contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Bellaprima

Strada Provinciale 227, Santo Pietro 95041 Caltagirone (Catania)

"Zeer goed"
Volgens 24 recensies
  • Ligging en omgeving
    7,1/10
    "Goed"
  • Activiteiten/services
    7,3/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een leuke ontspannende vakantie"

    26/08/2018

    We brachten vier dagen van ontspanning en zorgeloos weg van de stress van de stad. Uitstekende keuken, vooral het gesneden en gegrild vlees maar ook de pizza, zeer goed. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooi zwembad en heel mooie heilige, de badmeester, altijd beschikbaar. Vriendelijke gastvrijheid van de eigenaren, met name Alex en Franz. Aanbevolen plek ook voor viervoetige vrienden omdat de groene ruimten veel en breed zijn (een groet van Oscar)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BRAVO!!!!!!!!!"

    23/02/2018

    Op het platteland in het landelijke Italië, ongeveer 40 minuten ten zuiden van Enna, is dit rust en stilte met kwaliteit; alle moderne voorzieningen in het hotel met naastgelegen werkboerderij. Eten is natuurlijk erg vers! Een ontspannende plek om te zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super Siciliaanse gastvrijheid!"

    22/01/2018

    Super Siciliaanse welkom! We hebben doorgebracht met mijn familie een prachtige ervaring op een boerderij, mooie grote kamers, het eten is voortreffelijk en adembenemende landschappen. Terwijl we in het hotel we woonden een bruiloft en we waren blij met de voorbereiding gebeurtenis en uitvoering van de avond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige Agriturismo!"

    11/01/2018

    Uitstekende structuur, goed eten en een prachtig landschap rondom deze boerderij op het platteland. Samen met mijn vrouw en mijn 2 kinderen verbleven we voor 3 nachten profiteren van de tour van de kerststalletjes van Caltagirone. Uitstekend eten, personeel en eigenaren waren erg aardig en professioneel, de kamers zijn mooi en compleet met alle comfort (zelfs als het niet uitgerust was met een mini-bar). Zonder twijfel een van de beste ooit bezocht! Sterk aanbevolen voor degenen in de omgeving!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Jaar 10 en lof!"

    03/01/2018

    Wij kochten samen met 3 andere koppels op pakket New Year's 30/31 december + 1 januari lunch en we hielden van dit prachtige restaurant <3 Uitstekende ontvangst, voor het diner op 30 december hadden we de keuze tussen Giropizza en menu restaurant 1 / 2 board (we gekozen voor de pizza, omdat we ook naar het restaurant in de dagen te proberen) en ik moet toegeven dat het was een van de beste pizza's gegeten in mijn hele leven (met inbegrip van Napels). Zeer schoon, ruim en gastvrij. De volgende dag om ons serveren ontbijt een oudere man zo sympathiek en behulpzaam (Santa outfit :)) Saputi we verwennen niet maakt ons niets missen. Voor de lunch aten we met verve, maar de top was het menu's Eve de zeevruchten nacht (zijnde een boerderij waren we in eerste instantie een beetje 'verbaasd over het feit dat er een menu zeevruchten, maar het was allemaal uit watertanden!) de volgende ochtend hebben we gebruik gemaakt van de door hen kaartjes voor de geboorte van Caltagirone bezoeken (hoewel we alleen geschoten zeven van de 16 opgenomen in het pakket voor gebrek aan tijd) en we geprotoneerde lokale voor de lunch op dag 1 ook geweldig. Wonderful experience op vakantie, hebben we al besloten om terug met vrienden komen zo spoedig mogelijk aan de familie Jacona vinden. Groeten uit Paterniti groep!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bruce Koning !!"

    26/08/2013

    Mooie plek gelegen in een gelukkige oase .. je genieten van de rust en het bedrijf sympathieke en mooie eigenaren! Uitstekend eten en vriendelijke personeel .. Let ook op de zorg en aandacht voor detail, dat kan nooit kwaad! Dank u en gefeliciteerd. Francesco en Antonella - Trapani
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Kerstmis 2012"

    05/01/2013

    We waren te gast bij ' 'agriturismo' 8 nachten tussen Kerst en Nieuwjaar 2012. De plaats is erg mooi, de kamers zijn schoon en ruim, het personeel is vriendelijk. Algemeen zou ik het niet noemen, maar gewoon boerderij Hotel. Ze doen niets, behalve sinaasappels te produceren. We hebben alleen het ontbijt dat was altijd hetzelfde geserveerd met boter en jam en toast vergezeld van melk en koffie. Zelfs als we aan elke gast om de nacht door te brengen, werden we gehost in de meest oncomfortabele kamer omdat het dicht bij een zeer luidruchtige magazijn. Mijn zoon van 10 jaar heeft een korting van slechts 5 euro op de volle prijs had.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een leuke ervaring"

    05/09/2012

    We verbleven er op 14 en 15 augustus, een ervaring te herhalen, schone en comfortabele kamers, uitstekend eten, behulpzaam en beleefd, heeft een mooi zwembad, zeer indrukwekkend in de avond, en een onberispelijke service pizzeria en het smaakte goed pizza en zeer redelijke prijzen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "heerlijk"

    19/08/2012

    mooie plek, schone en comfortabele kamers, groot zwembad, pizza buonissima.unica zonden geen mobiele telefoons te nemen ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "evaluatie"

    31/07/2012

    alles! extreme vriendelijkheid van de eigenaren .. enige minpunt xi veelvraten als ik op meesterlijke wijze bereid, maar een beetje mager hoeveelheden !! Sterk aanbevolen !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf in Gevreesde Bellaprima"

    18/10/2011

    Na bleef acht dagen Bellaprima afdichting kan het volgende commentaar vrij te geven. Geweldige ontvangst en de bereidheid van de kant van managers en medewerkers, de plaats waar het zich bevindt is mooi en helpt een goede tijd te ontspannen, de kamers zijn ruim en ingericht in een zeer romantische manier. Avento vaak aten lunch en ik kan zeggen dat het eten is erg goed! Het zal zeker een ervaring die je zal herhalen met plezier!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "niet te worden herhaald"

    19/08/2011

    Sorry voor de harde titel, maar helaas voor mij was het de waarheid. Deze plaats is mooi, de kamers zijn comfortabel en vooral nieuwe, het zwembad is indrukwekkend, maar de organisatie is echt slecht. Alle mooie woorden geschreven door anderen over gastvrijheid ik besefte wie ze verwijzen, maar zeker niet een prominent persoon. Het management is om te vergeten. De boerderij zag niets. Er is niet eens een product gemaakt van hen, of in ieder geval niet gesponsord, en dan is dat de laatste druppel in een Siciliaanse boerderij ontbrekende citroenen, olijven, eieren !!! Het ontbijt is echt slecht, alle verpakte spullen en van slechte kwaliteit (classic Dolcino aan stomp van de markt).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Tenuta Bellaprima reageert
    Geachte klant, is onze toeristische aanbod gebaseerd op de productie van citrusvruchten aangeboden door onze plantage van sinaasappelbomen. Daarom hebben we het landgoed, laat ons brengen fruit buiten het seizoen, geteeld in kassen, maar we gebruiken alleen verse producten. de saluut
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "toelichtingen vrijgegeven door Enzo"

    16/08/2011

    Ik bracht een dag op 15 augustus op het Bellaprima goed, ik kon niet blijven omdat de kamers waren bezet. De plaats is mooi, zeer behulpzaam en beleefd, het zwembad vond ik het schoon. Zij dienden een goddelijk gekookt lunch, evenals overvloedig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi!"

    14/07/2011

    Helaas hadden we verbleven slechts één nacht dus we konden niet ten volle genieten van de schoonheid van de plaats. In plaats daarvan kunnen we de gastvrijheid, hoffelijkheid (zelfs tegen onze "vertrouwen" viervoeter) en de beschikbaarheid van het voltallige personeel te waarderen. Prachtig zwembad, een uitstekende keuken en overvloedig, heerlijk en comfortabele accommodatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    01/05/2011

    de plaats is erg leuk. maar de logos organisatie verlaat gewenst.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten