contactModalFeedback

Agriturismo Case Tabarani

Contrada Tabarani, 90016 Collesano (Palermo)

"Super"
Volgens 22 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • Personeel Message Agriturismo.it

    29/12/2014

    door de eigenaar Bericht: "De nieuwe weg naar het arrest van Tabarani paar dagen (vandaag 12 december 2014) de landelijke weg die leidt naar het arrest van Tabarani is volledig gerestaureerd in al zijn onderdelen en met het wegdek in de nieuwe asfalt. het is erg leuk om te volgen is de mogelijkheid om de velden en het uitzicht te zien zonder te letten op de oude hole! "
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijk, warm en vriendelijk"

    02/11/2019

    We verbleven 2 dagen in de Tabarani hut, alles is perfect, van het warme welkom van de baas tot de Siciliaanse smaken van de kok. Gefeliciteerd met uw eerbetoon aan uw mooie regio.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Merci bien!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig uitzicht"

    05/10/2019

    Perfecte locatie op de heuvel om te genieten van een prachtige zonsondergang met een prachtig uitzicht over bergen, kust en zee.

    s Nachts hoort u alleen het zachte geluid van de verre klokken van de koeien, waarvan er 150 behoren tot de boerderij die ook heerlijke olijfolie produceert.

    Het verwelkomen van het personeel met een snel antwoord op onze boekingsaanvraag op korte termijn maakte ons verblijf mogelijk.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Met dank aan onze vriendelijke gasten
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een klein paradijs op aarde."

    19/11/2018

    we gingen me en mijn familie op het weekend op de agr.case tabarani. de plaats en de structuur werd onlangs gerenoveerd.la vrede heerst supreme.il eten en uitstekende kwaliteit gekookt in een manier esmplare.anche mijn hond en had een geweldige tijd.natuurlijk overbodig om te zeggen dat de gastvrijheid van de gastheer en was onberispelijk.chi willen loskoppelen, goed eten en genieten van de natuur volledig kan alleen maar naar Case Tabarani.sig.Norrito
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Soul Restore Experience"

    19/07/2018

    De drie dagen die we in Agriturismo Case Tabarani hebben doorgebracht, waren een ervaring om de ziel te herstellen en een van de hoogtepunten van onze twee weken durende vakantie op het eiland Sicilië. De locatie van de boerderij is enigszins afgelegen, hoog in de heuvels, ongeveer 7 km van de dichtstbijzijnde stad (Collesano), en de weg kan een uitdaging zijn om te navigeren. Maar eenmaal daar voelden we ons meteen thuis en moesten we ons meteen welkom voelen door onze zachte gesproken gastheer Mattéo en zijn vriendelijke hond 'Kiss'. Het uitzicht was werkelijk adembenemend, in alle richtingen. We kwamen aan bij zonsondergang en maakten het omliggende landschap nog spectaculairder. Mattéo liet ons naar onze kamer met uitzicht op de binnenplaats beneden, en we hebben genoten van een goed diner van lokale gerechten die eerste nacht. De bedden waren zeer comfortabel en de berglucht was fris en verkwikkend. Wat een rustgevende nacht! Een stevig ontbijt werd de volgende ochtend geserveerd. Na een drukke dag rijden en bezienswaardigheden bekijken, waren we maar al te blij om terug te keren naar het gezellige comfort van de Case Tabarani, alleen om nog een heerlijke zelfgemaakte maaltijd geserveerd te krijgen, bekroond met een gratis glas Limoncello! Nogmaals bedankt aan Mattéo, Antonio en Antonella voor uw uitstekende gastvrijheid!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Heel erg bedankt. Je bent erg aardig.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "uitstekende ontvangst"

    10/07/2018

    Ik arriveerde, samen met vrienden (18 personen) om één uur in de ochtend en om ons te verwelkomen was er de zeer vriendelijke eigenaar Matteo met zijn hond Kiss en het is moeilijk om te zeggen wie gastvrijer was. We sliepen in een schone omgeving, maar vooral in het koele en zonder conditioner. De volgende ochtend konden we ook de schoonheid van het landschap waarderen dat werkelijk adembenemend is en vooral genieten van het uitstekende en overvloedige ontbijt. de plaats is een beetje 'uit de weg maar u kunt genieten van een rustige en ontspannen nauwelijks gevonden in structuren meer ondergedompeld in de beschaving. het klimaat is dan zelfs overdag ongelooflijk, trek altijd een licht briesje aan waardoor je de hitte niet voelt. Uitstekend en overvloedig het typische Siciliaanse diner gekookt door Antonio: meer dan een dozijn hapjes, twee voorgerechten, twee tweede gangen, zoete bijgerechten. Matige prijs in verhouding tot kwaliteit. Met dank aan meneer Matteo van die van de militaire Jeeps (CRCS Onlus)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Ik dank de gasten die zich met zulke vleiende woorden uitdrukken en op mijn beurt zeg ik dat hun verblijf hier voor mij aangenaam en interessant was omdat ze reizen en een stukje geschiedenis meebrengen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    25/06/2018

    Voor de smaak van het authentieke. Om te ontspannen. Een warm welkom, een gevoel van ongeëvenaarde gastvrijheid. Zeer attente Mattéo heeft ons een wandeling in het massale madonie-gebruik verzonnen! We hebben ons verblijf zo lang verlengd dat we ons goed voelden. Liefhebbers van de natuur, we konden rennen van het agrotoerisme vergezeld door een kushondliefde. Een buitengewone kok en kunstenaar. Genereus en heel goed koken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Heel erg bedankt voor wat je hebt geschreven, en laat zien hoe we proberen om met onze klanten een menselijke relatie van zorg en aandacht vast te stellen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "geweldige ervaring"

    30/05/2018

    We verbleven 4 nachten in Tabarani en zijn onder de indruk van de eigenaar Matteo, zijn assistent en de kok: ze doen hun werk met zoveel liefde en moeite. Verbazingwekkend uitzicht vanaf de agriturismo met koeien / paarden, velden en bergen. De hond (Kiss genaamd) is heel vriendelijk en blaft niet. Het diner is typisch Siciliaanse gerechten, vers zelfgemaakt en maximaal 4 gangen. Het is een uitstekende, beste eetervaring die we tijdens onze vakantie hadden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    De gasten hebben de kenmerken van onze gastvrijheid en die van de plaatsen benadrukt. Ik dank u vanuit het hart.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een heerlijke rustplaats op een bijzondere locatie"

    06/05/2018

    We verbleven er slechts 2 dagen en genoten van de gastvrijheid van Mateo en zijn team.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Ontspannen en goed eten"

    26/11/2017

    Zeer accogliente.vista en een adembenemend uitzicht .passati twee dagen in echte gemoedsrust .... lekker eten, een overvloed aan verse producten en het gebied .we echt genoten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Boek voor Valentijnsdag !!!"

    20/01/2016

    De New Year's Day Ik wilde iets anders te doen, iets te eten oprecht en doe het in een nieuwe plek, ver weg van de stad en niet in de gebruikelijke ristorante.Dopo verschillende structuren te hebben bekeken hebben gekozen "Case Tabarani" en nooit weer was zeer aangenaam !!!! Na ongeveer 3 km van Campofelice di Roccella kregen we hier in een oud gebouw gebruikt als een molen, met een betoverende en adembenemende landschappen, variërend van Monte Pellegrino naar de nabijgelegen Madonie. Hij verwelkomt de heer Matthew eigenaar opgeleide persoon prettig en vriendelijke gastvrije met wie we een paar woorden gewisseld voordat we gaan zitten voor de lunch. Zittend merkten we ook de schoonheid van het kleine restaurant, maar gezellig en goed ingericht met antiek gereedschap met de molensteen en drukt de breker. Wat kunnen we zeggen: "Een goede dag begint in de ochtend" goede kwaliteit en kwantiteit voedsel, vers en oprecht, bereid in een eenvoudige, maar meer dan bevredigend als een geweldige kok en geserveerd door een aardige vriendelijke en professionele ober. Kortom, ik ten zeerste aanbevelen aan degenen die willen dagen omgeven door natuur, rust en kalmte te brengen, en eet gezonde producten om deze boerderij te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Dat was een bijzonder goede ervaring"

    14/01/2016

    Het einde van oktober 2015, we waren Mr. & Mrs. Uli met onze buren hier in CH hun olijfgaarden voor de oogst werk, gewoon dicht bij Tabarani. We hebben de dag voelde toen Signore Matteo als iets van de gunst, zowel uit zijn persoonlijke aandacht met een rijke kennis van de natuur, de gevarieerde ontbijt en diner het genie van Maria en de rest in deze enigszins afgelegen accommodatie. We hebben een aantal dagen zeer goed te ontspannen weg van het werk ons. Zouden we mogen aanraden aan iedereen die op zoek is naar rust weg van de drukte van het dagelijks leven. Licht negatief, misschien: een waterkoker en bekers voor koffie of thee in het appartement niet bestond. Had geen toegang tot de keuken, wat te doen? Land is omheind rondom incl. Let op, waarschijnlijk als gevolg van de vrijlopende vee. Wandelen in de zin nabijgelegen kan moeilijk zijn. Als uitgangspunt voor de activiteiten met de auto nog steeds aanbevolen. Februari 2016 De heer Uli wordt er gesneden olijfbomen en wit nu dat hij Giuseppe & Mrs. Randa zullen vijf dagen comfortabel met zijn Colle Saner tolken buren voelen. Warme groeten aan Matteo & Mr. Mrs. Uli Svitzzera
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax, heerlijk eten en u zich thuis voelt!"

    22/11/2015

    Na het bekijken van verschillende structuren, mijn keuze viel op "Case Tabarani". Mijn familie nodig zo ontspannen en loskoppelen van een paar dagen van het hectische leven en de dagelijkse routine en, terwijl nog niet deze boerderij kennen, vertrouwen we erop dat de presentatie van de site en het lezen van andere reviews. Vandaag kan ik met absolute zekerheid zeggen dat we een goede keus gemaakt !!! De structuur is niet van die voorzieningen en vol van side events, maar is ideaal voor middelgrote / korte periodes buiten en gezond, weg van het verkeer en lawaai, ondertussen genietend van heerlijk eten. De structuur is ongeveer 3 km van Collesano en ongeveer 15 minuten van Campofelice en de rechtlijnige Buonfornello. Landen gemakkelijk toegankelijk gedurende de hele dag voor degenen die het nodig hebben of de wens om een ??paar uur rond te brengen door "toeristische". De oude bouw van de late jaren 1800, die een oude molen bevatte nog tentoongesteld in het restaurant, alles gerestaureerd in de oorspronkelijke stijl en maakte zeer gastvrij en aangenaam. De ruim, schoon, met eigen badkamer, geen tv (maar niet als ze missen) te oude stijl, zeer helder. De lokale restaurant met oude molen en vol oude werk gereedschappen opknoping op de muur zoals in een museum, zeer karakteristiek en leerzaam. De uitstekende kwaliteit eten, alles vers en echte, van vlees tot pasta, van sauzen om vlees of vegetarische gerechten. Alles in de juiste hoeveelheden, heeft niets gedaan in de naam van "overdreven" vaak onnodig en verwarrend, maar altijd goed verzorgd menu's, gezond en smakelijk. De zeer beleefd, behulpzaam, deskundig en vriendelijk. Met name de eigenaar, de heer Matthew, onderscheiden persoon die ons verwelkomd en voelden we ons als familie. Het is voor ons beschikbaar inhoud in alles te zijn gemaakt, zelfs het vertellen van het verhaal van de plaats en het gebruik van de oude molen. We vaak praatten in een zeer aangename manier. En mede dankzij mevrouw kok Maria, die was zo heerlijk als de gerechten die ze bereid zijn, rekening houdend met onze persoonlijke smaak en, soms ingewikkeld, zowel van ons volwassenen en kind. Er is veel meer te worden geschreven en allemaal positief, kan ik zeggen dat ik heb gevonden gebreken of iets dat niet de juiste weg gingen. Hoop snel terug te komen, wanneer we weer, want nu weet ik een plek waar u zich thuis kunnen voelen, zelfs als u zich buiten de muren van hun eigen huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Case Tabarani reageert
    Ik dank de gasten die wilden woorden zo vleiend in het neusgat vergelijkingen te gebruiken. Wij zijn altijd menselijkerwijs dicht bij de mensen die komen om ons te zien en we willen en we zijn geïnteresseerd om ervaringen van het leven uit te wisselen, wat ons de gastvrijheid maakt aanzienlijk verder dan het commerciële aspect.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zonsondergangen postkaart"

    23/08/2015

    Vriendelijkheid, hoffelijkheid, vriendelijkheid van de eigenaar samen heerlijke gerechten worden opgediend van ons verblijf in dit pand. De rust en het prachtige uitzicht op die we konden genieten van de heer en kostbare advies. Matthew, hebben ons leren kennen en waarderen deze hoek van Sicilië.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek, je moet er heen gaan!"

    13/06/2015

    Ik verbleef in Matteo's prachtige boerderij voor twee dagen in juni 2015, maar wou dat ik langer kon blijven! Matteo is een geweldige en zeer mooie gastheer. Het huis is fantastisch, Matteo heeft het met veel zorg en smaak gerenoveerd. Alles is brandschoon. Het eten dat hij bereid was voor me was ook geweldig. Hij bracht me zelfs kaas uit zijn eigen koeien (heerlijk!) En fruit uit zijn tuin. Hij gaf me ook lunch voor mijn wandelen zonder dat ik erom moest vragen. Hij deed alles om me thuis te voelen en ik beveel deze plek sterk aan voor een verblijf. Het is een goede locatie voor zowel wandelen in de Madonie bergen als voor de kust (Cefalu). Eerdere rapporten dat de weg naar het huis slecht was, is niet meer waar. De weg is geheel nieuw geplaveid en was in feite een van de beste wegen die ik op mijn weeklange reis rond Sicilië heb gereisd! Bedankt Matteo voor een geweldige tijd. Ik beveel het sterk aan dat je zijn boerderij bezoekt !! Een van de mooiste tijdens mijn reis!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten