contactModalFeedback

Agriturismo Pardo

Contrada Pardo, 98060 Ucria (Messina)

"Zeer goed"
Volgens 11 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,3/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige gastheren, heerlijk eten en een prachtig landschap"

    10/10/2019

    We hebben genoten van ons verblijf in Pardo, dat begon met een warm welkom. De omgeving is heel bijzonder, verscholen tussen de hazelnootbomen op de helling, rustig en met een prachtig uitzicht. Onze slaapkamer was een goede maat met alles wat we nodig hadden, inclusief dat super uitzicht! Mariella en het team hebben een heerlijk ontbijt en avondmaaltijd bereid, we hebben zeker genoeg gegeten. Florena en dochter Ada waren de perfecte gastheren die ons de tijd namen om ons het terrein en het terrein te laten zien, wat allemaal erg interessant was. We zijn van plan om terug te keren, de volgende keer komen we tijdens het champignonseizoen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een ontspannen verblijf"

    17/08/2019

    Verwelkomd door professor Florena, die de eigenaardigheden van het gebied illustreerde.
    Mevrouw Mariella heeft ons verrukt met haar echte ontbijten en diners.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vier mooie dagen in Ucria"

    18/07/2019

    Mijn vrouw en ik waren oorspronkelijk van plan om twee nachten te blijven, maar vonden het meteen zo leuk dat we onze plannen veranderden en vier nachten bleven. Het was het beste deel van onze reis door Sicilië. De situatie en het uitzicht zijn fantastisch, de eigenaar en zijn personeel zijn zeer gastvrij en uitstekende gastheren. Onze kamer was zeer comfortabel en charmant ingericht. Het bed was erg mooi. Ucria is een rustig stadje, goed voor wandelingen naar de oude kerken in de omgeving, etc., en dicht genoeg bij de zee en vele wandelpaden in Nebrodi. Tot slot was het eten geweldig en gevarieerd, zowel het ontbijt als het diner. We hopen zeker terug te keren.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 7
    "Goed"

    "Sicilië vier dagen bezocht"

    08/10/2018

    fantastisch mooi uitzicht. goed eten en de chef-kok deed goed werk, maar de mattreses waren te hard om op te slapen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    07/10/2018

    De plek is erg mooi, schoon, mooi uitzicht, rustig, de eigenaar Prof.is erg aardig persoon de helpers Cooke erg goed
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5,5
    "Misleidend"

    "Geen slaap vandaag"

    31/10/2017

    Onze ervaring was hier tweezijdig. Het eten was fantastisch maar helaas was het onmogelijk om een ??goede nachtrust te krijgen. Dit was te wijten aan de matras in kamer 3. Ik ben vrij zeker dat de veren speciaal aan de linkerkant van het bed gebroken zijn en uitsteken. Helaas spreken we niet Italiaans en het was niet mogelijk om de gastheren op de hoogte te stellen van ons ongemak. Ik probeerde de ochtend te verklaren, maar ik had de indruk dat mijn klacht weggehaald werd. De eigenaar spreekt perfect Frans, maar we konden ook niet met hem communiceren. Dus moesten we vroeg vertrekken omdat de nachten ondraaglijk waren. Ik kan hier geen overnachting aanraden. Toch zal ik het sterk aanbevelen om diner te hebben. De producten waren regionaal en vers geoogst. De maaltijden werden met liefde bereid en we hoorden niet hongerig. Dus mijn complimenten aan de chef-kok, maar koop alstublieft nieuwe matrassen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een weekend ondergedompeld in het aardse paradijs"

    30/10/2017

    Het was een mooie ontspannen weekend, omgeven door de natuur. Een korte wandeling van het centrum van nebroideo Ucria, plus een hele reeks van natuurlijke attracties, is de plek om te ontspannen en te genieten van de uitstekende metgezel en verloren smaken. Uitstekende gastvrijheid en de netheid van de kamers, het ontbijt herontdek de oude smaken van het verleden. Ervaring zeker heel vaak herhaald worden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een goed georganiseerde boerderij in een rustige omgeving, omringd door de natuur, met uitzicht op Alicudi"

    04/06/2017

    in het bijzonder verwelkomen met een presentatie van de wijk en het Nebrodi. Aanwijzingen voor Ucria met een overzicht afdrukken van de bezienswaardigheden te bezoeken. Behandel de omgeving in een prachtig gerestaureerd en uitnodigend gebouw. Grote keuken. Opgeleid personeel en attent.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    25/04/2017

    Lunch vulling en zeer goede goed allemaal welkom en netheid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    18/04/2017

    Getting hier en ontdek de mensen die maakt dat u zich op hun gemak, het is geen geringe prestatie. Ik vond schoon, eten Casareggio, waarvan ik denk dat de meest heerlijke en gezonde, innappuntabile dienst complimenten aan de leden van deze boerderij. Speciale dank aan de eigenaar, die is een ouderwetse gentleman. Nogmaals gefeliciteerd en tot ziens Dear Bonanno
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Als ik slaap niet het gevoel dat ik slecht"

    22/08/2016

    De ontvangst was geweldig, het personeel vriendelijk. De kamers zijn over het algemeen goed, afgezien van een (boek 3) met samengebrachte bedden in plaats van bed en bad buiten de kamer (in tegenstelling tot zoals geboekt). Fair ontbijt, melk, koffie, koekjes, brood en jam. De meest onaangename ding waren de bedden, matrassen erg hard veren (meer comfortabel op de vloer) rust op een harde houten planken met een laag kussens; slapen was bijna onmogelijk, en als je 's ochtends wakker wordt, leek te zijn gebroken en geslagen, met verspreide pijnen en baarmoederhalskanker. Geachte heer, als een toerist een verblijf in een hotel dat niet doet om landschappen en zonsondergangen bewonderen, het is dus in de eerste plaats naar de "BED" en rust gebruiken, en als je het niet goed rusten heeft het recht om te klagen en er is een plicht om remedie. In drie dagen geen schoonmaak in de kamer! En nog iets, hij wakker werd gemaakt elke avond door zijn hond blaffen, het was erg vervelend. Voor het nageslacht de bevindingen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten