contactModalFeedback

Agriturismo Santa Margherita

Contrada Santa Margherita, 89, 98063 Gioiosa Marea (Messina)

"Super"
Volgens 63 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    10,3/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 3
    "Slecht"

    "Geweldig uitzicht maar slechte service, vuil zwembad en slechte dierencondities."

    11/10/2019

    In tegenstelling tot alle andere agriturismo's die we in Sicilië hebben bezocht, lijkt er in Santa Margherita niemand zich echt druk te maken om de gasten, mensen lijken alleen maar werk te doen.
    - Geen warm welkom, vooral de mannelijke service in het restaurant en bij het ontbijt is niet vriendelijk.
    - Directe koffie wordt aangeboden voor het ontbijt, Cappuccino wordt alleen op verzoek geserveerd, niemand biedt of informeert dat het is inbegrepen.
    -kunststof in plaats van echte glazen voor sap zijn niet erg milieuvriendelijk, maar minder werk voor het personeel.
    - Katten en honden zijn leuk voor de kinderen, maar de andere dieren leven in slechte omstandigheden en het geadverteerde paardrijden is niet mogelijk.
    - Het zwembad is de hele tijd vuil, verschillende excuses waarom het niet wordt schoongemaakt.
    - Voetbal- en tennisvelden hebben scheuren en planten die groeien.
    -WiFi werkt soms, soms niet.
    - In totaal 500 EUR voor een appartement inclusief ontbijt met twee kinderen in oktober was een goedkoop verblijf, maar ook niet erg aan te bevelen voor een leuke tijd. Het team kan veel meer uit deze locatie halen.



    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 3
    "Slecht"

    "Adembenemende locatie, maar slechte service"

    05/10/2019

    Zonder het eerste klas uitzicht en de kwaliteit van het eten in het restaurant zou ik deze Agriturismo niet aanraden. We namen onze jonge kinderen mee voor een kort verblijf en om hen af te leiden van de grote steden in Italië. We werden met weinig interesse begroet en de vrouw bij de receptie liet onze chauffeur ons zelfs naar onze kamer begeleiden. Is dit niet hun werk? We hadden geen instructies over wat en waar de faciliteiten waren en kregen alleen de wifi-code omdat de kinderen erom vroegen. Er werd ons niet verteld dat de kamers niet dagelijks werden onderhouden en midden in de nacht hadden we geen toiletpapier meer. De receptie was gesloten. Ik kan geen fout maken aan de kwaliteit van het voedsel, maar wees gewaarschuwd, als je eet wat dat geeft of vraagt om een kleinere lichte maaltijd, zal je dezelfde prijs worden aangerekend.
    Over het algemeen een gemiddelde ervaring. Er is zo veel te doen als we van plan waren om te fietsen of een kookles te volgen, maar de belangstelling verloor, omdat het personeel niet geïnteresseerd was in ons.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Margherita reageert
    Lieve Sergio,
    Het spijt me van de slechte ervaring.
    Ik hoop dat ik je weer in de armen van Anda je familie kan sluiten...
    Voor Giove is het een getterà ervaring.
    Giuseppe

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek op aarde...."

    14/08/2019

    Dit jaar brachten we onze zomervakantie door in de Agriturismo Santa Margherita. We kwamen laat in de avond aan en werden hartelijk verwelkomd. De volgende ochtend werden we verrast met een fantastisch uitzicht. Het eten was altijd regionaal en zeer smakelijk. Bijzonder aan te bevelen is de Siciliaanse avond. Je moet er gewoon in meegaan. Naast de lekkernijen is er ook het beste muzikale vermaak. In het noorden van Sicilië ontdekt men echt mooie plekjes. We voelden ons zeer comfortabel. Een speciale groet gaat naar Claudia....ze had altijd een open oor voor onze 1000 vragen ??. Giuseppe is zeer charmant en heeft alles onder controle. En Andrea is de grappigste badmeester die ik ken.... onze jongens hadden veel plezier met hem. Wij zullen u 100% aanbevelen. Met vriendelijke groeten uit Duitsland....Janett en Thomas...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige plek, dicht bij de zee, perfect en heerlijk eten, vriendelijk personeel."

    05/08/2019

    We brachten 10 dagen door in Santa Margherita met halfpension. Perfecte plek voor uitstapjes, prachtig uitzicht op zee en Lipari eilanden. Heerlijk en uitgebreid ontbijt en diner van vier gangen met wijn, zelfgemaakte arancielo. Perfect vers geperst sinaasappelsap (verse sinaasappels van eigen plantage, evenals andere groenten en fruit). Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtig uitzicht op de zee, zeer gezinsvriendelijk"

    12/05/2019

    Op onze rondreis door Sicilië waren we weer 3 dagen op de boerderij "Santa Margherita" te gast.
    De accommodatie is prachtig gelegen op een heuvel in de buurt van de kust. Vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht op de zee en de eilanden voor de kust. De accommodatie diende ons als uitgangspunt voor de verkenning van de nabije omgeving aan de noordoostkust van het eiland. Het strand is met de auto in korte tijd te bereiken.
    Maar u kunt hier ook gewoon ontspannen en genieten van het landschap. Er is een zeer mooi, goed onderhouden zwembad dat u uitnodigt om een bad te nemen. Voor de kinderen is er een apart zwembad en een mooie speeltuin naast de deur. Er zijn ook dieren beschikbaar die geaaid kunnen worden, wat vooral goed is voor kleinere kinderen.
    De kamers zijn mooi en functioneel ingericht en schoongemaakt.
    In het restaurant zijn er typische streekgerechten, die vers en met liefde worden bereid. Individuele wensen worden graag in overweging genomen.

    We waren overal zeer tevreden.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    17/02/2019

    Een prachtige plek op het platteland, in contact met de natuur en dieren (ezels, paarden, schapen, lammeren, kippen, konijnen, enz....). Mooi uitzicht, degenen die hun hond willen brengen is welkom en heeft veel plezier om gratis, rustieke en aangename stijl restaurant, uitstekend personeel en zeer behulpzaam, eigenaar bij de hand, voedsel boven onze verwachting dat is uitstekend, tussen een cursus en de andere kleine wachttijd, aanvaardbare prijs voor wat je eet, terug te keren
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    01/10/2018

    Blijf bij vrienden. Deze agriturismo is prachtig gelegen, op 2 stappen van de zee en vlakbij Milazzo voor Eolische! De ontvangst is perfect, het eten is uitstekend! Gefeliciteerd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Beautiful""

    11/07/2018

    Gewoon geweldig! We voelden ons heel goed vanaf het eerste uur. Al van harte welkom door "de ouders", liet Claudia mooie dagen verwachten. Het uitstekende restaurant met regionale perfect bereide maaltijden was een "culinair hoogtepunt". Ook was de service erg vriendelijk en meegaand. De folklore-avond was erg goed en de stemming nam van uur tot uur toe. De rustige locatie en het prachtige uitzicht op de zee en de Eolische eilanden maken het geheel compleet. Was echt een ontspannende en heerlijke vakantie. Nogmaals bedankt aan het hele team!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannende vakantie"

    09/06/2018

    Adembenemend uitzicht adembenemend eten geweldige beschikbaarheid van de obers een speciale dank aan Lucrezia en Cristian voor hun hoffelijkheid en vriendelijkheid. Een enkele opmerking voor de appartementen een beetje 'extra aandacht voor schoonmaak
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Gezinsvriendelijke accommodatie in een fantastische omgeving"

    20/05/2018

    Onze kleine groep was in april 2018 een week gast op de boerderij "Santa Margherita". Het seizoen heeft zijn speciale charme, als je een bloeiend Sicilië wilt ervaren en de toeristische locaties relatief ongestoord wilt verkennen. De boerderij is idyllisch gelegen boven de kust en heeft een fantastisch uitzicht op de zee en de eilanden voor de kust. Hij diende ons als een startpunt voor dagelijkse uitstapjes naar bestemmingen aan de oostkant van het eiland. Een auto is essentieel. Vanaf het eerste moment voelden we ons in de familiale sfeer heel goed en goed ontvangen. Speciaal voor kinderen zijn er tal van activiteiten, zoals verschillende speeltuinen of de dieren van de boerderij. Het restaurant serveert regionale gerechten op een hoog niveau, dus we wilden geen dag missen voor het avondeten. De kamers zijn zeer liefdevol en individueel ingericht. Het zwembad was nog niet in gebruik. Als je nog steeds wilt zwemmen, Patti of Oliveri prachtige stranden. We hielden echt van het verblijf op "Santa Margherita". We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Fenomenaal panorama en mooi appartement"

    04/05/2018

    Je kunt de dagen doorbrengen op het terras aan de voorkant van het appartement, met uitzicht op de baaien van Milazzo, prachtig! Helaas was het zwembad vanwege het slechte weer (eind april) nog niet klaar voor het seizoen - als je er vroeg in het jaar heen gaat, kun je beter van tevoren vragen of dat een criterium voor je is. Prachtige stranden in de buurt, bijvoorbeeld de meren van Marinello of het strand van Marina di Patti. Een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Santa Margherita reageert
    Beste klanttevredenheid Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groeten, Giuseppe
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Echt omringd door de natuur"

    01/04/2018

    Een boerderij zo weinigen als ze zijn, adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om zich onder te dompelen in de eenvoud en de echtheid van de natuur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Margherita reageert
    Heel erg bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "ontspannen vakantie met gigantische uitzicht"

    28/02/2018

    Toen we besloten om een ??tweede keer vakantie in Sicilië te maken, was glashelder dat we wilden het fantastische uitzicht en het heerlijke eten op Santa Margherita weer genieten. Hier ingrediënten zijn vers van de grote moestuin, die u ook kunt genieten van een wandeling door de boerderij verwerkt. Het ontbijtbuffet is indrukwekkend en dasPersonal streeft er altijd naar om alle speciale verzoeken, zoals een cappuccino of een omelet te vervullen. Er is een speeltuin en een fraai aangelegde zwembad met apart kinderbad, waar u kunt ontspannen. Voor uitstapjes in de omgeving een auto nodig is. Deze reizen Probeer te gaan voor. Etna, de Eolische Eilanden, het heiligdom Tindari, maar soms een ritje door het interieur maken veel meer een vakantie hier een ervaring. Al met al aanbevolen. Veel dank aan Giuseppe en zijn team.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Santa Margherita reageert
    thanks !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte boerderij"

    14/01/2018

    Boerderij met producten op km 0 met een spectaculair uitzicht op de Eolische Ze produceren alle groenten geserveerd tijdens de lunch vriendelijkheid en vriendelijkheid van het personeel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "prachtig gelegen, lekker eten"

    17/11/2017

    We waren in begin november voor een week in Santa Margherita en waren echt onder de indruk: mooi appartement met een prachtig uitzicht op de zee en de eilanden vanaf het balkon en het zonneterras. De woning is gelegen uitgebreid en prachtig, met olijfbomen (die net werden geoogst) en het zwembad (de kinderen zelfs een keer gebruikt). Het ontbijt en het diner waren heerlijk, Giuseppe en zijn bemanning erg leuk. Vanaf hier kunt u veel (lopen) excursies. Kortom een ??zeer goede prijs-kwaliteit verhouding! Enige domper: De dieren die er worden gehouden, doet men een beetje spijt - z. Kippen en varkens zonder afvoer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Santa Margherita reageert
    beste Helen, bedankt voor je reactie. We werken elke dag hard om ons werk beter te doen. Het is een belofte om de dieren een betere conditie te geven. Vriendelijke groeten aan jou en je mooie familie. Giuseppe
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten