Agriturismo Villa Zottopera

Contrada Zottopera -Strada Zottopera 1 , Chiaramonte Gulfi 97012 Chiaramonte Gulfi (Ragusa)

"Super"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspannen vakantieweek met goede Siciliaanse thuisgerechten."

    10/10/2018

    Vriendelijke receptie, schoon appartement met functionele faciliteiten (helaas erg helder en relatief koel in de regen), geen tv in ons appartement, wifi was middelmatig. Diner vers gekookt; Cook erg leuk; typische regionale smakelijke thuisgerechten; Gelegenheid voor kookles (ravioli met ricotta), eenvoudige drankjes (water, rode wijn) om te eten, zelfgemaakte olijfolie, zwembad beschikbaar, maar kon begin oktober niet worden gebruikt vanwege het weer, grotendeels onderhouden terrein met een historische sfeer (oude oliemolen) In zeer landelijke omgeving Omliggende wijngaarden en olijfgaarden, maar ook enkele verlaten boerderijen en leeg of gestaakt onroerend goed; veel rotzooi op wegen en paden; naar de kust een goede 1/2 uur met de auto. Catania Airport 1 1/4 uur.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Villa Zottopera reageert
    Helaas hangt het weer niet van ons af.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    05/09/2018

    Oude masseria ondergedompeld in het Iblea-platteland. Rustige en schone plaats, waar u kunt ontspannen en de uitstekende keuken van mevrouw Anna kunt waarderen: de ziel van de boerderij en de sympathie van haar echtgenoot, de heer Antonello.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Zottopera reageert
    Dank aan u Alfredo Rosso Villa Zottopera
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie structuur ondergedompeld in het Siciliaanse platteland, een droom!"

    23/07/2018

    We brachten een zeer aangenaam verblijf met name voor de gastvrijheid en gastvrijheid van de managers. De uitstekende keuken, we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Zottopera reageert
    dank
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gezellig en mooi"

    16/05/2018

    We werden deze faciliteit aanbevolen door familieleden die hier een aantal jaren geleden hun vakantie doorbrachten. We waren zeer tevreden. Natuurlijk hadden we geluk dat we het prachtige appartement met zijn eigen tuin kregen. Maar het prachtige terrein met de enorme tuin, met het prachtige zwembad, met bloemen en bomen - dit alles nodigt ons uit om constant te zwermen! De belangrijkste waren Anna en Antonello, die heel goed voor ons zorgden. Het was erg vriendelijk! Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Zottopera reageert
    Bedankt Alfredo Rosso
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfecte plek om publiek te vermijden"

    23/03/2017

    We verbleven in Villa Zottopera op kerstdagen van 2016. Onze gastheer Anna zorgde zeer goed voor ons - ze kookte ontbijt en Siciliaanse stijl diner met traditionele gestoofde konijnen en sinaasappelsalade. Ze gaf ons ook een educatieve rondleiding rond Villa. We waren erg blij om elke ochtend citroenen, sinaasappelen en mandarijnen uit de boomgaard van de Villa te plukken. Twee vriendelijke honden waren onze bewakers. Wij waarderen een welkome mandje en ondertekening olijfolie die we thuis hebben gebracht. Elke dag hebben we lange reizen gehad - naar Siracusa, Ragusa, Noto, Modica, Palazzolo Acriede, Palagonia, Agrigento- en kwam terug naar Villa zoals het ons thuis was. De kamer was schoon en zeer goed uitgerust. Wij raden onze vrienden aan om te verblijven in Villa Zottopera. Anna bestelde ons lokale provolone kaas - het was super lekker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoiets lijkt waarschijnlijk het paradijs van"

    06/11/2016

    We waren er voor 9 dagen. Als u deze agritoerisme kiezen, weet je dat het is afgelegen en rustig, en dat je een auto of een voertuig nodig. De beste manier is met marine voor Strada Zottopera. Het huisnummer 1 niet gevonden onze marine, en het zou duidelijker zijn. In feite is het in hoge mate beïnvloed door het lawaai van de beschaving. Men voelt zich bijna 1.000 jaar hersteld zonder dat het gemak van Wi-Fi, koelkast, gasfornuis en een zwembad te offeren: Gemakkelijk waant in deze context een oude baden of voor het werk. Men kan gebruik maken van de grote tuin van amandelen, sinaasappelen, kaki, clementines, druiven, spinazie, komkommers, rucola en meer te maken. De 1000-jaar oude apparatuur voor oliewinning laat de waarde van de olie in een nieuw licht. En dat brengt ons bij olijfolie uit Villa Zottopera: we eigenlijk vonden geen beter! Het bijzondere van deze vakantie, was echter Signora Anna, de kok en de ziel van de rechtbank! We hadden het voorrecht om de enige gasten en waren rijke Siciliaanse en met een uitstekende de lekkerste ingrediënten gekookt. We kunnen absoluut aan het ontbijt en diner. Ook een kookles! Degenen die liever om te koken zelf, echter, kan dat doen met geen enkel probleem. Elk appartement heeft een eigen keuken en een terras. Maar een groot openlucht keuken kan worden gebruikt voor het bakken, koken, grillen worden gebruikt. We zijn nog niet klaar, maar we kunnen ons voorstellen geweldig. De tennisbaan kan worden gehouden, maar doet het werk. Massa Vito is uitgeschakeld proporties. Echter, ik heb geen een rolstoel, de natuurstenen bestrating aanraden. Er zijn zeker meer comfortabele badkamer, maar die is afhankelijk van die moet niet kiezen voor agrotoerisme boerderij toch. De sanitaire voorzieningen waren ok. Weer - begin november 2016 - warmer is dan in Duitsland 20 ° C. Maar het was cool 's nachts.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "Heerlijk eten, buiten de gebaande paden"

    29/05/2016

    We waren mei 2016 in de Villa Zottopera. Het eten was heerlijk Italiaanse keuken en we hebben ervan genoten. Anders is er weinig service. Het ontbijt was alleen op aanvraag en vervolgens vrij eenvoudig variant. De kamers zijn niet elke dag gemaakt. De faciliteit is historisch en mooi, maar ze konden meer het houden van ontwerp zijn. De kamers zijn donker en mei ook nog steeds vrij koel door de dikke muren, maar dit kan een voordeel in de hete zomer, maar het was cool om ons in mei. De locatie is van recht. Om Ragusa en Modica een uur te rijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Zottopera reageert
    Dankzij zijn kritiek, voor ons allemaal waardevolle suggesties en opmerkingen. Echter, wijzen wij erop dat de kamers werden omgezet van een oud herenhuis van 1700, dus zijn we verhuisd naar de structurele kenmerken van de tijd te houden, zodat we gestopt met de weinig openingen voor het licht en houden de oude poorten. niet de keuze TV in het appartement te zetten, was het een wens om een ??ervaring wilt in alle rust van de vele toeristen te leven. Helaas, mei was een koude maand. Je kon de verwarming in het appartement te maken. Over het ontbijt is optioneel, en u kunt kiezen tussen de Italiaanse ontbijt en internationale ontbijt verandert, selecteert u de prijs. Zoals beschreven op de website, de dagelijkse schoonmaak is beschikbaar op aanvraag en voor een vergoeding. Ours is een boerderij met appartementen, niet een hotel. In ieder geval zullen we proberen om onszelf te verbeteren, door te profiteren van uw dag en altijd gewoon worden berecht.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Superbo!"

    19/10/2015

    We hielden van ons verblijf in Villa Zottopera. We verbleven in een 300 jaar oude grote villa op het terrein dat was zo leuk voor onze familie van 7. We hadden de meest ongelooflijke maaltijd van onze reis bereid door chef-kok Maria - zeer heerlijke 4 gangen, waaronder met heerlijke Lasagne en dessert allemaal zelfgemaakt. Beter dan elk restaurant. Onze familie heeft veel genoten van het leren van de olijfolieproductie, proeven van hun bekroonde olijfolie en het zien van de productie op de eerste hand. Gratis Wifi inbegrepen. Ons verblijf daar was echt speciaal.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een mooie herinnering"

    10/03/2015

    Ze hadden net geregeld en sommige appartementen waren niet compleet. Er brachten we de paasvakantie met kinderen 3 kinderen. We aten Pasen diner met hen en we proefde een betere olie van zoveel Toscaanse.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beste plek waar ik verbleef"

    06/11/2014

    Dit is zo een ingredibele vriendelijke, romantische en historische plek. We hielden elke minuut erin. Het eten was execellent. Ik kan het alleen aanraden !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dr Justyna Kraszewska"

    01/09/2014

    We hebben fantastische dagen in Villa Zottopera. De kamers en sorroundings waren geweldig. En het personeel dat Anna beheerde was supernice. En avondeten bereid door hier was gewoon uniek. Wij adviseren Villa Zoppotera aan iedereen die een paar dagen in een land nodig heeft. Thaks aan de eigenaar weten we wat geheimen over de olieproductie. En de smaak van huishoudelijke olie is inderdaad niet vergelijkbaar. Neem maar een kans en ga naar Zoppotera.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    31/08/2014

    Alles was goed. Goed uitgangspunt voor excursies. 20min rijden naar het prachtige Standbad. Kamer Super, alles was schoon. Sensationele eten. Prachtige omgeving. Zeer goede bedden. De enige mogelijke klacht: de badkamer en de douche zou kunnen hebben / zijn iets groter kwaliteit.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Villa Zottopera review"

    24/07/2014

    Heerlijke plek. Fantastische oude olijfboerderij met behulpzaam vriendelijk personeel. Diner gekookt door Anna was leuk, maar een beetje duur. Je hebt een auto nodig om rond te komen, want het is vrij landelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk aanbevolen"

    22/07/2014

    We hadden een prachtig 5 nachten verblijf aan het einde van onze reis naar Sicilië in Villa Zottopera. We hebben genoten van de heerlijke zelfgemaakte diners van Anna en gewoon ontspannen bij het zwembad en de prachtige omgeving van de villa. Geweldige uitvalsbasis om andere steden en natuurparken in de omgeving te bezoeken of gewoon om terug te zitten en te ontspannen. Zou het graag terug willen komen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte smaak van Sicilië"

    12/07/2012

    Mijn man en ik hadden een geweldig verblijf in de villa. Het eten is geweldig - allemaal vers bereid op traditionele Siciliaanse recepten. Ze is de beste kok in Sicilië! De historische villa en kleine huisjes zijn ook echt mooi met een prachtig zwembad. Ik wil het personeel bedanken voor hun vriendelijkheid en geweldige gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten