een prachtig uitzicht op de wijngaarden en de bergen op de achtergrond. Het diner met Lorella en Gianni is een absolute aanrader. Ze hebben ons altijd verwend met een heerlijk, vers en zeer smakelijk menu. Vlees, vis of vegi, alles was geweldig. De lange tafel was in de tuin opgesteld en er waren altijd hele leuke avonden. Ook voor de kinderen was er altijd wel iets te vinden. Ze mochten ook de hond Frida of de varkens voeren.
    De stranden waren ook goed toegankelijk en erg mooi. We komen graag terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Hartelijk dank.
    Gegroet Lorella, Gianni e Frida.
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Leuke plek gerund door aardige mensen"

    18/07/2019

    Landelijke structuur zeer mooi, omgeven door groen met een fantastisch gazon, mooi contact met de dieren en de eigenaren zorgen ervoor dat u zich thuis voelt, om nog maar te zwijgen van de uitstekende keuken.
    Meest aanbevolen
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank aan jou, Mauro, dat je onze gast bent.
    Een knuffel
    Lorella en Gianni

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful hospitality and fantastic home-cooked Sardinian food"

    27/06/2019

    Wonderful hospitality and fantastic home-cooked Sardinian food in a beautiful location. Lorella and Gianni looked after us with great kindness, and we really enjoyed getting to know them. The location is good, 20 minutes from the beach, and there is great cheese and wine nearby as well as interesting sites to visit. The room overlooking the vineyard was gorgeous and very comfortable, even in a June heatwave! Staying here was the highlight of our time in Sardegna.

    • Verblijf: 6/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals in een familie"

    20/06/2019

    Sardinië heeft ons nooit teleurgesteld (30 jaar) .................................................maar HIER, met Lorella en Gianni hebben we een buitengewone gastvrijheid ervaren, we voelden ons thuis. We kwamen ook als gasten en gingen als vrienden. Het diner samen was een hoogtepunt van de dag. Lorella was altijd bereid om nieuwe lekkernijen uit de keuken te halen, zoals in een grote familie. We zaten samen met andere gasten (Iers, Italiaans, Duits) en dankzij Lorella konden we het goed met elkaar vinden. Voor ons een unieke ervaring en iedereen die de Sardijnse gastvrijheid wil leren kennen, moet een bezoek brengen aan Lorella+Gianni+Frieda.................................................................................................................................................................... We komen terug." Dank u wel, meneer. ! Marion en Peter
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Beste Marion en Peter,
    Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We hebben u ook graag hier in onze agriturismo ontvangen. Hopelijk tot ziens!
    P.s. laat me alsjeblieft weten of je de recepten hebt gekookt die ik je heb gegeven :)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kamen als Gäste, gingen als Freunde"

    20/05/2019

    Wir durften eine Woche bei Lorella und Gianni wohnen. Wir hatten unsere kleine 13 monatige Tochter dabei.
    Das Zimmer war sehr groß, gemütlich, liebevoll eingerichtet und sauber. Bad hat alles funktioniert, Tiptop in Ordnung. Vor dem Haus erwartet einen neben Frieda (der sehr kinderfreundlichen Hofhunddame und besten Freundin unserer Kleinen) ein schöner großer Garten mit frischen Zitronen, Olivenbäumen und RUHE ;-)
    Die Abendessen waren hervorragend. Lorella steht häufig schon mittags in der Küche und macht Ravioli, bzw. Antipasti und je nach Anzahl der Gäste sitzt man mit Ihnen zusammen beim Abendessen und unterhält sich.
    Das Highlight war als Gianni sich an den Grill stelle und "Maialetto"(Spanferkel) machte. Sensationell.
    Die Umgebung ist schön, in Tratalis gibt es einen kleinen Supermarkt und von dort aus kommt man mit dem Auto in zeitnah nach Cagliari, Sant Antioco, Carbonia, Iglesias...
    Wir fuhren mit schwerem Herzen und hoffen, daß wir es bald schaffen, wieder in den Genuss dieser Gastfreundschaft zu kommen.

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Hello Stephan.
    Grazie mille!
    We hope to see you again soon.
    A big hug
    Lorella, Gianni e Frida
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig."

    08/05/2019

    Geweldig, gewoonweg geweldig. Ik was een paar dagen te gast op deze boerderij en ik voelde me thuis.
    De eigenaren zijn vriendelijk en gastvrij, (net als hun hond). Terwijl ik een goed ontbijt had, dacht ik al aan het diner dat mevrouw Lorella voor me zou bereiden. Ik heb heel goed gegeten, met grote tevredenheid. Helaas vanwege de kok, zal ik niet langer artisjokken eten in mijn leven, omdat degenen die ik heb geproefd op deze boerderij zijn IMBATTIBLE, GOED, ik nodig u uit om ze te proeven.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank je, Giancarlo.
    Als u onze artisjokken wilt eten, kom dan naar ons toe.
    Een knuffel
    Lorella en Gianni
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldig verblijf!"

    04/05/2019

    Eind april 2019 hebben we 2 nachten doorgebracht en ons verblijf was zeer aangenaam.
    We werden zeer hartelijk verwelkomd door Lorella en Gianni en voelden ons meteen thuis. We deelden de maaltijd om de 2 nachten met hen en praatten lange tijd Engels, Italiaans en Frans met elkaar, het was echt leuk!
    Lorella kookt zeer goed en bijna alles is zelfgemaakt, inclusief worstjes. De maaltijden waren heerlijk en zeer overvloedig, daarnaast was er het spijsverteringskanaal. Het ontbijt was ook perfect.
    Onze 6-jarige dochter was ook dol op haar verblijf. Gianni heeft haar de varkens laten zien en ze heeft uren doorgebracht met de zeer aardige teef Frida. Er is ook een schommel, een bal en voetbaldoelen.
    De kamer was eenvoudig maar comfortabel en zeer ruim. Onze ervaring sluit perfect aan bij wat we in de commentaren hadden gelezen en wat we gehoopt hadden. Een authentiek en warm agriturismo. Ik schrijf niet vaak commentaar, maar dit was echt geweldig! We hopen er op een dag op terug te kunnen komen. Grazie Mille!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank je wel.
    We hopen u snel te zien.
    Grote knuffel.
    Lorella, Gianni en Frida...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Perfect"

    13/04/2019

    Ruime en comfortabele accommodatie. Uitzicht op de tuin.
    Perfect welkom, we voelen ons thuis.
    We namen de diners ter plaatse en proefden een uitstekende Sardijnse keuken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Hartelijk dank.
    Tot ziens
    Gianni en Lorella
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wees voorbereid om je als familie te voelen"

    28/11/2018

    De reden dat ik voor Sirimagus heb gekozen is omdat andere recensenten zeiden dat de eigenaren hen zich als familie voelden. Dat kan ik bevestigen. Lorella en Gianni waren zo warm en gastvrij. Onze nachtelijke diners (met liefde gekookt door Lorella) waren het hoogtepunt van mijn reis.

    De boerderij zelf is bescheiden en vormt een mooie achtergrond voor het verkennen van het Carbonia-gebied. De kamer waarin ik verbleef was ruim en meegaand. Ik kom terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank u wel, beste Susan.
    We hopen u snel te zien.
    Lorella e Gianni
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "De agriturismo zoals we die ons in onze dromen hadden voorgesteld"

    03/10/2018

    We hadden een uitzonderlijk verblijf in Lorella en Gianni die ons verwelkomden alsof we deel uitmaakten van hun familie. De kamers zijn zeer schoon en de keuken van Lorella is heerlijk en zeer gevarieerd, zodat we veel specialiteiten van Sardis konden proeven. Gianni en Lorella zijn schattig en houden van kinderen. Tratalias is ook een goede plek om te schitteren in het zuiden, waar we veel mooie stranden en baaien vonden. Een plek om iedereen met familie of geliefden aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Heel erg bedankt Anna, Flo en Francois. Een dikke knuffel voor kleine Anna. Lorella en Gianni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ondergedompeld in de natuur"

    01/08/2018

    Een echte boerderij vol simpele dingen, wijngaarden, dieren, goed thuis koken. De vriendelijkheid van de managers. Uitstekende ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Heel erg bedankt. Een dikke knuffel. Tot snel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Symbool van ontvangst"

    31/07/2018

    De eigenaren Gianni en Lorella zijn van grote vriendelijkheid en geven je vanaf het eerste moment een goed gevoel. De kamers zijn vrij groot en schoon. Lorella's keuken is uitstekend. Binnen de grenzen van een agrotoeristische structuur denk ik niet dat we het beter kunnen vinden. Prachtige zee 20 minuten met de auto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Sirimagus reageert
    Dank je wel. Goede voortzetting van uw vakantie op Sardinië. Lorella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten