contactModalFeedback

Agriturismo Azienda Agrituristica dell'Etna

via s.p. 2 I/II n. 71, Archi di Riposto 95018 Riposto (Catania)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Valentijnsdag"

    18/02/2016

    We waren te gast in het weekend rijden met Valentijnsdag, het was het eerste bezoek aan dit bedrijf hebben we genoten van hoffelijkheid professionaliteit en vriendelijkheid, we waren echt goede schone kamers, heerlijk eten, we zullen zeker terugkomen dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "vakantie met het gezin"

    13/04/2014

    De kamers zijn groot en schoon, de gastheren vriendelijk en behulpzaam, aanbevolen het restaurant. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer zeer zeer gezellig"

    11/12/2013

    rustig en zeer originele plek, zeer vriendelijke eigenaren Salvo en zijn vrouw twee fantastische mensen, altijd beschikbaar, Echte vrienden, Het eten is geweldig met lokale producten. Ik heb niets toe te voegen, het spijt me voor het bezoekende .... Ik zou er voor maanden !!!! Ga zo door .... je zijn geweldig !!! Een knuffel binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "warme gastvrijheid"

    13/10/2013

    We waren gasten van een paar dagen, aan het einde van onze vakantie, het beëindigen van een prachtige reis zullen we niet vergeten, in aanvulling op het fantastische landschap, de gastvrijheid, hoffelijkheid en vooral lekker eten. Dank u en Gilda Behalve voor beschikbaarheid die ons hebben toegekend en voor groente, haar eigen productie, die we hebben gepresenteerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige Siciliaanse ervaring"

    21/07/2013

    We hebben onlangs Italië bezocht en in Sicilië onze reis inbegrepen. Een van onze meest gedenkwaardige ervaringen is ons verblijf in deze prachtige boerderij. We huurden een appartement met twee slaapkamers, een zitgedeelte, een minibar en een eigen badkamer. Alles was onberispelijk schoon en de bedden waren zeer comfortabel. Signore Salvo was een uitstekende gastheer waardoor we ons als familie voelen. De boerderij is een ideale "hub" om andere plaatsen in Sicilië te bezoeken. Het restaurant beneden serveert heerlijke Italiaanse gerechten, fris en redelijk geprijsd. We kijken uit naar een terugkeer bezoek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige accommodatie en gastvrijheid ""

    18/07/2013

    We brachten een week voor de vijfde keer in de boerderij wordt gerund door sig.Salvo Etna met zijn prachtige famiglia.L'agriturismo en 'gelegen in een prachtige locatie tussen de Etna en de sea.The kamers zijn gezellig, schoon en fris met minibar.Ottima ospitalita'con vrijheid 'van movimento.La ontbijt en' overvloedig en gezond, de keuken biedt ook gerechten locali.Buona de pizza.Grazie van het hele gezin Strange met de hoop snel weer te ontmoeten. Fred en Adriana.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dhr"

    24/06/2013

    Uitstekend uitzicht, en zeer goed eten. Nuttige informatie en op een goede plek voor Etna en het strand. Moeilijk te vinden heeft betere borden nodig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beoordeling Agrietna van Ripon (CT)"

    21/05/2013

    Ik was in dit land mei met mijn man en een paar vrienden. Er waren zeer goed, zowel voor de accommodatie in de kamers zowel in het eten bereid met zorg en aandacht voor streekproducten. De boerderij is centraal gelegen voor excursies naar de Etna. Ook dicht bij de afrit van de snelweg Giarre Messina-Catania, het is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van het oosten van Sicilië. Ons verblijf was zeer aangenaam dankzij de beschikbaarheid en vriendelijkheid van de eigenaar Salvo. We kregen waar voor uw geld.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "april 2013"

    15/05/2013

    We hebben echt genoten van ons verblijf in agriturismo. De kamer is zeer ruim en schoon. Goede Wi-Fi verbinding. Hulpvolle en vriendelijke eigenaar. Het is gelegen in een landelijk deel in een rustige wijk met tuin en plantaardige planten omringd. Vanuit het terras zou Etna of zeezicht kunnen zijn. Het restaurant biedt een goed diner met tipisch gerechten voor een redelijke prijs. Sterk aanbevolen deze agriturismo!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor alles"

    25/03/2013

    Met dank aan de eigenaar en al het personeel voor de vriendelijkheid en beleefdheid. Mooie plek, aanbevolen voor de dagen om te ontspannen en te genieten van de Siciliaanse keuken. Carlo Groeten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
  • 10
    "Uitstekend"

    "GEWELDIG !!!"

    29/11/2012

    Comfortabele en ontspannen !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderijvakanties"

    03/08/2012

    Als u een plek waar u de lekkernijen van het gebied kunt proeven .... Waar om zich welkom voelen in een vertrouwde omgeving en vriendelijkheid .... willen waar te verblijven tijdens uw vakantie herontdekken het plezier dela rust, maar ook het gemak van de nabijheid van een stad .. .be ... je hebt het gevonden .... is dit de plek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "IDEAL familie vakantie tussen Catania en Taormina"

    06/05/2012

    Ook in de derde bezoek: vriendelijk personeel, de beste, zoals altijd. Men kan zich niet voorstellen dat alleen een Duitse boerderij. Is meer een ranch met meer diverse landbouw, zeer gevarieerd voor kinderen, ook "didactische Agroturismo" gesprekken. Ging deze tijd, zelfs zonder auto. Operator helpt om over te brengen naar het strand of naar 10 minuten naar het "rotsachtige strand" in een prachtige locatie met de beste infrastructuur. Kinderen kunnen vrij kunnen rondlopen in het afgesloten terrein en heeft zijn rust. Het uitzicht op de zee, de Etna en Taormina is fantastisch. We zullen hopelijk binnenkort terug. Ondersteuning (in het Duits is er door een lokale kennis hier, "Bayern" in het Engels aanvraag. Maar de gesprekken begaanbaar Hoogduitse en organiseert ook rondleidingen door het gebied.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    21/04/2012

    Zeer aan te bevelen plek, uitstekend personeel, enige minpunt moeilijk te vinden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie faciliteit"

    04/04/2012

    We brachten vier mooie dagen in april, grote kamer, zeer mooi behulpzame gastheer, een goede keuken, eenvoudige Freuhstueck met vers gebakken brood, alles schoon, internet, 10 minuten naar de snelweg, 5 minuten naar het strand met de auto, zeer rustig, Conclusie: zeer aanbevelenswaardig
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten