contactModalFeedback

Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale

Strada Giuseppe La Rosa 7 C.da Panuzza - Santa Maria di Licodia, Santa Maria di Licodia 95038 Santa Maria di Licodia (Catania)

"Super"
Volgens 74 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Buitengewone plek!"

    23/05/2019

    Alles is ontworpen om ervoor te zorgen dat reizigers in harmonie met de natuur leven.
    Het uitzicht is prachtig. Er zijn echte keuzes gemaakt. Mario wil zijn kennis over de biodiversiteit delen en heeft een educatief perceel opgezet met een plantage van 40 verschillende soorten olijfbomen. Het agrarisch domein is toegankelijk en alle uitleg is beschikbaar.
    Alle medewerkers zorgen ervoor dat uw verblijf zo vlot mogelijk verloopt.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale reageert
    Miss Lilianne!
    Jij en je groep zijn vriendelijke en speciale mensen en je verdient meer dan mijn aandacht.

    Ik ben erg blij dat het goed met je gaat en ik hoop je snel weer te zien! (ps de Franse accenten zijn niet op mijn toetsenbord!)
    Hartelijk dank.
    Mario
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    01/01/2019

    Vriendelijk personeel, goed onderhouden groen, uitstekende regionale keuken, mooie kamers zoals al het andere.
    Advies voor iedereen.....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heel speciaal verblijf"

    15/10/2018

    We verbleven 4 dagen en het was geweldig - ik zou het iedereen aanraden! Mario, de eigenaar en al het personeel was erg lief en behulpzaam, ze zorgden ervoor dat ons verblijf het beste was. Het landschap is ongelooflijk, omringd door olijf- en citroenbomen, en met een 360 uitzicht op de bergen en de Etna. Ten slotte was het eten ook erg goed! Ik zou gewoon teruggaan wanneer je maar wilt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale reageert
    Beste Emma en vriend, ik heb je zo bedankt voor je reactie. we zijn erg blij dat je haar was op een zo comfortabele manier. Ook was je zo lief en gente gast, dat ik het heel erg leuk vond om weer te hebben. Veel groeten van Fontana del Cherubino
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "zeer aangename vakantie in een prachtig parkachtig gebied"

    25/09/2018

    Het gebied is een beetje uit de weg en moeilijk te vinden, maar erg leuk met een prachtig uitzicht op de Etna en Enna. Ruime, goed onderhouden huisjes met terras, voortreffelijke, lokale gerechten, leuke sfeer met vriendelijke eigenaar en personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een andere wereld..."

    19/07/2018

    Geweldig, wat een verandering Komend vanuit Brussel op deze rustige plek! Eten geweldig (te veel ??), mooi zwembad en speeltoestellen. We raden rondleiding door carmelo nicolosi aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale reageert
    Geachte Gast, het is een groot genoegen om te horen dat u op onze plek een goede dag besteedt. Heel erg bedankt voor uw rewiew en ik hoop dat u op een later tijdstip kunt terugkeren. Veel wensen van Mario en Co-werknemers (Salvo, Enza e Giovanna)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten en een geweldige omgeving"

    08/11/2017

    We verbleven hier voor 4 dagen samen met onze kinderen en familie. De plaats is echt mooi en rustig. De kamers zijn zeer schoon en ruim. Wat te zeggen over het eten ..... het was echt heerlijk en elk diner was anders dan de vorige! Goed gedaan voor de kok Samantha en ook dank aan Maria en Danielle voor hun hulp en vriendelijkheid. De prijs voor het avondeten was ook heel redelijk! Zal deze plek zeker aanbevelen en kijk ernaar uit om opnieuw te bezoeken. De locatie is ook ideaal om Catania, Etna, Taormina en andere kleine dorpjes te bezoeken. Stefan & Mary Anne Inguanez
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ga terug en ontspan"

    31/10/2017

    Mario's Agriturismo is de perfecte plek om terug te zitten en te ontspannen. Hier kon ik het idee van dolce vita begrijpen. Het begon met het verwelkomen op zo'n warme manier, dat ik direct voelde me geweldig. Dan hebben ze mooie kamers bovenop de heuvel waar u de hele vallei kunt bewaken. Ik voelde me welkom om rond te wandelen en allerlei citrusbomen en ander fruit te ontdekken. De gastheren zijn zeer charmant en blij om op welke manier dan ook te helpen. Terwijl je Mario de eigenaar ontmoet in de ochtend kunt u genieten van een heerlijk diner, gekookt en geserveerd door Maria en Samantha 's avonds. Het eten is geweldig! Ik zou me kunnen voorstellen om terug te komen wanneer dan ook!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend verblijf"

    08/07/2017

    We verbleven er vier dagen bij onze familie en kunnen alleen onze hoogste aanbeveling geven. Onze kamer was ruim, mooi en schoon, heerlijk afgezonderd zwembad, uitstekende service, hoewel onze hoofdcontactpersonen erg beperkt Engels spraken en heel erg lekker eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale reageert
    Beste gast, bedankt voor uw reactie en prijs. We waren blij gasten uw lovelly familie. Wij beloven Engels beter te studeren :)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Dus door het toeval"

    22/07/2016

    Op een zondag in vreugde! Na een lange wandeling, waren we geleid door de borden en kwam in dit charmante rustieke gast! Zonder reservering, maar werden met groot enthousiasme begroet, ondanks het feit dat de volledige het restaurant. We hebben genoten van een heerlijke lunch en na de lunch we genoten van de buitenruimte van het uitzicht en de stilte te genieten! Voor herhaling vatbaar
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    Agriturismo Fontana del Cherubino Turismo Rurale reageert
    Hartelijk dank voor uw goede en acceptabele recenzione. Dank ook tot de conclusie dat zegt "te worden overgedaan." Deze zin is het beste wat we konden uitspreken. dank u wel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "sensationeel"

    21/07/2016

    Wat te zeggen: ontspan, zon, groen, lekker eten, traditionele karakter, onberispelijke management, prachtige kamers! Een paar trefwoorden om een ??fantastische woning te beschrijven! Het advies aan alle !!! Dank u voor waardoor dit een unieke vakantie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "We afgesloten met een zwaai!"

    20/07/2016

    We eindigden het schooljaar met een zwaai, en het is geschikt om te zeggen, voor goedheid! bijna een volledige college faculteit kon de spreekwoordelijke fontein en de geweldige gastvrijheid van Cherubino, de vertrouwde toon maar zeer nauwkeurig te vinden. Aangename omgeving, prachtige keramiek, perfect getimed menu voor de warme periode en zeer goede elke cursus van voorgerechten tot fruit. Een ervaring die je zeker moet herhalen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "betoverend"

    19/07/2016

    Ik raad iedereen aan om te ervaren wat ik heb meegemaakt. Breng een zondag met mijn kinderen in een charmante plek, waar elk aspect is perfect. Gelegen in het midden van de natuur, deskundige en attente personeel, heerlijk eten. Verklaring om snel weer terug
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek niet van deze wereld"

    11/07/2016

    Een kort verblijf voor ons, maar het was genoeg om te worden betoverd door de plaats en de gastvrijheid. Zoals de titel al vonden we een plek uit de wereld en de tijd in de natuur en inwoning met alle voorzieningen. Zwembad omgeven door natuur en opgenomen tonen, dwz haviken vliegen rond in een ongerepte natuur. Kosten van levensonderhoud bescheiden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dank je"

    16/04/2016

    Zeer goede plek en leuke mensen! Je moet daar heen gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "lunch met vrienden"

    02/11/2015

    voor de eerste keer vandaag voor lunch met twee vrienden bij de fontein structuur van de cherubijnen vriendelijk en professioneel welkom bij onze smaak menu geserveerd elegant en gewaardeerd voor de uitstekende voorbereiding van Samantha chef-kok. Ervaring om zo snel worden overgedaan mogelijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten