contactModalFeedback

Agriturismo Il Giardino del Sole

Contrada San Demetrio, snc, 96013 Carlentini (Syracuse)

"Zeer goed"
Volgens 31 recensies
  • Ligging en omgeving
    10,3/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    10,9/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Uitstekende echte keuken. "

    24/11/2019

    We verbleven 4 nachten in de serre van deze boerderij, de receptie was aangenaam en mevrouw Enza was erg vriendelijk en behulpzaam, we werden op onze kamer ondergebracht en regelden, zonder al te veel stress voor documenten of andere zaken, ons verblijf was in eerste instantie als B&B, maar was moe van de reis en van de middag op zee dineerden we dezelfde avond nog ter plaatse, en we waren meteen blij met de gerechten die we bestelden, zowel bij wijze van hapje als bij wijze van spreken, dat de eerste verse pasta werd geserveerd. De dag nadat zijn zoon Marco ons een prachtig zeegebied met een kristalheldere zee had aanbevolen, waren we blij. Zelfs 's avonds hebben we besloten om op de boerderij te dineren met andere gerechten, zoals Florentijn, caponata (aanbevolen) die we elke avond nodig hadden, konden we genieten van pizza's met speciale granen deze echt goed. als voor het ontbijt verse taarten direct gemaakt door de kok. kon je ook hun biologische jam en honing proeven. Als familiebedrijf gebruikt het bedrijf alle producten van hun producten zoals groenten uit de tuin of het vlees van hun boerderijen (bv. LA FIORENTINA) of verse eieren altijd van hun boerderijen. Na een paar dagen in een boerderij te hebben verbleven, hadden we de gelegenheid om te praten met zowel mevrouw Enza, een beschaafd persoon die zeer goed Engels spreekt, vriendelijk, heeft ons ook gedaan als een cicerone die ons enkele verhalen vertelt over hun territoria en omliggende landen. De man en zoon waren net zo vriendelijk en sympathiek en gaven ons het gevoel in de familie te zijn. En het mooie kleine familiemeisje met prachtige blauwe ogen om deze prachtige familiefoto compleet te maken. De structuur biedt een parkeerplaats, een mooi zwembad, een ruimte met maneges, waarvan mijn twee jongens de gelegenheid hebben gehad om te genieten. Om nog maar te zwijgen van de verschillende gebieden die zijn uitgerust voor de dieren die zij fokken. Onze ervaring op de Agriturismo met de familie Ferranti is positief, kan ik zeggen, maar ook mijn man en mijn kinderen kunnen zeggen, dat we mooie mensen hebben gevonden, en uitstekend voedsel echt. I IPosso naar mijn mening aanbevelen qst plaats voor een ontspannen verblijf waar u rust en goed eten zoeken. P.S. Ik adviseer iedereen als je een probleem hebt, zelfs voor eenvoudige muggen om het bekend te maken, want ze zullen je zeker ontmoeten, het oplossen van een probleem. In Sicilië wordt gezegd: "GEZIEN GEEN BELASTEN JE CUCUZZZA" Als het probleem niet wordt blootgelegd, kan het uiteraard niet worden opgelost. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om de prachtige familie van FERRANTI te begroeten.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Uitstekende echte keuken. "

    22/11/2019

    Positieve ervaring .... in tegenstelling tot anderen onze ervaring was positief voor de ontvangst, mevrouw Enza heerlijke, de kamer "Sun" ruim en dicht bij het restaurant en het zwembad. Uitstekend eten, zowel pizza, voorgerechten eerste gangen van verse pasta, genoten we van een uitstekende Florentijnse, en wat over de uitstekende caponata .... dat eindigde met de klassieke schoen .... dat eindigde met de klassieke schoen .... een echte traktatie ... hun hele productie, hebben ook de boerderijen x het vlees en verse eieren. gastvrijheid was gastvrij ... de Ferrante Family zijn geweldige mensen .... zelfs de zoon Marco, die aanbeveelt een prachtig gebied aan de zee .... schone zee ... en de kleine familie Ferrante, mooi met blauwe ogen. Ik maak van deze gelegenheid gebruik om deze mensen, die achter een activiteit zitten, die ons niet alleen offers brengen, maar ook hart en liefde, hartelijk te begroeten. Omdat ze geloven in wat ze doen, net zoals ze geloven dat ze mensen vinden die dingen die niet bestaan kunnen waarderen en niet bekritiseren, zijn we zonder al te veel druk in onze kamers geplaatst. Ik stel voor om deze rustige plek te bezoeken, maar ook om het genoegen te hebben om de FERRANTI FAMILY te kennen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd hyper excellent in alles, super professioneel, maximale vriendelijkheid en gastvrijheid. Jij bent een VOORMIDDELIJKE FANTASTISCHE FANTASTISCHE FANTAAT..."

    20/10/2019

    Altijd hyper excellent in alles, super professioneel, maximale vriendelijkheid en gastvrijheid. Jij bent een VOORMIDDELIJKE FANTASTISCHE FANTASTISCHE FANTAAT...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Il Giardino del Sole reageert
    Geachte heer Fabio, dank u voor uw positieve beoordeling van onze structuur en voor uw waardering voor onze diensten. We wachten op u bij toekomstige gelegenheden. Met vriendelijke groeten aan de familie Ferrante en al het personeel...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Niet aanbevolen"

    07/10/2019

    We waren in augustus in deze "boerderij", de receptie was erg slecht: we waren te vroeg op tijd (we kwamen rond 13 uur aan en we hadden aangegeven dat het 15 uur was). De dame stuurde ons later terug en vertelde ons dat we nergens in de tas konden lunchen. Dus kwamen we rond 16.00 uur terug en het eerste wat ons gevraagd werd waren de documenten en het saldo van het verblijf!!!
    Ze vergezelden ons in onze "accommodatie" die niets te maken heeft met de foto's van de site: het leek in feite op een houten container (!), met hoogstens airconditioning.... we vroegen toen waar de dichtstbijzijnde supermarkt was om te winkelen en, de bagage uit te laden, we gingen; kort nadat we het telefoontje hadden gekregen om documenten (die nog steeds in de bagage zaten) en het saldo!!!
    We zijn nog nooit op een plaats geweest waar ze om de balans vragen voordat ze aan hun verblijf beginnen. De ontvangst heeft niets te maken met de typische gastvrijheid van de Sicilianen, die reeds bewezen heeft in andere boerderijen waar de gast centraal staat.
    Tot slot zijn de foto's op de site niet echt .... er moeten ook foto's zijn van de "huizen-containers" van hout en communiceren met degenen die boeken waar precies uw accommodatie is, zodat u ook kunt kiezen op basis van dat.
    Sterk ontmoedigd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    Agriturismo Il Giardino del Sole reageert
    Geachte mevrouw Papa Elena, toen u de appartement-bungalow vroeg en boekte, werd u op de hoogte gebracht van het type kamer, de prijs, de in- en uitchecktijden, de noodzakelijke aanbetaling en het saldo van de diensten bij aankomst, naast de tijden van ontbijt, lunch en diner.
    Wat heeft u van al deze communicatie die zorgvuldig per e-mail is verstuurd, ontvangen? Heb je het gelezen?
    U heeft geboekt door alle regels van het huis te accepteren en dan...:
    - Je kwam hier twee uur te vroeg aan;
    - U wilde een picknick houden in de restaurantruimtes tussen de betalende klanten;
    - Je hebt de receptioniste bedrogen en bedrogen die, met de typische Siciliaanse warmte en vertrouwen, vertrouwde op je woorden: "laten we de koffers in de kamer neerzetten en we komen de documenten geven en betalen" en in plaats daarvan ben je in de auto gestapt en weggelopen. In de problemen komen (het zijn PENAL schendingen) met de staatspolitie die de onmiddellijke registratie van gasten vereist voor het betreden van de kamer, en in die zin nodig ik u uit om het Wetgevend Decreet van 7 januari 2013 van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Art. 109 van de T.U.L.P.S. (Geconsolideerde Tekst van de Wet op de Openbare Veiligheid) te lezen.
    - De receptioniste in de problemen brengen die je vertrouwde.
    Tot slot willen we u vertellen dat er op onze camping ALLE foto's staan en dat de appart-bungalow (alleen een wooneenheid met keuken, alle andere zijn slechts kamers en daarom moeilijk te missen) zich in het bungalowgedeelte van de camping bevindt en geen "container" is, maar een huisje met muren en een natuurlijk houten dak met een grote veranda omgeven door de natuur en met een uitstekende airco (zoals door u bevestigd).
    Zelfs in onze Agriturismo staat de gast in het middelpunt van de belangstelling en u zou hetzelfde zijn geweest, maar in een week verblijf hebben we u niet gezien, behalve van de camera's in en uit te gaan ... Misschien verstopte je je na de gemene aankomst?
    Adviseert u het niet? In plaats daarvan raden wij u aan om te leren lezen, kiezen en respecteren wat u wordt voorgesteld en het eerlijke werk van een familie die eerlijk leeft en werkt. Vergeet ook niet dat wij Sicilianen warm en gastvrij zijn met degenen die vriendelijk en eerlijk zijn en als hij je vertelt dat je "je koffers uitladen en ik kom terug" zodra je je koffers uitladen, denk dan niet eerst aan andere 100 dingen.
    Met vriendelijke groeten
    De familie Ferrante
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "I recomand Giardino Del sole to those who like to experiace agriturizmo"

    03/07/2019

    The place is peaceful,cabins cleaned every single day.
    The staff are so helpful they go out of their way to explain to you.
    When it comes to food,prepare yourself to get filled like you never been staffed before.
    Fresh food at all times.
    I would like to thank all the staff that made our stay a remarkable one.
    Thank you.

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Peking Rally"

    25/06/2019

    Ik had een geweldige tijd, hoffelijkheid en vriendelijkheid. De echt mooie plek. Het is geweldig om te eten. Ik kom zeker terug. Gefeliciteerd
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De bijeenkomst van de Peking Lovers Club Meeting "

    23/06/2019

    We werden gehost door deze faciliteit voor onze Peking Lovers Club Meeting, in de eerste plaats bedankt voor het accepteren van onze honden en dit is al een eerbetoon, maar ook gefeliciteerd met de prachtige locatie, uitstekend personeel, vriendelijk en snel,.
    Een speciaal woord van dank aan de kok die ons heeft verrukt met een heerlijke en stevige lunch voor een uitstekende prijs.
    Dank u voor uw vriendelijkheid en gastvrijheid.
    Dat is een echte aanrader.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een thuis van huis"

    06/05/2019

    Charmant huis met een prachtige sfeer, omgeven door wijngaarden. Gastheren Belinda en Gabriella zijn zeer gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en charmant. Kamer en badkamer zijn ruim en zeer schoon met uitzicht op het platteland. Het ontbijt was het beste ontbijt in de twee weken dat we in Sicilië verbleven met hun eigen gebakken brood en gebak, olijfolie, honing, fruit en nog veel meer. Ook het nabijgelegen restaurant is uitzonderlijk goed. We zijn maar twee nachten gebleven en hadden graag nog veel langer willen blijven. De nabijgelegen Etna is de kers op de taart. Deze agriturismo accommodatie is de beste die u zich kunt wensen en wij raden u deze accommodatie van harte aan. Gesine en Bastian
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek, vriendelijk personeel, heerlijk eten, vriendelijk personeel, heerlijk eten"

    12/04/2019

    Wat kun je nog meer vragen? Overvloedig eten, kwaliteit, vriendelijk personeel (in een omgeving als deze), prachtige plek, met de mogelijkheid om de boerderij de vijver te bezoeken en excursies te paard te maken! absoluut de top!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    27/10/2018

    We vierden onze bruiloft daar op 22/09 van dit jaar en verbleven de komende twee dagen in een van de comfortabele bungalows, en het was allemaal superieur aan onze verwachtingen! Alle medewerkers zijn zeer hoffelijk, aanhankelijk en professioneel, de traditionele keuken is uitstekend, smakelijke gerechten, overvloedig en nooit saai, en we bedanken allemaal voor het maken van onze dag onvergetelijk! De passie van de familie Ferrante in deze activiteit wordt getoond in de aandacht voor detail, in het persoonlijk zorgen voor zijn gasten en in de liefde waarmee ze zich wijden aan alles wat een activiteit zoals hun vereist. We hopen snel weer hun gasten te kunnen zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Heel goed"

    30/09/2018

    Het is een tuin die is ondergedompeld in een ongerepte natuurlijke plek, omringd door een groen en dicht citrusbomenbos dat uitnodigt om over te steken door de trossen geurende hangende sinaasappels aan te raken, net als in een tuin van Eden waar veel paarden en ruitermeesters wonen. Hier zijn ze naast de boerderijdieren, vele andere dieren. Het familiebeheer zorgt, naast een warm welkom, ook voor een emotionele en oprechte relatie. Comanche SBANO uit Puglia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Vrede en liefde"

    23/08/2018

    We zijn heel goed geweest. Het zeer vriendelijke personeel, attent op elke aanvraag. De proprietary familie van de structuur is echt heerlijk en attent. Zeer goede pizza. Let op: het zwembad zou een gedeelte met ondiep water nodig hebben voor kleine kinderen. Ik zal het aanbevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Giardino del Sole reageert
    Geachte mevrouw Elisa, bedankt voor het beoordelen van onze boerderij en voor het waarderen van de aangeboden diensten. We wachten op je voor toekomstige gelegenheden. Met vriendelijke groeten, de familie Ferrante en het personeel van de Giardino del Sole
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Ik heb een weekend in juli doorgebracht"

    22/08/2018

    De structuur is leuk, zelfs de kamers. Het eten is oneetbaar. De pizza is slecht, rauw onder het deeg niet voldoende gezuurd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Il Giardino del Sole reageert
    Geachte klant, het spijt ons dat onze gerechten niet op prijs werden gesteld, dagelijks bereid door onze agrichef, volgens de recepten van de Siciliaanse traditie, met producten van onze boerderij en onze pizza's bereid met langzaam deeg, gistend en gekookt in een houtoven. Wij nodigen u uit om terug te komen met een "agrotoerisme" -geest om te waarderen wat onze boerderij te bieden heeft .... Groeten De familie Ferrante en het personeel van de Giardino del Sole
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      3,5/10
      "Slecht"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Leuke plaats"

    17/07/2018

    We veranderden onze kamer van een zeer warme houten chalet, naar een goede bakstenen gebouwde kamer die veel beter was ,. Het enige probleem was dat de douche deuren niet goed waren gemonteerd, en het was erg vies rond de basis van de deuren. Afgezien van dat, was de plek heerlijk, eten geweldig, eigenaren zoon was erg vriendelijk, maar de obers kon doen met een beetje vaker lachend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Giardino del Sole reageert
    Geachte gast, bedankt voor uw review. We wachten op een volgende Siciliaanse vakantie. Met vriendelijke groet, La Famiglia Ferrante
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "excellent"

    31/10/2017

    Prachtige familie giornata..in
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten