contactModalFeedback

Agriturismo La Rocca della Rosa

Via Zafferana Bongiardo, 26, 95019 Zafferana Etnea (Catania)

"Super"
Volgens 31 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    8,9/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een goede ervaring."

    05/11/2019

    Echt een leuke ervaring, betoverende plek, een prachtige villa van 800 omringd door een echt bos van kastanjebomen, olijfbomen en meer. voor degenen die en 'praktische en gelukkige zelfs paddestoelen. het land en' 2 km en de weg die leidt naar de vesting is niet' erg druk, zo rustig perfect. op het moment is er een service "animatie", maar ik was geïnteresseerd in iets anders en ik vond het. Een echt vertrouwde omgeving, met Antonella Fashion en de mooie Piera die je meteen op je gemak stelt. Echt eten maar als je speciale behoeften hebt .... communiceren voor en in detail. mijn kamer was een mix van de Franciscaner en de radicale scic maar met alles wat je nodig hebt, diensten en schoonmaak. dus voor mij heel goed. Zeker zullen andere kamers groter en meer gemeubileerd zijn. Maar degene die ik koos was degene die ik wilde. in andere periodes zal er meer 'kleuren geuren en zwembad beschikbaar zijn (nu was er ook maar de kou). alles perfect? bijna, maar met uitstekende marges voor verbetering. ze vertelden me dat ze nu al verbeteringen van allerlei aard aan een structuur aan het aanbrengen zijn' meer 'dan verwelkomen' dan verwelkomen. wat te doen, aan te raden? zeker dat ik terugkom'? zeker, ook omdat 'je kunt' gewoon lunchen. een dagje relaxen en gezond zijn voor een betaalbare prijs..... maar de volgende keer .... je zingt. grazieeeeeeeeeeeeee. grazieeeeee. grazieeeeee. grazieeee.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "gastvrij, warm, atletisch en warm"

    02/11/2019

    We verbleven 3 dagen in dit prachtige huisje aan de voet van de Etna, van de kamer tot de receptie en de keuken, alles was in orde. Goed gedaan, je doet je prachtige streek eer aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige plek om te verblijven"

    20/10/2019

    We hadden een prachtige drie overnachtingen en hadden het huis bijna voor ons alleen. De gastvrijheid was geweldig. De plaats is spectaculair met veel geschiedenis. Het eten was heerlijk, traditioneel en lokaal geproduceerd. Als je airco en nieuw ingerichte muren wilt, ga dan naar een hotel en betaal veel meer. Het was authentiek Sicilië en veel beter voor Sicilië. Ik hoop ooit nog eens te komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Prachtige locatie .. matige keuken ... Slechte service"

    25/04/2018

    De service bestaat niet .. Ik heb geluncht met slechts één vork, er was geen menu om de gerechten aan te geven, tussen een bord en een ander wachtte 20 minuten. Het gebraad was oneetbaar We vertrokken zonder de koffie te nemen want na hem na 30 min te hebben gevraagd had nn hem nog steeds gebracht ... Jammer omdat de locatie prachtig is
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Rocca della Rosa reageert
    Goedemorgen, ik ben blij dat je genoten hebt van ons ouderlijk huis. 25 april is altijd een zeer drukke dag op de boerderijen, dat de service een beetje langzamer is dan normaal, zelfs als we bedenken dat onze menu's veel cursussen bevatten, zelfs als ik niet vind dat er 20 minuten verstrijken tussen een cursus en de andere. We zetten altijd met 2 vorken, 2 messen plus het bestek van fruit, als ze niet genoeg zijn kun je het aan anderen vragen, we zouden geen reden hebben om te beknibbelen op bestek, we hebben geen gebrek en we hebben de vaatwasser.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      2,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      3,5/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer mooi en aangenaam"

    04/07/2017

    We zijn 4 vrienden en verbleven 2 nachten om de regio te verkennen. De kamer is groot en schoon en de gastheren zijn erg vriendelijk en discreet. We hadden een heel leuk en ontspannend verblijf en zullen er een dag terug komen. Het ontbijt was uitstekend met veel keuze. Erg bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Oase op Sicilië"

    31/03/2017

    We hebben niet van tevoren reserveren. Toch bleef maar één telefoontje en wij (mijn dochter en ik) die nacht en de volgende 2 nachten in deze prachtige plek. Het huis is geweldig, eigenaars uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Een oase op Sicilië: compleet stilte, een goede nachtrust en frisse sinaasappelsap in de ochtend van sinaasappels die door de boom zelf zijn uitgetrokken. En vooral een mooie vue op de Etna!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7,5
    "Goed"

    "Familiebedrijf met kleine gebreken"

    21/07/2016

    We brachten een week op het landgoed en een kamer in het bijgebouw hebben bezet. De gastheren waren erg vriendelijk en meegaand. Het eten was heerlijk en meestal te veel. Wel moet de inrichting van de kamer meer als gebrekkig worden beschouwd. Er was geen airconditioning en het meubilair was meer dan versleten. Misschien is het anders in het hoofdgebouw. De ruimte buiten was een leuke kleine zithoek die ik kan alleen schoongemaakt eenmaal op de dag van aankomst met de waterslang. Er bestaande stoelen en een tafel ook heel rustiek. Het zwembad was erg schoon, maar meer dan vier stoelen waren ook heel mooi. Is dat niet de moeite omdat er geen volledige bezetting. Al met al wel aan te raden als je kunt leven met kleine onvolkomenheden. Waar voor je geld en aardige mensen maken het goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "sereniteit, harmonie en warmte"

    22/05/2016

    En 'goed het is bekend dat de Sicilianen zijn een vriendelijk en natuurlijk gastvrije mensen. De heer Aldo eigenaar van de boerderij Rock Rose is de ultieme en gastvrijheid. Geholpen door de vriendelijke en efficiënte Elia, heeft de heer Aldo gecreëerd om zich heen, in een prachtig negentiende-eeuwse villa, een magische sfeer, gemaakt van smaken, geuren waardoor de gasten het gevoel van thuis terwijl ze op vakantie. De rechter en moeilijke balans tussen zoet en discretie is hier bereikt met grote gevoeligheid. Wij raden u aan al diegenen die willen een onvergetelijke dag op de hellingen van de Etna, voor een verblijf in deze prachtige plek. Thanks a lot. Monica en Kurt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige afsluiting van Sicilië vakantie"

    01/11/2015

    We hebben de lezten twee dagen van onze vakantie in Sicilië in dit prachtige historische pand erg genoten. De locatie aan de voet van de Etna, omgeven door fruitbomen is adembenemend. Maar onze hoogtepunt was de uitstekende avondmaaltijd, die werd opgesteld door de charmante en vriendelijke Antonella. We zouden op elk moment teruggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Misschien omdat ik had de pech"

    28/10/2015

    twee voor de vriendelijkheid, zaten we in 14 na aandringen, kregen we tot 16 meer en na een aantal klachten. Tijdschema's kan er ook zijn, zeggen we dat we zijn op een boerderij, maar op het einde je iets meer verwachten, alleen maar omdat je in een boerderij, een bord pasta met ricotta en één met gebakken aubergine. Gerechten die al veilig te eten in restaurants. De tweede geroosterd varken met wijn, goed, maar een beetje droog. Ze erg aardig voor me goed droevig houden, maar ik denk niet dat ik zou het ten zeerste na zo'n ervaring. Jammer !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    Agriturismo La Rocca della Rosa reageert
    Goedemorgen, spijt me dat je moest wachten, kreeg ik te horen dat de lunch begon met 15 minuten te laat dan de geplande, op zondag was er een vervangende kok, omdat onze lieve Antonella heeft gehad om weg te zijn, waarschijnlijk de vertraging was te wijten aan dit. Onze zondagse lunch menu bestaat uit voorgerechten, 2 voorgerechten, hoofdgerechten vlees, nagerecht, fruit, koffie, bitter en drankjes, dan minstens 4 zeer overvloedig, zoals ook heel snel te eten, gezien het feit dat tussen een cursus en de ' andere gerechten moeten worden veranderd, een uur en anderhalf / twee kunnen passeren ..
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige accommodatie"

    19/10/2015

    We waren met 3 nachten in oktober in deze agriturismo. De accommodatie is gezellig, het eten op zijn best! Antonella kookt fantastisch goed. Ook het ontbijt zoals Central Europeanen heel veel, het is veelzijdiger dan gebruikelijk is in Sicilië. Antonella behandelt ook verzoeken. Hier zou ik op elk moment teruggaan! Met dank aan het hele team
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Misgaven overwonnen."

    18/10/2015

    Onze eerste indrukken waren verwend door een felle dag om terug te gaan paspoorten ophalen bij onze vorige plaats. Niet goed voor onze stemming. We kwamen aan om de kamer naast een weg en luid verkeerslawaai te vinden. Het leek niet veelbelovend. We zijn bijna vertrokken. Echter, we ontmoetten Antonella die erg charmant en vrolijk was en ze bereide een gewoon speciale maaltijd. Haar gebrek aan Engels en ons gebrek aan Italiaans lijkt er niet toe, dus we hebben besloten om erop te slapen en vond dat het verkeerslawaai niet zo'n probleem was en in de ochtend zonneschijn leek het beter. Antonella bleef schijnen en we aten 3 nachten van de 4 die we verbleven. Elke maaltijd was geweldig en ze zorgde ervoor dat ik me, de vegetarische, tevreden was. Ze verdient een medaille. We hadden een erg leuk verblijf in La Rocca della Rosa en zou het aanbevelen voor het eten en de goede toegang tot Etna vooral. Het heeft een leuke oude wereld eraan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke plek"

    19/05/2015

    De plaats is prachtig. Dicht bij veel plaatsen om te bezoeken. Geweldig uitzicht op Mt Etna. Het eten!!!!!!! 10 -sterren restaurant! De eigenaar's vader zeer vriendelijk, de eigenaar niet daar op het moment van ons bezoek.Het aan te bevelen. Alleen negatief is de blaffende agressieve hond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Rocca della Rosa reageert
    Veel dank! Ik ben blij dat je lekker eten en lekker eten heb gehad, ik weet dat ik op Antonella (die kookt) en mijn vader kan vertellen. De hond is helaas hier niet meer. Met vriendelijke groet, Maria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    10/05/2015

    We brachten prachtige twee weken hier. De kinderen vonden het geweldig om vrij te bewegen, om te spelen met de kat en de kippen en voeden de paarden. We hebben elke avond genoten van het eten van Antonella, het altijd smaakte heerlijk. We zullen terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Een ervaring die niet VERGETEN"

    09/03/2015

    We bezochten deze agri voor bijna een week. Het was echt leuk ... een dispaicere dat Maria in Duitsland. Aldo nog echt ons thuis lieten voelen casa.La avond Antonella en Horace hebben ons voorbereid prachtige diners ... allemaal typisch Siciliaanse. Slechts een negatief punt ... er is bijna geen internet signaal en de plaats heeft een goed schoon met name in de kamers toch ricomando deze plek 100% !! Back! Een knuffel van MALTA!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Rocca della Rosa reageert
    Geachte Malcolm, hartelijk dank voor onze vakantie genoten te hebben, ik hoop dat ik in de zomer, wanneer zij persoonlijk zoals ik het begrijp je zal terugkeren. Ik heb altijd aan te bevelen de dame die de kamers en de rest trekt zeer nauwkeurig te zijn, maar soms ook op het platteland net een beetje 'van de wind en gaat een beetje stof. Internet (die wij aanbieden gratis) neemt in het restaurant, op de binnenplaats, op het terras op de eerste verdieping en in twee van de kamers, niet in alle. Als u de volgende keer wil ik reserve de kamers waar het nodig is. Ik zie je binnenkort hoop ik! Maria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten